Tamam erkekler istekli anlıyoruz ve bu rüyalanmalarıyla binevi hediyelendiriliyorlar ama kızların suçu ne? Biz de istekliyiz.
Biz gidip zina mı yapalım yani?
Biz gidip zina mı yapalım yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haklısın ama kızlardanda gören oluyor ama nedense az oluyor. Birde erkekler için gerçekten ihtiyaç ben 3 yaşında mast. yapardım. kızların mastı keşfetmesi 16-18'leri buluyor geçiyorda. Hem rüyaya ne gerek var rüyaları, hayalleri gerçeğe dönüştürmek çok kolay kızlar için ki yeterki birazcık cesaretli olsun. Güvenilir bir erkekle istediğin boyutta yapabilirsiniz, ya da sırrını biliyorsan garantiye alırsın kendini, sözünü geçirebildiğin erkekse zaten sıkıntı olmaz. Hatta kız akraba ya da arkadaşı ile sürtünerek mast. yerine yapan kızlarda var epey bu sitede çok denk geldi.
Mekanizma aynı aslında hatta abisi ile ilişkiye girdiğini görmüş rüyasında kızın birisi soru olarak söylemişti. Hayırdır inşallah diyordu. Biraz hormonlarla alakalı aslında. Sizdeki klitoris erkekteki penise mütakil ediyor etrafındaki gizleyen yapı sünnet derisine karşılık geliyor. Erkeklik hormonu fazlaysa bızır uzuyor. Erkeksi tip ya da davranışı erkek gibi olan kızların genelde bızırı büyüktür.
Birde kız dayanışması yapın ben çok azıyorum mast. yapmak yetmiyor deyin onlar ayarlar bir erkek sevgilisini, eski sevgilisini, kankisini, akrabasını vs. olmadı beraber mast. yapalım sevişelim der.
ben hiç rüyalanmadım neden? düzenli ve sürekli mast yapıyorum ama mast yapmasam vucut onu atmak için rüyalanıyor =P bence rüyalanmakta mast ta saçma en güzeli zina boş yere kasıyoruz herkes zina yapsın ksajdljasd
Bişeylere bak ama elleme uyumadan önce su iç bacaklarının arasına bişey sıkıştırıp yat kal sağlıcakla
Etkili oldu mu sende bu yöntem?
Cevap
20Cevap
Istwrsen yao zinayı. Sonuçları kocana anlatirsin.
Erkeklerin ruyalnma sebebi. Sperm doluluğundandir
Kadınlarda erkeklerde ki gibi boşalma yok. Kadınlar orgazm olurlar. Erkekler biriken spermi dışarı atması grtektiği için rüyalanıyor
O zaman hayal kur uzun zaman hayalini kurarsan bilinç altına işler sonra bir gece zevkten uçuyorsun
sen hiç normal rüya görüyyor musun? veya şöyle sorayım görüyorsundurda hatırlıyor musun? gördüğün rüyayı
Evet son zamanlar çok goruyorum
Var hergun hem de
bende senin gibiyim ne yapacağız bilmiyorum durumumuz zor
mast tatmin etmiyormu
Yağ bir sevgili, sevgili olmasına da gerek yok.
k. cin acik yat zinaya gerek kalmadan ruyalanabilirsin.
Oluyor mu gercekten
oluyor tabi
Sen ne sanıyorsun?
Rüya görünce is bitiyor mu?
Aksine bence tutku artıyor
sana kendini parmaklama diyenmi var aa ruyada kendini s.. ktirme ne merkli amk😃😃
Yooo sizdende var oyle ruya goren. Sen gormuyorsan o ayrı baby 😚
Hem o ruya ödül degilki saf sende 😂😂
Ödül demedim hediye dedim onlar farkli kavramlar. Allahin hediyesi iste saf sensin
Ne alaka hediye manyak ruyada seks gormek iftiraya ugracen anlamina geliyormuş. Oyuzden hediye falan yok 👎
Amca by
Laaan dogruyu soyleyen 9 koyden kovulurmuş 😂 😂
Kizim illa çaktırmaya biyetin varsa gel cakem cokarmdan sana 3 atacam söz 😂😂😂😍
Zor bir durum ama ille rüya göreyim dersen göremezsin o kendiliğinden olursa olur :D
ne kadardır yapmıyosun zamana göre değişebilir o
Hergun mast yapiyorum
her gun mast yapıp ruyamı beklıyosun bız bıle 15 20 gunden sonra artık ruyalanma yaşıyoruz bu yasıma kadar 2 kere yaşadım sadece
Yeterince istekli değilsindir
Benden isteklisi mezarda. Hatta bunun için dua bile ettim ben
Yani ben de oluyor bazen ruyalanma hiç de guzel degil bence.
hahah koptum neyin kafasi bunlar pirezatif kafasi bu dusunce le r😃😃
Gündüz düşünürsen gece mutlaka görürsün... :)
Bosver olanlarda bir sey gormuyo zaten
Konustuklarim surekli ruyalaniyorlar
İlla görüyorlardır!!! sende bir sorun olmalı?
Rüyalanıyor diye biliyorum.
Hiç gerek yok gel beraber mast yapalım :)
haklısın.
rüyalananlar da var çokca
Kızlarda ruyalaniyor kim diyor ruyalanmiyor diye
Ben hayatimda sadece bir kere gordum biktim artik ya erkekler her gun goruyor
Hergun görmüyoruz abartma :)
haklı
Sanal yap xina yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar