aranzıda hiç öyle bir konuşma geçti mi ve konuya nasıl başladınız ? bir ablanın erkek kardeşine bu tür bilgi vermesi uygun olur mu ?
Verdim
Vermedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hemcinslerin yani Abinin erkek kardeşe, Ablanın kız kardeşe bilgi vermesi bu konuda daha doğrudur. En doğrusu ise ailenin bilgi vermesidir.
Ama eğer bu konuda büyüklerin utanma vs gibi nedenle çekinceleri varsa en güzeli cinsellikle ilgili tüm bilgilerin olduğu bir kitabı alıp eve koymaktır. Bilgiye ihtiyacı olan kişi sizden habersiz o kitaba emin olun ulaşacaktır ve tüm merak ettiği bilgileri okuyacaktır.
Hem böylece en doğru sağlıklı bilgiler de ihtiyaç sahibine ulaştırılmış olur çünkü diğer türlü büyüklerin yanlış bildiği bilgiler öğretilecek kişiye geçebilir.
Eğer kitap ile ya da bir büyüğün anlatması ile bu bilgiler verilmez ise o kişi bunu sokakta arkadaşlarından yalan yanlış bilgiler eşliğinde öğrenecektir ki bu yanlış bilgiler hayatının tümünü etkileyebileceği gibi küçük yaşta kendisine zarar vermesine de neden olabilir.
ilginiz ve düzgün cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
ıkı taraf ıcın de utanc verecek bır durum bence en ıyısı kız ıse annenın erkek ıse babanın oturup konusması
not: ılk regl olan kız kıme derdını anlatabılır tabıkı annesıne babasına abısıne anlatsa alacagı tepkı ıle senın onerın arasında alacagı tepkı asagı yukarı aynı
soruyu ciddiye alıp aklına abuk birşey getirmeden cevapladığın için teşekkür ederim :)
örnekte çok açıklayıcıydı
sen bu konuda babanla yada abinle konuştun mu
be n sana kötü birşey demedimki ciddi bir şekilde cevap verdiğin için teşekkür ettim
erkek olduğunuda anladım
verdiğin örnek kardeşimin o anki durmunu anlamam açısındanda çok açıklayıcı oldu dedim teeşşkür ettim
sana sorduğum ise şuydu ergenliğinde yavaş yavaş delikanlı olmaay başladığında abin yada babndan bilgi aldınmı
20 yaşında erkek kardeşim var şu an askerde,10 yaşındayken öğrenmek istediği bir çok şey oldu ve sordu ona merak ettiği herşeyi anlattım,bir gün bana çok özür dileyerek söylüyorum orkidin ne olduğunu sordu onu da anlattım. ve bir gün markette alışveriş yaparken kollarını bağlamış bi şekilde marketteki delikanlılara orkid var mı ablam kullanıyo da dedi :))) rezil oldum ama çok çok dayak yedi benden. canım kardeşim benim ne çok ta ağlamıştı kendisini odasına kilitleyip.
haha :D çok güzelmiş anlarınız gerçekten :))
sen ondaki deeğişimleri farkediyor muydun ses aklınlaşamsı felan o zaman oan birşey diyor muydun
tabiki farkediyordum zaten benden önce kendisini keşfetmeye başlamıştı ve bunu bana hep söylerdi, ' abla bak şimdi ben uzanıp yatıcam bişeyler düşünücem sen bana bak,şeyime bişeyler oluyor ben bişeyler düşündükçe ' derdi, eyy gidi ne gülerdim ona.15 şubatta teskere alıyor,şimdi tabi öyle şeyler konuşmuyoruz ama kızlarla alakalı çok sorular sorar bana :)
Tovbe yarabbim. Ben kardesime derslerinde bilgi veririm. Eminim ki senin dediginden daha faydali bi bilgidir bu.
bu akdr tövbe etmeni gerektiricek bir durum yok !
Begenmediysen eksile guzelim. Belirli bi yasa geldiginde zaten okullarda bilgilendiriyorlar. Her seyin bi zamani var.
aynı görüşte olmasakta senin insan olduunu düşündüğüm için görüşüne saygım var güzelim eksilemem
Cevap
15Cevap
Biz ne kadar biliyoruz ki ona verelim bilgi.Ikimiz de p*rnolardan gordugumuz kadarini biliyoruz iste.
bilmem kız kardeşime vermezdim öyle bilgiler. Ama erkek kardeşimi teşvik ettiğim olmuştur.
nasıl teşfikelrdi bunalr öğreenbilir miyim
şöyle değişimler olur sende sesin kalınalrşı rbıyıkalrın çıakr felan onlardada bilgi verdinmi hiç çekindi mi
tabi canım olur öyle şeyler iyi bir abisin sen :)))
ahngi konualrda kızardı merak etim ? söyler misinn
çok merak etim gerçekten hangi konulardan daha çok etkielnirler ?
Valla ben bodozlama girdim :) Gel bakalım kardeşim dedim. Cinsel ilişkiye girdin mi dedim. Kızardı direk. :) Sonra anlattı birşeyler. dedim olmuş ama zevkli olmamış ben sana o yolu öğretcem dedim. Bir büyük abime naklettim ama Allah var ilgilenmemiştir çocukla. Türkiye"ye dönünce ben bakacağım çaresine:) teorik kadar pratikte gerekli
hem gülerek hemde dehşetle okudum yazdıkalrını :D ama daha çok güldümm :)
birden sorulurmu öyle ya yazık neye uğradığını şaşırmıştır ufaklık :d
hahah :D alemsin valla :D
peki bunu mast yaparken yakaldığında yada işte sabahalrı ereksiyonda açık verdiğinde felan hiçbir konuşma yaptın mı
hahaha :D vala alemsiniz heralde 2 erkek akrdeş olmanın zevvki burdaır
ama ne biliyim daha küçükken çekinmiyo muydu ? rüyanda en gördün dediğinde ben söylesem ağalr heralde :D
haaaa :D iimiş
kızalrın yanında konuşamıyosnuz ama demi :D
Konuşucam. Bilmesi gerektiği kadarını öğrensin yaşına göre.
sakın konuşmaya kalkma kendinden uzaklaştırırsın bu arada 5. sınıfı geçtiyse kardeşin zaten bi hayli bilgisi vardır
5. sınıfata bilgisi olur mu ya o dah çocuk
:D doğrudur
aam aşşarıdım valla ne biliyim daaha çocuk gibi o bizemi çaktırmıyo acaba :D
:) ben haal çocuk sayılırımm :)
cin olmadan adam çarpmayal en alaa evet haal çocuk gibiyim yani ehnüz birşey yaşamadım abbamın bildiği gibiyim yani
napıcanki yaşımı
söyle lütfen merak ettim hem bende söyliyeyim
senden az bişey küçüğüm :)) ansılmış :D
az BİRşey küçüğüm diyorum anlamadın mı :D
bilmem :)
hayır
Artık internetten her şeyi rahatlıkla öğreniyorlar zaten.. Bence bilmemezlikten gelmek doğru olan.
uygun olmaz..
hemcinsi olsa daha iyi ve rahat konuşulur..
bir abi olarak kız kardeşime bu konuda bilgi vermekten çekinirim. kısa ve öz dedim ki; "eğer böyle bir durum olursa ağzını burnunu kırarım."
Konusursan sana ilgi duymaya başlar.buda çok saçma olur konuşma.
bence ablasi evliyse kardesi ondan 10 yas falan kucukse normal /yasitlarsa dogru diyil
Herşeyi biliyo zaten :D
daha küçük ama :)
hemcinsi biriyle daha rahat konuşacaktır. bence sen karışma.
Uygun olmaz... cocuk ablam sapik der
sapık mı :/ ne alakası var ki
10 yaş abide yok
öyle bir hataya düşme psikolojisi bozulur
sen hiç kimseyle konuştıun mu
tabiki hayır yani akrabalarım ile hiç paylaşmadım
kardeşim yok olsaydı da vermezdim
Ben nasıl öğrendiysem öğrensin o da.
b... çünkü kardeşlerimin hepsi benden büyüktü...
onlar saan verdimi bilgi peki
yok hayır...
aslında benim büyüdüğüm yıllarda onlar artık başka şehirlerde çalışıyorlardı ve kendi evleri vardı...
ben kardeşlerimi babamın evinde hiç görmedim...her zaman düğün bayram gibi özel zamanlarda gelirlerdi...
kısmet naparsın
O senden cok biliyordur
Konusuruz...
konuşmalara nasıl giriş yaptınız ve kardeşin utandımı hiç ? ve ahngi konularda konuştun
olur tabi öğretmelisin ona
uygun olmaz
sapıkmısın sen
sen
olmaz abi belki
SEN HİÇABİNLE YADA KARDEŞİN VARSA ONUNLA ÖYLE BİR KONUŞMA YAPTIN MI
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar