Üçlü seks güzeldir biz heyecanla yapıyoruz. Bambaşka bir heyecan. Alınan zevk aynı ama heyecanı başka. Bunların ilişkisi daha tuhafmış ama ya. Erkek bir süre sonra sıkılır bence ve bir erkek daha alırlar aralarına (kanımca)
sizde 2 erkek, 1 kadın sanırım :D ayrıca muhtemelen erkekler biseksüel değildir :) kişilerin tercihlerine göre değişebiliyor işte, bence gayet güzel olur.
Evet kardes dedigin gibi. Eşcinsellige karsiyim ben. Ama iki biseksüel kadin nedense ilgimi cekiyor. Bir iki defa denemisligim var. Kadinlarda eşcinsellik beni tahrik ederken erkeklerde escinsellik tiksindiriyor midemi bulandiriyor.
Heh aynen öyle işte. Ama eşcinsel erkekleri gebertesim geliyor. Birbirlerinin zikini yiyolar , arkalarına giriyolar oha lan oha erkeksiniz. Ama kadinlarin ki ne kadar masum ne kadar temiz ya :D
:D AAHHAHAH :D erkeklere de elimden geldiğince anlayış göstermeye çalışıyorum, nihayetinde herkesin bir cinsel tercihi var, mesela tek eşliliği isteyenler de bize çok eşlilik isteyenlere sapık gözüyle bakıyorlar ama bizim isteklerimiz bize göre doğal...
Ama bak ben de tek eslilikten yanayim. Grup yaptigimiz kisiler arkadaslarimiz. Kimsenin kimseye aşkı yok yani. Zevk icin sadece. Heyecan olsun diye. Evlenme konusunda tek eş daha iyi gibime geliyor
grup olaylarına doyduktan sonra cinsellikten her istediğini aldıktan sonra, aile kavramına olan açlığın dayanılmaz hale geldikten sonra evlenmeni şiddetle tavsiye ederim.
Ben de aynisini yapmayi düsünüyorum işte. Yoksa her sevişmede grup yapiyoruz diye birsey yok. p*rno film cevirmiyoruz sonucta. Bazen arkadaslarla bir araya gelirsek ortam olursa oluyo işte. Tabiki teke tekte yapiyoruz
En İyi Cevaplar