Arkadaşlar namazlarımı kılıyorum duzenli amavsurekli bir gsl bozulmuş hissediyorum. Kendi elimle bisey Yapmıyorum. Ama aklıma abdestbalirken kötü seyler gelio ben euzu besmele çekip devam ediyorum kabul olurmu? yani yapcak bişey yok gusül ala asla kafayı yicem
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılfıkıhta bir kaide vardır kesinliği mutlak bilinen şeyler şüphe ile ortadan kalkmaz gönül rahatlığı ile namazlarınızı kılın siz hangi durumlarda gusül edileceğini biliyorsunuz zaten onun için sorun yok
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama işte mustehcen şeyler tam ben gusül alırken gelio. Islak ıslak boşalıp gibi bir his gelio ama yapmıyorum biseym yinede devam ediyorum kabul olurmu
Cevap sahibi+1 yılolur senin fiili müdahalen yoksa sorun yok takıntı haline getirirsen yardım almalısın mutlaka ilerde çok problem yaşarsın
Soran+1 yılGeçmişte vardı vesvese takıntısi sonra 3 harflilerle sınavım oldu namaz abdestte zorlandım. Kâfirdiler şükür iyileştim Şu an tek sorun. Güdülü takmiyiurm ama tam alırken mustehcen şeyler gelio. Boşalma hissi gelio. Geriye dönememe gerek yok mu öyle his olsads
Cevap sahibi+1 yılpsikolojik yardımdan bahsediyorum ben
Soran+1 yılBen gaydim eskide yanlış anlamayın. Her türlü psiligi yaptım. Erkeksiyim ama tövbe ettim biraktm. Namazlarimi kiliyorum kiliyordumfa. Uzahim Şu an . Psikolojimde gitti surekli bosalma hissi iste kotu seyler yaptim gsl kabil olurmu gibi
Cevap sahibi+1 yıldalgalı şehven boşalma olmuyorsa sorun yok mezi ya da vedi guslü gerektirmez
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yüz üstü yatmazsan gece rüyada boşalma durumlarıda yaşamazsın kolay kolay
Soran+1 yılYani evet ihtilamda oluyorum. Eskiden sx hayatım vardı. Pistim. Tövbe ettim. şu an acısını cekiyoruj
En İyi Cevaplar
+1 yılbuna ves vese diyorlar aldiris etme niyetin onemli imanin guclenmesini osdemoyor seytan seni yormaya calisiyor devam et illa hep gusul almana gerek yok icin deki niyete bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki aklıma çok aşırı kötü şeyler gelince akıntı gelio gibi hissedersem? ya da işte abdest alırken aklıma kötü şeyler gelirse napcam kabul olur dimi devam ediyim
- +1 yıl
olabilir Şu an kafaya onu takdin icin oluyor zaman la geciyor / dedin sey oluyor sa yine gusul sart ama zamanla gecicek sen nefsine uymassan naz felek suresi oku bide yatmadan
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine vesvese yapıyorsun boş yere insan sin düşüneceksin elbette düşündüğün için gusul alman gerekmiyor ki yaparsın mast falan tamam şart ama normalde dusunmeyle gusul alınmaz hayatim
12 Yorumla
Soran+1 yılMast yapmıyorum. Ama yapmisim gibi his gelio. Bida gusül zorluyor beni bu nolcak? bide gsl alırken aklıma mustehcen şeyler gelio. Ben devam ediyorum kabul olurmu
- +1 yıl
Düşünce başka yapmak başka düşüncenin önüne geçemediğin için sen bunu çok dert etme önemli olan niyetin icraatin.. Madem yapmıyorsun sıkıntıya girme tabiki de kabul oluyor
vesvese hepsi youtube de sözler köşkü vesvese videosunu izle
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum hedefe var bende ama. En küçük ayrıntıyı takiyorum. Bozuldu gibi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Bırak bu palavraları, durup dururken cünüp olmayacağını herkes biliyor
110 Yorumla
Soran+1 yılVesvese hastalığı var. Arastirin
Soran+1 yılAklima mustehcen seyler gelio tam abdest alcam. Ama yyinede devam ediyorum kabul olurmu
Soran+1 yılAma öyle his gelio akıntı gelio gibu
Soran+1 yılSürekli bana kızıp hep soruyorum. Araştırıyorum. Normal abdest değil. Gsl de takiyorum
Soran+1 yılMustehcen şeyleri.
Soran+1 yılHepsini biliyorum. Daha önce 3 harfli sınavım oldu. Namaz kılmami engellediler. Dua okuyamadım. Aa birakma dim. Şükür kurtuldum. Vesvese hastalığı vardı. Şimdi sadece gusül abdes ti sorun. O an aklıma kötü şeyler gelmesi bizarmi ben size bunu soruyorum
+1 yılLibidoyu azaltan besinler almalısın. Bal, çikolata ve güç verici yiyeceklerden uzak dur. Peynir, süt ve deniz ürünleri tüket. Libidoyu azaltacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılTatli yiyorum olabilir ondan. Bide aklima tam abdestte kotu seyler gelio gsl bozacak şeyler ben yinede alıyorum
- +1 yıl
Tamam işte. Şekerli yeme. Şeker libidoyu arttırır.
+1 yılErkeklerde meni kadınlarda mezi gelmeden gusül bozulmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben de takıntı var bide. Şimdi vesvese çıktı. Onu geçtim gusül alırken aklıma mustehcen şeyler gelio. Ben devam ediyorum. Veya kötü şeyler gsl kabil olurmu
- +1 yıl
Müstehcen şeyler gelince ıslaklık hissediyor Musun?
Felak nas ayet el Kursi ve saffat suresi okuman lazım
Saffat suresini okuyamıyorsan bile dinle.
Soran+1 yıl3 harflilerle sınavım oldu. Şeytanla uğraştım. Kurtuldum Şu an şükür. Namazlarımi birakmadim. Ama simdi bu yinden vesvese namaza engl olcak şeyler aklıma geliyor. Işte ıslak ıslak hissediyor gibi oluyorum napmak gerek yinede gusül devam mı etcem takmadan
- +1 yıl
O senin bilinçaltında halen kurtulamadığını düşündüğünden kaynaklanıyor.
Senin ilacın belli okuyabiliyorsan saffat süresi oku hergün.
Birde her namazdan sonra ayet El Kursi okumaya alıştır kendini
Soran+1 yılSaffat süresi ne ise yario
- +1 yıl
Saffat süresi rukye yani musallatlarda tedavi olarak okunur.
Soran+1 yılYa benim musallat gitti zaten şükür. Ama sadece gsl abdestinde sorunum var oda eskiden hatalar yaptım böyle kötü şeyeler bakmistim mustehcen onlar aklıma gelio. Gs bozuluo hissi. Ama hele devam ediyorum. Umarım kabuldur
- +1 yıl
Sen dediklerimi yap yine dinle beni ;) ilk okuduğunda rahatlama hissedersin zaten
+1 yılvesvese kardeşim doğru yoldasın dönüm noktasındasın
unutma
BOŞ EVE HIRSIZ GİRMEZ
H. Z. ALİ (R. A.)20 Yorumla
+1 yılŞehvete girmiyorsan ve işte boşalma mı diyeyim bilemedim o durumlar olmuyorsa sıkıntı yok diye biliyorum. Ama galiba mezhepler arasında fark varmış buna hiç anlam veremiyorum bazen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbini arındır yoksa böyle olmaz namaz da niyaz aklın sadece mevlayi anmakla meşgul olsun
113 Yorumla
Soran+1 yılGecnistevcok hata yaptim. Her türlü pisliği. Arindirsamda. Aklıma geliyor. Sürekli tam abdest alcam. Namaz kılcam. Bu benim sınavım demekki. Ama sürekli gusül almaktan bunaldim. Kotu şeylerden uzak duruyorum ama aklıma gelio. Guusl bozuluo gibi hissediom
Cevap sahibi+1 yılDemek ki nefsine yenik düşüyorsun
Soran+1 yılpeki bozuluomu his gelmesi
Cevap sahibi+1 yılMekruh olur sadece lakin meni gelmezse çok hayal etmezsen bir şey olmaz diye biliyorum
Soran+1 yılHayal etmemeye calisiyorum. Ama aklımda. Yanı yinede devam edip alıyorum. Başka türlü olmaz hep aklımda.
Cevap sahibi+1 yılAklına geldikçe tersle besmele çek gider odaklanma oraya
Soran+1 yılYanlış anlamayın. Eskiden ben gaydim. Yaşım 23 gencim. Ama namaz kılardım. Sonra tövbe ettim. Zor olsada uzak durdum. Gayliktrn. Şükür uzağım. Işte eski şeylerden dolayı gslde problemlerim var sürekli bosalio hissi
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor kızın gay olmasi
Soran+1 yılBurda kiz cinsiyetli açmıştım uyelik
Soran+1 yılErkeğim.
Cevap sahibi+1 yılDalga mı geçiyon olm ya bizle kaybol git başının çaresine bak
Soran+1 yılHayır gusül abdesti alma hissi geliyor. Gay likten uzak durmaya çalıştım veuzzgim namazlarımı kılan bitiyim. Ondan abdestte sorunyasiuorum kabul olur mu die
Soran+1 yılDalga ile alakası yok yanlış anlamissiniz
3 haeflilerle olan sınavını nasıl atlattın. Bu aşık cin muhabbetleri hakkında bilgin var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılAşık cin başka . Vücuduna girio sana aşık oluo çıkmıyor. Hafıza gittim büyüyü bozdum. 6 ayda duzeldim
Soran+1 yılÇok fena allah kimseye dert bela vermesin benimki seytandi
Soran+1 yılNamaz kılmalı istemiyorlar rahatsız ediyorlar dilini tutuolardi dua aninda
- +1 yıl
Bu aşık cin olayın yoksa ve dediğin gibi vesvese varsa bunun çaresi takmamak. namaz kılıyorsan acaba demeyeceksin. İhtiyacını bir kere görürsün hala devm ediyorsa artık sana düşen onu önemsememek yoksa önemsedikçe seni bu hale getirir. zoe durumda ve engelleyemiyorsan Allah durumu görüyor he daim din kolaylık dini. Elinde olmayan bir sebeple Rabbin seni mağdur etmez biliyorsun bunu. bu yüzden aklına gelen vesveselere Allahın merhametini umarak yaklaş için rahat olsun. Allahıma emanetsin
Soran+1 yılEskiden vardı. Ama o musallat olayları bitti. şu an sadece sappik şeyler aklıma gelio gusül bozucu . Hani akinti gelio bosalio gibi olsamda devam edeyimmu
- +1 yıl
Yaşın kaç bilmiyorum ama gençlikte böyle düşünceler artış gösterebiliyor arada mast yapman gerekli doğal olarak. Bunun dışında dediğin gibi akıntı oluyor gibi his oluşuyorsa takmamalısın bunu ki başa çıkabilesin. his mi geldi sıkıntı yok diyeceksin kendine çünkü elinde olan bir durum değil. Vesveseyle başa çıktıktan sonra fizyolojik devam ederse bir doktora görünürsün. Ama dediğim gibi dönem dönem böyle düşünceler artış gösterebilir
Gusül alırken mezi gelmiyorsa bir sorun yok abdestin tutar Allah ın izniyle
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki bosalio gibi hissetsem kötü şey gelse tam alırken felan
Soran+1 yılBen kiz degilim erkegim. Yanlis anlamauin. Ben gaydim. Bende geçmişte kötü şeyler yaptım. Yaş 23 gencim ama. Gaylik kötü bişey. Namaz kılardım. Vazgeçtim. Uzak durdum. Onda gslde sorunum var sürekli kabil olurmu hissi ve boşalma hissi
Soran+1 yılŞu gelio. Ben bisi yapmadan dusununce
Soran+1 yılDedim ya size. Ben çok ilişi yaşadım. Pasiftim . Alışığım. Bu tür şeylere. Ve surekli aklimda. Dogru yola yineldim. Bu sefer cok vesevese gelio. Su gelio bendeb
Soran+1 yılAma erkek seviyorum. Kızla evlenemem. Ki
Soran+1 yılYöneldim. Ama kızı sevemem. Ki olmuyor bekar kalcam
sen doğru olanı yapıyosun kardeş. şeytan sana vesvese veriyor. Allaha sığın ve namza devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılregl dışında abdesti bozmadıysan niye gusül isteği var. alma gereksiz
15 Yorumla
Soran+1 yılAma iste aklıma kötü şeyler geliyor. Bende bozuldu zannediyorum bir his gelio. Bide maast yapmasam bilr yapma isteği gelse de yapmasam bozulurmu
Soran+1 yılValla psikolojikmen yıprandım
Cevap sahibi+1 yılmast yapmadıysan gusül almana gerek yok. bazen akıntı oluyo. o zaman da almana gerek yok. sadece regl iken ve mast yapınca. başka gerekmez
Soran+1 yılMast yapmıyorum ama yapıyor gibi vesvese geliyor peki bu? Yani ben aklıma kötü şey gelse bile takmiyimmi
Cevap sahibi+1 yıltakma. yani onun hayalini kursan da takma kafana
+1 yılallah yadımcın olsun kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılAglicaamm ya psikoloji getti
seytan seninle uğraşıyor demeki
212 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce 3 harflilerle sınavım oldu. Şeytan la yani. Kurtuldum. Ama vesvese bitmek bilmiyor oruç tutcam napalim
Soran+1 yılKendimi çok tutuyorum. Öyle şeyler yapmaktan korkuuorum hiç küfür bile etmiyorum. Oruç evet iii gelio
Soran+1 yılNamaz kildiigm icin evt. Her dk gsl alamam ölüm gibi resmen. Ve ben 3 harflilerle sınavım oldu. Kafirlerle . Ve namaz kilmama engel oldular ben birakma dim. Dua okuyamaz hale geldim
Soran+1 yılşu an iyiyim şükür..
Soran+1 yılAma sorun abdestte simdi
Soran+1 yılYok geçti Şu an . Şükür. Bitti musallat. Sadece ben takiyorum mustehcen şeyleri. Oda abdestte aklıma gelio
Soran+1 yılOndada gelio ama çok takmıyorum. gsle takiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun olmaz rahat ol normal abdest yeterli
15 Yorumla
Soran+1 yılGslde sorunum😏😏
Cevap sahibi+1 yılanladım yorumlarada kabaca baktım gusulun bozulmaz normal abdest al yeterli ıslanmayla gelen mezidir normal abdesti bozar normal abdest alman yeterli çok asırı gelirse çamasırını batırırsa abdest alman için çamasırını degiştirmen gerekir degiştirmen gereken miktarda sanırım 2 veya 3 madeni para çapı veya bir avuç içinin tamamı kadar ıslak bölge olmalı yerin ne kadar oldugu konusunda emin degilim ama o oranda ıslaklık varsa çamasırını degiştirir abdest alırsın gusul bozulmaz
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ediyorum :)))
Cevap sahibi+1 yılönemli degil merak ettigin baska şey varsa sorabilirsin sanırım bu soruyu daha öncede sormustun senmiydin
Soran+1 yılYok ilk kez sordum. Ben gaydim bir arada bayan değilim yaş 23 . Gencim üni öğrencisiyim geçmişte yaptığım şeylerin acısını cekiyorum ihtilâm oluyorum. Kaybetmeden gel bozulma hissi. Bilmem ne. Tövbe ettim. Gsulum kabil oluyormu. Namaz da kiliyorumb
+1 yılBence bunu bir fetva hattına sor
02 Yorumla
Soran+1 yılSordum kaç kere :^(
- +1 yıl
Cevap ne peki
+1 yıloruc tut
116 Yorumla
Soran+1 yılŞevval ayı tutcam napim uf ya
- +1 yıl
gecer bunlar adet gunundesin
Soran+1 yılOff off valla ya. :(
- +1 yıl
neden bu kadar dertlisin
Soran+1 yılGsl almak ölüm gibi
- +1 yıl
niye ya
Soran+1 yılVesvesem cok
Soran+1 yılAklıma mustehcen şeyler gelio. Tekrar tekrar alıyorum. O tür şeyler gelse bile devam mni etcen
- +1 yıl
Allah Allah onceden var miydi
Soran+1 yılVardıda atlattım. Mussallat im çoktu. Şükür geçti. Bide ven kötü şeyler izlemiştim. Ogundur mustehcen şeyler aklımda. Gusülde aklıma gelio. Bosalio gibi oluo
- +1 yıl
p*rno izledn ve onlar aklina geliyor o zaman tovbe et bir daha farkli seyler dusun
Soran+1 yılEvet izledim. Ve ben gaydim. Yanı gaylik yaptım. Ama namaz kılıyordum. Tövbe ettim. Bıraktım gayligi. Ama iste Şu an bu sorun var. Oruç tutarak uzaklascan
Soran+1 yılEski kötü şeyler aklımda. Ondan dolayı gslde problem yasiyorum
- +1 yıl
mesaja gel
Soran+1 yılNasi gelcez
- +1 yıl
takip et beni
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne geliyor aklınıza?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakinti yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptım valla ☺
yap rahatla geçmez o
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa deme ya psikoloji bozuluo. Ben gusül abdesti alınca aklıma yine kötü şeyler gelio. Takmadan namazımı mı kilayim
Soran+1 yılYa ama ben namaz kılıyorum. Olmuyor hep banyo
+1 yılNe gibi kötü seyler
02 Yorumla
Soran+1 yılSpk tür şeyler gelio. Kotu şeyler yapma isteği. Ama istemiyorum. Yani ben yinede gsuulumu alıyorum. Bozulmaz dimi
- +1 yıl
valla anlamdim neler? özel yazabilirsin utaniyorsan iz
+1 yılIslanmadanmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltesettürlü müsün?
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Namaz kılıyorum. Ama sürekli gsl abdesti alma isteği var. Ve sürekli kotu şeyler aklıma geliyor gusülde. Napcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler