Seksi en çok kimler düşünür Kızlarmı? Erkeklermi?Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erkekler. Sebebi de erkeğin tahrik olma biçimi... Erkek görerek tahrik olduğundan ve bunun içinde görsel anlamda etrafında fazlaca malzeme olmasından dolayı ister istemez kızlara göre daha fazla seks düşünür. Güzel bir çift bacak görüp anında tümevarıp, kadını 0,3 saniyede zihninde soyup ereksiyona geçebilir. Bu sapıklık falan değil, Allah vergisi bir durumdur. Erkek güzel bir kadını görünce ilk aklına cinsel ilişkiye girmek gelirken, kızlar yakışıklı bir erkeği görünce beğenip, flört etmek, sevgili olmak ilk akıllarına gelen şey olabilir. Zira kadının tahrik olma biçimi erkeğinkinden çok farklı. Bir kere kafasında isteyecek. Sonra kafasında istediği şeye uygun bir tip olacak ve en önemlisi de temas olacak. Sonuç itibariyle bu sebeptendir ki erkek kadına göre çok daha fazla masturbasyon yapar, çok daha fazla eşiyle ilişkiye girmek ister. Bu kural zaman zaman bozulsa da genele vurduğunuzda hep böyledir.
Bir araştırmaya göre sağlıklı bir erkek günde 6000 defaya kadar aklından seks konusunda düşünceler geçirmekteymiş. Genellemek mümkün değil tabi, çok çok ateşli doyumsuz bayanlar da pabucumuzu dama atabilir.
ben düşünmüyorum :D arada düşünürüm tabi ama arada hani manyak gibi her dk düşünmem. normal olanıda o
Yalnızım ama sevdiğim bir erkek olduğu için aklıma sık sık geliyor.
Cevap
3Cevap
erkekler tabi. ama kızlardan da düsünen yok değil.
kızlar düşünür ama erkekler belli eder. :)
% 82 ile birinci sıradayız :)
kızlar mı desem? evet kızlar diyorum
hayvanlar da düşünebilir nereden bilebilirsin ki.
erkekler tabikide.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar