Çok fazla abartılan bir kavram olduğunu düşünüyorum. Namus iki bacak arasında değil ruhunda ve beyindedir. Mast yaparken zedelenmiş, tecavüz edilmiş veya bir erkeği deli gibi sevip erkeğin serefsizlik yaptığını düşünerek bir hata işlemiş kızlarımız var. Erkeklerde ise durum komik, sevgisiz ilişkiye yatıp bakir olmadığı halde el değmemiş kız istiyorlar. Peki namus iki bacak arasında diyenler, orasına dokunulmamış ama her yerini elleten ve oral yapan kişiler ne kadar namuslu? Bilmiyorum ama halen saçma gelen bir kavram benim için. Şimdi eleştiren çok fazla ahlak bekçiliği yapan kişiler olacak ve bu yoruma eksiyi basacaklar. Saklamak çözüm değil er ve geç o bekaret olayı zaten açığa çıkacaktır.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok mantıklı düşünüyorsun ama türkiye buna hazır değil 😑
Bikeresinde bir erkek arkadaşımla tartışırken aynısını dedim kız bakire ama başka her haltı yemiş nerden bilebilirsin? En azından orayı saklasın dedi ya 😱 bakire olmayan kızla bakire olan kız ikiside her haltı yiyormuş ama bakire olan en azından bir yerini saklıyormuş. Ben şok
önemsiz bir ayrıntı bekaret günümüzde coğu bakir olmayan erkeklerin takıntısı hani bakir olup bakire isteyenlere lafım yokta ben öylesine denk gelmedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet, toplum nedeniyle bakir olduğumu saklıyorum... birde yaş 24, ateist, metalci birisi olunca belirttiğimde inanmıyorlarda. ateist halimle yemin ettiriyorlar...
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü Seksi sadece günah diye yapılmaması gerektiğini düşünüyorlar. Sende o sınır olmayınca oh vur patlasın çal oynasın 😂
seks duygusal bir paylaşımdır. en uzun ilişkim 1 ay ve aldatıldım. şimdi dini safsatalara inanmıyorum diye gidip 2 eskort kiralayıp sabaha kadar takılabilirim ama ben işe duygusal açıdan yaklaşıyorum :)
bu kültürü benimseyenler ve benimsemeyenler olarak 2 farklı grup vardır :) benimsemeyen çocuklar, ergenliğinde saçma sapan triplerle dinlerler, beni gibiler içinse bu iş kültürdür :)
En İyi Cevaplar