Kaynımdan Dolayı mı ...

Ünv. yi bizim bulunduğumuz şehirde kazanmıştı ve bizde kalıyordu. Eşimden çok o evde idi ve ben haliyle çok sıkılıyordum aynı odada oturmak zorunda kaldığımızdan. Odasına gitmiyor oturma odasında gece 3lere kadar kalıyordu. Ben de sürekli yatak odasında kalmaktan sıkılıyordum.

Kendi evimde misafir gibi. Onun anlayış gösterip gitmesi gerekirken gitmiyordu. Bakkala bile okuldan geldiğinde alacağı varsa alıyordu, evden ekstra hiç çıkmıyordu.

Eşimle hiç rahat hareket edemiyorduk, biraz moralimiz bozulsa belli etmiyorduk üzerine alınmasın diye, böyle zor bir süreç Gece uyumadığından bizde beraber olamıyorduk o uyuyana kadar yan yanaydı odamız.

Bu eşimi de- beni de çok rahatsız ediyordu ve olsa bile o kadar tedirginlik- stresle çok çabuk olup bitiyordu. (Evde yalnız olamadık ki evlendik hamile iken daha geldi yanımıza. Ondan önce çok güzel bir cinselliğimiz vardı. )

Bir defasında eşime'' çok çabuk boşalıyorsun, bir daha beraber olmak istemiyorum'' dedim. Oda sen nasıl böyle dersin diye istemediğim halde, zorla ilişkiye girdi benimle, çabuk mu- geç mi diye. O an o kadar üzüldüm ki. Sonrasında yüzünü bile görmek istemedim bunu nasıl bana yapar diye:(

Sizce eşimin bu yaptığını neye yormalıyım? Ayrılmak istiyorum, o kadar soğudum ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili KS üyeleri, bu soruyu eşimde okudu. O anda mutfaktaydım.Yanıma geldi. Gözleri doluydu, Üzülmüş. ''Keşke olmasaydı, ama şu anda unutmak en güzel çare, o tavrımda bir erkeklik refleksidir senin bana ithamın şartların ve gerginliğin neticesi idi. Kardeşim bizi çok bunalttı kendi doğal ortamımızı yaşayamadık,en azından artık böyle bir ortamımız yok,bunları unutalım'' diyerek gönlümü alıyor.

O günkü psikolojimi- şartları bildiği için bana hak veriyor. Ama oda unutmamız gerektiğini söylüyor
Kaynımdan Dolayı mı ...