vajina yalamak bana çok zevk veriyor,ilişkide partnerim zevk almazsa bende almam var mı benim gibi düşünen?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla benimde çok hoşuma gidiyor ama eşim sadece bir dakika yapıyor.dayanamayıp içime giriyor bende orgazm olamıyorum hıhhh:(
713 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl20 dakikada bende orgazm olurum
Cevap sahibi+1 yılyok:)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim en iyi cevap için ama trajik bir cevaptı
- +1 yıl
kadına herşekilde evire çevire perişan edecen doğal olarak yapacan bunu çok hırpalayacaksın bu kadar basit sonuna kadar vereceksin yok şu yok bu diye bir şey yok herşey olacak
- +1 yıl
Yuhhh saatlerce yapilir
- +1 yıl
fazla yalaması emmesi lazım işte kimi erkek comk yalamaya hasret kimi erkekte bulmuşta 2 dakıka yalayıp içine giiriryor 😔
- +1 yıl
peki 1 saat emilip yalanırsqn
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilim oral seks yapmıyor, o yüzden ayrılmayı düşünüyorum. ne yazık ki. ona söylesem mi bu durumu?
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben de onu yalayarak boşaltıyorum ama o pek sevmiyor. bu da beni hayal kırıklığına uğratıyor. kendimi pis gibi hissediyorum ama onunla sevişmeden hemen önce banyo yapıyorum. nasıl söylesem ki. ciddi ciddi ayrılma sebebim olacak
- +1 yıl
kadına herşekilde evire çevire perişan edecen doğal olarak yapacan bunu çok hırpalayacaksın bu kadar basit sonuna kadar vereceksin yok şu yok bu diye bir şey yok herşey olacak
- +1 yıl
bence söyle olmazsa sonra yine ayrılırsın saatlerce yapanlar var bunu ya
- +1 yıl
ayrıl gel bana ben seni ağzımın üstünden hiç indirmem :)
- +1 yıl
Vajina yalamayan biri boş biridir...
Vajina yalanmasi icin önce temiz ve yeni duştan cikmis olmali altinda tanga ve jartiyer olmali ve ayakta altina oturup saatlerce anali oksayip yalanmali
kesinlikle karşıdaki isteği aşkı şehveti görmem lazım onun için karşıdakini hazır etmeden konsantre olamıyorum
00 Yorumla
+1 yılohooo en az 15-20 dk bayana yapılmayan oral dan hayır mı gelir :PP
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Deli misin :) kafami partnerimin bacaklari arasina gömüp saatlerce yalayabiliyorum ! Yani sadece vajina yalayarak kendim de partnerimide tatmin edebilcek kadar cok seviyorum :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana yapıln oral seksde benım hosuma gıdıyor kızların soledıgı gıbı benım sevgılım de en fazla 5 dk yapıor sınır oluyorum ama soleyemıorum dusuncen güzel kısaca
24 Yorumla- +1 yıl
söylemelisin bence
- +1 yıl
oral sexte kadını tamamen doyum noktasına getirmelisin ki zevkten uçsun ben isterim ki partnerim ağzıma otursun orgazm olana kadar kalmasın
- +1 yıl
5 saat yaparim
Sömürürüm yeterki partnerim istesin...
Karşılığını vermediğim hiç bişeyin karşılığını beklemem...20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Yoo ben alırım o almassada her türlü alırım alsaymış banane .)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen kardeşim, kadın zevk almazsa bir şeyler eksik kalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemiz kokmayan bakımlı bir vajinaya içine girmekten daha çok seviyorum hele o bolaşdıktan sonra ki tat yokmu deli ediyor beni
10 Yorumla
+1 yılNe kadar zevkli erkek
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşlanmayan vardır ama kendi adıma söyleyip hep istemişimdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç yalatmadım ilişkim de olmadı nasıl bir şey merak etmiyor değilim
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@adem5511 hayal edildiğinde bile zevk veriyorsa kesin harikadır
Cevap sahibi+1 yıl@adem5511 azmamam lazım o yüzden kalsın
Cevap sahibi+1 yıl@adem5511 onu anlattığında okurken azmamak mümkün olamaz
- +1 yıl
bence debemelisin yalatt
keisnlikle aynı şeyleri düşünüyoruz dostum.
00 Yorumla
+1 yılbenim de çok hoşuma gidiyor olsa da yalasak
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne kadar yalak var yaaa
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Vajina yalamak bana çok zevk veriyor, ilişkide partnerim zevk almazsa ben de almam var mı benim gibi düşünen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat