Youtubede bazı videolar gördüm kadın hakimiyeti ile ilgili bu videolar çok hoşuma gitti sizce nasıl? link
Hoşuma gitti
Saçma geldi
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En kötü videoları seçmişsin yalnız.
Gerçek femdom istiyorsan femdom-fetish-tube sitesine girebilirsin.
harika gayet iyi :)
bu gayettt ıyı...
Cevap
20Cevap
anca videolarda görürsün böle şeyleri :)
ama gerçekte olan budur.
Soru iyi olmuş bak şimdi sırf verirsin diye kırbaçlanmak isteyen arkadaşlar piyasaya çıkacak ama sen kırbaç olayını unut bunlar sadece seni eve atana kadar tamam diyen grup olacak
Aslı hanım merhaba. Ben Emre. İstanbuldan. Özel bir şirkette yöneticiyim. Femdom konusunda sizinle konuşabilir miyiz? Konu çok önemli. Umarım dikkate alırsınız. Teşekkürler. 0532 402 74 24 numaram. Telegram kullanıyorum
Sadece cinsel açıdan değil her açıdan sahibim bana hükmetmeli. Yediğime, içtiğime kadar karışmalı.
fendom mendom anlamam ben kalk çay koy çarparım azına.
bu görüntüler hoşunuza gidiyorsa çok ciddi psikolojik rahatsızlıklarınız var demektir.
kölen olim yavyum ne yapmak istersin
altta yazdım onu oku :)
hmm kırbaçlamak ve çiğnemek femdom dur zaten kaç kilosun acaba
60 :/
hmm fena değil balık etlisin sanırsam severim <3
:)
başka ne seversin pissing kelepce strapon
ve ayak yalatmak kac numara ayaklar tahmın 37
pissing ya işte femdomla ilgili herşey :D
iyimiş nerdesinki
38
wow güzeldirde eminim yalamak isterdim ayaklarını parmaklarıda
hmm... ama yaşın az))
evett farkeder mi
Hangi uygulamalar hoşunuza gidiyor peki :)))
bir erkeği kırbaçlamak üzerine binmek çiğnemek
Ooooo trample seviyoruz yani:)) facesitting?
evett :)
Başka:) pissing?
evt pissing te güzel :)
:))) fiziksel özelliklerin nedir? Boy, kilo ve yaş?
165 boy 60 kilo yas 18 :D
Trample yapalım mı seninle :)))
yapalım :D
Ezecek misin beni:))
yapalım ama sen orda ben burda nasıl olcak :D
ezer geçerimm :D
Hangi ildesin? :))
Ez geç:))) çiğne beni:))
bursa
Ben istanbul:) geliyor musun İstanbul a
bazen geliyorum
Geldiğinde görüşelim istersen olur mu?
tamm olur bir dahaki tatile istanbuldayimm
Ne zaman bir dahaki tatil:))
Açık yorum yapayım ekle öyle konuşalım olur mu?
Cevap vermedin:))
Orada mısın:))
Tatilin ne zaman? Ne zaman gelirsin İstanbul a?
Girince cevap yazar mısın lütfen :)
yaz aylarında gelirimm
Ara dönemde hafta Sonu falan gelmiyor musun hiç? Mail adresimi vereyim oradan mailleşelim olur mu? Yada buradan da ekle
Şimdi sana aaaaaaa yazılı açık yorum yapıyorum, eklersen oradan konuşuruz detayları,
Ekler misin açık yorum yaptım
Hayırdır niye çıkardın arkadaşlıktan? Cevap verirsen sevinirim...
Şehir dışında iki görüşmem olacak onun öncesi olursa diye tekrar mesaj attım, seni kırmak ve üzmek kesinlikle istemem, kırıldığın nokta var ise lütfen söyle
Bir cümle de olsa cevap verirsen sevinirim, lütfen, bana güvenebileceğini daha öncede söyledim, kesinlikle hiç bir konuda tereddütün olmasın.
Böyle yaparak beni gerçekten çok üzüyorsun ama, ben kesinlikle senin üzülmeni istemedim, istememde, söyler misin lütfen neye kırıldın? Sadece cevap ver.
Tekrardan arkadaşlık gönderiyorum, senden rica ediyorum kabul et oradan konuşalım sonra istersen yine sil, beni gerçekten üzdün:(((
Arkadaşlık isteğine de kapalısın, lütfen sen tekrardan gönder, konuşalım yine sil, lütfen beni kırma...
Aşk olsun ama, seni kızdıracak ne yaptım gerçekten bilmiyorum, üzdün beni, sadece cevap ver, saygı duyarım...
Israrcı olduğumu düşünüyorsan gerçekten heyecanıma ver. Yoksa asla kimseyi rahatsız etmekten hoşlanmam, tamam bir daha mesaj armayacağım, ekle lütfen, sen ne zaman istersen o zaman gel, asla sık boğaz etmeyeceğim, seni kırdıysam ve sıktıysam gerçekten özür dilerim..,
Lütfen ama, sadece d cevap verme beni daha fazla üzme, senden rica ediyorum. Birini kırmak ve üzmek benim en son isteyeceğim şey bile değildir. Sadece cevap ver. Lütfen...
Cevap vermiyorsun, kelimelerin kifayetsiz kaldığı, sözün bittiği noktadayız, kararınasaygı duyuyorum. Yolun açık, her şey gönlünce olsun... Keşke sebebi söyleseydin de benim de için rahatlasaydı. Beni gerçekten yanlış tanımanı istemezdim. Çünkü benim en büyük servetim karakterimdir ve bundan asla taviz vermem, böyle yargısız infaz yapman gerçekten zoruna gitti, bunu da bil istedim... Hoşçakal, kısa da olsa bir hukukumuz ve güzel bir diyaloğumuz oldu... Hakkını helal et...
yazdığın mesajlari şimdi gördüm amacım seni üzmek değildi özür dilerim sen beni kırmadın üzmedin sen iyi birine benziyodun sana güvendim ama sen çok acele edince ev kiralarım haftasonu gel diyince bende şaşırdım sonra ayarlamaya çalıştım bende istiyordum çünkü seni bekletmek istemedim zaten yaşında benden büyük sildim bir cevap vermem gerekirdi seni üzüleceğini düşünemedim sen hakkını helal et şimdi bende üzüldüm :((
Yaşın bu tarz bir durumda sence önemi var mı? Önemli olan karşılıklı farklı duygularımızı tatmin etmekti daha öncede konuştuk, hatta daha önce sana çok küçüksün diyen birine yaş önemli mi demişsin hatırlarsan, bencede burada hissedilen duygular önemli, ev olayına gelince altı üstü günlük kiralık evlerden kiralayacaktık, otelden ve diğerlerinden daha güveni olacağını düşündüğüm için, malum aileyle beraber yaşıyoruz. Seni normal arkadaşım olarak eve götürsem, ablamın odasında kalırsın, hiç sorun.
Dediğim gibi hiç sorun olmaz güzelce misafir eder ağırlar ailem seni, ana yaşayacaklarımızı nasıl yaşardık, sende güven kaybına sebep olan sadece ev olayı oldu. Sen beni 30 yaşında diye kelli felli bir adam sandın herhalde, resimdeki de benim, ben sakallı halimle 24 - 25 gösteririm, sıfır sakallı halimle üniforma giyip liseye gitsem geri çevirmezler.:)) beni de anla lütfen bende uzun yıllardır bu duygularıma gem vurdum, şimdi seni de kendim gibi görünce duygularım harekete geçti, hatta beni...
En iyi senin anlaman lazım, hissettiğin ve yaşamak istediğin duygulardan pay biç, bunları da konuştuk seninle, ben konuşurken bile heyecanlandım:) acele etmemin sebebi ise şehir dışında iş görüşmem olacak, hem ondan önce görüşelim istedim, hemde bende tekrar şehir dışına yerleşirsem dahs zor olacağını düşündüm, ama istanbula gelmen şu aşamada kolaydı ailende zaten burada, senden ricam bence gereksiz detaylara takılma, yaş, ev vs.beni tekrardan ekle ve bana güven lütfen, bizi en iyi biz anlarız..
Senden rica ediyorum gereksiz endişeleri bir kenara bırak ve beni daha fazla üzme, geldiğinde uzun uzun sohbet edeceğimiz zamanımız da olacak zaten, bana güven ve yaşayacaklarımıza engel olma lütfen, seninde benim kadar istediğini biliyorum, bu duyguları zaten yaşayan ve hisseden bilir. Acele etmemin Sebebini söyledim, lütfen bundan başka bir mana çıkarma, senden beni anlamanı istiyorum. Zaten beni en iyi anlayacakta sensin, lütfen bizi bundan mahrum bırakma, ilimizde aklı başında bireyleriz.
Girince yazdıklarımı aşağıdan yukarı oku ve cevap yaz lütfen...
Dün girmedin mi hiç yani, bir cevap bari ver...
Beni en iyi anlaması gereken sensin, sende beni anlamazsan başka kimse anlamaz zaten, lütfen iyi düşün... En azından bana tereddütlerini söyle lütfen, ya da öncesinde bir alternatif daha var istersen onu yaparız. Lütfen cevabını bekliyorum.
Bir anda iletişimi kesmen gerçekten çok zoruma gitti. Kendimi ilk defa bu kadar değersiz ve çaresiz hissettim, cevapta vermiyorsun... Lütfen cevap bari yaz konuşalım.
Hiç mi girmedin siteye, bu kadarda güvensiz olamazsın bana karşı, lütfen cevap ver ya, sırf sanal muhabbet olsun diye konuştun demek ki, gerçek duyguların değildi öyle mi?
O kadar hissettirdiklerinden sonra birden böyle kenara çekilmen beni gerçekten üzdü:(( cevap bari ver lütfen...
Bu hafta sonu arkadaşlarımla Bursa' ya geldik turistik gezi için, günlük kiralık evde kaldık, Bursa da da son derece güvenilir evler var. İstersen bende oraya gelebilirim, tekrar bir düşün istersen, ikimizde karşılıklı olarak duygularımızı yaşayabiliriz... İnan ki çekineceğin hiç bir şey yok, okul tatil olduğunda, yarı yıl tatilinde de burada ayarlarız, bir düşün ve bizi bu duyguları yaşamaktan mahrum etme, daha önce de konuştuk bunları, lütfen :((
Kızlara da yapıyorsan ulas
en büyük hayalim. köleyim
İlginiz devam ediyor mu efendim
Eğer köle arıyorsan bana ulaş sınırsızım :)
sende olmak ister misin sahip
:) öyle bir partner istemem
bana normal gelmedi...
sen istermisin hakimiyet sende olsun
evett isterim :)
ne istersen bana yapabilirsin ama strapon asla yok kırbaçla üstüme çık tepin tekmele
tekmelerim sonra kırbaçlayıp üstüne çıkarım :)
kabul ne istersen yap ü
bnada yapabilirsin hemde her istediğini
çok saçma bence ya..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İlişkiye renk katar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?