Gizli Üye(36-45)+1 yılKabul ederim. Eğer tipini beğendiysem ve saygılı biriyse yani bana kaşar muamelesi yapmayacaksa ona harika anlar yaşatabilirim.
411 Yorumla
Soran+1 yılharika anlar yaşatmak için mi yoksa harika anlar yaşamak için mi?
Cevap sahibi+1 yılİkisi için de, ama öncelikle yaşatmak için.
Soran+1 yılniye öncelikle yaşatmak için. sikilmenin zevki daha güzel değil mi?
Cevap sahibi+1 yılGüzel tabii, ama partnerim zevk aldıkça ben de daha çok zevk alırım, bu daha güzel.
Soran+1 yılnasıl zevk verirsin peki. neler yaparsın ki seni istediğin gibi sikecek kadar şevke gelsin
Cevap sahibi+1 yılYukarıdaki soru bu değil. O sorulara da cevap vermişliğim var. İyi geceler.
Soran+1 yılküsme hemen kız. merak ettim harika anlar yaşatırım deyince. genelde keyfine bakmak ister kızlar hep bana hep bana der. senin ki farklı geldi
Cevap sahibi+1 yılNe küsmesi?! Herkes aynı değildir. Bence de erkekler öyle mesela. Ama ben yatakta öylece yatıp partnerimin bir şeyler yapmasını sevmem. Karşılıklı olmalı. Mesela ben kıyafetlerimi giyip onu dansımla azdırmalıyım, gerekirse evde peşimden koşturmalıyım, ondan sonra onu yatağa uzatıp saatlerce oral yapmalıyım, ki bu en basiti.
Soran+1 yılpeki bunu burada dediğin gibi tanımadığın birine de yapar mısın yoksa sadece sevgiline mi.
Cevap sahibi+1 yılPartnerim olduktan sonra yaparım tabii, ama partnerim olmak da kolay değil. Ben aynı zamanda arkadaş olurum. Ayrıca partnerim için tek olmalıyım, ben varken başka kimse olmamalı. Zaten hali de kalmaz.
Soran+1 yılvalla ben yapamam herhalde. yani bir kız gelse hadi sevişelim dese ya da ben hadi sevişelim deyince kabul etse seve seve sevişirim ama herşeyi yapamam gibi geliyor. biraz yakından tanımak gerekir bana göre. bir de heyecan yaparım ben ya hoşuna gitmezse diye düşünürüm klasik şeyleri yaparım yadırganmayacak şeyler. başka kişi olamayacak kadar da iflahını kesebilir miyim bilemedim şimdi. senin için daha kolaydır herhalde kadınlar daha fazla yapabilir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye hemen kendimi*mek isteyimki. Tipini begendiysem başka türlü bir ilişki kurmayı denerim :)
036 Yorumla
Soran+1 yılcanım sonuçta başka türlüsü de olur belki. *kince sevgili olunamıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılBen erkek olsam o kadar ucuz bir kıza sevgi besleyemem. Hadi diyelim ben sevgili oldum. Yarin birgün gider başkasını çevirir yoldan yani bu ihtimal varken hicbir erkek bir kıza sevgi duyamaz. Ben bunu bildigim için sikince sevgili olunamiyor diyorum
Soran+1 yılbelki de hepimiz böyle düşündüğümüz için olmuyor. belki de s*kmek de sevgiden gelir diye düşünsek insan sevdiğini siker desek olur.
Cevap sahibi+1 yılEn başından bu ikisinin ayrilmasi yüzünden insanlarin piskolojisi bozuldu. Erkeklerin çoğu masturbasyon yaparken sevdigi kızı düşünemem diyo mesela :(
Soran+1 yılyalan o. tamamen başka bir konu anlatayım uzun uzun okuyacaksan. okumayacaksan yorma beni. kadarnlıkta f klavyede q yazıyorum zorlanmayım gereksiz yere
Cevap sahibi+1 yılBen okurdum vaktim çok ama zorlaniyomussun yazma
Soran+1 yılyazıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılözellikle bizim toplumumuzda kadın olmak aşağılık bir vasıf olarak görülür. erkeklere göre s*kmek bir üstünlük göstergesidir. siktiğini kendinden aşağı sayar türk erkeği. kavgalarda küfüre bu kadar tepki verilmesinin de sebebi budur. kadının cinsel kimliğini kabul etmeyen erkekler onu cinsel obje olarak düşünür ve sikerler. ancak iş evlenmeye ciddi bir ilişki yaşamaya gelince işler değişir. çocuklarının annesi olacak kadına konduramaz sikilmeyi. sikmeden doğurtabilecek olsa elini bile sürmez.
Cevap sahibi+1 yılGüzel tespit :) bunları bilmiyodum
Soran+1 yılyani o sevdiği kızı düşünüp çekmeyenler aslında o kadını sevdiği için değil onu kadın olarak görmediği için yapmaz. türk erkeğinin aklı sikindedir. bulduğu her deliğe sokmak ister. ama evlendikten sonra sor her gece sevişiyoruz diyenler bir elin parmaklarını geçmez. hele br yıl geçtikten sonra haftada bir e düşer. çünkü erkek adam kadınları siker aşağılar. çocuklarının annesiyle evlenir. ben o kafadan değilim ama bayıltana kadar sikerim sevdiğimi
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmalı zaten. Obur türlü haftada bir falan ne öyle ya beraber danaya mı girdik
Soran+1 yıldeğil mi yaa. sen al elin kızını bir de bakire kalsın o yaşına kadar evlenme arzusuyla. sonra hadi sik beni deyince yok ben kadınımı sikmem. *git elini sik i*ne.
Cevap sahibi+1 yılValla ya böyle biseyin olma ihtimali bile korkuttu beni :/
Soran+1 yılbak işte ne diyorum boşuna bekaretimi koruyacam diye yorma kendini. gelirse hoşlandığın biri sik beni de gitsin. kocanın siki altın olacak değil ya.
Cevap sahibi+1 yılBakarız :)
Soran+1 yılbak işte gör ikan kaabiliyeti yüksek erkeği nereden nererye getirdim seni. allahtan tanımıyorum da kurtuldun elimden. yoksa eğilirdim kulağına.
Cevap sahibi+1 yılKulak :D
Soran+1 yılbağıra bağıra diyemem ya hadi sevişelim diye. kulağına eğilip söylerim
Cevap sahibi+1 yılE haliyle :)
Soran+1 yıltabi. gerçi diğeri de değişik bir fantazi olurdu. kalabalığın ortasında gelip sikiyim mi kız seni desem. hadi sik lan desen. duyanlar ömür boyu sevişemezdi herhalde.
Cevap sahibi+1 yılHep akillarina gelirdi fenomen olurduk :)
Soran+1 yılvalla. eskiden önemli olaylara göretarih tutulurmuş. büyük depremin senesi falan diye. bizimki de öyle olurdu. kafedeki manyakların sikiştiği gün diye. tarih kitaplarına geçerdik.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılvalla muhabbetin çok güzelmiş kız. gizliyi açsam ekler misin acaba.
Cevap sahibi+1 yılAçican yani ;)
Soran+1 yılaçar kapatırım geri
Cevap sahibi+1 yılOkey
Soran+1 yılgüncellemeyi alınca ekle.
Cevap sahibi+1 yılZaten arkadasmisiz ama silip tekrar ekledim karisicakti yoksa
Soran+1 yılaferin. bak arkadaşsak ben kesin mesaj yazmışımdır sana sen cevap vermemişsindir. insaları ilk bakışta değerlendirmemek lazım. bazı hanzolarda muhabbeti tatlı olabiliyor muş
Cevap sahibi+1 yılCevap verdim konuştuk
Soran+1 yıldoğrudur ben de hatırladım zaten seni. ama konuşmamızı hatırlamadım.
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılAYNEN NE ANLAT DA BİLELİM.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bir erkeğe demiştim sonra soluğu evde aldık :)
39 Yorumla
Soran+1 yılUMDUĞUN GİBİ ÇIKTI MI PEKİ
Cevap sahibi+1 yılevet çıktı çokda güzeldi tekrar görüşcez
- +1 yıl
hımmm yalancıyı :)
Cevap sahibi+1 yıltek kelimesi bile yalan değil :)
Soran+1 yılneler yaptınız peki evde. tanışma seksi mi oldu yoksa her şeyi yaptınız mı
Cevap sahibi+1 yıltanışma seksi ne ya :D
Soran+1 yılla hani işte adet yerini bulsun diye. ne nerde nereye sığar nereye sığmaz. çekingen deneme gibi
Cevap sahibi+1 yılyok harika bir seks oldu :)
Soran+1 yılısrarla detaya girmem diyorsun. bir gün sen de gel sevişelim de gör çok merak ettiysen diyorsun da işte imkansılıklar. devlet bize destek versin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır etmem.dıyenede sen git ananla seviş derim...
111 Yorumla
Soran+1 yılniye ki. hoşlanmış gereksiz bölümleri atlamak istemiş. arkadaşlık teklif etse çay kahve ısmarlasa yemek yedirse hediyeler alsa sevgilim dese farklı bir adam mı olacak. aynı adamla sevişiyorsun sonuçta
Cevap sahibi+1 yılbelkı adamı ılerleyen zamanlarda sevmıycem.ılk ızlenım hoş olabılır o an belkı ıkı lafı bı araya getıremeyen bırı.belkı benı sevmıycek nerden bıleyım.ayrıca normal bı yaklaşımmı bu.ıyı ozamn sende bunu yerıne evlenelımmı de.zaten evlenmıycekmısın onla gıbı saçma
Soran+1 yılişte yarı yarıya ihtimal var. eğer seveceğin bir adamsa ve sen klasik bir ilişki süresini beklersen kim bilir kaç aylık sevişmeden mahrum kalacaksın
Cevap sahibi+1 yılvalla tek derdım sevişmeden mahrum kalacağım aylar ya da yıllar olmazdı.boyle bı adamı dengesız akıl yoksunu abaza dıye adlandırırdım
Soran+1 yılöyle adlandırabilirsin ama öyle olduğu anlamına gelmez bazıları toplumsa kurallardan bağımsız olmak ister. ben yapabilirim mesela böyle bir şeyi. sen şimdi sen nerenin itisin diyeceksin tabii ama ben kendi sorum ve kendi yorumumun bütünlüğü içinde konuşuyorum ve hiç de sevilmeyecek sevişilmeyecek bir adam değilim. gayet de güvenilir bir insanım. sen kabul etmezsin ya da anlamazsın o ayrı.
Cevap sahibi+1 yılben kımseye ıt falan demem.ama senın yapında bı kadını bulmakda zor yanı.
Soran+1 yılnie zor olsun canım. kurallara karşı olmak cinsiyetle alakalı bir şey değildir. bir erkek yapabiliyorsa bir kadın da pek ala yapabilir.
Cevap sahibi+1 yılbu ulkede bulmak zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.okumuyomusun sabahtan berı kızlar ne yazıyo.benle yattı şoyle oldu boyle oldu.bu ulkede bulmak zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Soran+1 yılkızım her köşe başında bir tane olsa sormazdım zaten. ilginç bir bakış açısı olabileceğini düşünerek sordum. ilk defa benden çıkan bir fikir de değil zaten. akıl oyunları kitabında geçiyor böyle bir düşünce filminde ne kadar yer verilmişti bilmiyorum. ama kadın erkek farkı gözetmek gereksiz. kadın oluyorsa erkek de olabilir erkek oluyorsa kadın da olabilir
Cevap sahibi+1 yılben yatıyom ya ıyı geceler.)bana pek uymadı bu açı.)
Soran+1 yılhadi iyi geceler. bana da uymadı. daha doğrusu uyması pek bir işe yaramadı anladım ki haybeye heveslenmişim
Hayır tabiki pazardan malmı alıyor o.O
04 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var canım. kadınlar da hemen buraya yorar işi. hoşlanmış sevişelim diyor. sen karşısındır yapmazsın o ayrı. ama evlilik dışı ilişkiler yaşamayı sorun etmeyen bir kişi biraz daha cesaret gösterip bunu da yapabilir. barlarda tanışıp içip dans edip sonra sevişenler pazardan mal mı almış oluyor. yapmam demek başka. pazardan mal mı alıyor demek başka
Soran+1 yılo utanma bizim toplumsal yapımızın bir gereği yoksa cinsel dürtülerimizde böyle bir çekingenlik yok. öğrenilen bir şey utanma. bu kurallara karşı olan birisi pek ala hoşlandığı halde gelip sevişelim diyhebilir.
+1 yılmanyak mıyım ben :D
054 Yorumla
Soran+1 yılbana sorma nerden bileyim ben?
- +1 yıl
hayır mı evet mi :D
Soran+1 yılevet diyelim bakalım ne olacak?
- +1 yıl
evet dedin ve kaybettin :D
Soran+1 yılkaç yaşındasın kız sen. yeni nesil hatırlamaz bunları
- +1 yıl
20 :D
Soran+1 yılee nerden geliyor bu mehter marşıyla soruya girip İzmir marşıyla çıkma tiripleri
- +1 yıl
kafam güzel devam et takma beni :D
Soran+1 yılyarasın tosunuma.
- +1 yıl
oouuw şit :D 2 tane bilgisayarım var gibi :D
Soran+1 yılbu beston böyledir. bir soruya ikiden fazla cevap geldi mi atlar hemen. sen takma onu. en içtin bakalım onu söyle
- +1 yıl
koyamam kenarda masa yok :D
- +1 yıl
fiski :D vodka fişne :D son şeyi içmeyeydim :D
Soran+1 yılşişeyi içmeyeydin hakkaten. içindekini içeydin.
- +1 yıl
şişeyi nası içem mübarek :D 100derece fırın ver içem :D karnım içten zırhlı olsun :D
Soran+1 yılşişe içeni de gördüm ben güzelim şaşırma o kadar. bir onluk daha yaşa bak neler görecen neler.
- +1 yıl
o zaman x mendendir onlar :D
Soran+1 yılgüzelim sen iyice zom olmuşsun. iki yolu vardır ayılmanın. kafayı vurup yatacaksın kalkar kalkmaz sıkı bir yemek yiyeceksin ya da mast yapacaksın sonra kafayı vurup yatacaksın kalkar kalkmaz sıkı bir yemek yiyeceksin. sonucun farklı olacağını sanmam ama en azından ikincisi içtiğine değmiş olur.
- +1 yıl
çöş artık çöş uyuyamam leyn belki uyurum :D bende bu haldeyken niye bu siteye girdiysem :D:D:DD
Soran+1 yıldeme öyle deme. tavsiyemi dinle iyi gelir. yani kafayı vur yat kalkınca da sıkı bir yemek ye. bilimsel araştıma sonucudur.
- +1 yıl
zaten yan odada uyuyan var :D gidem yanına uyuyammı bende acaba
Soran+1 yılsevgilin mi?
- +1 yıl
yep
Soran+1 yılbişey diyecektim de hadi neyse kızdırmayım seni. sen git sarıl sevgiline uyu.
- +1 yıl
ne dicen bea söyle çatlattırma beni
Soran+1 yılkızmak yok ama. benim sevgilim senin şu anda bulunduğun halde olsa yapacağım en son şey uyumaktır. sen kızı kafa kıyak bırak yat. can sıkıntısından internette saçma sorulara saçma cevaplar versin. sevişsene adamakıllı. kızcağızın da gönlü olsun
- +1 yıl
kız olan benim :D
Soran+1 yılonu dedim ben de zaten kendimi adamın yerine koydum kızın(yani senin) gönlünü yap ki internette oyalanmasın bu kafayla dedim. her zaman bulunmaz bu kafa kıymetini bilin dedim. sevişin dedim daha ne diyim. git uyandır adamı. bu fırsat kaçmaz de.
- +1 yıl
e yanına sokulcam zaten be :D ayrıca bu halde öpüşülmezde
Soran+1 yılbir kişi bu haldeyse öpüşülmez. iki kişi de bu haldeyse ve ayarı gitsin.
- +1 yıl
2 kişi de bu haldeyse koku alamıcakmı yani :D
Soran+1 yılalmaz güzelim almaz. alsada koymaz sen uyandır herifi ziyan etmesin bu vakitleri. birazdan hava aydınlanacak sıcak olacak. yazık sıcakta uğraşmayın serin serin sevişin.
- +1 yıl
ya of bu saatten sonra o kadar ekşın bünyemi kaldırmaz :D
Soran+1 yılama bak erkek alkollüyken hissi azalır. uzun süre boşalmaz. belki de en keyifli sevişmeniz olur. uyutma yeter istediğin kadar içinde tutarsın.
- +1 yıl
zaten normalkende yaparız bir böyle değil 3 küsür yıl oldu öpüşme yetmiyor
Soran+1 yılanlamadım ama neyse işte sevişin kırmayın beni.
- +1 yıl
vidyo çekip gönderelim istiyosan :DDD
Soran+1 yılyok gerekmez. benim yerime de bir posta atın yeter. sen üstte olursan daha makbule geçer. hadi hatırım için
- +1 yıl
bence senin kafada güzel :D
- +1 yıl
bari istek gönder bea :D
Soran+1 yılöyle bilgisayarın başına oturup kafam iyi ayağı çekmekle olmuyor güzelim. kafa güzelliği doğuştan gelir.
- +1 yıl
iyi be ben uyumaya gidiyorum sen güzel güzel takılmaya devam et :D
Soran+1 yıleyvallah da uyumak nerden çıktı şimdi. görev verdim sana. görevini aksatma
- +1 yıl
belki :D
Soran+1 yılbelki yok vatan hizemti sizinki. ne diyor tayyip amca. 3 çocuk. en az üç posta yani.
- +1 yıl
delisin sen :D
Soran+1 yılniye kız başbakanımızın emri. öyle ben istemiyorum yok ben sarhoşum yapamam yok. seviş diyor sevişeceksin. o kadar!
- +1 yıl
şimdi kafam güzel değil :D
Soran+1 yıliyi işte sabah kafam güzel yapamam dedin şimdi bahanen yok. hadi bakiim. 10 dakika veriyorum sana. sonra rapor vereceksin.
- +1 yıl
burdamı veriym :D istek gönder :D
Soran+1 yılrapor alması kolay sen vazifeni yap yeter ki. bak süren işliyor.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar