Siyasetçilerden biri ile seks yapacak olsanız hangisini isterdiniz? Sİzce hangi siyasetçi sizi tatmin edebilir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kaç resim koyaydın siyasetçi deyince aklıma sadece parti başkanları geliyo öyk...
ama herzaman söylüyorum: rushayranı değilim ama link bu ikisi favorim. bizim siyasetçiler ölü balık gibi bakıyo. olmadı bu olur : link güzel bir fotosunu bulamamış olsamda güzel gacı :)13 Yorumla
Soran+1 yılvalla ilk fotoda medvedev vardı yapma bebek gibi öyle erkek mi olur. putin iyi bana dese gel s*keyim diye ben de veririm. kadın da güzel. ama biraz saçma konuşuyor ben sevmem öyle
Cevap sahibi+1 yılbebek yüzlülerinde kendilerine has gideri var :) ikisini bir alayım ben :)
konuşuklara değil. görüntüye baktım.
Soran+1 yılkız olur mu fena kapıştı onlar son zamanlarda birbirlerini s*kmekten sana bir şey yapamazlar
Hiçbiri . Hepsi uyuz ve çirkin
111 Yorumla
Soran+1 yılsadece bizimkiler değil canım bak arkadaşlar yabancılardan yazmışlar.
Soran+1 yılo siyasetçi değil ki. siyasetçiler seçilirler. seçilmiş prens mi olur
Soran+1 yılsiyasetçi oy almak makam sahibi olmak için halka kendisini beğendirmek zorunda olan insandır. o yüzden krallar prensler siyasetçi olmaz ünlü değil siyasetçi diye bu sebepten sordum kendisini beğendirme çabasında olan insanlardan hangisi diye. kim eksiledi bilmiyorum ben artı veriyorum şimdi
Soran+1 yıloooo. ama o her çiçeği sulamaz. sulayacağı çiçek de iyi olacak
Soran+1 yılyok canım kabul etmemek ne demek. acaba o da seni ister mi diyorum
Soran+1 yılorası öyle de gidip yanına hadi sevişelim demeyeceksin ya. bir şekilde kendini arzulatman lazım yoksa harekete geçmez
+1 yılOnlar zaten yıllardır bizi becerip tatmin oluyorlar dimi? Sıra bize gelirse sanırım biz hepsini sıradan geçiririz :)))
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
tayyip bütün sülalemi tatmin edebilir..
-seks yapmayı sizden öğrenecek değiliz asaddadsf01 Yorumla
SoranOnun zaten bir takıntısı var 3 çocuk yapın deyip duruyor. Biri çıkıp yapamıyorum der de bana iş çıkar diye düşünüyor herhalde
önce bir halkı tatmin etsinler
41 Yorumla
Soran+1 yıloooo hepimizi tatmin ediyorlar zaten sıradan. bireysel takılmayı istiyorlardır belki.
+1 yılHalkı yalanlarla ayakta s..yorlar zaten
41 Yorumla
Soran+1 yılorası tamam da işte hangisi tatmin ediyor. s*mek var s*kmek var değil mi?
RTE beni cok tahrik ediyorrrr :) :) :) :))))))))))
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. bütün AKPye sağ baştan saydırırım
30 Yorumlatayyibe veren çokmuş diyola safdasg
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım