Arkadaşlar bir seneyi geçgindir kulak kıkırdağımı deldirdim iyileşip iyileşip kötü oluyor , kulağımın deliğinin çevresinde bembeyaz iltihaplı sivilce çıkıyor kuşağım şişiyor ve kızarıyor küpenin arkasını kapatamıyorum , kolonya sürdüm şimdi kalp gibi atıyo kulağım ne yapmalıyım 😞 ne kullanmalıyım , lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın
Canım belki de metale karşı tepki veriyordur ne dersin? Şunu deneyebilirsin şeffaf ojeyi küpenin deliğe denk gelen yerine 3 defa sür ve öyle tak yerine tabi iyileştikten sonra
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Küpeyi gümüş kullanıyorum 3 haftadır falan arkası kısa olduğu ve şiştiği için bunu taktım 😞 şeffaf ojem yok normal oje olur mu
Çok kötü olmuş. Dikkatlice çıkar hemen ve en kısa zamanda bir doktora git. Beyne yakın önemli bir yer. Benim de kulak mememde küpe taşı kalmıştı. Yaşadığım en ilginç olay 😂
belli bir zamana kadar küpe takma eğer iyileşmezse doktora git yoksa kullağını tümünü yara kaplar kuzenim ki öyle oldu
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deliğin kapanmasını istemiyorum ve şöyle daha öncede böyle bir sivilce çıktı patladı iltihap aktı şimdi de ben patlatamıyorum patlaması için bildiğiniz bir krem vs bir şey varsa
İlk başta merak ettiğim piercingini tabanca ile mi yoksa iğne ile mi deldirdin tabanca zten tamamen bir hata iğne ile bir piercingciye deldirdiysen deldirdiğin yere gidip sor AMA gidemem diyorsan günda dört defa batikon sür geceleri yatmadan çnce piercing bakım suyu sürPiercing Bakım Spreyin olmayabilir ama eczaneden hemen batikonu temin et her sürüşünde bir önceki sürdüğünü temizle duşa girmeden önce kulağını vazelinle duştan çıkınca sürdüğün vazelini sil ve oraya peçeteyle ya da ıslak mendille temizle tekrar batikon sür bunun önemi ise piercinge şampuan gelince işi bitiyor en azından düzelene kadar yap krem olarak ilk deldirdiğimde bana bepanthen plus önerdiler ama ilk deldirdiğimdeydi. Neyse sen benim dediklerimi mutlaka uygula.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabancayla deldirmiştim bunu iyileşti bu hdnd şimdi üstüne bir delik daha attırdım geçen yıl onda et ben gibi bir şey çıktı gitmiyor 😂 hayırlısı
Aynen öyle kapanmasını kesinlikle istemiyorum ve kıkırdak deliğime gümüş küpe kullanıyorum şu an ki gümüş değil arkası kısa olduğu için onu çıkardım ve bunu taktım kolonyayla temizledikten sonra anlamadım neden oluyor 😞
Merhaba biraz uzun zaman olmuş ama yüne bilgi almak isteyen olur diye yazıyorum bu konuya☺️ Öncelikle piercingle asla oynamamak gerekiyor. Bilerek veya bilmeden asla kıpırdamayacak. Su değdirmekte bir sakınca yok. Günde iki kez tuzlu suyla temizlemek lazım, alkollü dezenfektan veya kolonya çok daha fazla zarar veriyor kullanmayınız. Bepantol gibi antibiyotik içermeyen kremler sürmek gerekiyor. Piercingi oynatmadan. Kıkırdak hassas bir bölge dikkat etmek lazım. İyi günler 🌺
Merhaba ben de gecen gün tabanca ile kulak kikirdagimi deldirdim ve seninkinin aynisi oldu. Sivi akmadi sadece şişti. Kolonya sürdüm ben de ve kalp gibi atmaya basladi gece uyuyamadim ağrısından. Internetten araştirdigimda ameliyat olmam gerektiğini söylüyordu. Çok korktum seninki geçti mi acaba? Neler yaptin geçtiyse ❤
Bende tabancayla delrdirdim bir ay oluyor benimki hala şişiyor krem sürünce geçiyor zaten altı ay geçince tam olarak iyileşiyormuş piercingini asla çıkarma anında kapanıyor üstüne yatmamaya çalış
Tatlım keloid olmuş kulağın korkulucak bir şey yok piercingle oynadığın zaman oluyo sakın elleme oynama onunla fucidin veya fucicort kullan kolanya da sürme bir daha kendi kendine geçer ellersen oynarsan tekrar çıkar ama bilesin
Baya zaman olmuş ama yinede yazmak istedim benim kulagimdada aynı intihaplanma oldu arka delik de gercekten bazı yorumları okuyunca içime bir ürperti düşüyor sen ne yaptın da geçti arkadaşım patlatma mi söylüyor ne yapmam gerek...
Ayn ya bende 5 gündür deldirdim kulağım şişti iltihab tutu vazelin sürüyorum İnsllah geçer etrafını sildgim zaman başım dönüyor zonnn ses geliyor korkuyorum İnsllah ciddi bir şey olmz ya 😔bukadar açısına dayndm cimrtmk istmyrm
şu an aynı şeyi ben yaşıyorum neler yaptın geçmesi için
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Küpeyi çıkardığımda kendisi patladı ve fazla kimyasal kullanmadım kendiliğinden iyileşti şimdi bir üstüne deldirdim 😂😂 orda et gibi bir şey çıktı sıfır acı ama çirkşn duruyo sonuç olarak ne yaparsan yap geçeceği varsa geçiyor
Bundan önce bir kere daha çıktı ama önceki arka delikteydi onu arkadaşım dayanamadı sıktı ve ondan sonra acı geçti şişlikte indi , pek çıkarma taraftarı değilim çünkü çok ağrısı oldu ve çıkardım kıyamıyorum 😞
Küpeyi kesinlikle çıkarma ilk önce elin temizken soğuk suyla yıka sonra fucidin krem sür o da işe yaramazsa teramisin sür. Ve deldiren kişi amatör herhalde, bende deldirdim hiç bir sıkıntı çıkmadı. Tabancayla mı deldirdin iğneyle mi?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İğneyle delinmesi gerekiyor normalde ama bende tabancayla
Boşver olan olmuş o zaman sen en iyisi dediğim kremleri kullan ve ellerini yıkamadan kulağına dokunma ben çok oynuyordum o yüzden iltihap kapmıştı sadece kremlerle de hemen iyileşti. Ayrıca titanyum Piercing kullanmalısın aksi halde zarar verir
En İyi Cevaplar