O günkü psikolojimi- şartları bildiği için bana hak veriyor. Ama oda unutmamız gerektiğini söylüyor
Kaynımdan Dolayı mı ...
O günkü psikolojimi- şartları bildiği için bana hak veriyor. Ama oda unutmamız gerektiğini söylüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşin sana tecavüz etmiş
TCK, Cinsel saldırı eyleminin, evlilik birliği içinde gerçekleşmesi halini şikayete bağlı bir suç olarak kabul etmiştir. Hukuk sistemimize yeni girmiş olan bu suç türü, yasamızın, bireyi, her koşulda şiddete karşı koruma kararlılığının bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Yasaya hakim olan ‘Önce insan’ düşüncesi, evlilik kurumunu koruduğumuz zannıyla, kimse ile paylaşmadığımız, “özel alanımız” diyerek içimize attığımız, aile içinde yaşanan pek çok olumsuzluğun, özünde aileyi içinden kemiren ve çürüten unsurlar olduğunu görmemize yardımcı oluyor. Cinsel şiddet, çoğu zaman evin içinden birinden, hatta eşimizden gelebilir. Evlilik birliği, eşlerin birbirine dayak atmasına, hakaret etmesine, aşağılamasına, aç susuz bırakmasına, eve kapatılmasına nasıl izin vermiyorsa, zorla cinsel birlikteliğe de izin vermez. Evimiz içindeki bu şiddeti de yargı ile bölüşerek çözebiliriz. Unutmayalım ki yasalar, cezalandırmak, yok etmek için değildir. Önlemek, düzeltmek, onarmak gibi görevleri vardır. Biz de evlilik birliğimizi onarmak istiyorsak, yasaların bize verdiği hakları kullanmaktan çekinmemeliyiz
bunu dediğim şartlarda oldu. Eşim böyle biri değil, ben de yakıştıramadığımdan üzüldüm zaten.
şöylede yapabilisin diye düşünüyorum tabi maddi imkanınız nasıldır bilemem bir kaç gün dışarıda otelde kalsanız mekan değişikliği iyi gelecektir güzelde bir fantazi ile süsledinmi düzelir diye düşünüyorum ama önce karşına alıp açık açık konuşman lazım yaptığının yalnış olduğunu söylemen gerekiyor ondan sonra duruma göre hareket et
problem eşimde değildi. Ortamın bize verdiği huzursuzluk- stresti. Ama taşındık artık, ayrıyız.
e ozaman sorun yok iş sizde bitiyor tabi istiyorsanız ama istemiyorsanız gönülsüzseniz zorlamanın mantığı yok
eşimi seviyorum, bu olay aklıma geldikçe üzülüyorum sadece. Normalde böyle biri değil.
Bence sen bunaldığın için kendine bahane arıyorsun. İnsan eşine o sözleri sarf etmez. Onun kardeşi yerine senin kardeşin sizde kalsaydı aynı durumda olsaydınız ne yapacaktın. Kardeşine git diyebilirmiydin. O sözüne karşılık erkeklik psikolojisi ile yapmıştır. Yaşınız kaç ve ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama evlilik başlaması zor ama bitirmesi saniyeliktir. Buyuk yıkımlar yaşarsınız. Bu yüzden eşine soğumak yerine kendini onun yerine koy. Sevgi varsa soğukluk geçer gider zaten. Ama sen böyle yapma . Boşanmazsınız yıllar geçer aradan düşünür kendine kızarsın. Bence bu böyle.
evet bunaldım gerçekten. Kaynıma hiç belli etmiyordum buna rağmen misafir diye. Ama insan on dakikalığına bile olsa bir arkadaşına gider, biraz yalnız bırakır. Hep yan odada. nasıl bunalmayayım?Üstelik çok alıngan doğru düzgün konuşmaz yemek yer otel gibi kalkar. Sanki hizmetçisiyim, o kadar sıcak davranırım ama abisiyle de benle de burnunun ucuyla konuşur. Sanki biz onun evinde sığıntıyız nasıl bunalmayayım.
Eşimi de beni de stres etkiliyor böyle oldu bende öyle dedim.Sonradan taşındık ama
şu an değiliz evet. Taşındığımız şehre geldi iş buldu, Yarab' bim bu nasıl iş aklım almıyor. Bu seferde işi için geldi okulu bitince ama iş yerine uzakta olsa bizde kalıyordu .Bu sefer eşim ona işine yakın bir yer buldu, bir şekilde ''orası sana daha yakın '' diye gitmesini sağladı.
ne vermesi, vermiş gibi yapması? Cümlelerinize dikkat edin. Sadece kira vermemek için yanımızda
hayır ya olur mu hiç. Kardeşim sayılır.
Eşine çok cabuk bosalıyorsun birdaha senle birlikte olmak istemiyorum demen dogru degil. Erkeklik gururu incinmis olabilir ama buna ragmen sana böyle bir öküzlük yapmaması lazımdı.
Evli olsanız bile bu tecavüze giriyor. Boşanma davası acabilirsin, manevi tazminat bile alabilirsin böyle bir durumda mahkeme kadını haklı buluyor.
Onun dısında bastan kaynına taviz vermemen lazımdı. Koskoca adam üniversiteyi sizin sehirde kazanmıs olabilir ama sizin yanınızda kalması ayıp. Haftasonları gelip kalabilir, haftaici yurdunda kendi evinde kalması daha uygun. Bunuda eşinle konus.
bu hareketi yapması normal değil canım ama sende adamın gururuna dokunmuşsun seni çok iyi anlıyorum ama o senin kocan kafana takmamaya çalış bu hareketini unut bu olanları ve sende kendi evinde rahat hareket et kocana yatak odanızda daha fazla vakit ayır rahat bir cinsellik yaşayın bence siz utanacağınıza o utansın sizden genç evli bir çiftin yanında o kadar uzun süre kalınmaz kalınsa da arada yanlız bırakmak için arkadaşlarına filan gider insan sen bence yatak odan da rahat takıl bence o utanacak ve bir süre sonra sizi yanlız bırakacaktır o olayı da unut gitsin bence...
evet ağır oldu farkındayım ama çok bunaldım bacım ya. 2 yıl bu yan odanızda 20 yaşında erkek, gece 3 e kadar uyumasını beklemek hiç kolay değil inan. Normalde bunu demezdim ben. Şartlarımızı düşünerek yorum yapın.
anlıyorum canım seni ama bende diyorum ki siz yatak odanız da keyfinize bakın rahat hareket edin hiç çekinmeyin başkası var diye eğer o kaynında saygılı biriyse kendisi utanacaktır olanlardan ve zaman evden gitmeye başlayacaktır siz kendi sevginize ve zevkinize bakın o çocuk herzaman hayatınızda olmucak ama siz sürekli birbirinizin hayatında olacaksınız o yüzden önemli olan o değil sizsizniz...
ama nasıl olurdu ki yanda duvar var sadece arada. Bu zaten gerendi bizi. Ses olduğu gibi gidiyordu. Sen olsan evinde kalsa ne yapar, ne hissederdin?
eğer o kadar zor duruma düşer eşimle aram bozulacak kadar olursa çok tınlamadan ben ilişkime bakardım benim için önemli olan eşimdir kaynım değil ben utanacağıma o utansın insan biraz düşünür ve hiç olmazsa 2-3 günde bir dışarda kalır insan ya da gece geç vakit gelir onun yaptığı ayıpdır sizin yaptığınız değil...
çok sevindim canım Allah mutluluğunuzu daim etsin sende o günü unut artık ve önünüze, mutluluğunuza bakın MUTLULUKLAR...:)
zaten ne olduysa yanımıza gelipte yan odamızda 2 sene kalan kardeşinden oldu. Ya sen rahat edebilir miydin düşünsene uyumadığını biliyorsun, ses gider diye ilişki mi yaşanır.
haklısın canım ama umarım bundan sonra daha iyi olur ilişkiniz ben olsam şunu kesin yapardım eğer ilişkimiz bu duruma gelseydi bende rahatsız olmadan kendi ilişkime bakardım ve onun rahatsız olmasını sağlardım yani anlıyacağın yatak odam da rahat olurdum çünkü benim evliliğim onun kardeşinden daha önemli değil ve en sonun da o rahatsız olur ve o giderdi...
öyle diyorsun ama empati yap, 20 yaşında bir gencin sesini duyması sende rahatsızlık yaratmaz mı? Yaşadığını düşün. onun her ayrıntınızı duyması ne etki yaratır sende?
yok canım sonuna kadar haklısın ama ben şu yönden bakıyorum dediğim gibi benim evliliğim gideceyine o rahatsız olsun sesimizden ve o gitsin bence...
Cevap
33Cevap
kardeşim seni gayet iyi anlıyorum. KÖY KÖY ÜSTÜNDE OLMUŞ, EV EV ÜSTÜNDE OLMAMIŞ derler. çok iyi anlıyorrum. kocana kardeşinden dolayı rahat olamadığını, kendi evinde misafir gibi olduğunu uygun bir dille anlat. benimde yeğenim gelmişti. çocuk saat 9 da yattı oturma odasında. dünya umurunda değil. karım bana "bu böyle olmaz. çok gamsız bir çocuk. saat 9 yattı kapıyı kapattı dedi. hak verdim. hele eviniz küçükse dahada haklısın. kocanla konuş. kısk sesle. fısır fısr sevişemezsin. hakkında hayırlısı.
yan odamızda odası.ve yeğeniniz gibi keşke 9 da uyusa. 3 lere kadar uyanık ve biz ses gider yana diye hep tedirginiz. Eşimde çok rahatsız ama diyemiyor nasıl denir ki. Gerçi şu an taşındık ama ben unutamıyorum bu son olanı ve eşimden çok soğudum o kadarda seviyordum.
yanlışı 3.kişiyi evinizde uzun süre misafir etmenizden kaynaklanıyor.insan rhat hareket edemez ses çıkacak v.s diye rhat hareket edmzsnz ve bu da cinsel birlkteliğinizi doğal olarak etkıler eşinzin erken boşalma problemı de bundan kaynaklanıyor olabilr ama sizin de kullandığınz cümle ağır olmuş biraz erken boşalıyorsn bir daha birlkte olmak istemıyorum demek erkk için çok ağır bir söz .tabiki eşnzn de bu söz karşısında yaptıkları yanlış.bence erken karar vermeyın bu ayrılık için sebep değil tabıkı başka sorunlarınız var mıbilemem ama .
nasıl kalma denir ki, kendisi anlaması gerekmiyor mu? Daha bir yıllık evli bile değilken geldi. Eşimde eren boşalma sorunu yoktu kardeşi gelene kadar, o gelince oldu.
düşüncesizlik o da aslında onun düşünmesi lazım tabıkı genç çift sonuçta yenı evlı bıle olmasanız kalması yanlış uzun süreli.eşinizi de sıkıntıya sokmuştur bu durum kardeşine kalma diyemıyordur ama aynı zamanda kalmasını da istemıyordur beyın süreklı orda olduğundan bu bil cinsel performansını etkıler eşinzn o yuzden kaynınızn anlayışsızlığından dolayı yaşanan bir sıkıntı bu eşinize destek olun bu konuda ve ilşkınızı düzeltın derim ama siz de sözlerinize dıkkat edın bıraz tamm mı arkadaşım
ben hiç sivri dilli biri değilim gizemli 2,ama oda bende çok bunaldık.2 sene yanımızda kaldı,anlaması gerekip gitmesi gerekirken,sanki biz onun evinde kalıyormuşuz gibi birde bizimle konuşmuyordu doğru düzgün.Sürekli birde suratı asık,nasıl bunalmayalım?Sanki otelde bizde ona hizmetkar gibi. Abisi konuştururdu sohbet açıp,çoğu zaman yemekte tek kelime etmeden yer kalkardı.kendimizi nasıl kötü hisetmeyelim?Bazıları eleştirmiş, bilemezler ki neler yaşadığımızı.O yokken ilişkimiz çok iyi idi.Geç
boşalırdı ben derdim ne zaman bitecek diye o derece.
evet en az 1 saat sürüyordu.
bence bazen birbirinize söylediğiniz şeye bir dikkat edin önce söylediğin söz karşındakini resmen seni istemiyorum artık demişsin. ve bu karşındakini sinirlendirir. ben olsam sana bir şey yapmazdım ama o gece eve gelmez ve boynuzu takardım.
siz bayanlar sinirlenince veya bunalımda iken düşündüğünüz şey sadece karşınızdakine laf sokmak karşınızdakinin canını ne kadar acıtıyor veya tepkisi ne olur düşünmeden konuşuyorsunuz. tepki ağır gelincede böyle ağlıyorsunuz. biras daha sakin olun derim.
Eşinin erkekliğine laf söylemişsin onu istemediğini söylemişsin adam baskı altındaymış belkide erken boşalma sebebi budur ama ne olursa olsun sana zorla sahip olması yanlış bir şey bunun için senden çokca af dilemesi gerekiyor yoksa bu psikoloji ile sen canlı bombasın
Eşim normalde erken boşalan biri değil. Kardeşi geldiğinden beri hiç rahat değiliz. O yokken , yalnızken çok iyiydi birlikteliğimiz. Biz taşındık başka şehre yoksa beş sene yanımızda kalacaktı. Ama aklıma bu olay geldikçe eşimden soğuyorum. Çok defa özür diledi ama unutamıyorum.
evet , ama eşim böyle biri değil aslında. O anda oldu, ama hiç yapmazdı böyle şeyler, aban çok değer veren biri. Beni düşünür normalde ilişkimizde hep. Keşke olmasa idi diyorum.
çok özür diledi, hatta ağladı bile:( Ama unutamıyorum, aklıma geldikçe. O da haklı aslında 2 sene kardeşi yan odamızda kaldı hemen. Duvarlar bitişik. Hiç rahata edemedik. Taşınmasaydık 5-6 sene daha yanımızdaydı. İkimizi de çok bunalmıştık Kardeşi gelmeden hiç eşim böyle biri değil, yapmazdı. Beni önemser, değer verir. Ondan şaşırdım. Ona yakıştıramadığımdan.
eşim böyle bir olsa zaten üzülmezdim bu kadar. bunu yakıştıramadım hiç ama ona da aslında hak vermiyor değilim çok bunalmıştı oda bende.
oda çok daralmıştı, normalde bunu yapacak biri değil. Ona yakıştırmadığımdan belki de bu derece üzüldüm. Bana kıyamaz normalde.
kardeşi yokken bunlar olmazdı ki ilişkimizde, yine olmuyor tabi. Unutmam lazım o dönemi belki de.
hayır asla eşimi aldatmam. İsterse hiç olmasın cinsellik. Mesele bu değil zaten. O ortamın bize verdiği gerginlikti.
Normalde ilişki süremiz oldukça uzundur.
psikolojim bozuk falan değil, sadece o dönemde ister istemez etkilendik. Taşınınca nefes aldık haliyle.
soğuma ve ayrılma bu güne kadar güzel giden bir ilşkiyi bitirmek güzel sonuçlar vermez yaptığı hiç hoş değil ama söylediğin söz ve yaşadığınız stres baskı ikinizi de kötü etkilemiş emin ol oda pişmandır bu durumdan üzerinizdeki baskıyı (kayınbraderin) kaldırın zamanla düzelir onu bu şekilde tahrik edecek sözler söyleme daha yumuşak cümleler kullan
o gitmeyince anlayıp, biz tayinin çıkmasını istedik ve ayrıldık. Ama bu yaşadığımı unutamıyorum ve aklıma geldikçe soğuyorum. Normalde yalnızken böyle değildi ilişkimiz. Hatta geç boşalıyordu , ben bitsin diyordum artık o derece iyiydik.
Normalde bu cümleyi kullanacak biri değilim.Hatta hayatımızda ilşki hiç olmasa da dert etmem.Çok bunalmıştım gerçekten.2 yıl yanımızda idi,yan odamızda,uyumuyordu 3 lere kadar, ses gider diye hep tetikte olmak hiç kolay değil.5-6 yıl daha kalacaktı taşınmasa idik.
Bu sefer taşındık ama yine geldi şaka gibi de olsa.Bulunduğumuz şehirde iş buldu.Dumur olduk eşimle.İşe 2 vasıta ile gitse de.baktık bu kalacak evlenene kadar eşim işine yakın bir yer buldu ona.Şimdi neden bunaldığımı anlamışsınızdır
özür diledi ama zaman lazım unutmam için belki de.
zamanla geçecek inş.
ikimizde o süreçte haliyle geriliyorduk. Yoksa eşim böyle biri değil. Zaten yakıştırsam bu kadar üzülmezdim. Ayrı iken hiç böyle eğilimleri yoktu ki. Şu an ayrıyız ve nefes aldık şükür. İlişki anında aklıma geliyor ama inş. düzelecek zamanla.
teşekkürler.
ben anlattım ona, böyle bir soru sorduğumu, oda okumak istediğini söyledi, mutfakytaydım, 20 dk sonra geldi, gözleri doluydu, ağlamaklı, ''neden bu kadar üzülüyorsun, beni hiç mi tanımadın, ben istemediğin bir şeyi zorla yapar mıyım, o an kendi doğal ortamımızı yaşayamıyorduk. Ortam gereği ikimizde etkilenmiştik, yoksa böyle mi idi bizim ilişkimiz. Böyle düşünürsen çok üzülürüm, hakkını helal et'' dedi:( Sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim.
ya kaynımda duyduysa yan odadaydı, bunu düşününce çok rencide oluyorum. Bizim mahremimizi, ve sanki hep ilişkimizin böyle olacağını düşünüyorsa diye. Onun yüzünden oldu ama bunu anlamaz ki.
ya duyduysa mahcup olan biziz değil mi? o bilmez ki onun canımızı bu kadar darlandırdığını.
neden üzmek isteyeyim kendimi, sadece bu soru benim aklımı kurcalıyor ve 3. kişi neden mahremimizi bilsin ve kötüsü de öyle sansın diyorum. Ki ilk defa oldu oda o vardı, ayrıldıktan sonra normalimize döndük ama aklıma gelmemesi için ne yapabilirim?
Bir defasında eşime'' çok çabuk boşalıyorsun, bir daha beraber olmak istemiyorum'' dedim. Oda sen nasıl böyle dersin diye istemediğim halde, zorla ilişkiye girdi benimle, çabuk mu- geç mi diye.
ben mi yanlış anladım yoksa eşin sana tecavüz mü etmiş ?
kaynım bizde kaldığında olmuştu. Yan odamızda kaldı 2 sene ve çok bunalmıştık, rahat hareket edemiyorduk. Evet öyle oldu. Normalde demezdim ama o kadar bunalmıştık ki rahat hareket edemiyorduk.
Normalde kardeşi gelene kadar hiç sorunumuz olmuyordu, oldukça uyumluyduk.
Normalde hiç ilişki olmasa bile bunu diyecek biri değilim, ama çok bunalmıştım gerçekten.
burada eşinin bir kabahati mi var? varsa ne? sen adama bir laf atmışsın adam da altında kalmamış. esas konu evliliğinizi bitirme noktasına getirme potansiyeli olan üçüncü şahıs. "ayıptır" bir yere kadar. nasıl hepimiz üni okurken başımızın çaresine baktıysak o da baksın. eşinle konuş ve evliliğiniz için tehlike çanları çalmaya başlamadan kaynını gönder.
ayrıca soğudum ne demek? evliliğinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorsan maalesef soğuma lüksün yok.
kaynıma nasıl git diyebilirdik ki?Onun anlaması lazım koskoca çocuk.Hadi hafta içi kalıyor, hafta sonu en azından biz iki gün yalnız kalabilsek. Çok zor başına gelmeyen bilmez.evden on dakika dışarı çıksa diye beklerdik eşimle. ama inanın 2 sene kaldı,bakkala bile iki dk lığına gitmezdi.Biz en sonunda taşındık yoksa okulu da bitse iş bulana kadar en az 5- 6 sene yanımızda olacaktı. Ailesi anlayışsız.biz taşınırken'' neden gidiyorsunuz çocuk sizin yanınızda kalacaktı'' dedi Hatanın büyüğü onlarda
biz taşındık, baktık o gitmeyecek. İşi bahane ederek. Onu istemediğimizi anlamasın diye ama anlamışsa da onun anlayışsızlığı. Normalde eşimle çok uyumlu, güzel bir birlikteliğimiz vardı o gelene kadar. Eşim bunaldığından bu sorunu olmuştu ama bende bunalmıştım da söyledim o cümleyi. yoksa söyler miydim? Benimde sinirlerim bozulmuştu. Ama aklıma geldikçe yaptığı üzülüyor, soğuyorum. Keşke böyle olmasaydı. Biz çok uyumlu çifttik:(
bak her zamanki kritik hatayı yapıyorsun. aslında istemeden birbirinizi incitmişsiniz. bunu da sen başlatmışsın. bunu aşmanızın çok ama çok basit bir yolu var. iletişim. al karşına güzel sözlerle gir lafa. sen benim kocamsın sevgilimsin falan filan... sonrad a bu konuyu konuşun. aranızda bir sorun kalmayıncaya kadar konuşun. bir daha da 3. kişilere anlayış göstermemeniz gereken konularda anlayış göstermeyin. olan size oluyor. haksız mıyım?
haklısınız, zaten şu an taşındık. 2 sene yanımızdaydı. 5- 6 sene daha kalacaktı baktık ki bu bizde kalacak eşim işini farklı bir şehirde aldırdı.
traji komik bir durum daha; güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum inanın. Kardeşi okulu bitirdi bu sefer bizim taşındığımız şehire geldi iş için. Buldu da. Bizim ev işine 2 vasıta kadar uzak kalmasına rağmen yine yanımıza geldi. biz dumur olduk yine eşimle. Eşim bu sefer işine yakın bir ev buldu da öyle kurtulduk.
Öğrenciyken öyle, bitti yine böyle.
abisi ev tuttu. yoksa evlenene kadar yanımızda kalacaktı. Şimdi neden bu cümleyi demiş olabileceğimi anladınız mı? Nasıl bir psikolojik baskıda hissettiğimizi kendimizi, neden rahat edemediğimizi.
O ortamda eşimin öyle yapması bana affedilir mi sizce:( Normalde gözümün içine bakar, beni kırmaz. ama o zaman öyle oldu işte:(
bence eşinin haksız olduğu hiçbir nokta yok. bir konuyu tamamen anlayışsız bir dille açmışsın. o da aynı dille cevap vermiş. bunu daha fazla büyütmek yerine güzel bir dille eşinle konuş. sadece konuşarak bu sorununuzu tamamen ortadan kaldırabilirsin. ama suçlayıcı bir dil kullanma. sadece konuyu tatlıya bağlamaya bakın. bak o zaman nasıl herşey daha güzel oluyor ;)
eşim zaten bunu yapacak biri değil.Bende ona yakıştıramadığımdan inanamıyorum nasıl yaptı diye. Ben böyle sivri konuşan biri değilim.O zamanda anlattığım şartlarda tamamen bunaldığımdan demiştim.Kardeşi olmadığında biz böyle değiliz hiç.Eşimle hiç cinsellik yaşamasam bile asla bunu problem edecek biri değilim. O zaman işte o kadar sıkılmıştım ki oda haliyle etkileniyordu ortamdan, böyle oldu işte.
Eşim çok özür diledi ama unutamıyorum
Normalde ben adama geç boşalıyor diye bitsin derdim düşünün
ama o haklı mıydı ki? bana çok kötü gelmişti çünkü son derece hassastır bana karşı, öyle yapacak biri olsa beklemediğimden üzüldüm zaten. Ama kardeşinin stresinden ona da hak veriyorum. çok bunalmıştı. Gece 3 e kadar bekledik uyumadı, yan oda duyulur diye bizde çok gergindik:( Böyle oldu işte.
ama bende çok bunalmıştım. Düşünün hamile iken geldi zor bir süreçtir bayan için yanımıza. Bek oldu, yanında duramıyordum bile. Sıkılmıştım çok. O ortamda nasıl sinirlenmez- gerilmez ki bir bayan? Tamam eşimde aynı streste olabilir ama bir evde hanımın yükümlülüğü daha fazla. Yemek yapardım seçerdi, ne yiyecek diye düşünmekten, seveceği şeyleri yapmaktan, bebekte var, yalnızım, bunalmıştım. Eşim olsa yeri gelir kahvaltı yaparsın ama evde başka biri olunca olmuyor. Ben en yapayım, çatlayayım mı?
benim o cümlem hatalıydı kabul, ama o ortamda kim olsa daha fenasını bile derdi. Stresliydik bende eşime patladım ne yapayım. O da öyle yapmamalıydı. Şu an ayrıyız ve bunların hiç biri yaşanmıyor. Mesele zaten cinsellik değildi. Siz anlıyorsunuzdur .O ortamın verdiği gerginlikti. yoksa ilişki için eşimi kıracak biri değilim. Hiç olmasa ne olur. Seviyorum onu bu yeter.
Ya kaynım da duyduysa o bahs ettiğim olayı, bu aklıma geliyor daha da çok üzülüyorum:(
burdan lütfen. Anlattım içimi döktüm rahatladım biraz sanki..
ben başlatmış olabilirim ama zemin beni buraya itendi. Yoksa ben eşime asla o cümleyi kullanmazdım. Ama onunda beni anlaması gerekirdi, çok darlandığım süreçti.
Yoksa hiç cinsellik yaşamasak bile bunu dile getirecek biri değilim ben. Bunun için evlenmedik sadece sonuçta.Dolu bir anımdı ama onunda erkek olarak öyle mi yapması lazımdı.
İlişki anında aklıma geliyor istemsiz, soğuyorum. Yoksa eşim bunu yapacak yapıda biri değil. Beni fazlasıyla dikkate alır ama yaşadık bir talihsizlik işte.
evet! eşinizin tam olarak bu yaptığını yapması gerekirdi. size yüklenmek istemediğim için birşey demedim ama sizin yaptığınız onun yaptığından çok daha ağır birşey! cevaben yapması gerekenin en doğrusunu yapmış. böyle bir söze dünyanın bütün erkekleri aynı tepkiyi verir. haklı olarak! kabahat sizde olduğu halde hala da bana eşinizin herşeye rağmen mum gibi durması gerektiğini söylüyorsunuz! olur mu böyle? ya da bu yaptığınız sorununuzu çözer mi?
ben hatamı biliyorum,ama ne şartlarda dediğimi size uzun uzun anlattım,bir insanın sabrı üst düzeyde sınanırsa bu ve daha fazlasını bile söyleyebilir.o anki şartlara göre değerlendirmek lazım. Çünkü normalde ben hiç ama hiç sivri dilli biri değilim.Söyleyeceğim her sözü, hatta harfi tartarım bir kaç adım sonra nelere yol açabileceğini ön görürüm.
O an eğer ben gibi birinden bile bu cümle çıkabilmişse bilin ki çok daralmışım.Bakın bey efendi hiç kolay değil 20 yaşında biri ile yan yana odalarda
birde şu boyutu var olayn bey efendi.ya eşimle bu olay olduğunda yan odamızda idi kaynım ya,oda duymuşsa bu beni çok rencide eder düşündükçe bu soruya cevap bulamıyorum ve neden mahremimizi bilsin,özelimizi diye kahr oluyorum.şu boyutuda var ek olarak bizm ilşkimizi böyle bilecek,sanki zorla yengesi ile beraber olan bir abi profili gibi ki bizim ilşkimiz o gelene kadar muhteşemdi.uyumlu idik her açıdan. ondan ayrıldığımızda da aynı şekilde devam etti, fakat eşimle beraber olurken aklıma geliyor
o an ne kadar uyumlu olursa olalım bu düşüncelerle kopuyorum ilşkiden soğuyorum.Eşim çok anlayışlı biri ama o olan bu bahs ettiğim iki açıdan da beni yaralayan.Belki ikimizin arasında kalmış olsaydı ki bunu bilemiyorum somut,net emin değilim kardeşinin duyup duymadığından,o zaman toleresi daha kolay olabilirdi bende.
Eşim beni hiç bir zaman ilşkiye zorlamamıştır,buna gerek kalacak bir ilşkimiz yoktu,olmasını istemesem bile o anlamıştır ama bu çok ekstrem bir durum için geçerlidir hayır demem içn
çok sevinirim buyrun...
ama altta yazıklarımı da dikkate alın lütfen, kaynımın duymuş olabileceği ihtimali ve eğer öyle ise bunun bendeki mahremiyetimizin deklare olmasının bende yarattığı rencide edilmişlik duygusu.
biz baş başa iken evimizde yalnızken çok iyi idi yatak hayatımız. Hatta ben derdim ne zaman bitecek diye. Bu talihsiz olayın tek nedeni kaynımın bize yarattığı strestir.
çok zor inanın eklemem özelden. şahsi algılamayın lütfen bu genel tercihimdir size özel değil. Burdan yazarsanız sevinirim ve alttaki yazımda kaynımın duymuş olma ihtimalinden benim ne hissettiğimi de çözümleyerek yazarsanız sevinirim.
sizi bir sözle iyi edeceğimi mi sanıyorsunuz?maalesef sihirli bir degnegim yok. Bu bir süreç. Biraz zaman alacak. Sizin için de zahmetli ve sıkıntılı bir süreç olacak. Ama işe yarıyor. Şimdiye kadar hep başarılı oldu. Anlayacağınız üzere burdan yapılack birşey değil. Size yardımcı olmak dışında da bir amacım yok. Karar size kalmış.
iyi niyetinizi anlıyorum ama tercihim bu . şahsi değil. kaynımın duyma ihtimaline olan bölüme nasıl yorum yaparsınız?
o soruya cevap bulsam bence çözerdi. Çünkü rencide oldum mu bunu bilmiyorum.
Tabi ki boşanma ya belli ki kaynın yüzünden yaşamışsınız bunları ondan önce gayet normalmişsin o senin eşin öyle tecavüz gibi bişi olamaz o dediğin onun çok zoruna gitmiştir erken boşalma olayı erkeklik gururnu kırmıştır bence ondan öyle birşey yapmıştır yoksa yapmadığını sende söylüyorsun yani bence birazdaha sabredin çözüm yolları arayın ama sakın boşanmayın
evet, öyle biri asla değil. Zaten yakıştıramadığımdan üzüldüm çok. Kardeşi olmadığında çok iyiydik.
Bacım mesele cinsellik değil. İsterse hiç olmasın, ikimiz de çok daralmıştık ondan oldu.
Anladım canım haklısınız sonuçta 20 yaşındaymış küçükde değil ama işte elden birşeyde gelmiyo inşallah düzelirsiniz :)
Çok bencil bir insansın boşan kurtulsun senden. Senin gibisi düşmanıma bile gitmesin. yaşaman bile boşuna. Misafiriniz var onu evden yollayacağınıza onun yüzünden kocana ettiğin laflara bak insanlığın sıfırrrrr.
misafir 2 sene mi olur? Kaynıma belli etmedik hiç ama çok bunaldık. Başına gelmeden biilemezsin. Yan odada ve uyumuyor çok geç saatlere kadar. Bizde uyusun diye bekliyoruz gece 3 lere kadar onu. Eşimde bende çok bunalmıştık. Yanımızda değilsin, ne hissettiğimizi bilemezsin ki. En azından on dk lığına dışarı çıksa o bile bizim için yeterdi.
O gelmezden önce çok iyiydik, hatta ben ''ne zaman boşalır'' diye düşünürdüm içimden. O geldikten sonra bozuldu düzenimiz.
Ne yanınızda olacam ne hissedecem ya delimisin nesin. Saçma saçma konuşma. Sorun kaynınsa gönderin gitsin. Ne işi var yanınızda. Ben evli olsam asla yanımda kardeşim kalamazzzzzz. 1gün 2 gün değil ki. Bu kadar süre misafirlik olmaz. Sende hıncını UTANMADAN kocandan mı çıkarıyorsun. Nasıl birisin sen yaa. kişilik bozukluğu var sende. yaramaz birisin.
nasıl git diyebilirdik ki, abisi de diyemez ki, onun kendisi anlaması lazımdı. Anlayışsızlık ailesinde zaten babası dedi eşime sizde kalacak diye hç sormadan bize. Sorun o tabi ki, biz eşimle çok uyumluyduk o gelene kadar. İkimizde bunaldık çok. Kime yansıtabilirdim? Kaynıma diyemiyordum.patlayayım mı bende insanım? O gelmeden çok çok iyyidik. Gerçi şu an taşındık ve bitti şükür. Ama aklıma geldikçe bu bahs ettiğim çok üzülüyor, neden yaptı diyorum kendi kendime.
Sen sorunlusun git tedavi ol başka da lafım yok. ciddiyim git psikiyatriye tedavi ol.
tamam bunalmakta haksızsam, sen bunalmazsın o halde 2 sene yan odanda 20 yaşında biri varken.
Gereksiz konuşuyorsun boş laf yapıyorsun. Yan oda da biri varsa onu nasıl göndeririz diye sorun arayacaksın. Kocana çatmayacaksın. Hata kocanda olabilir babasına hayır dememiş olabilir ama sen onun karısı hayat arkadaşısın. Onu üzmeye hakkın yok. beynin basıyor mu buna bencil.
nasıl gönderilir ki gitmiyor adam. biz taşındık o gitmeyince ve taşındığımız şehre geldi okulu bitince, yine kalmak istedi böyle anlayışsız biri işte.
O zaman konuşacaksınız. Senin yünden buraya geldik hala peşimizden geliyorsun. Biz evli insanız ve senin yüzünden rahat olamıyoruz. Mecbur değiliz sana burada kal demeye vs vs Eşinle konuş ikna et.
eşimde hiç istemiyor:( Ama diyemedik kendisi anlasın diye. Şu an Allah'tan ayrıyız. o da eşim ev buldu yoksa evlenene kadar yanımızda kalacaktı.
şunu belirteyim. Eşim sorumdaki olay olduğunda o da çok stresli idi, ikimizde aslında çok bunalıyorduk. o yüzden oldu biliyorum. Ona da hak veriyorum aslında ne yapsın adam, normalde hiç problemimiz olmuyordu , son derece uyumluyduk kardeşi gelene kadar. Unutmam lazım belki de bu olanı. O bunu yapacak biri değil.
Ben tedavi görmen konusunda ciddiyim. sen doktora git. Çünkü bu olay geçtiği halde bunu unutman gerekirken eşinle yalnız kaldığın halde bu soruyu buraya hala soruyorsan tedavin şart.
unutmam lazım haklısın. Eşimi çok sevmeme rağmen her yattığımızda aklıma geliyor istemsiz:(
Bu yüzden destek almalısın. Kolay değil 2 sene stres yaşamışsın bilinç altına işlemiş.
haklısın aslında. Olabilir. Birde gittiğimiz yere gelmesin mi, eşimde bende sinir olduk .
Anlayışı kıt demek ki ya da 2 sene kalınca bedavadan alışkanlık yaptı demek ki. Peki geldiğinde ne dediniz olmaz git vs?
eşim git diyemedi direk. Uzak değil mi işine burası dedi. 2 vasıtayla gidiyordu. 8- 9 ay kaldı. Artık ikimizde bunalmaktan bir hal olduk. Babası da sırf kira vermesin oğlu diye yanımızda kalmasını istiyordu. Anlayışsızlar çok kunterper 34. Baktık bu evlenen dek bizde kalmaya niyetli. Birde surat asıyor ikimize de görsen. Ki biz hiç belli etmezdik yine de. Abisi sohbet açardı kardeşine özellikle, yemek yer tek kelime konuşmadan sofradan kalkardı. Ben sanki hizmetçisiyim, otel evimiz. Ekmek eksik
olsa sofradan almazdı zahmet edip bakkala bile gitmezdi o kadar emeğim var.Abisi gider alırdı. Ben yalnız kalmak istemezdim.Herhangi kötü bir niyeti yoktu ama ikimizde aynı yaşlardayız. Eşimde istemezdi.Hep yatak odasında beklerdim eşim gelene kadar.gerçekten çok zor yaşamayan bilmez. Salonda tv vardı,en azından çıksa on dk lığına istediğim kanalı açayım, izleyeyim,bütün gün tv karşısında. Bende yatak odamda yalnız eşim gelene kadar bebeğimle. Sonra taşındığımız yere de gelince eşim ev buldu ona
Çok geç bile kalmış. Değil kardeşim kim olursa olsun cehenneme kadar yolu var böyle biri ise. Evimde kalacak birde kılını kımıldatmayacak. Onun ne uşağı var ne de hizmetçisi. Hem çalışan biri hemde benimi rahatsız edecek? Defolsun gitsin. Kendi evinde rahat edemeyeceksem açıp tv seyredemeyeceksem ne anlamı kaldı o hayatın?
Kunterper 34 çok haklısın. Evet hamileydim geldiğinde. Söylemesi ayıp bilirsiniz muhakkak o süreçte duygusal oluruz. Rahat oturamazdım salonda hep. Sürekli bol elbiseler giy, çok sıkılıyordum. Eşim olsa çok daha rahat gezebilirdim. birde yemek seçiyor.Zaten midem bulanıyor sürekli mutfağa gittiğim gibi bir yemek yapana kadar en az beş- altı kere koşuyorum lavaboya.
Salonda oturuyor hep. yatak odasında tv yok.Ben eşim gelene kadar hapis gibi içerdeyim.Yemek hazırlardım, hiç konuşmaz yer giderdi
acaba biz mi onun evindeyiz, istemiyor diye eşimle düşünmeye başlamıştık. Su alınacak olsa, abimi bekle ara gelirken alsın derdi. Yani düşün on dk. çıksa evden ben rahat olucam. Neyse bebek doğdu bu seferde onun uykusuzluğu, süt verecek olsam o içerde hep, haydi yine yatak odasına tüm gün eşim gelene kadar.Lohusalık bitti. Eşimle yatamazdık, yan odada ses duyuluyor hep. O müzik dinlese bize gelirdi. O yüzden hiç rahat edemedik ki. Eşimde bende gerim gerim gerilirdik.Ama anlaması gerekirken yok
süreklide surat astığı ve hiç konuşmadığı için daralıyorduk. Evde soğuk bir hava vardı. Eşimde bende ister istemez etkileniyorduk ortamdan. Konuşasımız gelmiyordu.Biz gülerken o bakardı sadece suratımıza bizde susardık bu sefer. İster istemez gerginliği bize de bulaşıyordu. Sonra odamıza geçsek bile ben bütün gün zaten hapis gibi odamdayım canım daralırdı artık. Uyumaz ki bizde rahat edelim. gece yarıların kadar bekleriz ki uyusun. Duydu- duyacak diye nasıl ilişki olur ki?O ortamda ne kadar olur
Aklı başında olsa alırdı bir tv odasına koyar çıkmaz oradan seni de rahat bırakırdı. Odasında tv izlese siz de rahat olurdunuz. O tv seyrediyor duymaz diye keyfinize bakardınız. Fakat bunun yaptığı tamamen bedavaya konup sırtınızdan geçinmek. Asalaklık başka birşey değil.
aynen dediğin gibi. Eşimde bende öğretmeniz. Ben bebekten dolayı çalışmadım. O ise geç geliyordu eve özeldeydi. Kardeşi ile en zordu.. Şu an ayrıyız ve kurtulduk şükür. Zaten eşimle uyumluyduk. Ortam bizi geriyormuş ayrılınca anladık.
Ama bu olayı nasıl unutmalıyım kunterper34? Bazen aklıma geliyor eşimle beraber olurken, tutamıyoruz gözyaşlarımı:(
Dedim ya sen şuan sıyırmış durumdasın hatta sen hatalısın. Kabahat sende. Eğer eşinin önceki halini bilmesen söylesen sana % de 40 hak verirdim ama bilmen lazım ki adam dtresli ses gitsin istemiyor ve sen onun gururuna dokunacak bir laf ediyorsun. Sen nasıl bir öğretmensin ki? Öğretmen bu şekilde mi davranır. Hayat arkadaşını rencide mi eder. Hoş onun yaptığı da yanlış ama asıl kabahatli sensin. Bırak onun sana tecavüz etmesini düşünmeyi hatana bak. Etki tepki olayı. Sonuçta kocan.
Senin ona kızman tecavüz değil bu bahane. Yukarıda biriyle olan konuşmanda eşime hala aşığım demişsin ama soruda soğudum boşanmak istiyorum demişsin. Bence sen dediğini bilmiyorsun. Dengen bozulmuş. Amacın burada konuşarak deşarj olmak bizide kendine araç olarak görüp konuşuyorsun. Git psikiyatriye tedavi ol ilaç kullan hastasın sen.
evet aşığım, ama aklıma geldiğinde soğuyorum. Dengem bozuk falan değil. İlşki anında aklıma geliyor istemsiz o an soğuyorum. Normalde aşığım.
Hem aşığım demen hemde ilişki anında aklıma geliyor soğuyorum demen bile denge bozukluğundur. Sen zaten kabul etmezsin. Hiç bir hasta hastalığını kabul etmemiş ki sen de edesin. Hasta olmasan buraya bu soruyu açıp herkesle bu kadar farklı tartışmaya girmezdin. Bak oku yorumları herkesle ayrı şeyler konuşuyorsun. Ağzından çıkanların farkında değilsin.
yanılıyorsun. Herkese dediğimde aynı. Evet seviyorum, aşığım ama aklıma geldikçe üzülüyorum ve istemsizde olsa soğuyorum diyorum. Sonuçta yaşadığım kolay bir şey değil. Sevmek yeterli değil düşünmemek ve soğumamak için. Tüm yorumlarımı okursan anlarsın, o ortamın bizi ne kadar gerdiğini ve taşındıktan sonra ancak yalnız kaldığımızı ve kardeşi olmadığında oldukça uyumlu olduğumuzu. Dediklerim hep bunlar. İyi okumamışsın
Hı hı haklısın :)) Ben okuma özürlüyüm :))
Bak "Ayrılmak istiyorum, o kadar soğudum ki." ne yazmışsın! Sen bunu yazdığında sevişiyor muydunuz eşinle? Hani sadece sevişince aklına gelipte soğuyormuşsun ya! Tedavi olman gerek sen hastasın.
bunu yazmam için sevişmem mi lazım. O anlarda aklıma ister istemez geliyor ve soğuyorum dedim. Ne hissediyorsam onu yazdım. Olayı yaşayan ben değil miyim? Benim adıma nerden bilebilirsin ki böyle emin konuşuyorsun? Size üzüldüğüm bir noktayı anlattım ama siz olayın boyutunu değiştirdiniz. neyse anlaşılamadı sanırım.
Hı hı anlaşılamadı evet. Anlayıp hak verirsem anlamış oluyorum ama hak vermezsem anlamamış oluyoırum. Sizi anlamış olmak size hak vermekten mi geçiyor? Bence siz dediğimi yapın gidin doktora sanalda dertleşecek adam aramaya kadar varmış boyutunuz.
Ben dürüstçe yazdım ne ise durum. Yine de teşekkürler.
Erken boşalıyor diye eşine '' çok çabuk boşalıyorsun, bir daha beraber olmak istemiyorum'' denir mi? Kocana sahip çıkıp sorununa çare bulmak yerine onu cinsel zevkin uğruna heba ediyorsun. Onu yaptığı da hoş değil ama senin yaptığın hiç hiç hoş değil. Bir erkeğin gururuyla oynamamak lazım, çocuk gibidir onlar. Valla bir kadın olarak bu okuduklarımdan utandım.
bence de utanmalısın, onu neden dediğimi anlamadığın için.Çok bunalmıştım, 2 sene yan odanızda 20 yaşında bir erkekle kalmak kolay mı? Yaşamadan utanıyorum denir ama yaşa bakalım, ne hissedeceksin. on dakika bile yalnız kalamıyorduk. Normalde bunalmasam böyle niye diyeyim. Bizim ilişkimiz çok iyiydi kardeşi gelene kadar. İsterse hiç ilişki olmasın dert etmem ki bunları mesele o değil. Bunları yaşa sonra bu yorumu yap bacım.
"İsterse hiç ilişki olmasın dert etmem ki bunları mesele o değil." madem öyle neden cinsellik kategorisinde böyle bir başlık açma gereği duydun?
'' çok çabuk boşalıyorsun, bir daha beraber olmak istemiyorum'' diyorsun bir de pişkin pişkin.
sen istediğin yerden al soruyu. Konuyu anlasaydın böyle sığ bir cevap yazmazdın. Yaşamadan ne hissettiğimizi bilemezsin. Bekarsan hele hiç anlamazsın.
He boşanmak için hakime " ikimizde çok bunalmıştık 20 yaşında biri ile yan odada 2 sene kalmak hiç kolay değil hakim bey. evlenmeden önce 1 saatte geç boşalan eşim evlendikten sonra erken boşalmaya başladı.hatta bir keresinde eşime 'çok çabuk boşalıyorsun, bir daha beraber olmak istemiyorum' dedim. O da' sen nasıl böyle dersin' diye istemediğim halde, zorla ilişkiye girdi benimle. bu olaydan sonra eşimden soğudum, tüm bunları unutamıyorum" dersin olur biter :/
bu fesatlığınla sen hiç yorum yapma. Dalganı başka alanlarda geç!
he ya adam ziksin gene suçlu zikemesin gene suçlu bu nasıl adalet ben olsam seni direk boşardım hele hele o laftan sonra kendini naza çekiyorsan birde
Boşan gitsin. Erken boşalmayacak, seni her daim tatmin edecek canavar gibi bir erkek bulursun olur biter. Eşine de umarım erken boşaldığı halde destek çıkacak "iyi günde kötü günde" yanında olacak bir eş nasip olur inş.
hayır olayı anlamamışsınız. Eşim kardeşi geldiğinde bu sorunlar yaşadı. Biz yalnızken hiç böyle değildi ilişkimiz. Hatta ben geç boşaldığı için ne zaman bitecek derdim. Mesele bu değil. ikimizin de rahatsız olmamızın bize etkileri.
Yoksa hiç ilişki bile olmasa bunun için ayrılmazdım eşimden.
ne ise onu anlattım, nasıl anlamak istersen öyle anla. Yaşamadan bilemezsiniz neler hissettiğimizi.
saçmalama eşinden soğursun sonra kaynım bana kaydı haberlerinin bir yenısını ızlerız tvlerde... ayrılma kafanı ggözünü kırdıtma kaba kuwet uygulatma kendıne bız bulamıyoruz sen bulşdun mutlu oldun bı de ayrılıyorsuni.
Sen kimseye bakma bekara karı boşamak kolay demişler. O zaten yaz tatillerinde evine gidecektir buna katlanın hem biraz birbirinizi özleyin bu iyi gelecektir.
biz taşındık artık. 2 sene yanımızdaydı.
bu yaptığı aklıma gelince üzülüyorum:( Normalde böyle biri değil. Ona yakıştıramadım hiç.
Ya küçücük bir olay yüzünden böyle bir şey yapılır mı saçmalama yuvanı dağıtma boşuna hem boşanınca eline ne geçecek? Mutlu mu olacaksın? Bence Hayır. Unutma yuvayı dişi kuş ayakta tutar. Millet neler yaşıyor ama hemen kaçmıyor dimdik ayakta duruyor sende böyle olmalısın inan bana ilerde daha mutlu olursun.
seviyorum. Sadece unutmam lazım belki de.
eşim bunu yapacak biri olsa zaten hayal kırıklığı olmazdı bende. Hiç öyle değil. Kıymet bilir, işte kardeşinin stresi ile oldu ama unutmam lazım belki de.
Siz kadınları anlamıyorum evlilik evlilik diye kıçınızı yırtarsınız sonra en ufak sıkıntıda boşanmak istiyorum bu ne yaaaaaaa
bu ufak bir sıkıntımı? 24 saat yan odada biri var, nasıl rahat olabilirsiniz?
elbette daha önemli değil.2 seneden bahs ediyorum, 2 aydan değil. bu dediğim süredir yan odamızdaydı. nasıl rahat edebilir ki insan. Şu an taşındık gerçi.
sen evlendiğinde olmasın o zaman. Benim için mesele cinsellik değildi hala anlayamamışsın. Bunalmıştım.
meseleyi anlamaktan uzaksınız çok.
Eşinle bu durumu açık açık konuşun,sen bu konuda rahatsızlığını söyle,en son noktada anlayış yoksa ya o ya ben dersin,
şu an taşındık. Eşimde istemiyordu ama kendisi anlasın istedik anlamdı bizde çareyi gitmekle bulduk.
evet tamamen ortamdan kaynaklıydı.
Adamin erkekligine laf koymussun hic bir erkek bunu kaldiramaz illa kendini ispatlamak ister istemeden onu kirmissin..normalde hata ikinizdede degil ucuncu kiside biraz sabirli olun hemde madem rahat br cinsellik istiyorsunuz otele gidin arada..
evet kırmak istemezdim gerçekten ama çok fazla bunaldım. Hep yan odamızda ve uyumadığını bildiğimizden o kadar rahatsızız ki ses gider diye. Onun anlaması lazım. O yokken ilişkimiz çok iyiydi, o geldi her şey bozuldu. Şu an taşındık ama ben yine eşimin bu yaptığını unutamıyorum.
İkinizde cok kotu bir olay yasadiniz ikiniz icinde kotu birsey bu yasadiklainiz..bu yuzden ikinizde birbirinize anlayis gosterip yeni bir sayfa acmalisiniz
Canim yapma böyle düşünme. O kendini ispatlamis.. sonuçta kocann bir yabancı değil. . Unut gitsin
Bunaldık onu da anlamaya çalışıyorum ama üzülüyorum yine de bacım:(
bence kocana çok ayıp etmişsin. çabuk boşalıyorsun, bir daha birlikte olmak istemiyorum ne demek ya? şimdi nasıl aranız bari?
o ortamın gerginliğindendi, sizde yaşasaydınız yaşadıklarımı anlardınız. Çok daralmıştım.
kocanın yaşadığı stresi sende yaşamışsın ve anlayış göstermeyin bence ağır olan bir şey söylemişsin tamam bu konuda kocan haklı değil ama sende ağır konuşmuşsun ablacım
evet ağır oldu farkındayım ama çok bunaldım bacım ya. 2 yıl bu yan odanızda 20 yaşında erkek, gece 3 e kadar uyumasını beklemek hiç kolay değil inan. Normalde bunu demezdim ben. Şartlarımızı düşünerek yorum yapın.
düşünüyorum zaten senin yaşadığın sıkıntıyı da ama senin yaşadığın kadar o da yaşadı sıkıntıyı evlilik dediğimiz şey iki tarafın birbirini alttan alıp taşıması demek değil mi zaten bunun için söz veriyoruz. hemen kestirip atma derim ben yine karar senin
ikimizde o sıkıntıyı yaşadığımızdan oldu zaten bacım. Yoksa biz böyle değildik ki.
ikinizde anlayışınızı kaybetmeyin bence arada güzel bir evlilik var herkes arıyor da bulamıyor her yerde sıkıntı olur takma kafana
siz evli misiniz bacım?
Yok nisanliyim seneye kismetse
hayırlısı olsun canım.
teşekkür ederim biz bile daha evlenmeden tartışmalara başladık ufak ufak boş ver takma kafana biz evlenmek için 3 sene direndik ailelere güç bela ikna ettik herşey çok kıymetli karar verirken bunu aklından çıkarma sakın
dışardan müdahaleler olmasa zaten sorun olmayacak ki.
aynen al benden de o kadar müstakbel görümcemin karışmaları yok onlar sünni aşırı dinciler seni sıkarlar yok bilmem ne adamla huzurumuzu bozmak için ellerinden geleni yaptılar en sonunda sustum o anladı ne olduğunu zaten bakalım inşallah daha da huzursuzluk çıkarmazlar başımıza
bunlar ne ki...
ortada çocogun var boşan ma artı adama oyle laf soylemişin ki nedemek bir daha beraber olmak istemiyorum insan eşine öyle birşeyi nasıl soyler onu çıkarıp vursan daha ii di :)
çok bunalmıştım, sürekli yan odada bir erkeğin olduğunu bilerek nasıl rahat edebilirim? Yan yan odalar.
normalde o lafı etmezdim hiç. Böyle biri değilim ama çok bunalmıştım, o kadar demişsem az bile.2 sene yan odanızda 20 yaşında bir erkekle aynı evde kalmak hiç kolay değil.
taşındık o gitmeyince. Normalde biz öyle değildik kardeşi gelene kadar.
eşimde sorun yok ki kardeşi bizdeyken ikimizde de sorunlar oluyor mesele bu değil. Bunaldık o.
taşındık artık, yanımızda değil.
kaynım yan odamızda kaldığında. Taşındıktan sonra niye söyleyeyim.
Onda öyle sorun yoktu dedim ya. Kardeşi ile alakalıydı bunalmamız.
eşimi seviyorum ama beraber olduğumuzda aklıma geliyor o an soğuyorum ister istemez. İlişki adında düşünmesem keşke, soğumayacağım belki de.
çok karışık anlatmışsın kaynın bu işin neresinde anlamadım e sende adama gır konuşmuşsun çok çabuk boşalıyorsun denir mi hele bir daha yapmak istemiyorum dersen çok zoruna gider kanıtlamak istemiştir kendini
bahsettiğin sorunun kaynınla ne alakası var amk sorunları çorba yapmayın kocan öküz o kadar
ondan dolayı çok bunaldık, yan odamızda duyar diye. hiç rahat hareket edemiyorduk. o yokken çok uyumluyduk her anlamda diye, alakalı bence.
e ozaman sizde hafta sonları falan yalnız kalabileceğiniz yerlere kaçın genel olarak isizde işyok
her hafta sonu nereye kaçalım? Kendi evimizde kovalamaca mı oynayacağız. Gerçi şu an taşındık.
bu geçici çözüm olurdu. O 2 sene yanımızda kaldı, 5-6 sene daha kalacaktı, bizde taşındık
3. bir şahsın kaynına durumu anlatması lazım, bence o akledemiyor ve bunları düşünemiyor
hayır düşünür bence 20 yaşında.3. kişi ailesidir, zaten onlar yanımızda kalsın dediler. Anlayış lazım. bir senelik evli değildik geldiğinde.
bu durum eşinle senin aranda ciddi sorunlar oluşmasına yol açacak gibi görünüyor, o yüzden kaynının uzaklaşması faydalı olacaktır bir bahaneyle
biz taşındık o gitmeyince.2 sene kaldı 5-6 sene daha kalacaktı. Ama bu yaşadığım olayı unutamadım:(
sende bu duruma gelmede... kaynını evden göndert düzelir herşey.
Kendisi anlayıp gitmesi lazımdı, nasıl git diyelim. Gerçi biz taşındık ama bu olan aklıma geldikçe eşimden soğuyorum.
kocandan soğuma nedenin bu peki. başkasına bir ısınma söz konusumu? yani aldatmayı düşündünmü?
Asla. düşünmeyi bırakın hayalimden bile geçmez öyle şeyler. Eşimi çok seviyorum ama o bunalımlı ortamda olandan dolayı soğuyorum aklıma gelince. Yoksa ilişkimiz çok iyiydi kardeşi gelene kadar.
kardeşi yüzünden bu olmuş belli niye kocana çektiriyorsun. kovun gerekirse alla alla. :)
biliyoruz ikimizde ama nasıl git denirdi ki? O gitmeyince biz başka şehire gittik.
eşinin konuşması gerekti. hata etmiş.
ne desin koskoca dama, git denir mi? Kendisi anlaması lazım. Zaten eşimin babası dedi bize sormadı ki yanınızda kalsın diye.
neyse artık şehir değiştirmizsiniz. düzelir zamanla.
eşimde sorun yoktu ki kardeşi gelene kadar, o bizi çok tedirgin ettiğinden ikimizde haliyle bunaldık.
sanırım sen dertleşecek birini arıyorsun. seni dinleyecek birileri lazım. :)
bu olay aklıma gelince sordum işte.
anlıyorum.
yoksa eşime hala aşığım:(
aşıksan vur saza şöförsen bas gaza ;)
Kocan alınmış, erkekliğini sana ıspat için yapmış, sen tahrik etmişsin adamı.
ama çok bunalmıştım. Sürekli yan odada duyacak diye, hiç rahat değildik ki. Kardeşi gelmeden önce de ''keşke boşalsa artık'' derdim içimden. Normalde ilişkimiz bu değildi ondan önce.. Böyle ispat mı olur.
Kendince bu şekilde ıspat etmiş, sen onu ruhen kırmışsın o da seni hem ruhen hemde fiziken kırmış.
ama bunalmıştım ve normalde bu lafı söyleyecek biri değilim. Onunda beni anlaması lazımdı. 2 sene yan odada 20 yaşında bir erkekle aynı evde kalmak hiç kolay değil.
Kadınlar ve erkekler maalesef aynı dili bazen konuşamıyor, sorunda buradan çıkıyor zaten.
eşim bunu yapacak biri değildi ondan yakıştıramadım. Ama onu da anlıyorum aslında. O da çok bunalmıştı.
ama sende çok fena konuşmuşsun adama.. bence kaynına ver intikam al :D
ne demek kaynına ver? Bu nasıl saçma bir cevap ya? Bunaldım evet sürekli yan odada bir genç erkek nasıl rahat hareket edebilirim? Eşimde bunalıyordu. Kaynım gelmeden önce öyle değildi ilişkimiz ne olduysa o gelince oldu.
ortamın gerginliği, kaynımın sürekli yan odamızda olduğunu bilmem ve tedirginlik- endişe hali, rahat olmaması ortamın, tamamen bunlardı.
bakın yuvanız yıkılmak üzere o kısı yuzunden oturup konusun bence
Yaw siz yapın gitsin o sesten utanır odasına çekilir. Bu işleri amma büyütüyorsunuz. Ne var bunda bunlar normal şeyler.
odalarımız yan yana .Çekilse ne olacak?
olsun ne ne olacak birşey olmaz. Ben bu durumlarda kimseyi takmam. Doğanın kanunu bu sonuçta. Sizde normal düzeyde yaşayın iyice uçuk kaçık fantazi yapmaya gerek yok. Çokmu gürültülü ilişkiye giriyorsunuz? çokmu çığlık atıyorsun?
odalarımız yan yana diyorum, gerçi artık taşındık.
yaşamış olduğunuz strese birde sen ağır konuşmuşsun ondan
kendin aranmışsın adam da test etmiş :)
hangi şartlarda olduğumuzu söyledim. Bunalmamak mümkün mü? Düşünsenize yan odanızda 20 yaşında bir erkek var.
bravooo gerçeği görmüş
Bende unutmam lazım sanırım. O zamanda çok sıkılmıştık ama kendisi anlasın diye bekledik işte.
hafta sonu kacamagi yapin, ilac gibi gelebilir.
kadın istemiyosa orada duracaksın NOKTA.
bence kocan seni direk boşamalıymış...
galiba olayı anlamadınız, mesele ikimizin de bunalması, boşalma falan hikaye.
baya bunalmışsın...:D:D boşanmayı boşalma anlamışsın..:D belli ki tatmin olamıyon...:D
hayır mesele cinsellik değildi, eşim kardeşi olmadığında böyle değildi hiç zaten. İkimizde ister istemez olumsuz etkileniyorduk.
bence cinsellik ve ilgi istemenden kaynaklı ki inkar etmene gerek yok bu normaldir ve istemekte haklısın ama olmuyor diyede elemanı üzmene gerek yok başka şekilde tatmin ol...
emin olun mesele cinsellik değildi. Evliliğimiz boyunca olmasa neden diye sorun etmezdim eşime. Mesele bu rahatsız ortamda ikimizin de bu şartlarda gergin olarak yaşamamızdı. Yoksa eşimde problem yoktu kardeşinden önce.
Ohoooo sizin durum vahim denenize :((
kaynımdan önce böyle değildik, tüm düzenimiz bozuldu haklısınız.
Bence kaynınıza yol verin derim ben
şu an taşındık farklı şehre o gitmeyince. 2 yıl kadı. 5- 6 yıl daha kalacaktı gitmese idik.
Şimdi durum ne peki? Hala erken paydos var mıeniştede ;))
mesele o değildi .O son bile olamazdı kızmama neden. Bunalmıştık çok, bunu da o yüzden demiştim. Hayır mesele cinsellik değil, o olmasa da öneli değil benim için.
Kardeşi gelene kadar son derece uyumluyduk. Geç bile sayılacak kadar. Kardeşi gelince ikimizde tetikte idik, duyulacak diye. Bende sinirlendiğimden öyle dedim. ama oda bunu yapmamalıydı. Şu an sorun yok ama aklıma geldikçe üzülüyor, soğuyorum:(
O zaman ket vuracaksın geçmişe o zamana oke
ama nasıl?
Psikolojik destek alarak evet büyük travma geçirmişsiniz ama uzman desteği almalısınız. Çünkü bu cinsel soğukluk ve başka psikolojik sorunlara neden olur ilerde
bencede unutmanız gerek
Artık ısınamazsın yazık ya iyi düşün yine
ayrıl
ikimizde çok bunalmıştık 20 yaşında biri ile yan odada 2 sene kalmak hiç kolay değil. 5-6 sene daha kalacaktı biz taşındık o yüzden. Eşim kardeşi gelene kadar hiç böyle değildi. O gelince ikimizin de sinirleri yıprandı. on dk. bile dışarı çıkmıyordu ki yalnız kalalım. eşim bunu yapacak biri değil. o yüzden yakıştıramadım. Bana değer verir kırmaz. Hep stresten işte:(
Yoksa oldukça uyumluyduk o gelene kadar. Mesele cinsellik değil aslında. Ama onun bu yaptığını unutamıyorum.
ama seviyoruz bir birimizi:(
taşındık, okulu bitti yine yanımıza geldi, baktık evlenene kadar yanımızda kalacak eşim iş yerine yakın ev buldu ona.
evet, çok anlayışsız. Ailesi de öyle. onlar yanınızda kalacak dediler eşime hiç sorma gereği duymadan.
eşim ne desin, olmaz gelemez mi. Bunu kendileri düşünmesi lazım. O kadar alıngan ki kardeşi, insan selam vermeye çekinir ne düşünecek diye.
kardeşe nasıl denir git diye?
kimle babasıyla mı? O dedi zaten gelsin diye. Koskoca adam kendisi bilmesi lazım. Gelini hamile iken ne işi var 20 yaşında adamın evlerinde diye.
şu an taşındık ayrıyız.
kaynımızın uzun süre yanımızda olması ve rahat hareket edemememizden kaynaklı gerginlikti.Eşimde bu stresten dolayı böyle yaptı, bende gerildiğim için o cümleyi dedim eşime istemeden de olsa. Çok bunalmıştım haliyle.
Öyle dedim, işte kızdı bana böyle olmuştu. Normalde böyle biri değil. bana değer verir. Bende ona hiç yakıştıramadığımdan üzüldüm. Şu an ayrıyız ama bazen ilişki anında aklıma geliyor o önceden yaptığı.Soğuyorum o zaman neden böyle oldu diye:/
evet, unutmam lazım. Kaç kez özür diledi, hatta ağladı ama unutamıyorum:(
nasıl unutabilirim sence?
ilişki anında işin kötüsü aklıma geliyor, soğuyorum o an. Aslında eşimde o kardeşinin verdiği gerginlikle öyle yaptı bunu da bilmeme rağmen. Normalde ilişkimiz hiç o boyutta değil. Olmadı da kardeşine kadar. O işte bizim dengemiz bozdu, rutinimiz bu değil. Nasıl unutulur ki aniden geliyor akla?
öyle mi dersin...
ne yapmam lazım sence?
eşimle ilgili o alanlar daha fazla haklısında. Ya o esnada kaynımda duyduysa diye, ne bileyim mahcup da mı olduk. Onun karmaşıklığını da yaşıyorum.
utanması gerekn o ama, ikimizin en özeline de şahit olduysa ya. Sonra abisi beni istemeden zorla ilişkiye giriyor diye düşünürse. Kaç senelik evliyiz, hiç öyle bir şey yaşamadık ama o öyle düşünürse buna çok utanıyorum işte:(
bu dediğim şekilde olduysa, hep ilişkimiz öyle sanıyorsa. Rencide olurum. Aşağılanmış gibi hissederim kendimi. Böyle olmadığımız halde. İlk ve sondu oda onun bize verdiği bunalımdan-strestendi.
böyle düşünmekte haksız mıyım?
eşim normalde erken boşalmaz. hatta geç bile. Ben bitsin isterim çoğu zaman. O zaman kardeşinin bize verdiği stresten, duyulacak endişesinden oldu. Oda etkilendi haliyle.
kardeşi yokken hiç böyle bir sorunumuz olmadı, ayrıldıktan sonrada aynı şekilde.
Mesele cinsellik değil, hiç olmasa da olur. Bunaldık bende eşime patladım. Konu bu değil yani.
kaynım duymuşsa ona mahcup oldum diye kendimi yiyorum. Bizi öyle sanacak. Bilmiyor ki kendisinden bu hale geldik o an.
bir başkasının eşimle mahremime şahit olması gücüme gidiyor işte. Muhtemelen duymuştur. Keşke bu kadar yanımızda olup da canımızı darlandırmasaydı.
öylede, buda hata kendisinde ama o öyle anlamaz işte. Bunu bizim cinselliğimiz sanar.
bilsem sormazdım ki.
biliyorum. ama o düşünceden kurtulsam zaten düzelecek her şey. kurtulabilsem.
aldım ama unutamadım yine de. Çok içerlemişim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar