Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünmesi süper de bunu becerebilecek erkek varmıdır ki sürekli içimde sert kalabilecek yoksa içerde söndümü zaten otomatikman dışarı çıkar
ama düşünmesi bile zevkli geldi doğrusu :))43 Yorumla
Soran+1 yıliçinde sönmez erkek uaynık zaten 15- 20 dak kalıp sürekli içinde olunca dayanılmıyor ve boşalıyorsun bazende erkekde yogrunsa tabiki uyunuyor
Cevap sahibi+1 yılo kadarını bilemim ama sönmesse iyi olur :))
Soran+1 yıltabiki iki taraf içinde iyi ama olabildiğince işte her erkek yapar içine girip ne kadar dayanabilrse sen uyumaya çalışırken o içinde kalacak çokmu zor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar sürede uyudu ki orda kaldınız?
3408 Yorumla
Soran+1 yılyarım saate yakın pozisyon değiştirme olanağı olmayınca
Cevap sahibi+1 yılo kadar sürede ereksiyon kaybedilir ama hareketsiz durunca, artı üstünde yattıysanız misyoner gibi ezilir de, nasıl oldu?
Soran+1 yılyan yatma şeklinde erkek kadının arkasında
Cevap sahibi+1 yılo halde bacakları tam kapalı olmamıştır bayanın. Açıksa da uyuyamaz nasıl oldu? o kadar sürede ereksiyon kaybedilir ama nasıl oldu ki?
Soran+1 yılzaten tam uyumadan başlıyor işte ne kadar sürerse içinde kalması için erkeğe dayanık zaten sen yaşadınmı cinsellik
Cevap sahibi+1 yılevliyim ama yarım saate uyudu demişsiniz, o sürede ereksiyon halinde sabit nasıl kaldı ben onu anlayamadım .
Soran+1 yılerkek bazen dururyor bazen rahatsız etmeden yavaş yavaş gidip geliyor sert kalmasını sağlıyor. özelden yazalımmı mahsuru yoksa uygunmu sence
Cevap sahibi+1 yılbacağını hafif açıyor mu, tam kapasa olmaz sanki. Sormuştum gerçi bunu cevaplamadınız?
Soran+1 yılşişman değilsen pek sorun olmaz hafif aralarsa bacğını ileri atarsan kolay oluyor tabi
Cevap sahibi+1 yılyarım saat uzun süre sanmıyorum ki çıkmasın. Bende o sürede uyurum çünkü.
Soran+1 yılerkeğin dinçliğine o anki dayanılılığına bağlı yarım olmaz 20 dk olur ya da 15 işte fantazi maksat kadının menun olması onun zevk alması uyrrken içinde onu hissettmesi hoşuna gidiyor demekki kadınların eklermsiin beni mahsuru yoksa
Cevap sahibi+1 yılburdan olur. Eşim dışında istemezdim bekar olsam kim olursa olsun, sevgilimle olmazdı yani. Ama eşim olunca isterim, güvende hissederdim kendimi.
Soran+1 yıltabiki eşle olmalı ama farklı yaşam tarzı olana ne diyelim. bende evliyim sohbet için eklermsisn beni diyecem yine vurdan demişsin ama. sonra silerisn
Cevap sahibi+1 yıleşinle mi yaşadınız bunu?
Soran+1 yılevet birkzde evlnmeden önce başka biriyle olmuştu kadın yorulmuştu ben istyordum ozman gir içimde kal dedi bir süre kaldım sonra boşaldım içine
Cevap sahibi+1 yılne kadar sürede yorulmuştu?
Soran+1 yılbirinciyi yapmıştık 1 satten fazla sürmüştü ikincide bunudenedik bazen yine denerim bunu içinde kalma olayı 20 ile yarım saat arasında oldu bu bazen 10 dk da olabiliyor erkeğin durumuna bağlı
Soran+1 yılben boşalınca o tam uykuya daldı
Cevap sahibi+1 yıl1 saat sevişme dışında mı, toplam mı?
Soran+1 yılbir saat ilk sevişme bu dediğim içinde kalma 15 dak bazen ayrım saat bana bağlı bazen de bende yorulup uyuduğum oluyor
Cevap sahibi+1 yılonu demiyorum normalde ilşki süresi ne kadar diyorum.
Soran+1 yıl1 saate yakın
Cevap sahibi+1 yılyoruluyor mu, bu sürede yorulur insan.
Soran+1 yılilk yaptığımzı normal ilşki önsevişme dahil bir saate yakın ikinci dediğim içinde kalma bunadan yarım ya da 1 saat sonra oanki performansa göre 15 dk ortalama sonra ya boşlıyorsun ya da yarım kalıyor oanki performansabağlı amam zor bişey değil zaten kadın zevk alması için erkek biraz daha uyanık kalmaya çalışıyor o kadar
Cevap sahibi+1 yıleşimde bu sürede biliyorum, yorucu olmuyor mu eşiniz için?
Soran+1 yılzaten onu yoruyor ben istersem ozaman o sen gir der o uyklarken de hoşuna gidiyor bende hem biraz kendim için hemde onun için yapmaya çalışıyorum evet zaten o sonra yorgun uyuyor ben duşa kalakrım o geç kalkar. eklemzmisin beni ya da ben ekleyim sohbet ederiz uygun değilmi
Cevap sahibi+1 yılözelden olmaz. Ne sıklıkta ilişkiye girersiniz? Her seferinde bir saat sıkıcı olabiliyor.
Soran+1 yılevet bir saat olan her zman olmuyor vakit zaman ortam önemli yorgunluk önemli ayda 1 ya da 2 1 saatlik diğerleri 20 dk yarım saat arasında bazende aniden şok gibi bişey oluyor nerde yakalarsam oluyor 10 dk
Cevap sahibi+1 yılgenelde öyledir. Vakitle- o anki durumla alakalı.
Soran+1 yılsenin nasıl hayırn istediğin gibi oluyrmu var mısınırların
Cevap sahibi+1 yılanal haram. onun dışında yok.
Soran+1 yılbizde aynı anal dışında yok orala bayılıyorum ben yapmakta yaptırmakta çok haz veriyor
Cevap sahibi+1 yıloral eşimde de öyle. Erkek beklentisini bulursa aldatmaya meyillenir mi? Yoksa her isteğine hayır dendiği için mi arayış başlar?
Soran+1 yılhayır dersen arayış başlar onun için süslen fizk nasıl beğeniyorsa öyle olmaya çalış geri çevirme istediği an ver baznde sen iste ya da belli et zaten böyle olursa dışarda kendini ispatlayacak hali kalmaz
Soran+1 yılordamısın
Cevap sahibi+1 yıldeğildim, şimdi geldim. Evet bazıları aldatıyor ya, beklentisi olmadığından mı?
Soran+1 yılevdeki onu mutluedmiyor her erkek dışarda hanımefendi asil bir kadın yatakta ise çılgın bir kadın ister sende erkeiğin heryerini tanıyacaksın dokunacaksın civeni kadıfe sesin gözlerine baktığında herşey olacak kin ve nefret dışında ozaman sana asla ölünceye kadar ihanet etez aklına bile gelmez
Cevap sahibi+1 yılbende öyle olmaya çalışıyorum. Vücut çorabı- kıyafetler var. Eşinizde beklentilerinizi karşılıyor mu?
Soran+1 yılbnim pek değil ama iyi niyetli vücudu biraz şişman ben daha çok onu özelinde rahat olasına çabalıyorum odaha çekingen kalıyor karanlıkta seviyor.
Cevap sahibi+1 yılsaygı duymak lazım. Demek ki rahat edemiyor. Bende evlendiğim de o kadar utanıyordum ki bu bir yıl sürdü nerdeyse.
Soran+1 yılevet ian bende zaten bişey demem ben kadınımın öncelikle zevk almasını siterim ben ona zevk veriyorsam ozmana daha mutlu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılbebek var mı, normal mi oldu, vajina değişiyor mu bu durumda?
Soran+1 yılvar iki çocuk değişiyor tabi ilk zamnki gibi olmuyor ama okuyorum işi bilen kadınlar iç kasık kaslarını iyi kullanırsaonlar içerde sıkıyormuş sende yaaprıyormusun iç kaslarını sıkamyı yapmıyorsan onun nasıl yapıldığını bul oku öğren yalarken onun zevk aldığını hissettikce daha çok yapsım geliyor oda bana yapar ama çok alamıyor sen nasıl senin deli ettiğin kendine göre yöntemin varmı
Soran+1 yılordamısın ?
Cevap sahibi+1 yılben müsaade istesem yemekle uğraşıyorum, bir saatte dönerim olur mu?
Cevap sahibi+1 yılbu arada neyi çok alamıyor, dönücem size.
Soran+1 yıloralda başını ve azıcık azda gövde fazla alamıyor
Soran+1 yılyarın burdan yazarım yine siz sende yaz
Cevap sahibi+1 yılgeldim.
Soran+1 yılgünaydın
Cevap sahibi+1 yılsize de, eniyi cevap seçer misiniz, aramakla uğraşmayayım cevabımı.
Soran+1 yılseçtim geldimi hoşgeldin ayrıca :)
Cevap sahibi+1 yılteşkler, hoş bulduk.
Soran+1 yılnasılsın umarım güzel bir gün olur evlilik güzel eşler arasında uyum olunca
Cevap sahibi+1 yılevet, elbette, sizde de öyle inş. Ufak-tefek tartışmasızda olmuyor, iki insan sonuçta değil mi:)
Soran+1 yılevet aynen önemli olan iyi niyat cinsellik eviliğin yarısı yarısı diğer yarısıda sevgi hoşgörü bende anal dışında sınır yok burdaki sohbetimizde evliliğimize katkı yapmak için
Cevap sahibi+1 yılaksi düşünülemez zaten, hele ki bir bayan olarak öyle bir şık hayal bile etmem.
Erkekler biz bayanlara göre daha mı fevri ne dersiniz? Sanki daha çabuk parlıyorsunuz? Genel düşüncem bu, arkadaş- aile ve çevremdekilerden gözlemlediğim.
Soran+1 yılerkek olmaız belki yaradılış gereği bazen görsllik ya da farklılık bize cazip geliyor
Cevap sahibi+1 yılama genelde bayanlara göre daha fevri değil misiniz?
Soran+1 yılevet öyle kadın daha sebatkar oluyor baznde erkeğin dışarda olması ve bazen evde istediğini alamaması bunu teşvik eder gibi oluyor
Cevap sahibi+1 yılbilemiycem neden olduğunu da genetik olabilir. Hormonel faktörler.
Soran+1 yılbirçok neden olabiliyor erkekler görselliğie karşı zaafı var kadınalrın duygusallığa karşı. nasıl geçti gecen umarım iyidir eşine sürpriz yaparmıısn benimki hep benden bekler
Cevap sahibi+1 yılilk evlendiğimizde dediğim gibi çok utanıyordum ve bu yüzden ''neden evlendim ki' bile dediğim olmuştur.Bekarken en fazla sarılmışızdır o kadar. Sanki eşimin istediği gibi olsam, hafif- basit kadınlar gibi olurum diye düşünüyordum. Hafiflik geliyordu. Eşime böyle söyledim, oda'' sen namuslu olmandan dolayı eşim oldun, bana kendini anlatma, ben senin bu yönünü sevdiğim için şu an karımsın. Ama artık kocanım böyle düşünmen çok yanlış. Bu evlenmeden onun bunun al...na yatanlar için geçerli'' dedi.
Cevap sahibi+1 yılbu düşünceyi üzerimden atmam çok zor oldu, eşim çok destekçimdi. Yoksa öyle kalırdım diye düşünüyorum. Alışmayınca sanki ''kırıtmak'' gibi algılıyordum. Ta ki eşim, kocanım, istediğim gibi olursan değerin artar aksine bende'' diyene kadar. Zamanla aştım.
Sürpriz yapıyorum evet, ama bu aşmışlığın sonrasında oldu. Belki eşinizde hala utanıyordur bu etken olabilir mi?
Soran+1 yılevet erkek işte bunu bekler senin eşinde aynı namuslu arkasını döndüğünde gözü arkada kalmayan bir kadın ama evinde cinsellikte utanması sınırları olmayan baştan çıkarıcı tahrik edici bir kadın bekelriz böyle olmasını isteriz ilklerde eşimde bende çok utangaçtık eşimdaha fazla utangaçtı yinede var yinede eskiye göre iyyiz ben şahsen eşimin evinde daha rahat daha arzulu olmasını ve benden önce bazen tahirk etmesini azdırmasını çok seviyorum
Soran+1 yıltabiki birazda evde uygun ortam önemli oral için eşiniz ne düşünüyor
Soran+1 yıliçinden geleni fantazini düşünceni yansıtman uygulama erkek için çok özel işte evlilk zaten bu
Cevap sahibi+1 yılçocuk faktörü, evet genelde o yüzden zaman sınırlı kalabiliyor. Oral eşimde sever.
Soran+1 yılben ona oral yatığımda onun zevk alacağını hoşuna gideceğini düşünerek yapıyorum oz evk aldıkca ben daha çok alıyorum o istemden senin yaptığın olurmu... evet çocuklr iş yorgunluk etkili oluyor
Cevap sahibi+1 yıleşiniz oraldan zevk alıyor mu? Bunu gözlemleyebilirsiniz.
O istemeden yaptığım çok nadirdir. Zaten çok sık istediği için gerekte kalmıyor belki.
Soran+1 yılalıyor önceleri çekinirdi ben ona daha çok ayaprdım ama şimdi oda bana yapıyor ben zten ona fazlasıyla yapıyorm sadce biraz alabiliyor başını ve azıcık ötesini ağız yapısı belkşi pensim normal
Cevap sahibi+1 yılnormal derken nedir normal olan kaç cm? eşimden başka bilmiyorum.
Soran+1 yıl15.5 cm kalınlığıda normal işaret parmağınla baş parmağın uçalrını birleştir okadar ağza boşalma istermi eşin bazen içimden geçti ama hiç söylemedimde yapmadımda geleceği zaman çıkartırım
Cevap sahibi+1 yılkalınlık değil uzunluktu sorduğum.
Evet bir kaç defa denedim ama iğrençti, ona belli etmedim rencide olmasın diye ama kötüydü cidden. Bu fikre alışmaya çalışıyorum. Sevdiği için.
Soran+1 yılyanlış yazdım uzuznluk 15.5 cm evet bazen biz istyrm sanki son nokta son şey gibi ağzın içinde penis çok farklı bir heyacan veriyor sanki valinadan daha keifli gibi oluyor bazen onada gelmiş oda aynı sen gibi yüznü burşturdu tükürdü bende daha fazla dikkat ediyorum ağzına akmasın diye ama oral yapılması bana çok zevk alıyorum ilşki sırasında sık pozisyon değiştirisek daha uzun sürüyor
Cevap sahibi+1 yılçok iğrenç bir tadı var.
Soran+1 yıldoğrudur bazen bende oral yaparken geliyor ama o biraz tuzsuz pek kötü değil tadı fizik olarak nasılsın bilmem pozisyon zorluğu çekiyormusun benimki biraz ağırca şişman
Cevap sahibi+1 yılhayır çekmiyoruz. Ama acı olduğundan bir çoğunda temkinli olunuyor. Kaç kilo ki şişman derken?
Soran+1 yıl1.59 boy 79 kğ. uamrım burada yazdıkalrmzı bizden başka okuyan yoktur
Cevap sahibi+1 yılbende onu düşünüyorum, inş. yoktur. Çok rahat konular değil çünkü.
Soran+1 yılsoru eskidi umudum bu.farklı bir fantazi uyguladığın oluyormu eşini baştan çıkaran ya da onun istediği bişey var mıbizimkisi çok serlikten hoşlanmaz bende zaten sert hareket etmem ama bazen doruğa yaklaşıldığında olabiliyor sert vuruşlar
Cevap sahibi+1 yılUmarım, kültür olsa konu çok daha rahat olunabilirdi.
vücut çorabı ve iç giyim fantezi tarzı kullanıyor mu?
Soran+1 yılvüct çorabı yok zaten yapısı kalın olunca olmuyor iç giyim benim bazen utaanarak aldığım tül fantazi birkaç şey o pek almaz bizimkis ev kadını hamarat kadın rolünde biraz diiş işi yapıyor o yüzden bana vakit az ayırabiliyor diyecem
Cevap sahibi+1 yılanladım. Bende ne hikmetse hiç sevmiyorum bayanların hobi olarak ilgilendiklerini. Dikiş- nakış hiç sevemedim bir türlü:) Aslında bekarken annem gönderdi ama öğlene kadar zor durdum ve bir daha da gitmedim. Tarz- zevk- tercih meselesi. Yapanlara saygı duyuyorum.
Soran+1 yılbende bişey demiyorum büyük şehirde değilim bazen sosyal çevrenin etkisi oluyor evde bile etkili öğlen yemeğe gelirmi eşiniz ben çoğunlukla gitmiyorum anlatımlarınızdan eşiniz değerli ve sizi seviyor sen onun için çok öenmlisin bunu hissettim ve sevindim kıymetlisin ama sende eşin için herşeyi yapıyorsun onu mutlu etmek çabasındasın sex bizim için çok önemli
Soran+1 yılevet gerçekten çok hoş bişey vücudu estetik hale getiriyor yuvarlak yerler belirign ve ortada olunca tahrik edici başka modellerr için de link atabilrmisin
Cevap sahibi+1 yıleşimin sevdiği kanısına nasıl vardınız?:)
Soran+1 yılona güben verdiğine inanıyorum ve cinsellikte ya da herşeyde eşini mutlu etmek için çaba içindesin bende öyle o yüzden böyle düşündüm
Cevap sahibi+1 yılama bu benim açımdan olur, onun sevdiğini nasıl anladınız:)
Soran+1 yılbaşlarda demiştin seni temiz bakire ve namuslu gördüğü için almış ve sanırım aynen devam eder bu durum sende eşlerimz için daha fazla ne yapabiliriz düşüncesindeyiz ce cinsellik olarak eşin sana fırsat bırakmadan senle birlikte oluyor onun bu seni ne kadar çok istediğin göstergei sende eşinde çok şanslı ne mutlu sana
Cevap sahibi+1 yıl''eşin sana fırsat bırakmadan senle birlikte oluyor '' böyle bir bilgi vermedim ama, nasıl anladınız?:)
Cevap sahibi+1 yılgüven konusuna gelince, Büyük konuşmayayım, tokalaşmam bile bir erkekle çok zor durumda kalmazsam. Elini uzatırsa karşımdaki, geri çeviremezsem. Onun dışında x bir erkekle işim olmaz. Düşüncesi bile iğrenç geliyor bana.
Soran+1 yılsadce 3nüye bakabildim bzim bilgisaylarda filtre uygulaması var girmedi ilk gönderdiğin vücut çorabı çok hoş bu gördüğümde güzel dğerlerini göremedim. bişey deyimmi ben bazen ağzıma otur yalat bana derim benden önce sen iste derim o hiç yapmadı daha sen dermsisn
Soran+1 yılonu thrik etmek onu baştan çıkarmak istermsin bunu yaparmısın demiştim sen eşim buna fırsat bırakmıyor zaten o daha erken davranıyor gerek kalmıyor demiştin ben seni tanımasamda bilmesemde senin adına sevindim gerçekten ve bizde muhafazakar bir yapıdayız eşimde asla kimseyle tokalaşmaz bende istemem
Cevap sahibi+1 yılortak yapımız var demek ki. Eşiniz örtülü mü?
Soran+1 yılbirakç strng almıştım birakçata dekolte famtazi gecelik gibi bizimkisi sen gibi yapamıyor belk vakit bu kadar benim için hazırlnamıyor biraz kültür ve yapsısı demkki onu odasında özgür olamsını çok istyrm fakat hiç beni geri çevirmez onuda söyleyim
Cevap sahibi+1 yılgeri çevirmemside güzellik..
Soran+1 yılevet örtülü umrede yaptık gayretli eve yardım için yteksitil işi yapar tam burada yazamıyorum ona işyeri açtım çalışyor kendi işinde
Soran+1 yılbenin için önemli cinsellik kadınımın tam bir çılgın olmasını arzu ederim yatakta
Soran+1 yıllink ekleme nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılörnek verdiğim gibi mesela ekledim link. Çıkmış olması lazım url dediğim üst adres çubuğundan.
Soran+1 yılteşekkür yaşam tarzımız aynı gibi evet dikiş üzerine hem diker hemde hazır alıp satıyor bana birakaç tane dha otür giysilerden birkaç tane zahmet olmazsa atarmısın bakayım. bişey itiraf edeyim ben pon sverdim evliyken bile bazen izleridm eşim svemezdi epeydir izlemiyorum artık
Soran+1 yılteşekkür burada bir yere girmiyor benim pc facebook youtube engelli birçok siteye girmiyor
Cevap sahibi+1 yılşu an açıyor olmanız lazım.
Soran+1 yılhızlı resimler açılmadı henüz diğeri ebgelleni ben milli eğitimdeyim oyüzden milli eğt engellemsi oluyor sana zahmet oldu ilk gönderdiğin var şuan önümde ona bakıyorum çok güzel
Soran+1 yılo giysilerin site adreslerini kopyalasana belki girer
Cevap sahibi+1 yıldediğinizde yaptım ama açılmadı. Milli eğitimde derken öğretmen misiniz?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhocam:) Branş nedir?
Soran+1 yılteknik öğretmen otomobil
Soran+1 yılutanıırm rahat yazamam hoca deme olurmu rahat yazabilmek için gizliyiz ikimizde
Cevap sahibi+1 yıltevafuğa bakın:) meslektaşımsınız:) Eşimde öyle:)
Cevap sahibi+1 yıl''hoca'' demedim, ''hocam'' dedim. Meslekteniz diye hocam:)
Soran+1 yılbuna sevindim işte tamam şimdi daha rahat olalım sınrılarımız daha gevşesin sanrırm burayı kimse okumaz bizden başka çok daha rahatım simdi sende rahat ol önemli olan evliliğiz ve ailemaizdeki mutluluğa katkı hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılötesi zaten hocam bir mllik pay bile olamaz.
Soran+1 yıltabiki oyüzden rahatız zaten bişey deyim eşim altta olmayı seviyor üst istemiyor
Cevap sahibi+1 yılhocam bu tercihtir. Belki canı acıyordur üstte iken.
Soran+1 yılişte bilmiyorum siz film izlermsisnz ben epydr izlemiyorum ama sviyorum olursa izlerim değiik bişeyler görmek belki bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhocam açıkçası sevmiyorum filmlerde erkekler çıplak olduğundan, o olgudan tiksinme oluyor. Ama eşim bazen o esnada açar, bende hayır demem.
Soran+1 yılinan aynısı oluyor oda erkekleri görmek istemiyor bende sırf onun için bir iki kez lez izledim onuda hiç sevmedi bazen . ilşki esnasında boşalamzsa bazen oluor ben boşalamsına ayrdım ederim ya oayaprken destek olurum ya da ben elimle ya da dilimle onun boşalmasını sağlarım boşalma anını hissetmek isyterim kadının boşalması benim için önemli
Cevap sahibi+1 yılaynen hocam. Hiç sevmiyorum x erkeği görmeyi o halde.
Zaten her seferinde vajinal olmaz ki, klito, oral şeklinde olur, desteklenir. Yanılıyor muyum?
Soran+1 yılevet zevk almak her ilşki daha çok bağlılık yapıyor sanki en çok oral yapıyorum tadını çıkaralım sen eşinin bende eşimin burada onları daha iyi anlamak için destek olalım birbirimize bişey sorayım oralda zorlnıyormusun alırken ne kadar alabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılsiz cevaplamadınız, genelde vajinal değil, oral- klitoral org. olduğu noktayı hocam. Yanılıyor muyum?
Soran+1 yıltatam yazayım tabiki oral orgazm yaşamak yaşatmak çok keyifli baznede kltrl orgazm yapıyoruz ben yaparım başalrım ıo devam eder o an hep yanında olurum rahatlaması titremesi gevşemsi gerkir kadının yoksa stres yapıyor kadında
Cevap sahibi+1 yılklitoral org. nasıl oluyor hocam?
Soran+1 yıleliyle yapıyor üst çizginin dibinde hoşa giden bir yer var orayı okşadıkca haz veriyor sona doğru titryerek boşalıyor baen ben yaprım elimle boşaltırım ve yoruluyor sanki hiç hali kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılanladım, biliyorum bunu. Genelde zaten bu şekilde oluyor sanki, hiç destek uyarım olmadan sadece erkeğin iç...nde olması ile olmuyor orga. değil mi?
Soran+1 yıloluyor çok defa benimle beraber boşalır başalacığma yakın haber veririm onuda coşturmaya çalışırım oda oan başlar kasılmaya bir müddet içinde kalırım işte ozaman boşalır bazend eben boşalrırm o ben ne olacam der işte az önce yazdıkalrımıda yapar onu rahatlatırım
Cevap sahibi+1 yılama öncesinde bu ek destek uyarımlar olur, hiç uyarma olmadan oral- klitoral zor olur sanki vajinal olması.
Cevap sahibi+1 yılilişi esnasında elle klitoral uyarı. eş zamanlı mı olur, sadece iç..nde iken 1 saatte sürse olmuyor bende mesela.
Soran+1 yıltabiki oluyor ilşki öncesi sonra ara verip yapmak tekrar hepsini ya da oan için gerkeni yapıp karşındakini mutlu edip rahatlatmak. fakjat sadcece oralla yaptığım oldu dilile boşalttım ama beni terletti :)
Cevap sahibi+1 yıl''ilişi esnasında elle klitoral uyarı. eş zamanlı mı olur, sadece iç..nde iken 1 saatte sürse olmuyor bende mesela'' cevaplar mısınız?
Soran+1 yılo içindeyken sende kenardan elinle denedinmi hiç ya da abzen oyuncak kullandığın olurmu ben içinde dururum o elle yapar boşalır gidip gelirken erkeğin boşalacığını hissedersen sende başalrsın . boşalacağına yakın ufak tuvalet ihtiyacı gelirmi o boşalma işaretidir
Soran+1 yıliçinde bir an boşalma anı hissedsin ozaman tempınu bozmayacaksın ya da eşini yönelendireceksin devam ya da şöyle diye ozmaan olabilirisn
Cevap sahibi+1 yılyani siz iç..nde iken o eliyle kendini uyarıyor, doğru mu anladım hocam? Uyarmadan olmuyor değil mi?
Soran+1 yılevet buşekilde orgazm oluyor bazende benimle birlikte aynı anda boşalma olabiliyor bazende içinden çıktıktan sonra dilimle orgazma ulaştırıyorum
Soran+1 yılsen nsıl ulaşıyorsun ya da eşin nsıl destek oluyor
Cevap sahibi+1 yılbu çok normal hocam. Ek uyarımı kendisi yapıyor. Yapmazsa org. olmuyor.
Siz iç..nde iken sadece olmuyor değil mi?
Soran+1 yılevet olmuyor sadec bazen ben içind egidip gelirken oda boşalmaya hazırlanıyor ve nadiren beraberce boşalıyoruz
Cevap sahibi+1 yılböyle olur genelde zaten. Çok normal. Olmadığında sıkıntı mı onun için, hayatında önemli mi çok cinsellik? Bunun dışında sadece masumane yoğun duygularda bazen ağır basmaz mı eşinizde?
Cevap sahibi+1 yıl''nadiren beraber boş..ıyoruz '', demişsiniz, siz daha mı önce boş..yorsunuz?
Soran+1 yılyok asla sorun olmaz ben ısrar edeim bile boşal diye teşvik ederim onu zaten genelde masumane yoğun duygular yaşarız hep
Cevap sahibi+1 yılbazen buda gerekli hocam çünkü. Normaldi değil mi doğum? Fark ediyor mu kısmen de olsa?
Soran+1 yılher zman değil ama çoğunlukla oluyor kadını iyi hazırlamak gerkiyor yoksa kadın sonraya kalıyor
Cevap sahibi+1 yıleş zamanlı ideal olan, ama çokta soru değil önce olunması.
Soran+1 yılevet normal doğum tabiki ediyor amam yinede çok zararı olmuyor iç kaslarını çalıştırmayı bilmek gerkiyor kadın için
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir fark hocam. doğum öncesine göre belli- belirsiz mi, derece olarak?
Soran+1 yıltabiki ideal ama her zaman olmuyor zaten yaln olur herzman ikizmde aynıanda oluyorz denmesi
Cevap sahibi+1 yılHayat cinsellikten ibaret olmadığından hep, haklısınız bence de.
Soran+1 yılbelli belirisz diyelim çok değil öneli olan karşılıklı anlayış ozman herşey güzel oluyor ve eşlirn biribirnden asla çekinmemesi gerkli
Cevap sahibi+1 yıl''belli belirisz'' 10 üzerinden kaç derece mesela? 1, 2?
Soran+1 yıl4 dercelik bir gevşeme diyelim 10 üzerinden
Cevap sahibi+1 yılyarıya yakın anladım. Keşke benimde normal olsaydı çok isterdim ama sezeryan oldu.
Soran+1 yılsenin tecrübelrindende ben faydlanmak isterim
Cevap sahibi+1 yılsorun hocam.
Soran+1 yılolsun dert etme2 tane daha doğum yapabilrin sende şansın eşind eşansı oranın dar olamsı ikinz içinde iyi
Soran+1 yıldeğişk pozisyon taktik ne dersn şuan soru yok aklımda
Cevap sahibi+1 yıldarsa nasıl anlarım hocam?
Soran+1 yılşuan onu içinde hissettiğnde sıkıyorsundur o içine girerken eğer ıslaklık azsa ağrı olur ıslaksa sıkarak içine alır bu senin içinde kocan içinde anlatılmaz zevk verir
Cevap sahibi+1 yılama normal doğum yapmayan kadınların hepsi böyle midir ki? Yapısal etkenlerde vardır.
Soran+1 yılzaman içinde diğişir belki şişmnlık ya da başka şeylerolabilir tabiki herkes 16 yaşındaki gibi kalmıyrki
Cevap sahibi+1 yılGenişse kuru ise yine kolay mı gir...r erkek hocam?
Soran+1 yılen azından zor olmaz :)
Cevap sahibi+1 yıldeneyim mi, ön görü mü?
Soran+1 yılöngörü diyelim şuan bizde sıkıntı yok :) erkekler arasında olur sohbet oradn alıntı yaptım genişlmiş folluk gibi olmuş derler bu hal erkeğe zevk vermez
Cevap sahibi+1 yıl4derecelik değişimde zaten olmasın sıkıntı hocam. Çok fark edilmesi için en az yarıyı geçmesi 6 olması lazımdı. Peki kavrıyor mu sizi?
Soran+1 yılkavrıyor ama tbiki ilk zmanlar gibi değil fark var
Cevap sahibi+1 yılkasılma anında en azından daha fazla hissetmiyor musunuz?
Soran+1 yılevet biraz gevşek oluyor. 2 çocuk 8 yıl senin kaçyıl oldu evlneli
Cevap sahibi+1 yılbizimde hemen hemen aynı yıl olarak hocam. kasılma anında en azından daha fazla hissetmiyor musunuz?
Soran+1 yılevet hissedyorum san atvsiyem iç kaslrının sıkmayı öğren içerde onu sıkmanı isterim hem vajinanın sıkamsı hem kaslarınla sıkamk gidip gelirkn onu sıkmayı dene eşine göre hafifmisn ölçüleirn kaç
Cevap sahibi+1 yıleşiniz sıkıyor mu?
Soran+1 yılpek yapamıyor: (
Soran+1 yılebnde kadınları merak ediyroum bazısı sertlik sevrmiş bazısı küfür sevrmiş herkes çok değişik
Cevap sahibi+1 yılkegel egzersizleri hocam, öğretin nasıl yapacağını. Bana eşim öğretmişti.
Soran+1 yılben bilmiyorum sadce duydum onda iç kaslarını çalıştırmayı dene dedim burada birçok yere giremediğimden bazı şeyleri bulmak zor oluyor isimim taner
Soran+1 yılfırsatın olunca gönderdiğin giyis çeşitlerinden sıkımazsan bana biraz gönder en azından açılanlara bakayım ilk gönderdiğin çok güzel birtanede beyaz olanı gdüm başka açılmadı
Cevap sahibi+1 yıl1) GEYİK EGZERSİZİ
boşaltım için kullandığınız kaslarınızı sıkıp, birkaç dakika öylece durun.
Sonra oturduğunuzda bu kasların gerildiğini hissedeceksiniz. Kaslarınızı 15 kere sıkıp serbest bırakın. Bu egzersizi her yerde, kimsenin haberi olmadan yapabilir ve etkilerini çabucak görebilirsiniz
(KEGEL EGZERSİZİ
yere ya da yatağınıza uzanın. Nefes alın. Nefesinizi verirken pelvik taban kaslarınızı yavaşça sıkın. Beş saniye bu şekilde durun, sonra düzenli nefes almaya devam edin. Zamanla bu sayıyı
Soran+1 yılanaldım bu u isterse kendisi kolayca yapabilir senn yapıyrmuusn ilşki sırasında aklına gelip uyguluyormusun
Cevap sahibi+1 yılona çıkarabilirsiniz. Pelvik kaslarınızı çok sıkmamaya özen göstermelisiniz çünkü bu başka kaslarınızı etkileyebilir. Egzersizleri sabah ve akşam olarak 4-5 kez yapmaya çalışıp, sonunda 10 tekrara çıkarabilirsiniz.
Faydaları:
Genital bölgedeki kan dolaşımınızı güçlendirir, cinsel isteği artırır.
Daha güçlü zevk veren orgazmlar yaşamanızı sağlar.
Vajinal bölgenizdeki kontrolünüzün, kendinize güveninizin artmasını sağlar.
Sanırım yeterlidir
link
Cevap sahibi+1 yılevet yapıyorum, nedeni de eşim çok zevk alıyor.
Soran+1 yılevet erkeğin zevk alacağını biliyorum çünkü pensisi sıkıyor ya o çok hoş ama bizmkisi pek yapmıyo ya da yapamıyor diyelim biraz şişman olmasının etkisi var mıbilmem. cinsellik bölümünde şu soru var Tüm pozisyonların olduğu bu resim hakkında düşünceleriniz ? bende link açılmıyor baksana güzel biey var mınasıl bir pozisyon farklı şeyler ne yapabilirzki
Soran+1 yılson gönderdiğin link açılmıyor engelleniyor o sitenin adını kopyalasana buraya belki açılrı
Cevap sahibi+1 yılcevap tv, kegel egzersizleri yazın arama motoruna sitenin.
Soran+1 yılevet çıktı arama motorunda ama resim açılmıyor bende hızlıresim siytesini hiç açmıyor engelliyor ben biraz buradakıstlıyım meb filtresi uygalınıyor
Cevap sahibi+1 yılyapabileceğim bir seçenek kalmıyor hocam. Üzgünüm:(
Soran+1 yılteşekkür sorun değil işte paylaşıyoruz bildiklerimzi yinde sağol sex herşey değil ama önemli biryeri hayatımzıda bunun sohbetide yaşamasıda güzel
Cevap sahibi+1 yılben bu egzersizleri eşim istediği için yapıyorum. ama her zaman yapmıyorum, yapıyormuşum gibi hissediyormuş diye gerekte duymuyorum. Bir çoğu zaman '2hayır, yapmadım'' diyorum sonrasında şaşırıyor.
Soran+1 yılsen kendin sexten zevk alıyrsun ve onu en iyi yaparak en fazla tadı alamk eşinide mutlu etmek istyuorsun eşin gerçketen çok şanslı bir kişi bana oralı nasıl yaptığını söyle farklı bişey yapıyrmusun bizmki sadce başını ve azıcık ilerisine başın ilerisi fazla alamıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılhocam eşim kadar sevdiğim söylenemez aslında. Eşim öyle olmamı istediği için böyle davranmak durumunda kalıyorum birazda.
Soran+1 yılolsun en iyisini aypıyrsun eşin istyorsa yap fazlasını yap anlatsana nasıl yaptığını. bugece için var mıaklında benim var bişey öner değişiklik olsun yapmaya çalışayım
Cevap sahibi+1 yıleşime oralda bende daha fazlasını yapamıyorum. gırtlağa gelince boğulma hissi oluyor.
Soran+1 yılteşekkür 1nciyi açtı 2cyi engelldi modaçamşır gogleden bakmaya çalışyorum bana bişey söyle bu gece için ben onu yapmaya çalışayım farklılık olur belki güzel bir gece olur ne dersin
Cevap sahibi+1 yılhocam, kusura bakmayın, çok mahreme nasıl gireyim?
Soran+1 yılsen yine iyisin daha çok alabiliyrsun eşin için güzel benimksi okadarda alamıyor dilin ve dmağın etkisi çok keyfli eşinde zaten çok sever sana yapılmasını hoşuna gidiyormu dili ile boşalttımı seni
Soran+1 yılsaklıyız gizliyiz diye düşündüm kitap okur gibi halimz var rahat olalım sende bana rahat yazmam için cesaret evr sende rahat ol
Cevap sahibi+1 yılne kadar gizli olsak hocam, yine de bir sınır her zaman iyidir. Kendi mahremime çok girmeden önerim şu olabilir. Mesela çocuklara ses gitme endişesi oluyor mu? ki muhtemelen oluyordur.
Soran+1 yılben çıkıyorum yarın yazarım buradan yine sana uygun olursan sende yazarsın iyi akşamlar herşey gönlünce olsun
Soran+1 yıloluyr tabi olmazmı o yıllardır etken çocukalrda babamlarlada aynı evde yaşadık
Cevap sahibi+1 yılmüzik açın hocam.
Soran+1 yılilk gece yaptık müzüzk bazen deniyorum bazen de sessiz olmaya çalışıyoruz iyi akşamlar yarın inş görüşürüz yine burada
Cevap sahibi+1 yılinş. müziksiz olmaz hocam. Rahat olmanız için şart, bizde öyle.
Soran+1 yılmerhaba
Cevap sahibi+1 yılsize de.
Soran+1 yılhoş geldin nasıl geçti günün akşamın nasıldı umarım güzel geçmiştir
Cevap sahibi+1 yıliyiydi şükür, siz nasılsınız?
Soran+1 yılsol bende iyiym benim bu gecem güzel geçti sohbetli bir gece oldu
Cevap sahibi+1 yılburadan mı alacaksınız? Unutmayın tüm mankenler slikonlu bu tarz tanıtım yapanlarda.
Cevap sahibi+1 yılyapabildi mi kas sıkma olayını?
Soran+1 yılevet bu gece ilşki esnasında ben içinde durdum sonra ona hadi dedim sık sktı bırak sık bunu boştayken aklına geldikce yap benim için iyi senin içinde iyi olur dedim sıkıyor belirgince hoş olyyr benle birlikte boşaldı
Cevap sahibi+1 yılbunları ben göndermiştim size zaten. Tekrar aynı linkleri neden yazdınız hocam?
Soran+1 yılonlar daha uygun bunları alayımmı diye gönderdim tangalardan seçiver
Cevap sahibi+1 yılaşağıda bir sürü link buldum ve paylaştım.
Soran+1 yıl4 tane ve 2 tane ayrı ayrı göndermiştin o linklermi
Cevap sahibi+1 yılhocam paylaştıklarıma bakın. Tekrar aynı linkleri paylaşmanın çok anlamı yok.
Soran+1 yıltamam yeni birkaç tane daha buluversen bende bakıyorum sonra şçşnden 3 tane seçecem
Cevap sahibi+1 yılsiz seçin hocam. Ben bulacağım kadarını buldum.
Soran+1 yılteşekkür
Soran+1 yılmerhaba nasılsın
Soran+1 yılsana tekrar teşekkür ederim bunu aldım bizim içinde eğlenceli oldu birkaç daha almak istyrm sen nasılsın umarım süpersindir evliliğin çok iyi gidiyordur
Cevap sahibi+1 yıliyilik şükür hocam, sizi sormalı.
Soran+1 yılteşekkür bende iyyim daha bir heyecanlı olmaya başladı senin öneri ve tavsiyelerin etkili . bana yazmayı ihmal etme lütfen
Cevap sahibi+1 yılsevindim hocam. kıyafet dışında var mı daha heyecanlı oldu dedikleriniz?
Soran+1 yılevet onun çekingenliğini aazaltmaya çalışıyorum özgür olsun odasında istym olacak kıyafetler ona cesaret veriyor gibi kıyafet seçiminde desteiğine ihtiyacım olacak sende kendine iyi bak beni yalnız bırakma
Cevap sahibi+1 yılkıyafet olarak bir çok link paylaştım size zaten. Vücut çorabı kesin almalısınız ve onu da paylaştım:
Soran+1 yılteşekkür edrm alttan ikinci mini transpren . akşam biraz konuştum çorapgibi sık olandan fileli olmasın dedi biraz konuşturdum :) sen nsılsın
Soran+1 yılsenin pozisyonda güzel bu pozisyonda bazen yan yatıp iki tarafta yatakta yatarak oluyor biraz yorulunca yapıyorum güzel oluyor. bu bndeki link yazısının başındaki açılmadı adresi ne. eşim sık örgülü olsun yani ince çorap gibi olacakmış fileli olmasın dedi dedi bahaneyle konuyu açtım
Cevap sahibi+1 yılher ikisinde de çok canım yanıyor. eşiniz nasıl?
Soran+1 yılbacak omuza olnda eşim çok rahatsız oluyor topluca 160 boy 84 kğ o yüzden sıkışıyor. sen toplucamı zayıfmısın senin ölçülerin nasıl doggy pozisyonundada acı veriyormuş hızlı yapmıyorum amam bazen kendimi tutamayıp hılzı yapınca bırakıyor yatağa uzanıyor
Cevap sahibi+1 yılkilolu değilim, normalim boyumda 6 cm uzun eşinizden.
Evet bu denilen pozisyonların hepsinde canım yanıyor. Doggy' de eşinin de aynı şekilde yanıyor mu hocam?
Soran+1 yılevet aynen acı veriyormuş çok yavaş yapıyorum bazen hızlı ozaman zorlanıyor15 e .senin fiziğin uygun ozman çok şeyi rahat yaparsın benim aklımda bir fantazi var onu denemek istyrm kolay bişey bakalım nasıl olacak .masa altından oral yaparken elinde kağıt kalem cinsel bir konuyu yazması yazı değirmi heyecan halinde yazabilirmiyiz bunu kendimede eşimede denemek istyrm zormu kadın yaaprmı bunu yoksa basitmi olur
Cevap sahibi+1 yıleşiminki 18 üstelik bu acı nedeni midir net hocam? Fantazi öneriniz ama tercihler farklı olabilir, saygı duyuyorum.
Soran+1 yılbenimkide 16 sanırım dog duruken üstten bazı organlar baskı yapıyor ağrı oyüzden burda her kadın şikayetci acı veriyor diye 69 çok seviyorum ama hiç ağzına boşalmadım o çekiniyor istemiyor sen hiç o istemeden hadi yala dermsisn ben bunu yapmasını çok istyrm hadi canım çekti demesini hep ben başlatıyorum.sen süper bir kadınsın senin mutlu olmak hakkın eşini çok seviyoprusn ne mutlu sana bende seviyorum işte onu biraz daha çılgın ve arzulu olmaya alıştırmak istyrm
Cevap sahibi+1 yılBen ilk zamanlar hiç bir şey bilmiyordum ki, eşim hem hocam hem kocam oldu.
Dogyde nedendir bu kadar acı sanki bir yere değme hissi gibi mi oluyor hocam?
eşlerimizden Allah ayırmasın. sizde seviyorsunuz belli hocam:)
Benim süper olduğum kanaatine nerden vardınız ki? eşlerimizin beklentilerine cevap vermek gereklilği bilinci belki de.
Soran+1 yıleşini mutlu etmek için çaba sarfediyorsun bende aynı inan eşim zevk aldıkca ben zevk alıyorum evet sanırım değiyor bir yere eşim öyle diyor bir yerlere dokunuyor diyor eşimde bilmezdi birde ben anne babab ve eliti ile yaşadık o nun sıkıntıları oldu yani lk yıllar çok sıkıntılı oldu.
Cevap sahibi+1 yılbizde ilk yıl kaynımla kalmıştık o bizde idi, çok zordur bilmez miyim. Bazen fikir ayrılıkları olur hocam o durumlarda hiç eğilim olmuyor bende normal mi? Sizde de olmaz mı tartışmalar ez- çok?
Soran+1 yılnasıl anlatsan o günleri annem babam yengem çocukalrı biz en küçükler ezilen biz olduk her iş bizde laf söz cabası inan çok zor oldu şimdi anların acısnı çıkartalım diyoruz yaş ilerliyor. eşimle sevişirken onun zorlandığı şeyleri yapmak istemem tartışma her evde olur zaten ben herzaman eşimin fikirlerine saygı duyarım istişareyi severim benim gönderdiğim en son linkte bu kolay bu iyi dediğin ya da hoşuna giden hangi pozisyon var
Cevap sahibi+1 yılhocam tartışma olduğunda eşinizin de cinselliğe eğilimi olmuyor mu ben gibi? O süreçte ben hazır hissedemiyorum kendimi. Her zamanda eşinizin her fikrine saygı duyabiliyor musunuz? Bazen o anda fevri ve hissi davrana biliyor insan.
Soran+1 yılevet olmuyor tartışma olunca zaten benimde onunda isteği kalmıyor bazen ben ısrar ederim yapsamda tadı olmuyor cinsellikte zaten onun bişey yaptığı olmuyor hep ateşleyici ben oluyorm zaten ben onu yarı çıplak görsem başlarım eşim dışarda kapalı evdede kapalı sayılır yatarken bile başörtüsü yapıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet demek ki bir bizde değil bu.Eşimde bende o durumda keyfimiz kaçtığından olamıyor haklısınız.Benzer demek ki
yatarken annemde örtü bağlar hatta ablamda. Bu alışkanlık ve kültürel bir durum. Dinimizde mahremin yanında kapanma yok çünkü. Bende dışarda hani şu son zamanlarda türeyen ceket altı etek giyenlerden değilim. Pardesülüyüm. Eşinizin alışkanlığı olabilir mi bu şekilde yatması?Sizin düşünceniz nedir öyle olmasında?
Ben eşimi tanıdığım için bazen anlayıp ona göre davranmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılbenim yaşadığım yer muhafazakar ve kapalı tabiki kültürel onu biliyorum biz medya dergiler filmler sanıırm bunlar hoşumuza gidyor dışarda gördüğümüz etkileyici bayanlar ya da fantazi diyelim erkek olarak yatakta şuh bir kadın tahrik edici bir kadın arzu ediyoruz rahat bir kadın sitiyoruz eşimde pardesülü başörtülü. ben bazen onu mutlu etmek için başka oyuncak bile kullanmak istyrm yeterki ozevk alsın ne tepki verir çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılOyuncak olayı zevk vermez ki hocam.Yani onu bilmem ben istemezdim mesela. Çekiniyor olabilir mi başlatan taraf olmadığından? Bende böyle muhafazakar ailede büyüdüm ve biz resmi nikahtan sadece bir gece önce dini nikah kıydırmıştık el ele bile tutuşulmasın diye.Yani aile ve öğretiler, değerler aynı hemen hemen eşinizle. Aşmak çok çok zor. Kültleşiyor bir yerden sonra.İçinizde aşmıyorsunuz. Hafif kadın gibi algılıyorsunuz farklı davrandığınızda. Bende öyle idi, bunu eşimin telkinleriyle aşabildim.
Soran+1 yılaynıyız bizimki ni ben daha alıştıramadım tam olarak yani aklıma geldi hani hoşuna gidermi diye aynı benimde öyle oldu doğru dürst konuşmadık bile. en azından bu anları iyi değerlendireim istym doymak doyrmak istyrm senin boyun uzun olamsıda iyi aykata kolay olur bizim ayakta zor oluyor bişey soracaam en çok ne yaptığında eşin baştan çıkıyor özel olduysa söyleme.
Cevap sahibi+1 yılevet özel oldu söyleyemem.
Ama siz konuşup rahatlatmasanız aşamaz ki. Ben kendimden yola çıkarsam eşim saatlerce bıkmadan- yılmadan telkin etti Yoksa ben hala utanıyor olacaktım. Bunu aşmamda tek neden onun telkinleridir. Sizin de bunu aşması için destekçisi olmanız lazım.
İletişim şart hocam. Bıkmadan- yılmadan pedegojik derslerimiz ortaktır bilirsiniz eğitimde süreklilik ve disiplinli kasıtlı, hedefe yönelik eğilim vardır. Bunlardan bir bacağın olmaması dinamiklerin zeminini oluşturmaz.
Cevap sahibi+1 yılonun ruhuna inerek nedensellikleri, sonuçları ve beklentilerinizi şeffaf konuşabiliyor olmalısınız. Sıkıcı olmadan, üstüne gitmeden, reflekslerine göre hareket alanı oluşturun. Esneteceğiniz alanları dikkate alın ve onda bu olguyu normalleştirene kadar sıkmadan istikrarla devam ettirin. Eğitimde istikrar ve devamlılık ilkesi vardır bilirsiniz bunları zaten...
Soran+1 yılhaklıısn telkin ediyorum bende ama demekki noksanımız var aşarız inş.burda gizli olmanın rahatlığoyla yazabiliyorum bnede aslında çekingenim
Soran+1 yılevet birazda işteev hali çocuk ev sobalı onunda etkisi oluyor. ben şimdi çıkıyorum yarın inş burda olursun sana yazmak isterim paylaşmak senle anlayan biriyle bunları konuşmak iyi oluyor özelimide sana anlatmaktan çekinmiyorum herşey gönlünce olsun cinsellik vazgecemidiğimiz bir şey
Cevap sahibi+1 yılinş.hocam.
Soran+1 yılgünaydın . nasılsın ..(_)/
Cevap sahibi+1 yılelhamd, şükür hocam, siz?
Cevap sahibi+1 yılbunu sevmez kadınlar, eşiniz seviyor mu?
çok güzel gece oldu derken, neydi değişik olan?
Soran+1 yılben bu pozisyonu seviyorum eşim karanlıkta istiyor aslında çabuk sıkılıyor bundan. gece erkek odamıza giridk dedim en sexi bir şekilde giyin 15 dk sonra gelecem dedim diğer odaya geçtim tül kilot giymiş üzerinde kısa tül gecelik önce benseni sonra sen beni boşalt dedim seviştik ben dilile onu boşalttım oda beni sonra 2 nciyi yaptık uzun sürdü 1 saate yakın sürdü terledik ikizde dilimle yaparken bazen parmağımı arkaya dokundum bazen ucunu soktum hoşuına gitti
Cevap sahibi+1 yılboşalmasından hemen sonra ikinciye hazırlanması zor olur hocam. aradan zaman geçmesi lazım.
sadece boşalma ve sevişme mi oldu ilişki olmadan?
Soran+1 yılbirincilerde boşalma yarım saat sonra ikinciye başladık ikinci uzun sürdü iliki sırasında konuştuk sexle ilgili. senin oldumu senin nasıldı
Cevap sahibi+1 yılbirincide seviş. dediniz ya sadece onunla mı sınırlı kaldı? ikincide mi ilişki oldu?
ilşki sırasında ne konuşuldu mesela s.le ilgili çok özel değilse?
Soran+1 yılbirincide sadce biraz 69 yaptık sonra o beni boşalttı tek yaptı sonra ben onu boşalttım yarım saat sonra ikinciyi yaptık sex esnasında ona bazen burada yazmak zor oluyor utanıyorum sen benim fh.. ya da organalrın lafını kullanıyoruz skni daha çok onun ayıpcı laflar etmesini istedimaçılsın diye bende ona söyledim işte çok farklı bişeyler değildi daha iyiy sikşkcin ya da nasıl sikyim gibi sözler konuştukca boşalma uzuyor genelde bunu yapıyoruz link
Cevap sahibi+1 yılgenelde 69 sevilmez eşinizin de çok hoşlandığını sanmıyorum.
evet zor oluyor,bende dikkatinizden kaçmamıştır genel yazmaya çalışıyorum ayrıntıya çok girmeden.
o tarz sözler evet iyi olur,siz yine az söylemişsiniz eşimin dediklerini yazma ihtimalim hiç yok o derece.bende diyorum ona beklentisni bildiğmden.
uzaması sürenin bu sözlerin yarattığı etki mi?
eşinizin böyle konuşmanıza tepkisi ne oldu?
linkte hepsi var bir pozis yok ki bilemedim neyi kast ettiğinizi.
sorularımı tek tek cevaplarmısınız?
Soran+1 yılöğleden sonra burdamısın karşıalşırız inş yemeğe çıkıyorum sanda afiyet olsun
Soran+1 yılevet çok sevmiyor doğru. var benimde var ama utandım söyleyemdim aslında burada daha rahat olmak istyrm sende bana cesaret evrirsen daha rahat uyazarım evet biraz faydası oluyor oanki heyecan biraz dağılıyor sanki bişey olmadı sadce sen çok fenasın dedi onalrı sadce o an için söylediğimi biliyor genelde küfür etmeyi bile sevmem derdi ona zevk vermek o zevk aldıkca bende almak penimi az alabilyor ağzına başını ve 2cm daha fazlasını alamıyor meni hiç yuttrmadım ona bir kaç kez ağzına bulaştı sad
Cevap sahibi+1 yılyazarsınız.
Soran+1 yılselam geldim :) yemek yedim cumaya gittim sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin hocam inş. şükür bende iyiyim.
Soran+1 yılcinsellik herkesle konuşulmuyor burada sana yaraken rahatım ama yinede çekiniyorum dün gece ilşki sırasında vücut çorabı konusunu açtım sen bilirisn dedi ama kadınların giyidiği normal çorap sıklıpında olsun fileli olmasın dedi. bilmem alacamada ben söylemeden giyermi . sen eşin söylemeden giyer ona sürpriz yapıp tahrik edermsisn yoksa eşin giyinmi der
Cevap sahibi+1 yılhayır ben alırım sürpriz yaparım. ama dediğim gibi çoooooook uzun süren destekleri sayesinde bu aşamaya gelebildim hocam. bende konuşamam çok özel konular bunlar. sizin samimiyetinize inandım.
Soran+1 yılnegüzel sen olayı çözmüşsün benimki senin düzeye henüz gelmedi ben alırım iaslında çokda yakışmıyor kalçası çok geniş ölçmedim ama 120 kesin vardır nan tanga alayım dedim onları alıncaya kadar öldüm bittim utandım. :) üste çıkmayı sevmiyor .
Cevap sahibi+1 yılama sizde eşim kadar desteklememişsiniz eşinize aşsın diye. bizimki istikrarla açmaya çalıştı beni ve hiç yapamam diyeceğim anda işe yaradı telkinleri. sizde yaparsanız işe yarayacaktır. eşinizle ben aynı ahlaki- kültürel değerlerle yetişmişiz.
üstü sevmiyorsa tercihi saygı duymak lazım sanki. belki de utanıyordur hala ben öyleydim o yüzden istemiyordum. sonraları aştık işte.
Soran+1 yılzorlamam zaten sen nasıl eşini seviyorsan oda seni seviyorsa bende seviyorumben şimdi çorapları henüz almadım seçöeye çalışıyorum 2 çorap iki üst 2 tanede yine tanga almak sitym hepsini birden alayım kargoda sık sık gelsin istemem sex pozşsiyonalrından paylaşımmı burada çok siteye girmiyor yinede bir bakalım olurmu
Soran+1 yılordamısın :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi geldim hocam. sizin görücü usulü değil sanırım. ya da tanıştırıldınız mı nasıl oldu yenge hanımla evlilik?
Soran+1 yıltam görücü usül oldu hatta köyden aldım desem bu kadar yani beni şimdi anladınmı
Soran+1 yılpazartesi görüşmek üzere herşey gönlünce olsun bana hangi konuda dersen likn at gisiler ve pozisyonlar olurmu umarım erzaman mutlu hzurlu olurusn cinsellik evliliğin yarıdan fazlası bence
Soran+1 yılgünaydın kimse var mı:)
Cevap sahibi+1 yılşimdi var:)
Soran+1 yılhoş geldin sefa geldin nasılsın
Cevap sahibi+1 yılhoş bulduk elhamd şükür hocam, siz?
Soran+1 yılteşekkür bende iyiyim nasıl geçti hafta sonu uamrım iyi geçmiştir tatil olunca daha çok zaman ayırabilirisinz kendidnize çocuk varmıydı senin
Cevap sahibi+1 yılevet hocam, eşim üşütmüştü rahatsızdı, nazlanmasıyla geçirdik:) Erkeklerde hasta iken amma nazlanıyorlar hocam:))
Soran+1 yıl:))) evet biz aslında büyümüş çocuk gibiyiz bazen annemiz olacaksınız bazen eşimiz bizim sizden başka kimsemiz yok benimde olmadı kar yağdı ve biraz eşimin işleri avrdı yorgun oldu ben kıyamadım ısrar etmedim ama doluyum valla bazen hiç bişey olmasa bile çıplak ayıp kucaklaşmak bile yetiyor ama penis vajinaya değince girmek istyor o sıcaklığı hissettmek istyor bazen o erken yatarsa ben yatağa girer dilimle onu boşaltırım biraz kızar uykum kaçıyor diye ama ilerledikce kendini bırakır
Cevap sahibi+1 yılilşki dışında hocam sevmiyorum ben dille falan boşaltma dıurumunu nedense.
Soran+1 yılsen evde rahatsın dolu dolu istyrn baştan sonna olacak bizim bazen herzamn ev rahat olmuyor . en iyisini sen yapıyorsun karı koca rahat olunca açlık gidiyor sen istediğini yapıbnca doyum oluyor eşinde sende herşeyi bulunca rahatlıyorevde yarı çıplak dolaşırmısın ona fikik ya da onu tahrik etmek için bişey yaaprmısın yoksa sana gerek kalmadan o seni istermi ben çok isterim beni tahr,k etmeye çalışan bir olmasını hoşuma gider
Cevap sahibi+1 yılhocam bir şey danışayım size. benim oramda bir anormallik olabilir mi? parmağı ile geçen denedi eşim ve normalde ince ya orasına göre, boşluk kalır mı o esnada yoksa kavrar mı vajina parmağı? yani boşlukta mı hareket eder, yoksa sıkar zor mu girer?
Soran+1 yılilk sokarken zor girer sonra hemen alışır fakat ıslak değilse dar gibi hissedersin boşluk kalır fakat o sokaerken sana bakar senin alacağın zevkin peişinde onun bolluğunu unutur zaten parmak soktuğumuzda bolluğuna ya da darlığını hiç düşünmeyiz arkaya bazen parmak yaparmı denedimi hiç
Cevap sahibi+1 yılhocam ne hissedildiğini değil, içerdeyken kavrar mı yoksa boşluk mu olur parmak ince ya onu öğrenmek için sordum.
Soran+1 yılkavramaz boşluk olur. pozisyonları olan linke bakarmıısn en rahatlarına bakalım olurmu
Cevap sahibi+1 yılhocam eşiniz gibi olmak çok isterdim...:(
Soran+1 yılhangi konuda o gibi olmak isterdin
Cevap sahibi+1 yıltamamen kavramıyor, boşluk oluyor dediniz ya hocam.
Soran+1 yılsenin acıyormu kavrıyormu sıkma kaslarını kullnıyormusun o anda kendini sıkmazsan gevşer kuru olunca size acı veriyor bunu biliyorum göğüs arası yapmaktan zevk alırmı eşin sık olmasada bzen ben yapmayı seviyorum o an bazen hafif ağzına alıp bırakması sonra göğüs arası sürtmek hoş oluyor
Cevap sahibi+1 yılhocam ben parmak kısmındayım. diğeri gündemim değil şu an için.
kasmıyorum kendimi ama hiç boşluk olmuyor ki. sıkma kaslarımı kullanmıyorum ki buna rağmen böyle. bende nasıl genişletirim diye üzülüyorum:(
Soran+1 yıldokunma şuan senin vajinan en makbul olanu dar olması her haliyle bazen parmağını yukardan ya da aşağıdan bastırark yapar onunda etkisi olur kavrıyor gibi olur sakın gevşeteyim filan uğraşma illa istiyorsan oyuncak denersin her erkeğin arzu ettiğiğ bir yapı sadece sen kayganlaştıcığını sağla yeter derim bana sorarsan
Cevap sahibi+1 yılama hocam parmağı bile zor giriyor. böyle olur mu?
Soran+1 yılbir arkadaşımın anlatmıştı bir kadına gitmiş onun da yanı çok darmış sanırım ilşki sırasında şişiyor ve öyle kalıyor belki o yüzden ama çokmu acı veriyor peki penis girdiğindede aynımı oluyor
Cevap sahibi+1 yılhocam ilk girişte 3-4 hamle ile oluyor. bu hangi guruba girer ki bilemiyorum pek bilgim yok bu konuda. konuşmamda bu tarz konuları hemcinslerimle.
Soran+1 yılbence şişiyor yoksa başka türlüsü yok eşin memnundur bu halinden ıslanma geç oluyrsa onunda etkisi olur bende burada gizli oluğumuz için rahatım biraz yi,nede sıkılıyorum sen bana yazma cesareti verdikce yazabiliyorum burdan başka rahatca yazacağımız bir yok
Cevap sahibi+1 yılbende sıkılıyorum aslında. gizliyim diye bu kadarını yazabiliyorum siz gibi hocam.
ıslanma sorunu yok hocam. hazır olmamada. hani düşünün bir balonu parmağınızla ittirdiğinizde nasıl bir tepkime verir öyle çoğunlukla.
Soran+1 yılçok iyi anladım senin vajinanın iç kısmları hassa sanırım ve pembe inca yapılı ilşki sırasında aşırı sürtünmeden şişiyor öyle kalıyor ve gerçekten süper bişi ama sana acı veriyorsa biraz zor olur senin için bu söylediğin her kadında olmaz yüzde 10 bile yoktru sana bişi dey,m eşin çok şanslı seni nasıl mutlu etmeye çalşısa azdır
Cevap sahibi+1 yılşişme olmuyor, af edersiniz hocam sanki yararak oluyor. bu kelime için çok utandım ama en iyi ifade edecek kavram buydu.
Soran+1 yılanladım boşver rahat olalım bende rahat yazayım sende rahat ikizmde evliyiz ve eşlerimzi için burdayız birbirimzden fayda sağlayacaz her ilşikide böylemi oluyor parmak sokunca ya da penis ilk girerken hep aynımı. ilşikiden önce soğuk bişey yapsan denemek için imce mum gibi buz dene derim belki biraz açılır sana faydası olur
Cevap sahibi+1 yılnormal doğum yapamadım. acaba kanalın dar dedi doktor, acaba doğum yapılan alanla vaji.. darlığı aynı mıdır bir birinden bağımsız mıdır? ikisi ilişkilendirilir mi?
Cevap sahibi+1 yılhemen her ilişkide durum buna yakın en az 2- 3 hamlede oluyor. yani hemen pat diye gire..yor eşim. parmak ince ama onda bile boşluk yok, çıkarıp tekrar parmağını s...ğunda ilk kez so...rmuş gibi oluyor. kavrıyormuş, bana sıkıyor musun kaslarını diyor halbuki hiç sıkmıyorum.
Soran+1 yılolabilir bilmiyourm bu kounuyu ama filmlerde izliyoruz bazen ellrini bile sokabiliyorlar doktor dediyse doğrudur ama üzülme sevin derim sana eşin inan bana her ilşikinzde ilk günlerdeki gibi olması onu zevkten bayıltır alışıncada devam ediyormu hepmi zor giriryor
Cevap sahibi+1 yılne eli hocam parmağı bile canımı yakıyor. doğum kanalının dar olması vaj..a darlığı ile özdeşleşir mi? bağımsız mıdır ne dersiniz?
Soran+1 yılbilmiyorum ama demekki doktorun bildiği var vajina ağzı nasıl küçükmü en azından vajina resimlerine bakarak karşılaştırma yaptınmı bazen doğum yapamıyor kadınlar demekki dar leğen kemiği ve kanal yeterince açılmıyor
Cevap sahibi+1 yıldoktor kanalın dar dedi ama bu vaj.. darlığı ile özdeşleşen bir durum mu bilmiyorum ki.
Soran+1 yılsanırım etkisi var demekki eşin şikayetcimi bu konudan
Cevap sahibi+1 yılhayır tersine bana ''ne kadar darsın, sen nasıl bir yaratıksın manyak'' diyor.
Soran+1 yılo zevkinden öyle söylüyor çok mutlu olduğu için sen rahat ol ben tahmni edeyim senin vajinanını yalamaya doymaz çok yalamak ister ve somurmak içine çekmeyi sever çünkü gerçekten şuan sende olan çok kıymetli
Cevap sahibi+1 yılkendi adıma da geniş olsun derdim hep ona diyemesem de. demek ki Allah tarafından yaratılış. aslında biraz geniş olsa fena olmazdı, direk zorlanmadan ne güzel eşim gir..di.
Soran+1 yıleşinin en svdiği poziyon hangisi benim eşim altta ben üstte onu sever senin en çok sevdiğin rahat ettiğin pozisyon link at
Cevap sahibi+1 yılbu kadar açık link göndermeseniz. iki parmak mümkün değil bu benim için. eşinizde olanaklı mı?
Soran+1 yılevet tek yaparken ses çıkarmaz ama bazen iki yaparken irkilir oda kalınlığından değil sanki parmak uçalrı bir yere dokunduğundan sanırım. bulamadım başka sende rahat ol utandırma ne olur
Cevap sahibi+1 yılhocam üst alt kaslara değiyor mu parmak? ya da yavaş mı, hızlı mı oluyor?
Soran+1 yılsanırım değiyor bazen içinde tutup sık derim sıkmaya çalışır penimide soktuğumda tam başın arka kısmını yanı başı nı geçtikten sonra penismin yarısnda hissedyorum parmakalrımıda sıkar ama çok sıkamıyor
Cevap sahibi+1 yıldeğiyorsa acıması lazım. hocam af edersiniz 4. gün hala canım nasıl yanıyor. geçmedi acısı. parmak olmasaydı keşke. doktorada gidemiyorum, sorsa ne diyecem utanırım. bunun neden üstüne düştüm bu kadar eğer eşinizde de parmaktan dolayı acı varsa normal diye düşünecektim . yoksa olmuyorsa bende sıkıntı.
Soran+1 yılparmak ucu içerde bir yere değip belki çzimiştir abdest bozaerken yanma oluyrmu sen rahat ol canını sıkma şuan o acı var mıseni rahatsız edecek kadar en fazla 1 haftda geçer rahat ol o bir yeri çzimiş olabilir
Cevap sahibi+1 yılsanki doğum yapmış gibiyim. bilmiyorum ki, alt- üst kaslarda baskı yapmış olabilir mi? bir daha töbe parmak falan .
Soran+1 yılbiraz kasmış alta ya da yukarı doğru dayanarak yapmış . bizmde eğer cinsel ilşki biraz uzun sürerse bazen 2 gün kasıklarım ağıyor der :) canını slkma geçer seni seven bir eşin var ve son onun bitanesiin inan sen gibi kadın gerçekten az bulunur
Cevap sahibi+1 yılevet dediğiniz gibi alt- üste dayanarak oldu. iki günle eşinizin kotarması iyiymiş durumu benim 4. gün sanki doğum yapmışım.
Soran+1 yılseni hırpalamış biraz ilişkide uzun sürmüştür sen sanırım başını döndürüdn kendinden geçmiş olmalı yoksa bukadar yüklenmezdi yanlışmıyım
Cevap sahibi+1 yılaslında yazamadığım çok şey var hocam... bunlar kolay konular değil...
Soran+1 yılyaz bende yazayım kensini sıkma rahat olalım yeminle bende çok çekiniyorum ikimzde aynıyız birbirimize ihtiyacımız var banada cesaret ver rahat ol de öekinme de bunu istyrm sende yaz inan bazen elim yüzüm kızarıyor ama yinede yazmak istyrm herşeyi en açık olarak
Cevap sahibi+1 yılaynı durumdayım hocam. benim bazen değil hep kızarıyor.
Soran+1 yıldestek oallım birbirimize ne olur ikimznde ihtiyacı var bu gizli kalmanın avantajını kullanalım geç yazdım gelen oldu sayfayı kapattım hiç kimse benim buraya girdiğimi bilmez cinsellklik sex bu ihtiyacımız hem konuşacaz hem eşlerimzle yaşayacaz
Cevap sahibi+1 yılolmaya çalışalım en azından.
mesela hocam erkeğin başı dönmez mi ki zaten ilişkide hep? bu eşime mahsus olmaz diye düşündüm.
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılo kadına utanmıyor musun diyende bendim hocam.
Soran+1 yılyani bazen heyecan az oluyor amam abzen gözün birşey görmüyor sizin istekli olmanız tahrik etmeniz çok etkleyici oluyor ne yaparsan yap deyince kendini işci gibi hissedyorsun ama sizin aktılmanız istediğiniz yapmanız yönlendirmenizde bizi çok etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılaslında hocam eşimi tanıdığım için öyleyim. katılıyorum evet çünkü o şekilde mutlu olduğunu görüyorum. bazen hiç istemesem bile isteme noktasına getirtiyorum kendimi ona belli etmeden.
Soran+1 yılhepizmizn içinde bastırılmış duygular var ne kadarda kendmizi özgür hissetsek yimne bazı şeylere uatnıyoruz burada yazarken bile o kelimeleri saklıyoruz bunu burda aşalım aşmaya çalışalım bu hayatımızn en öenmli bir parçası
Cevap sahibi+1 yılo kadının bu kadar erkeğin olduğu bir platformda o linki vermesini ayıpladım.
Soran+1 yılişte bu bizim eşlerimze olan sevgimizn neticesi sen kadınlığını kullandığın sürece hem zevk alırısn hem verirsin onun hayatının tek kaıdnı olursun bazen evde yürmen bakışın bile ona haz verir evde onu karşılarken nasıl giyinirisn dışardan gelsiğinde . bişey ititraf edeyim ben abzen küçük oyuncak kullanırım oral yaparken ona onuda ben ona sokarım bunu yapıyorum
Soran+1 yılevet amam demekki ne halde şimi içinen şuan sex isteği çok artmıştır
Cevap sahibi+1 yılhocam eşimde aldı ama girmi...ki bana. ne kadar zorlasa olmadı. ben anormalim sanırım:(
Soran+1 yılsen süperisn yemine derim hiç şikayet etme sadce biraz kayganlaştırıcı dene ben ağzı ve vajianyı aynı anda yaptığımda hoşuna gidiyor onun içindeki ahzzı ağındayken onu emmesinden hissedyorum sen ilşkiden önce iyice ıslanmasını bekle en azından az acı olur
Cevap sahibi+1 yılHocam ıslaklık sorunum yok. inanın hazırım hazır olamama sıkıntımda yok ama almış boşuna hiç kullanamıyoruz ki. ne yaparsa yapsın. jel sürdü kayganlaştırıcı vazelin, krem artık akla ne gelirse olmuyor. olsa bir kere çok zorladı yataktan zıpladım o derece:(
Cevap sahibi+1 yılnedir ince soğuk dediğiniz?
lezlerden nefret üstü ederim. tiksinme az kalır yanında. iğrenmekten beterim onlara.
Soran+1 yılyani acaba soğuk bir cisim soksan vajinayı çarmı ısınıca şişer ya soğuyunca biraz açılırmı diye düşündüm. eşimde hiç sevmez sende bana link at sayfa linki olsun siteler açılmıyor bende hangisinden hoşlanıyorsan öyle bir nik birbirimize biraz cesaret evrlim destek olalım nerde aşacaz burası olmazsa
Cevap sahibi+1 yılsoğuk buz denedik hocam oral da sizde deneyin farklı oluyor. eşim sandı ki buzla olunca kolay olacak aldığı ama yine olmadı af dersiniz ucu bile gir..yor bırakın baş..nı.
Soran+1 yılben bazen soğuk yıda yıakrım öyle girieirm buz denemedim ama pensimis oğutup denedim sen eşine allahın bir lütfusun inan bana peki penis girrekendemi acı çekiyorusn ama alışnca acı çekmezsin belki ilkte biraz olur. ben biarz sonra yazacam sana ya da yarın yazarım sen yaz ben cevaplarım yazamazsam iyi aklaşmalr kendine iyibak
Cevap sahibi+1 yılhocam buz yapın buzlukta.küçük oluyor ya bölmeli. onu ağzınıza alın öyle oral yapın.eşinizde aynı şekilde buz alsın öyle size oral yapsın.sonucu yazın sonra bana:)süper az bile kalır.
neden,olmadı.benim bu oyuncak için değildi,normalde eşim bunu sever,oyuncak içinde işe yarar mı diye denedi ama oyuncak için değildi yani zaten bu rutinimiz bizim.muhakkak denemelisiniz.o size oralı ağzında buzla yapınca oranız buz gibi soğuk olacak ve ilşkiye girdiğinizde anlayacaksınız neden deneyinde ısrarımı
Soran+1 yıltamam ben buzlu denememiştim bunu mutlaka yapacam sanada aynen anlatacam yanıma gelenler oldu yazamadım şua uygunum 15 dk sonra çıkacam ben her fanatziye açığım bazen onunda bişeyler yapmasını ço istyrm benimkin çok dar değil bende keşke dar olsa diyorum sürtünme yoğun oldukca haz çok yüksek oluyor
Soran+1 yılgünaydın hayırlı sabahlar.. huu kimse varmı
Cevap sahibi+1 yılşimdi geldim , size de hayırlı günler hocam.
Soran+1 yılhoş geldin sefa geldin nasılsın benim bugece oldu fakat buzu deneyemedim :(
Cevap sahibi+1 yılbugün denersiniz. elhamd. şükür iyilik hocam, siz nasılsınız?
Soran+1 yılteşekkür iyiyim ya akşam vardım eve aklıma geldi buzluğa baktım buz yok koydum odamıza geçtiğimz 12 olmuştu buza baktım donmamış artık normal oldu uzun sürüsn diye birkaç poziyon denedim uyku basıtırnca yarım satte bitti :)senin nasıl ağrın varmı
Cevap sahibi+1 yılKısmen azaldı ama tam geçmiş sayılmaz, eşim oyun. denediğinde de böyle olmuştum. bir daha da denemez bu halimi gördükten sonra:)
Cevap sahibi+1 yılbuzu o küçük bölmeli buz kapları var ya onlarda yapın ki ağza alması kolay olsun. çıkması da çok kolay olur bıçak ucuyla kabından alırsınız. bir tasa koyarsınız 6-7 tane.
birde bir karışım var. yarım çay bardağı bal ve o miktarda çilek blendırdan kaygan olana dek geçirin aynı ölçüye yakın süt ilave edin. bunuda sürebilirsiniz ..sine.ama bal yapış yapış olacağından dikkat edin.
şu mevsimde çilek olmaz, yaza artık. aslında orjinali süt yerine şampanya ama biz tüketmeyiz haram diye,süt olabilir
Soran+1 yılgeçer sen kafamı takma nasıl bir oyundu sana kıyamaz eminim.bu akşam domalttım onu sert vutunca ağıyor dedi sonra yavaş girdim . sonra ben durdum sen oyna git gel dedim. birde tek bacağını omzuma aldım sonra altıma aldım en çok altta olmayı seviyor
Cevap sahibi+1 yıltek bacak omuzda ben dayanamıyorum acısına.
doggyde acı oluyor sert olunca evet. o pozisyonda parmağınızı vaj..ına so..yı denediniz mi hiç?
Soran+1 yılanladım bizde içiki olmaz zaten ben buz yapmadım hiç dediğim gibi fakat çukulata sürüdm oda bana sürdü ben biraz abarrttım çukulatayı vajinasına göğüslerine göbeğiinede sürdüm o sadece peniime sürdü orda yedi ben hiç ağza boşalma yapmadım içimden geçiyor ama meni yadı sanırım iyi değil onu istemiyor eşim bu aşağıda anlattığın karşımı falan yapmaz ben yaparsam olur
Soran+1 yıltek bcakta nadierem yapıyorum parmkamayı acı vermiyor parmaklama kolay girip çıkıyor bacak omuza poz evet sizi iki büklüm yapıyor ve abanıyoruz dışarda hiç kalmayıncaya kadar giriyor ve yük olunca size acı veriyor nadirende olsa acı vermek istiyoruz sanki
Cevap sahibi+1 yılacıdan ziyade keskin bir acı yanma hissi.
şunu sordum size hocam; doggyde iken eş zamanlı parmağınızı ...so..dunuz mu eşinize?
Soran+1 yılyok yapmadım onu 1 yıl oldu denemek istedim arkayı acıyor dedi basur da var biraz yapmadım sadce oral yaparken üst kltrisi yalarken bir parmağımı vajinaya sokuyorum nadiren bazen arkayı iyice ısltıp arkayada sokuyorum ama her zaman değil senin arka acıyormu çok
Cevap sahibi+1 yılarkayı sevmiyorum hiç. eşinizde sevmiyordur muhtemelen. doogy mi yapmadınız bir yıldır? Acıyorsa evet özenli olmak lazım.
Soran+1 yılarkadan hiç yapmadım dogy yapıyorum 1 yıldır derken arkaya parmaklamayı yapmadım .dogy pozisyonunda sadce oral yaparken yapıyorum nadiren vajinaya sokuyorum sıkıntı yok arkaya bazen yaprım parmak penis ilk yıllar bir deneme oldu sonra başka hiç olmadı.yavaş yapıyorum şaka yollu sana ceza verecem deyip az hızlı ve sert vutyorum o yapma deyince yavaşlıyorum. farklı bir fantazi denedinizmi nasıl oldu bende yapabilirmiyim var mıaklınd aolan bişey. en çok hoşuma giden ne biliyormuusn oral yaparkent
Soran+1 yılbaşımı bastırması ve posunu kaldırıp vajinasını ağımaiyice yerleştirmesi onun kendini kastığını elim altta popnun altına koyuyorum güzel oluyor
Cevap sahibi+1 yıloralda boşa. olunca ilişkiye hemen girildiğinde de bunun uzantısı mı yaşanıyor dersiniz?
hayır ben ar..dan demek istemedim doggyde iken parmağınızı o esnada eş zamanlı yani orasına so..tunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılbizi mi takip ediyorsunuz?
Soran+1 yılepeydir yapmıyorum yaptığımda acıyor der zaten sokerkende zor giriyor pek yapmıyorum oralda boşalma olurken ben giriyorum içine hızla gidip geliyorum hoşuna gidiyor tam boşalma oluyor bana der bittim diye parmakalrıyla elimi dahi sıkamaz hale gelir. boşalınca pensim içind ebiraz dursun der çıkarma der bu sanırım her kadının hoşuına gidiyor. senin denedimi parmakla aynı anda zor olur acır
Cevap sahibi+1 yılhocam takip ediliyoruz. nasıl devam edebiliriz ki artık?
Soran+1 yılbilmiyorum ayıp ediyor kimse o
Cevap sahibi+1 yılartık yazmamız doğru olanı:(
Cevap sahibi+1 yılama okuyorsunuz sonuçta. biz kimse yok diye utanarakta olsa yazıyorduk. artık bu olasılık yok.
Soran+1 yılfb1244 geçketen çok ayıp ettin gizliyiz o yüzden eklemede yapmadık gizli kalsın diye
Cevap sahibi+1 yılhocam artık yazmamamız doğru olanı.
Soran+1 yıltamam otür konuları açmayız
Cevap sahibi+1 yılşu andan sonra her yazılan okunacak algısı rahatsız eder beni hocam, kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılbir birimize mi bu olanları uyarlıyoruz? çok ayıp ettiniz fb1244? tecrübe , deneyimlerle eşlerimize daha iyi nasıl olabilirizdi çaba. Bunu bile anlamamışsınız birde gelmiş ahkam kesiyorsunuz.
Soran+1 yılbende rahatsız oldum tabiki hayırlısı karşılırız yine başka bir soruda burdan bazen yine merhaba derim
Soran+1 yıliki kşinin sohbetin arasına kim girer birdaha sakın buraya tek kelime yazma fb
Cevap sahibi+1 yıleleştiriyorsan enden bu konuları özelden yazın diyorsun? kendin önce çelişkini düzelt içinde. gayret eşlerimize idi bunu görememişsin, ön yargılı- fesat bir gözle bakmışsın.
Cevap sahibi+1 yıleşlerimizi mi aldatıyoruz? nasıl yani? x bir kadın ve erkekle mi beraber olduk pardon? Bu nasıl itham?
çelişkinizden bana evet. böyle ne istediğini, düşündüğünü bilmeyen birisinin sözünü dikkate alacağımı düşünmedin umarım. ne konuştuğunu bilmiyorsun sen! İthamın çok çirkin.
Soran+1 yılsen burdamıısn fb git dedim bir daha buraya tek kelime yazma
Bizimkilerin imkansızı arama çabası ne zaman bitecek acaba :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya nasıl olacak o iş ereksiyondan sonra inmiyormu penis ?
01 Yorumla
Soran+1 yılereksiyon halindeyken girecen ne kadar dayanabilrsen işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılisterdim dayanabildiği kadar. zaten uyuyorken partnerimin okşamasını falan istemişimdir hep
44 Yorumla
Soran+1 yılyani işte bu zaten kadın bir yapılmış keyfi yerinde ikinci yapılıyor ben yaaşdım ekndi isteiğiydi hoşuna gitti diğer bayanlarında düşüncelerini meraktan sordum zaten
Cevap sahibi+1 yılgüzel olur o şekilde uyanmak tabi sert bir biçimde değil ben uyurken hayvanlaşmasın :D ben uyandıktan sonra sertleşebillir yoksa ne oluyor ya diye uyanırım bütün romantizm gider
Soran+1 yılzaten içimnde haraketsiz kalmaya çalışıp mümkün olduğunca geç boşalıp senin içinde uzun süre kalması
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyumak imkansiz sanki ama penisi hisetmek tabi ayri bir zevk olsa gerek
43 Yorumla- +1 yıl
denemek lazım da denemek içinde deneyecek bırının olması lazım demı
Soran+1 yılikisin arasında kalıyorsun içinde onu sıkıp bırakmak istiyorsun bir yandanda uyku bastırıyor :)
valla biz denedik ve uuduk ama kalktğmzda yapışmıtk birbirimize :D
61 Yorumla
Soran+1 yılbazen böyle oluyor bazen erkek uyanık kalabiliyor yaşadığım için söylüyorum
bizim garip milletin garip fantezileri hic bitmezmi
43 Yorumla
Soran+1 yılçokmu garip bazen erkek ister kadın yatar ne yaparsan yap der buna benzer bişey
Soran+1 yılkaldığı kadar zaten sabaha kadar değil candy88
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçüldüğü içn kendini atıyor dışarı denedik durmuyo :D
83 Yorumla- +1 yıl
sesli güldüm ya..))))
Soran+1 yılevet bazen oluyor bazende son ana kadar durmaya çalışıp boşalıyorum
- +1 yıl
evet aynen tecrübeyle sabit bizde de :D
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılo içimde iken hiç 1 anım uykuda geçmesin isterim
130 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben uyurken o napacak? dik durması için merak ettim
11 Yorumla
Soran+1 yıloseni istiyorsa kalkar zaten snde al içine ama bunu birincide değil ikincide yapacaksın birincide olmuyor zaten iki tarafta duramıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen açar mısın nikini? açtım diye yazın ama direk ben ekliycem sizi.
13 Yorumla
Soran+1 yılaçtım
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşımın yapmasını istedim ama ereksiyon halinde olmadığı için olmaz durmaz içinde dedi
14 Yorumla
Soran+1 yılikinci için yarım saat geçecek birincide kadın orgazm oluyorsa bu yemekten sonra tatlı gibi bişey oluyr
Cevap sahibi+1 yılhı
Soran+1 yıl:) özelde sohbet edelimmi sence uygunsa
Cevap sahibi+1 yılhayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılherhangi bir insan evladının başarabileceği bir şey değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik okavilirdi. Ama mümkün degil gibi
24 Yorumla
Soran+1 yıldeneme şansın varsa dene durabildiği kadar dursun içinde amam bu dediğim ikinci postada ilkde olmaz
Cevap sahibi+1 yılYok ilkde olmaz zatende :) erkege gir icimde beklemi diyim yani bilemedim
Soran+1 yılde yoruldum birincide de sen gir içimde dur de bakalım ne olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu başarabilen varsa alnından öpücem :D
44 Yorumla- +1 yıl
hahahahaaha bende aynen onu dıyecektım 1 ledım
Soran+1 yılyaşadığımı yazdım size
+1 yılbende içinde uyumak isterdim
00 Yorumla
+1 yılDenedim de yapış yapış kalkıyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEveeeeettttt:)
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOluru var gibi soru sorulursa oluru var gibi cevap gelir uzatmaya gerek yok
Soran+1 yılyaşadığım için bu soruyu yazdım boşaldık ikimizde sora o yoruldu bana söylediği sen içimde dur uyumamaya çalış ben uyrken seni hisssedeyim bakalım ne kadar durabilecez uyumadan diye böyle bişey yaşadım kadın için iyi erkek için biraz zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş amaa
Soran+1 yılevet o keyifli ama benim için zor oluyr pozsiyonda aynı durmak zorluyor onun uyudğu ne zaman belli oluyor kasılma olmayınca uyuduğunu anlıyorsun :)))
çok iddaalı..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne