Aktarlarda bitkisel diye satılan göğüs büyütücü kremler, ürünler ne derce sağlıklıdır, zararlı mı bu ürünler.?
Ne derece etkili oluyolar?
Kullanan var mı, önerir misiniz?
Ne derece etkili oluyolar?
Kullanan var mı, önerir misiniz?
Merak ediyorum yanlış anlamaz isende sormak da istiyorum Göğüs ölçün nedir de büyütmek için bir alternatif arıyorsun ? dün gece bu konu üzerine çok duruldu. Hemde gizli kullanıcısın yazmanda bir sakınca olmaz herhalde en azından kimliğin deşifre edilmiyor .
Soru 74696
burada birşeyler konuşuldu ama yinede bir göz at.
sifabitkisel.com/gogus-buyutuculer.html?gclid=COCms7a5_a0CFYK9zAodhXkXsA
bu linktede işine yarayabilecek bir kaç şey var sanırım bak istersen.
çok sacma seyler bunlar mantığa aykırı spor egzersızlerle büyür ve dikleşir göğüs ya da hamilelik evlılık cocuk vesaire durumları kilo aldıkca
işe yarayacağını sanmam kozmetik tuzakları.Düşünsene krem büyütme geliştirme özelliğine sahipse nereye sürersen orası büyür.Derine sürüyorsun sonuçta.Bir kutu kaç ml bir aylık kullanım tanesi 30 Tl aşağı değil.Ve de öngördükleri zmaan genelde 2 ya da 3 ayda % bilmem kaç oranında . Sonuç için 3 kez daha 30 Tl ver diyor.Boşa para verirsin.Kullanmadım kozmetik ürünlerine genel bakışım.
belkide gerek duymadın yeterince büyük:))) (tok acın halinden anlamazmıs:)
Adı üzerinde krem - kozmetik ürünü - kimyasal. Neden riske giresinki farklı yollarıda var. Riskten öte zaten işe yaramıyor diyorlar. hem para tuzağı hem kimsayal bozukluklar olabiliyor. Bence diğer yolları dene. Göğüslerinle tatmin olmayı dene bol bol göğüslerinden uyart/uyarttır partnerine göğüslerinle ilglilenmesini söyle. Daha çok tahrik ol ve tatmin ol ^^
bu ne kadar etkili olur ? ya da gerçekten işe yarar mı ki ?:)
Cevap
7Cevap
doğal olmayan şeyler bunlar bol bol ellet çektir falan işe yaradığını söylüyorlar :D
hahahaha:D:D tamam öyle yaparız
para tuzağı bunlar. göğüs iriliği hem genetiğe hem beslenmeye bağlı.
büyümesi için acele etme. zamanı gelsin bir hele.
hem çocuk emzirdikten sonrasını da düşün. ;)
Gogusu bılmem de erkek arkadasım yılalrca penıs buyutucuye kremlere vb ılac verdı bence bı işe yaramadı zannetmıyorum en guzel buyutme yontemı anne olunca oluyor hamılelıte basladı buyumeye ve cocugum hıc emmedı hazır mama yedı goguslerım kendılıgınden buyudu ve ıcınde sertlık kaldı cocuk emseydı sertlık gecerdı sımdı rahatsız edıyor
Sağlık bakanlığınca onaylı olmasına dikkat edersen , ve kullanma talimatınada uyarsan, aşırı bir yan etkiyle karşılaşmazsın. etkili olup olmadığını bilmiyorum
Hepsi para tuzağı kullananlardan hiç iyi bir cevap almadım
haktan gelir herşey onun kremide hiçbişeyide olmaz ya bıcak altına yatacan yada slikonlu sütyen takacan
eda taspınarın bi röportajnda okumştum o da kullanmamş cok aratrms ama coğu kanser yapıcymş vücuttaki süt bezlernin yapısnı degstryomş kullnma bnce de yaa kaş yapalım derken göz çıkarma gerksz
kullanmayı düşündüm gecen sene ama vbazgectm sen de kullanma meme kanseri yapıyomş değmez bnce
Ben bitkisel yağlardan oluşan bir serum buldum bust xl denedim bakım olarak cilde faydalı ama 1 aydır kullanıyorum büyütme için uzun süre kullanmak gerekli sanırım
burdan bakabilirsiniz
Kızlardan cok erkekler yorum yapmıs ılgınc D
evet beylerden yoğun ilgi var :)
Ise yaramaz büyük göğüs herzaman avantaj ama silikon yaptırmanız gerek.
Bence bulaşma orjinalliği ile kalsın.
hiçbir işe yaramaz o ilaçlar
sanmıyorum ki krem büyütsün.
senden alıp bana takalım ozman :D
benimki de büyük değil ki. olsa inan paylaşırdım:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar