Eşim oral sex yapmamı çok istiyor ama ben yapamıyorum, yaparken de zevk alamıyorum
bu durumu nasıl düzeltirim, nasıl yaparsam ben de zevk alırım?
bu durumu nasıl düzeltirim, nasıl yaparsam ben de zevk alırım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden oral seks:
- Ağzın ve cinsel organların hassas erojen bölgeler olması,ve birbirlerine verdikleri uyarının ve zevkin yoğun olması bu buluşmayı kaçınılmaz yapmaktadır.
- En önemli avantajlarından bir tanesi de gebeliğe neden olmaması yüzünden çiftler tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır.
- Bakireliğin önemli olduğu toplumlarda bu yolla bakirelik korunmuş olmaktadır.
- Erkekte veya kadın da kendi cinsel organını partnerinin ağzında görmekte bir haz yaratmaktadır.
Kadının erkek cinsel organını ağzıyla uyarması; Felliato:latinca fellare (emmek) fiilinden türemiştir.Erkek cinsel organlarını yalamak,emmek,öpmek anlamında kullanılır.Erkeklerin tamamına yakını penislerinin emilmesinden ve bu şekilde boşalmaktan hoşlanırlar.Kadınların bir kısmı da partnerlerini bu şekilde uyarmaktan ve boşaltmaktan hoşlanır. Kadın erkeğini ağzıyla uyarırken genelde onun nasıl hoşlandığını sorar veya yaptığı hareketlere dikkat ederek hangilerinden daha fazla zevk aldığına dikkat ederek kendini yönlendirir.Aynı zamanda ellerini de penis etrafına sararak daha fazla uyarı sağlayabilir .Dikkat edilmesi gereken dişlerin penise acı veya zarar vermemesidir.Kadın partnerini bu şekilde boşaltabilir veya yeterli uyarı sağladıktan sonra cinsel ilişkinin başka biçimlerine geçebilirler.Kadın isterse erkeğin spermlerini yutabilir,sperm yutmakla hamile kalınmaz .Normal koşullarda sağlıklı bir erkekte sperm hastalık taşımaz.
Bak sana önerim, Yenilebilir jeller var onlardan alın seks için. özellikle meyve aromalılar bu sorunun için birebir. Üzerine sıkarsın ve yalamaya emmeye başlarsın. Oldukça kolaydır. Diyorsan ki ben bunu sipariş edemem utanırım, boşuna masraf paraya yazık vs cinsinden bir mazeretin var ise o zaman sana tavsiyem daha pratik bir yöntem. KREM ŞANTİ varya, sevdiğin çeşidinden al güzelce akışkan olacak şekilde hazırla ve eşinin penisine sür. sonra ciddi ciddi dondurma yalar gibi yala(gülme yok !) ilk başlarda biraz tuhaf gelecektir ama bir iki denemeden sonra alışacaksındır. Ayrıca dersen ki penisten gelen akıntılar (zevk sıvısı) tat olarak tuhaf geliyor, onada alışırsın zaten , bunun içinde çözüm önerim kendi tükürüğündür. dudağına biraz tükürük getir ve penisi ağzına öyle al. ön yargıyı yıkmak atomu yıkmaktan daha zordur. o yüzden zihnen ön yargılı olma ki rahat rahat yapabilsin. ayrıca sen yap alış canın isteyecektir mutlaka. ve sana yapılmasından da zevk alacaksındır.
başarılar
sevdiğin erkeğin en özel yerine dokunuyorsun.. o dokunduğun şey sizi birbirinize en çok yaklaştıran seni en çok hisseden şey..bunu düşünürsen ve onun aldığı zevki hissedersen bu sana en büyük zevki verir bence
Eşine bunu yaparken zevk almazsın karşısındakinin zevk alması dolaylı yoldan hoşuna gider ancak. Ama hoşlanmıyorsan söyle anlayışla karşılayacaktır.
Cevap
18Cevap
İnsan sevmediği bir şeyi yaparsa zevk alamaz. Ne aşkta ne de cinsellikte de zorlamayla haz alınmaz. Siz istemiyorsunuz belli ve bence bunu eşinizle dürüstçe konuşun ve istemiyorum deyin. Evlilik hayatı müşterektir ve seksten ibaret değildir. Bir ömür mutluluklar dilerim yuvanıza.
oral bir bayana doğrudan zevk vermez partnerinin zevk alması onada haz verir sadece önce beklentilerini küçült oraldan orgazm sağlayacak bir zevk bekleme
çikolataya batır . haliyle artık sende zevk alırsın =)
Kokulu tatlı bir takım kremler mevcut bu iş için..Mideniz kaldırmıyorsa bir kaç sefer için bunlar yararlı olacaktır.
"sen eşinin zevk almasını istemez misin?" bence bu sorunun cevabı evet ise yapmayı denemelisin ayrıca eşinde seni kıvama getirmeli...
ben çok istiyorum. hoşlandığım çocuğa özellikle. evlenmeden olmaz ama
bence yapma. çok iğrenç bişey. ben kesinlikle karşıyım.
prezervatif geçir öyle yap daha iyi olur senin için
bal çikolata olmadı toz şekerle süsleyerek denemelisin
sen zevk almassın erkek alır sen sadece uygularsın
ben hiç yaptırmadım ...
önce meyveli prezarvetiflerle deneyin derim
69 pozisyonunu deneyin
:)) söyle güzelce oda anlar hera lde
makarna sosu dok ole yap, belki seversin:)
bi yapsan tadına doyamassın ama bi gayret
bitter cikolatalı danone dene
oral anal tür ilişkilere karşıyım.
bende sevmiyorum ve yapmıyorum sorun yok :)
hisset boşalma anını
muzda dene bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar