Cinsel Yaşam Dışarda , herhangi bir yerde erkeklerin penislerine bakıyor musunuz kızlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sahilde , denizde toplu taşımalarda dikkatinizi çektiğinde veya merak ettiğiniz olup da penise bakar mısınız? ;) :) :) Dışarda , herhangi bir yerde erkeklerin penislerine bakıyor musunuz kızlar? Cevapla Deniz Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Genelde plajda bakıyorum 1 36 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm :) dikkatini çekenlerde mi yoksa özellikle baktğında oluyomu merak edip şortlarına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkatimi çekenlere Yorumla Soran +1 yıl Ereksiyon halinde çok mu görüyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evetttt çok fazla oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ani kalkışa geciyolardır ,:) ya da etraftakilerden azanlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etrafdan azıyorlar bence Yorumla Soran +1 yıl Öyledir tabi , bir sürü hoş çıplak kız var olablr :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ;) :) Yorumla Soran +1 yıl :)) 😋 Yorumla Soran +1 yıl Erekte olanlar tahrik edyo mu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tahrik oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Görünce durabilyon mu yerinde , ıslanma oluyomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen oluyor ıslanma özellikle büyük penislerde Yorumla Soran +1 yıl bir bakışla büyük olduğunu anlayablyon :)) Yorumla Soran +1 yıl Nası gezebilyolar öyle :) saklıyolardır bir süre sonra onlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl EE denizden çıkmış yapışmış şorya nasıl anlamayayım. Birisi de çıkarıp bana bakıp okşamıştı Yorumla Soran +1 yıl Nası, şorttan çıkarıp mı okşadı SNA bakarak gördün penisini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çıkarıp okşadı Yorumla Soran +1 yıl EE sen naptın bişe demedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çok hoşuma gitti hatta :) Yorumla Soran +1 yıl Öylece ızledın :)) kendini de mi okşamadn:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gögüslerimi gösterdim biliminin kenarından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bikininin Yorumla Soran +1 yıl Ooo resmen erotik film cekmişiniz yaw sız :)) bu ne istek ne cesaret. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kalabalık değildi plaj bir cesaret oldu işte Yorumla Soran +1 yıl Sonra nasıl devam etti :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra boşaldı sanırım ben kalktım gittim Yorumla Soran +1 yıl Sanırım:) boşalırken görmedin. ? Kalktın başka penislere geçtin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ;) Yorumla Soran +1 yıl :)) olablr mi oldumu deli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olduuu Yorumla Soran +1 yıl :))) Yorumla Soran +1 yıl Seni azgın sni :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaa Yorumla Soran +1 yıl :))).. Yorumla Soran +1 yıl Başka neler yaptın:) gördun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazıları dikkat cekiyo 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Plajda flan Yorumla Soran +1 yıl Özellikle baktığın oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belirgin olunca gözüm kayiyo Yorumla Soran +1 yıl Tahrik ediyor mu seni belli olması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Napyon görünce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide yapmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Dokunmuyon kendine ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ıslanıyo Yorumla Soran +1 yıl Hmmm :) o da iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ;)))) Yorumla Soran +1 yıl :))) ;) Yorumla Soran +1 yıl Çok sürüyomu ıslaklık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bakmam 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hiç dikkatınj çeken bir an oldumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ama takılı kalmadım Yorumla Soran +1 yıl Ne olmuştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ereksiyon Yorumla Soran +1 yıl Nerde olmuştu , birden mi ereksiyon olmuştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kadar aptalca sorular soruyorsun plajdan bahsediyoruz nerde diyorsun birden ne demek önüne geçip süresini mi takip edicem Yorumla Soran +1 yıl Bnce snn cevap aptalca plaj dedin mi yo ben sormuştum her yerde olablr anlamadınsa birdeni sorarsın yanlış anlayıp senaryo yazma. Olmuşkken mi gördün oluyor muydu falan dedim, olurken vs anlamak zor değl Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Genelde plajda bakıyorum
Hmmm :) dikkatini çekenlerde mi yoksa özellikle baktğında oluyomu merak edip şortlarına
Dikkatimi çekenlere
Ereksiyon halinde çok mu görüyon
Evetttt çok fazla oluyor
Ani kalkışa geciyolardır ,:) ya da etraftakilerden azanlar
Etrafdan azıyorlar bence
Öyledir tabi , bir sürü hoş çıplak kız var olablr :)
;) :)
:)) 😋
Erekte olanlar tahrik edyo mu seni
Evet tahrik oluyorum
Görünce durabilyon mu yerinde , ıslanma oluyomu
Bazen oluyor ıslanma özellikle büyük penislerde
bir bakışla büyük olduğunu anlayablyon :))
Nası gezebilyolar öyle :) saklıyolardır bir süre sonra onlar
EE denizden çıkmış yapışmış şorya nasıl anlamayayım. Birisi de çıkarıp bana bakıp okşamıştı
Nası, şorttan çıkarıp mı okşadı SNA bakarak gördün penisini
Evet çıkarıp okşadı
EE sen naptın bişe demedin mi
Hayır çok hoşuma gitti hatta :)
Öylece ızledın :)) kendini de mi okşamadn:)
Gögüslerimi gösterdim biliminin kenarından
Bikininin
Ooo resmen erotik film cekmişiniz yaw sız :)) bu ne istek ne cesaret.
Çok kalabalık değildi plaj bir cesaret oldu işte
Sonra nasıl devam etti :))
Sonra boşaldı sanırım ben kalktım gittim
Sanırım:) boşalırken görmedin. ? Kalktın başka penislere geçtin
Olabilir ;)
:)) olablr mi oldumu deli
Olduuu
:)))
Seni azgın sni :)
Ahahaa
:)))..
Başka neler yaptın:) gördun
Bazıları dikkat cekiyo
Mesela
Plajda flan
Özellikle baktığın oluyor mu
Belirgin olunca gözüm kayiyo
Tahrik ediyor mu seni belli olması
Evet
Napyon görünce
Bide yapmıyorum
Dokunmuyon kendine ;)
Yok ıslanıyo
Hmmm :) o da iyi
;))))
:))) ;)
Çok sürüyomu ıslaklık
bakmam
Hiç dikkatınj çeken bir an oldumu
evet ama takılı kalmadım
Ne olmuştu
ereksiyon
Nerde olmuştu , birden mi ereksiyon olmuştu
ne kadar aptalca sorular soruyorsun plajdan bahsediyoruz nerde diyorsun birden ne demek önüne geçip süresini mi takip edicem
Bnce snn cevap aptalca plaj dedin mi yo ben sormuştum her yerde olablr anlamadınsa birdeni sorarsın yanlış anlayıp senaryo yazma. Olmuşkken mi gördün oluyor muydu falan dedim, olurken vs anlamak zor değl