Aldattaysanız bitmişmidir artık siziin ıcın sevgı vs..
Sevgilimi keşke aldatmasaydım yüzüne bakamıyorum dediğiniz oldu mu ?
Aldattaysanız bitmişmidir artık siziin ıcın sevgı vs..
Hic aldatmadigim icin, kendime asla oyle bir soru sormadim acikcasi ama o beni aldatti :'(
cinsel yonden mı
iyi tanmaya calıs erkegını karsındakı hoslandıgın hemen asık olma sıknıt ypama yasın genc daha guven bana erkekler cok pıs ama duzgunlerı de var temız kız bekleyen hala yıllardır o umıtle yasayan merak etme
Bu olaydan tam 3 yil sonra birinden cok hoslandim onu tamimiyordum ama icimde bir his diyordu bu dogru kisi diye, hatta onu sevmeye bile baslamistim oda benden hoslaniyordu bana umut verdi sonraarada 3 ay falan gecti iste ben hep onun yollarini bekloyordum okulda o ne yapti baska bir kizla geldi onumden gecti gozumun onunde guliyordu onunla ben nasil guveniyim daha ne yapabilirim iki kisiyi sevdim simduye kadar ama ikisde beni cok uzdu..
Buda benim hikayem arkadas gelde guven yeniden sen napardn
haklsın ancak erkeklerin rol yapanı var yapmaynı var kızlar cabuk asık oluyor heralde kişiliğine asık olmaya calıs zaten o dgoru kısıdır ıyı ınsan aramya calıs ıyı ınsan sa sana oyle gulemdzıd kotu ınsamıs bırak ıyı sevglı olmasını
Bilmiyorum ne yapti ama ben onun tipine yakiskliligina degil ben onu tamimiyorum ama cok sakin sessiz bir kisi,iste artik hic kimseyle bosa zaman harcamak istemiyorm tam onu unutacam diye soz veriyorm hic immadigim bue anda geliyor kendini bana gosterip gidiypr iste umutamiyorm bir turlu :'( ama aoz verdm onu unutacam artk hic kimseyle ugrasamam cok yoruldum
çok yalnızım dıye sıkayet etmeye baslayınca bırını dusuunrursun dogru kısı o zmaan gelır :) dınlen...
Cevap
1Cevap
Fuckbuddy imi aldattım sayılır mı :))
sayılmaz :)
sanal aldattım
sebep neydı soguluk mu ıhtıyac gıderme mı
inadına vajinamı çekip face e koymuştum
şaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar