Penis halkası nedir ? Penis halkası kullanan var mı? Penis halkası ne işe yarar ?
Cevabın nedir?
Penis halkası penisin dip kısmının etrafını çeviren bir banttır ve üzerinde bu halkayı takanı veya partnerini uyaran küçük bir vibratör vardır. Halka, penis içindeki kan dolaşımını kısıtlayarak sertlik süresini uzatır. Penis halkaları penisi dibinde çepeçevre sarar veya hem penisin hem testislerin etrafından dolaşır. Penis içindeki kan akışının penis dışına gitmesini kısıtlayarak sertlik süresini uzatırlar; penis kanla dolduktan sonra, kanın penisi terk etme hızını azaltır ve penisin daha uzun süre sert kalmasına yardımcı olur. Birçok erkek mastürbasyon veya ilişki sırasında sertlik sürelerini uzatmak için penis halkası kullanmaktadır.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. penisin sertleşmesi için damarlardan penise kan dolar ve dolan kanla penis sertleşir. penis içinde kanı tutmak için damarlardaki kapakçıklar kapanır. bu açıdan düşünürsen penisteki sinirlerde hissi az azaltır ve kan dolaşımını da yavaşlatabilir denebilir.
zaten orgazmda mesela erkeğin kadını bekleyebilmesidir. bu açıdan orgazmı geciktirdiğini düşünebilirsin.32 Yorumla- +1 yıl
boşalmayı geciktirir mi?
+1 yıleğer prezervatifin kayganlıktan dolayı çıkma ihtimali varsa, penis halkası alıp prezervatifin üstünden takmanızı öneririm, prezervatifi tuttuğu için bayağı faydalı oluyor. birde taktığınızda daha sert bir penis oluyor, damarlar daha çok kabardığı için daha zevk veriyor..
20 Yorumla
+1 yılpenisin dıştan görünen damarları venlerdir eğer erkekte venöz yetmezlik (veno oklüziv disfonksiyon) varsa penis halkası takar ereksiyonu biraz daha korumaya yardımcı olur. kanın damarda geri kaçmasını engeller çünkü.
30 Yorumla
+1 yılpenise takılması halinde daha iyi bir sertleşme sağlar erken boşalmayı biyere kadar önler ayrıca titreşimli modelleri mevcuttur denenebilir bişeydir herhangi bir zararı yoktur
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
60Cevap
+1 yılErkegın ereksıyonunun daha sert olmasını saglar, tıtresımlılerı bayanlarn klotirisine denk gelerek daha cok zevk vermeye yardımcı olur, ve erkegın gec bosalmasına yardımcı olur...
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteskrler saol
Penisi buyutmek icin kullanilan vakum pompalari vardir penis vakumlanip buyutuldukten sonra penis halkasi penisin hemen kuculmemesi icin kullanilan halkadir 15 dk fazla kullanmamakta fayda vardir.
10 YorumlaBöyle şeylere hiç ihtiyaç duymadım ya da kullanmak istemedim çünkü karşındaki insanı doğal şartlarla orgazm etmenin yerini tutamaz bana göre. Ayrıca bunu sürekli kullanman karşıdakini buna alıştırman demektir gereksiz buluyorum.
20 Yorumla
+1 yılben bunu görmüştüm kanıt dizisinde.penise takıyosun erken boşalmayı önlüyo
46 Yorumla- +1 yıl
hımm ben de yeni duydum
- +1 yıl
tamam teşekkürler
- +1 yıl
caner,benm parterlerim yüzüksüzde uçuruyorduyanlışsa eğer bilmemem normal:)
.hee bi de dizide yaşlı adama genç sevgilisi hediye etmişti.ki geç boşalsın - +1 yıl
Şimdi benim dediğim yüzük, penis başına takılıyor. Senin dediğin nereye? Haaa göya sıkıyo böylece geç mi boşalıyo.. E iyide öyle şey mi olur ? Yok alakası abi, zaten boşalınca yani penisten sperm çıkmasa bile orgazm olacak adamın ereksiyon kaybı olacak. ohooooooo... Ya çok derinleştir müdür konu :D
selamm kullanamdım gerek duymadım ama biliriim ben ereksiyon halkasıdır halk dilindeki adıı yani anlıyacagın seninkinin pili pitmiş :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru tabi kardeşm. Şöyle dim sana çogu kadin mast oyuncagi farkindaysan titresimli? Acayip uyariliyorlar cünkü. O halkayida takiodun penisin dibine soktuğun ayri bide titreye titreye aga :D bakta kadindan önce sen bosalma. Hadi kolay gele.
30 Yorumla
+1 yılBoşalmayı geciktiriyor kopmaz korkmayın silikon malzeme yalnız erkeğin boşalmasını geciktiriyor ve kadınından zevkini artırıyor... Tecrübeden sabit kullan derim...
00 Yorumlakulllanmadım gerek duymadım ama bilrimi ereksiyon halkasıdır :)) arkadaşım anlıyacagın seninikinin pili bitmiş :))
00 YorumlaPENİS HALKASI İNSANIN KENDİNE YAKIŞANI GİYMESİDİR:) ZATEN O DA HALKA DEĞİL FİL!
11 Yorumla- +1 yıl
offffffffffffffffffff :D koptum şu an :D
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
tatlım aynı sipray gıbı oda bır halka ıste penısdekı bosalmıyı onluyo:D
36 Yorumla
+1 yılarkadaşlar onu bunu bırakın... kadınlar taş gibi sert... iri... diri... ve uzun süren penisten hoşlanırlar... sert ve hızlı giriş çıkışa rağmen zevk almayacak kadın tanımıyorum...
00 Yorumlaerkekler tefarruatlara önem vermez.penisleri var mı var aksesuara gerek yok:D
34 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Kullandım ilk gün koptu kalın olduğu için penisim kalitesiz ürün
00 Yorumlabiz erkekler cahil kalmışız ya :P penis halkasıda mı varmış :P
11 Yorumlaher neyse güzel birşey olduğu kesin bulursan bende alam bizim ufaklığa iyi olur diye düşünüyorum :)
00 YorumlaTitreşimlisini al ve penisinin sonuna kadar kadar ittir sonra da kızla ilişkiye gir titrete titrete ohh misss bir kere zevkini al bir daha bırakmasızsın 😀
00 Yorumla
+1 yılkötü bi gereç.. şiddetle tavsiye etmem haberturkte bir haberim var bunla ilgili komalık oldu üniversiteli bir eleman bu yüzden.. 112 vakalarına da medikal vaka değil intihar diye geçti :D
04 Yorumla- +1 yıl
testislerine geçirmiş ve kelepçeyi sıkmış :)
- +1 yıl
sorma kız arkadaşı da benim yüzümden oldu diye ağlıyodu ne güldüm :D
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Ben bir kere kullanıyım dedım zaten büyük girmedi. girse hazdan çok acı verecek zaten.
00 YorumlaKullanmadım. Kullanmam da.. erken boşalmanın tedavisi mümkün. Böyle ürünlerin gerçekliği bana inandırıcı gelmiyor.
00 Yorumlabende bilmiodum da öğrenmek için girdim farklı cewaplar gelmiş ama yogunluk erken boşalma sorununu gidermeye yönelk oldugu yönünde sanırım :D
00 Yorumla
+1 yılDetaylı bilgi için bkz
https://st2cdn.uzmantv.com/static/jingle/saglik.mp400 Yorumla
+1 yılgerek yok bunlara, düzenli ilişkiye girin 1 ayda yarım saate çıkar
00 Yorumlapenis halkası erken boşalma sorununa iyi geldiği söyleniyor ama ne derece doğru bilemeyeceğim. Ben kullanmıyorum hiç duymamıştım :)) şimdi netten araştırdım :)
10 YorumlaTitreşimlisini alırsan evet zevk veriyor. kanı peniste tuttuğu için daha sert kalıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. bir arkadaşım kullanmış titreşimden başka bir şey yok faydasıda olmuyor dedi
25 Yorumla
+1 yılpenis halkası
sertleşme ve erken boşalma sorunlarını gideren bir aparat ...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullandım ama bir faydasını görmedim
zaten 45 dkyı buluyor :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım o halka sertleşme kaybolmasın diye kullanılıyor, penisin dibine geçirilerek kanın geri kaçmasını engelliyor
11 Yorumla
+1 yıllink
dün sorulmustu burda bakabılırsın00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpenisi sıkarak kanı penisin içerisnde hapsederek uzun süre dik durmasını sağlar...
ilave aparatı varsa oda kadına zevk vermek içindir diyor okuduğum yazı...00 Yorumlafiske atsa bile acıyo adamlar halka takıyo deldiriyo kurcalıyo ne manyaklar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO neymiş ki güzelse evlenince Alıyım hatta çeyizime kayarım 💃🏻
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahha adamın bir tarafı kopmasın doğru diyorsun😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok valla baba allah nazarlardan korusun lokomotif gibiyim 40 dk yı buluyor boşalmam (anal daha erken)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen daha penis halkasındamısın penis için daha neler neler yapıldı en son penis tokası bile çıktı
12 Yorumla- +1 yıl
penis tokası mı oda ne
- +1 yıl
:D
+1 yılise yariyor diyorlar ama ben denemedim denicek birini de bulamadim ya zaten
00 Yorumla
+1 yılErken boşalan biriyleysen, terk etmekten başka çaren yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç gerek yok ben bu sapkınlıkla titretirim zaten bazen öldüresiye s! kesim geliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum kim erken boşalıyor ki
30 Yorumla
+1 yılne işe yarıyor acaba :)
25 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhem erkeğe özelliklede bayanlara daha fazla vezk veriyor :)
diyolar alayımmı diye düşünüyorum işte :)- +1 yıl
bilmediğim şeylerde varmış demek ki :) :)
Gizli Soran+1 yılöğreniyosun işte :)
değişikliği seven birimisin
+1 yılHiç ihtiyaç duymadım.
00 Yorumlasertleşme problemine karşı kullanılıyormuş.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEreksiyonu uzatıyormuş ama denemedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok abicim , benimki boyunduruga gelmez :)
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıliyimiş :)
Öyle bir şeymi var mış
12 YorumlaNey olduğunu bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Penis köküne takılantitreşimli bir obje
Bı dekkaaa onlar o işe mi yariyooo
00 Yorumla
+1 yılPenis halkası bir tatlı çeşididir.
20 Yorumla
+1 yılEvet yarıyor pembe portakal rengi İki tane var
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe kadar sürüyor ilk boşalma
- +1 yıl
Ben normalde zaten minimum 30 dakika onla beraber 40 ama onun özelliği aleti hep sert ve dik tutması boşalma işi erkeğe bakıyor aşkım
yok inmeyi engeller :)
00 Yorumla
+1 yılvalla ben görmedim şartolsunki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. var bir boka yaramıyor
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbir işe yaramıyorsa neden satiliyor
Gizli Soran+1 yıl😎🤔🤓
Zevte cığır actırtıyor
00 YorumlaDüşünmüyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şeyimiz tam da bi halkası eksik kaldı. pehh.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazık la:)
+1 yılo ne be
00 Yorumlaben kullanıyorum
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl durum
- +1 yıl
Gizli Soran+1 yıldeneyeceğim bakalım görecez
kayganlaştırıcı kullanıyormusun
Gizli Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılesim cok seviyor
00 Yorumla