sevgilim göğüslerimi emdi emmek ne kelime yedi resmen çok acımıştı hatta canım ısırmıştı galiba o günden sonra çok hassaslaştı ve tam meme ucumun üstünde kabarcıklar çıktı çok araştırdım internetten ama dermanımı bulamadım benim gibi yaşayan varsa böyle birşey yardımcı olabilirmi enfeksiyon mu kaptı yoksa başka birşeymi var?
Cevabın nedir?
+1 yılDüşün ki bir deri duvara sürtündü? ne olur dış deri kavlar ve canın yanar.
Sevgilinin emmesi de aynı etkiyi yaratmıştır. Krem sürerek iyileşmesini hızlandırabilirsin. Ayrıca uygun ortamlarda sütyen takmayarak hava almasını sağlaman da faydalı olur düşüncesindeyim. Şanslı bir sevgilin varmış ;)217 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim içim biraz rahatladı 😊
- +1 yıl
yardımcı olabildiysem ne mutlu geçmiş olsun ;)
Soran+1 yılKabarcık çıkması da normal bu durumda diyosunuz
- +1 yıl
kabuk bağlıyordur belkide doktor değilim tahmin üzerine konuşuyorum? görebilen sensin bunu tahmin edebilmen lazım bence
Soran+1 yılBazen düşünemiyorum korktuğum için şimdi argan yağı falan sürdüm inşallah çabucak gecer 😊
- +1 yıl
çocuk emmesinden yara olan göğüsler için ne kullanılıyor acaba?
google de "çocuk emmesinden yara olan meme" şeklinde arama yaptırıp farklı sitelerden ayrıntılı bilgi alabilirsin korakacak bir şey yok meme yani sonuçta :) sen oraya bak bende yiyecek bir şeyler bulayım :) geldiğimde bakarım yine buraya
Soran+1 yılGenelde nasıl emzirmem gerektiği anlatılıyo ama çay pansumanı iyi geliyomuş onu öğrendim 😊 Afiyet olsun sanada
- +1 yıl
teşekkür ederim bak ben bilmiyordum bende öğrendim :D olmayan sevgilimin memesini yara edersem uygularım :D
Soran+1 yılOldu canım siz yara edin bizde o yaradan nasıl kurtulsak diye çözüm arayalım yok bundan sonra yara falan gitsin kendini yesin o beyfendide yeter ya 😆
- +1 yıl
oy kıyamam :) ya bak zaten bayadır baya bayadır emmiyorum :D yaramı deşme şimdi :) yara olacak iyi olacak falan tadı öyle çıkıyor. :)
Soran+1 yılBenim burda canım acıyo senin orda derdin ne allahım ya 😌
- +1 yıl
ee elimden geleni yaptım :( daha ne yapabilirim ki?
Soran+1 yılSende haklısın umarım gönlüne göre bulursun 😃
- +1 yıl
hayırlısı ya salıverdim 2014 marttan beri :D
Soran+1 yılOlur olur oda olur umudunu yitirme
- +1 yıl
hayırlısı... bir çabam yok sıkıyor her şey yoksa arayan bulur ;)
Soran+1 yılHaha dimi 😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEyvah hamilesin ondan kabarmış. :)))) Sevgilin niye bu kadar hoyrat davrandı ki? Bir kızın en hassas yeri orası. Hiç mi ikaz etmedin? . İlk defa mı göğüs görüyor hayatında çocuk? Sıvı Badem yağı kullan hemen geçer. Bebek emzirenler öyle yaparlar.. :(
127 Yorumla
Soran+1 yılİkaz ettim ama dinlemedi üzerinden 10 12 gün geçti 7 gün önce falan farkettim kabardığını sanki içinde bişi var ağrı yapıyo badem yağı geçirirmi
- +1 yıl
İçinde bişey var ağrı yapıyor? Elinize ya da parmaklarınızın arasına şişlik veya beze gibi birşeyler geliyorsa mutlaka ama mutlaka doktora gidin. Çünkü bu çok çok önemli.. :(
- +1 yıl
10 - 12 gün çok uzun bir süre. Bu işin ağrısı 1 gün sürer sonra düzelir.
- +1 yıl
Göğsün şeffaf bir sıvı atabilir. Eğer atarsa korkma sakın. Göğüs altı süt bezleri var onlardan gelebilir bu. Çok zedelenmekten..
Soran+1 yılDokunduğum zaman çok hafif bir şişlik hissediyorum parmaklarımla tuttuğum zaman nohut tanesinin yarısı kadar oluyo ve bugün farkettim diğer göğüsümdede cok kücük bir şekilde vardı
Soran+1 yılDoktora gidk ne dicemki beni emdimi dicem
- +1 yıl
Tabii ki hayır. Elimle ara ara yokluyorum göğüslerimi. Hafif bir şişlik geldi elime diyeceksin ve o da seni mamografi ye yollayacak. Bunu her kadinin sık sık yapması lazım zaten eliyle kontrolü. Doktor sana sormıcak zaten nooldu nasıl oldu filan diye. Kontrol edecek sadece. Her bayanın senede 1 ya da 2 defa baktırmadı gerekiyor zaten. Erken teşhis için. Allah korusun birşey yoktur ama. Kontrollü olmak daima iyidir. İçin müthiş rahatlar hemde. Anneni de al git. Doktor hiç birşey sormicak inan şüphelendim diceksin o kadar. O da kontrol edecek. Hepsi bu.
Soran+1 yılÇok korkuyorum belirtiler meme kanserini tarif ediyo
Soran+1 yıl2 gündür uyuyamıyorum sinirlerim çok bozuldu baştam ciddiye almasamda sonradan dua ettim gecer inşallah bişi yoktur diye ben anne olmayı çok istiyorum ya kansersem ya cocuğum olmazsa 😭İnanmıcaksın belki ama yazarken bile ağlıyorum😭
- +1 yıl
Allah korusun yaaa. Deme öyle.. Lütfen gidip muayene ol. İhmal etme. Sülalede veya Ailede var mı hiç?
Soran+1 yılHayır yok 😓
- +1 yıl
Bak hepimiz insanoğluyuz. Başımıza neler gelmiyor ki? Sakın ihmal etme ve biran önce git doktora. Şüphelendim diyeceksin sadece. Hepsi bu. 20 dakika muyene. Sonra da için rahatlar iyice...
Soran+1 yılYa şüphelendiğim gibiyse naparım ben 😓
- +1 yıl
O nu doktora gitmeden bilemezsin ki. Doğruyu sadece o bilir. Bence yarın anneni alıp gitmelisin. Bu ihmal edilecek bir durum değil. . Belki üşütmüşsün diyecek o kadar.. Geçmiş olsun.. yaz bana da lütfen doktorun sonucunu.
Soran+1 yılEn kısa zamanda gidicem 😣
- +1 yıl
Korkma. Emin ol üşütmüşsündür. Ama git mutlaka ihmal etme aslaaaa.
- +1 yıl
:))))) pembeli abazan harun abilerden biri eksilemiş :))))))
Soran+1 yılBugün bir sağlık ocağına gittim muayene oldum göğüslerim dolgunlaşmış doktorum regl günüme az kalmasına bağladı şuanlık korkulacak bir durum yok ama adetinin 2 günü geçmezse seni bir göğüs doktoruna yönlendirmek istiyorum bağzı tetkitler yapılması lazım bir hormondan dolayı da böyle olabilir dedi adınıda söyledi ama ben unuttum yani şuanlık korkulacak birley yok 😊
- +1 yıl
Tamam. Çok geçmiş olsun. Kafanda kurma çok bunu. Düzelecek.. ☆☆☆
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun 😊
- +1 yıl
Rica ederim. ne demekk. Göğüs muayenesinden sonra yaz yine. Büyük geçmiş olsun tekrar. Korkma sakın bidaha böyle şeylerden. Ama kontrolü de ihmal etme hiçbir zaman..
Soran+1 yılHala geçmedi biliyomusun 3 haftadır doktora gidip geliyorum gecen hafta çok yüksek dozda krem verdi allahtan o biraz geçirdi biraz şişlik kaldı normalde bugün kontrolum vardı parça alıcaklardı ama gitmedim geçiyo diye bide korkudan 😣
- +1 yıl
yaaa olurmu öyle şey.. git lütfen doktora... kontrol ettir.. korkma böyle şeylerden... korktukça kötü şeyler daha çok aklına gelir..
Soran+1 yılGeçti çok şükür rabbime şimdi iyiyim biraz uzun sürdü ama neticemiz güzel 😊
- +1 yıl
Büyük geçmiş olsun. Hem içinde rahatlamiştir artik. Kendine iyi bak.. :)
Soran+1 yılHiç sorma ya üstümden büyük bir yük kalktı sende çok sağol
- +1 yıl
Rica ederim.. ne demek.. Ama ikaz et sevgilini öyle görmemişler gibi saldirmasin bir daha :) kaçmiyo ya. :))
+1 yılKapmış olabilirsin bir daha yapma bu tarz kötü şeyler
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılbırakın ulan kızıııııııııı :) moruk bısı yapma gecer zamanla emılmeye alıskın degılse napsın kabardı demekkı noluyor lan ya dedı yıllardır emen yoktu bu cocukta kım dedı sasırdılar demekkı :)
00 Yorumla
+1 yılTam olarak ne yapmış?
Gençler beni aydınlatin hele bir10 Yorumla
+1 yılbir şey çıkmaz tepki vermiş vücudun buna tahriş olmuş. geçer
00 Yorumla
+1 yılEnfeksiyon değildir emdiği için uçları biraz daha büyüye bilir ve deri ondan çatlaklık yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar süre geçti üzerinden
121 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün
Cevap sahibi+1 yılhala geçmedi mi ki
Soran+1 yılÜzerinden 10 gün geçti ben 7 gün falan önce farkettim dünde farkettimki diğer göğsümdede çıkmış araştırmalarıma göre meme kanseri belirtisi olabilirmiş ama meme kanserinda ağrı yapmazmış bunlar ağrı yapıyo göğsümde hiçbi şekil bozukluğu yok portakal kabuğu görüntüsü olması gerekiyomuş oda yok meme başında içine çokme gerekiyomuş bebek emzirmediğim için hafif çıkıntılıydı zaten kayboluk geliyodu oda yani sadece ağrı var ve tam meme ucumun üstünde bu kabarıklık anlam veremedim şimdi bide 10 önce bir olay yaşadığım için ona bağlamak istedim belki yaşayan benzeri olay bulurum diye
Cevap sahibi+1 yılayy kız korkutma insanı ne alakası var ki onunla ama 10 gündür geçmesi lazımdı sürmedi benim o kadar
Soran+1 yılSenin nasıl olmuştu
Cevap sahibi+1 yıl3 5 gün ağırmış çok sert yapmıştı
Soran+1 yılBenim tarif ettpi gibimiydi seninkide
Cevap sahibi+1 yıleh yani ilk miydi sizin de
Soran+1 yılİlk değildi ama buseferki canımı acıtmıştı
Cevap sahibi+1 yılçok mu ara verdiniz ne bu haşinlik 😊
Soran+1 yılBiraz öyle oldu sorunlardan vakit bulamadık diyelim küslük diyelim 😊
Cevap sahibi+1 yılhadi ya neden kaynaklı küslük bu 😊
Soran+1 yılAilesinin beni istememesinden kaynaklı sorunlar
Cevap sahibi+1 yılhadi ya çözebildiniz mi peki
Soran+1 yılHayır çözemedik gidişatımız iyi değil
Soran+1 yılÇok önümüze çıkıyo bu konu
İster istemez tartışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılne kadar süredir berabersiniz? yaşlarınız kaçtı bu arada
Soran+1 yıl2 senedir beraberiz ben 20 o 22
Cevap sahibi+1 yılay canım erken olmuş biraz sanki hele evlilikte çok erken plan
Soran+1 yılBazı şeyler erken gelişiyo hiç beklemediğin anda oluyo hiç anlamadan geldik buralara kadar sorsan daha dün gibi herşey aklımda ne ara 2 sene geçti ne ara ailesi beni istemedi ne ar abu kavgalar oldu ne ara değiştik hiç bilmiyorum bana dokunmasını istemiyodum cünkü bigün ayrılıcaz belli temiz kalmak istiyorum evet onu çok sevdim gerçekten inandım olucağımıza belki ailesi sorun olmasa biz çok güzel gidiyoduk herşey yolundaydı hissediyodum beni nekadar sevdiğini oda hissediyodu bribirimize aittik dokundu öptü koymadı bana ozmn bunlar ama ne zaman ailesi istemedi bende istemedim dokunmasını ellemesini dinlemedi benim içinde zor onun içinde anladım onuda karım derdi hep bana sahiplenirdi hissederdim dokunma desemde karımsın sensiz naparım derdi ama olmuyo ailesi benimle olduğunu bilmiyo kimse bizi bilmiyo oladar değiştirdilerki onu aldattı beni evet 2 senedir beraberiz ama 3 senemiz geçti hayırlısı demekten başka bişi diyemiyorum 😓
Cevap sahibi+1 yılneden daha sürdüyorsun ki canım öyleyse
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe konu genelde Soru soranlar 18-24 yaş grubunda ve çok cahilce sorulan soru, ayrıca googlede bunların yanıtı anında bulunabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBulamadışım için buraya sormuş olabilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yılKeşke bana özel olarak sosaydın cevabını verirdim.
muayene olmadan birşey denemez
10 YorumlaSanki cinselliğe giriyor bu konu
113 Yorumla
Soran+1 yılSağlık açısından sordum ucunda kaparcıklar çıktı acaba enfeksiyon kapmış olabilir mi eğer böyle bişi söz konusu değilse meme kanseri belirtilerine giriyo ona göre doktora gidicem
Soran+1 yılOndada kabarcıklar çıkmışmıydı
Soran+1 yıl😂 seviniyimmi bende en azından kanser değilim
Soran+1 yılPiskolojim bozuldu dünden beri internette doğru düzgün bişide yazmıyo habire meme kanseri çıkıyo haliyle insan düşünüyo 😊
Soran+1 yılOldu canım başka 😊
Soran+1 yılSen tarif et bakıyım nasıldı 😊
Gögüslerin güzel demekki..
00 YorumlaKabarcıklar kirmizi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kırmızımsı
+1 yılSanmıyorum, süt olabilir.
010 Yorumla
Soran+1 yılSütmü 😳 Süt nasıl olabilir
- +1 yıl
Baya, her kadında olur
Soran+1 yılAma hamile değilimki bebeğimde yok
- +1 yıl
Olmasına gerek yok, her zaman var az da olsa
Soran+1 yılSüt kabarcığı diyosun yani
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılNe zaman geçer öyleyse bir fikrin var mı
- +1 yıl
Yarına bişey kalmaz.
Soran+1 yıl1 haftadır böyle
- +1 yıl
Çoktan geçmesi lazımdı
tahriş. olmuştur melhem sür
00 Yorumla
+1 yılyamyammış heralde bu adam
10 Yorumla
+1 yılköpek mi bu nasıl enfeksiyon kapacan 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılAğızda bulunan bakteriler meme ucunun içerisine girebilirmiş ve bu olayda enfeksiyon olarak tepsi verirmiş yanlış hatırlamıyosam mastit deniyomuş bu olaya ve genelde emziren annelerde görülüyomuş ama emzirmeyen yani süt gelmeyen kişilerde de görülebiliyomuş o yüzden sordum olabilirmi diye
- +1 yıl
ilk defa duydum şok oldum
Soran+1 yılŞöyle söylersem biraz daha basit olucak galiba bebek emerken ağzındaki su ya da süt memeye geri gidebilmekte buda süt kabarcığı yapmakta tabi bunu bebek üzerinden anlatıyolar emzirmeyenlerdede görülebiliyor diyo yazının altında bende sevgilime dediğimde oda buna benzer bişey demişti sonra yine senin verdiğin tepkiyi verdi 😊
- +1 yıl
sevgiline söyle hayvan gibi emmesin 😁😁
+1 yılSordun mu sevgilinin aşı sı var mısmı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeter ol kşarrr
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi verenler de ver kaşrr
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 güne kalmaz ölürsün de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende benmkini em geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılemme bağlı lezyon oluşumu 1 haftaya geçer
00 Yorumlakuduz olmuşsun
10 Yorumla
+1 yılCokmu somurdu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle acıyoki şu an bile emiyomuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Takip etsene beni bisey soracam
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
- +1 yıl
İsirdimi memisini
- +1 yıl
Cokmu diriler
Soran+1 yılIsırdı dişleriyle çekti birini emerken diğerini tırnaklarıyla kaşıdı falan
- +1 yıl
Bildigin hirpalamis
Soran+1 yılEvet ya manyak 😣
doktora git
00 Yorumla
+1 yılO normaldir yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. nerlerinde çıktı?
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim göğsümü emdi kabarcıklar çıktı enfeksiyon kapmış olabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne