İzlediğim bir filmde kadın sevişirken telefonu çalıyor o da açıyordu. Erkek içinde gelip giderken telefonda konuşuyordu. İnlememek için kendisini zor tutarak. Sonunda orgazma ulaşınca kendisini tutamayıp telefonu elinden bırakıyor ve çığlık çığlığa kalıyordu. Gerçeğini yaşayan var mı acaba?
Cevabın nedir?
Benim oyle konusmam olmustu ama hic ciglik atmadim .. Telefondaki kisiyi dinledigim zaman sevgilim dudaklarima yapisiyor ses cikarmamam icin ben konusurkendw genelde tek kelimelik cevap veririm .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimle telefonda konuşrken başkasının altında olmak keyif veriyor
07 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılnerden anlayacak
Soran+1 yılo zaman üzerindeki işini pek iyi yapamıyor. sevişip de belli etmemek zor değil mi?
Cevap sahibi+1 yıldüzmantıklı birine bu kadar yorum yeter.
Soran+1 yılniye düzmantık olsun güzelim. ben sevişiyor olsam hayata gizleyemem. ha telefon yüzünden konsantrasyonum kaybolursa o başka. öyle bir durumda da devam etmez ilişki. tabii kadınlarda başka ise bilemem
- +1 yıl
iyi kafa yapmıssın mılletle
+1 yılilk birlikte olduğum hatun sevgilisine beni teselli ettiğini söylüyodu telde vicdan yaptım şimdi :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalde hanım sık sık arardı :D aramasın diye bir kaç kere yaptım :D buna karşılık olarak eşim annemle konuşurken gelip sırnaşıyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılannen anladı mı bu durumu ki aramamasını sağlasın
FATIMA Sen hazır ol bizleri merak etme..yeter ki sen bir doooyyy :))))
00 Yorumla
+1 yılher erkeğin isteyeceği birşey bence buna her kadın hazırlıklı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam böyle degil ama sevgilime oral yaparken telefonla konustugu oldu bir kac kez agzını kapata kapata kısık sesle :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasamadım ama birisi yaşatmış kadar oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılo mu seks yapıyordu seninle telefonda konuşurken
Cevap sahibi+1 yıl:D yok hayal kuruyoduk
Soran+1 yılo sayılmaz canım. onu ben de yaptım. gerçeğini yaşamak nasıl bir duygu acaba. merak etmiyor musun
Cevap sahibi+1 yıl:D ama adam işi biliyodu :D aman merak etsem yaparm etmiyorum ama sey sayılır mı bikere yaparken sevgilimin mesajlarını okupdum biri atmışmı atçamşmı die
Soran+1 yılbilmem ki çok benzemiyor aslında. karşında bir başka insan olması başka bir şeydir. o salak salak konuşmaya devam ederken orgazm olmak heyecanlı olsa gerek
Şaka gibisin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPis bir şakayım ben. Komik de değilim. Bildiğin eşek şakası.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne