Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Şu tavır şu uslup şu belli olan niyetten sora halen çok seviyorum ne yapim diyonuz ya anlamıyom bunu. Seni sevmeyeni seviyon sana değer vermeyene aşıksın istediğinde gidip veriyon daracık a.. mını kendiside öyle diyor. Sana hiç kıymet vermiyor napim diyon ya bu kadar basitmi kadınlar artık çevremde bir çok kız kullanıldığını kabul bile etmiyor. bir türlü anlamadım. Akıl istiyorsan yok ver gitsin
075 Yorumla
Soran+1 yılkendimi kullandırmak istemiyorum en başta hata yaptım dedim tamam sil numaramı hoşçakal falan yazdı sonra 1-2 dakka sonra yazdı tekrar seni seviyorum vedamız güzel olabilirdi dedi, bende ona dedimki sen beni sevmiyorsun sadece kullanıyorsun ama ben seni seviyorum dedim, oda sen beni kullan gel boşaltiyim seni dedi
- +1 yıl
Keşke özrielden rahat konuşsak ama istemezsin. Sana açık konuşcam. Adam evli senin ona aşık olduğunu biliyor. Ondan vazgecemeyeceğini biliyor. İnsan sevhigilisinden karısından dahi a. m isterken uslupla istiyor. Senden istediği gibi değil gel sen beni kullan seni boşaltayım senin a. mın daracık seni seviyprum diye demez bence. Şu yazdığın son cümlende bile tum cevabın var. Bide seni niye kaybetsin ki işini görebildiği kadar görecek evlenmeyeceğini sen biliyon ne kafar yaparsa işini görcek. Senin sevginle bile alay eder gibi konuşuyor. Özelden yazabilirmisin ordan konuşalımmı olurmu
Soran+1 yılonun evine gittik karısı çalışıyor
Soran+1 yılben 21 oda 29 yaşında
Soran+1 yılevet ve an itibariyle işini son defa gördü ve tekmeyi bastı bana
Soran+1 yılben görüşmek istemiyordum ya şmdi son defa işini halletti ben ayrılmadan o ayrıldı şerefsiz
Soran+1 yılyoo zorla yapmıyor hata bende
Soran+1 yılevet iş yerinde tanıştık ama çok zoruma gidiyor bana orpsbu muamelesi yaptı herkesle yaptığımı falan düşünüyor heralde
Soran+1 yılhayır görmüyorum eski işyerindeydi ben şu an başka yerde çalışıyorum, bidaha hiç göremicem onu, onuruma dokunuyor işine gelmeyince nasıl başından attı beni ya
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılevet çok haklısın çok utanıyorum
Soran+1 yılburdan konuşalım
Soran+1 yıl3 aydır görüşüyordum
Soran+1 yılonada dedim zaten hakkımı helal etmiyorum çocuk yapmayı düşünüyormuş dedimki çoluğundan çocuğundan çıkar
Soran+1 yılişlerim yoğun bu aralar, o yüzden giremiyorum
Soran+1 yılevet daha iyiyim teşekkür ederim kendime geldim takmıyorum :)
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılaynen takmıyorum :) çalışıyorum valla iş güç
Soran+1 yılİstanbul avcılarda oturuyorum, işyerim şişlide
Soran+1 yılyok hayır rahatsız etme gibi bir durumu söz konusu olamaz, zaten amacı benden kurtulmakmış hiç bir şekilde benimle iletişime geçmiyor
Soran+1 yılmetrobüsle gidip geliyorum ekmek parası yapıcak bişey yok 😬
Soran+1 yılevet ailemle yaşıyorum, ne sorucaksın
- +1 yıl
Neden konuşmuyon hiç... bişe dersen neden yazmadığını bilim istemiyorsan rahatsız etmem... ben seviyorum dediğin adam gibi kardeşim. değilim seviyorum seviyorum deyip amın çok guzel seni sevmek istıyom deyip sikip sikip sonrada göte tekme vuran ama biz hep durust olduğumuz için tehlikeli oluruz öleleride siker siker götunede basar tekmeyi sen bulursun ölelerinş bizim dostluğumuz sana gelmez
Soran+1 yılnediyosun sen ya allah allah keyfimizdenmi yazmadık telfonum bozuldu 10 gün giremedim
Soran+1 yıliyiyim sağol sen nasılsın
Soran+1 yılanladım :) sen bana ne sorucaksın
En İyi Cevaplar
+1 yılbak canım oncelikle yaptıgı taktik şu. ilkten senı kendıne baglamış sonra da ondan vazgecemeyecegını saglamış. yani seni bağlayana kadar senı cok güzel sözler söylemiş bağlamıs kendıne. köprüyü gecene kadar ayıya dayı hesabı.. senı hep böyle kullancak sen vazgecememıcen. gel sana erkeklerı anlatım yoksa 21 yasındasın hayatını mahfedersın kardesım. gel dediklerimi yap
019 Yorumla
Soran+1 yılbak istemiyorum seni dedim ayrıldık kendimi kullandırmak istemiyorum dedim, sen beni kullan gel boşaltayım seni diyor, seni seviyorum diyor
- +1 yıl
ya sen ondan ayrılıcaksın o yine peşinden koşar.. sen beni kullan nedir ya. yok böyle birşey. ne sevmesı ya. kacan kovalanır oynamıs sana hep.. gizliden cıkayım mı dertleşiriz sana erkekleri de anlatırım... hem yaptıgın cok buyuk hata evli onun karısını dusun
- +1 yıl
hadiiii
Soran+1 yılçık gizliden mesaj atıcam
- +1 yıl
Ciktim cabuk
- +1 yıl
Hadi
- +1 yıl
Sana ne dedim yorumuma bak. ayrilmaz pesinden kosar kandirir dedim. bak dedigim olmus bile bugun... hala mesak aticaksin bana sozde. iyiligini istiyoruz senin
- +1 yıl
Mesaj atcam deyip niye atmiyon cok merak ediyorum. benim dediklerimi yapmasan hayatin boyinca rezil bir sekilde yasarsin
Soran+1 yılmesaj atimde beni ifşa et dimi neyine güvencem senin be
- +1 yıl
Seni burdan mi ifsa edicem? Foton mu var neyin bar? Senin zekan bu mu yani? Yuhh ya yuh. yeminle aklimin ucunda boyle. birsey yok
Soran+1 yılmesaj atınca herşeyimi görüceksin
- +1 yıl
Neyini gorucrm neyini? Profilinde foto varsa kaldir. baska neyini gorucem. sen benim Şu an neyimi gordun?
- +1 yıl
suç bendeki yardımcı olmaya calısıyorum. sizin gibi insanlara iyilik değil böyle şer. efsizlik yapmak gerekiyor. anca ondan hoslanıyorsun
Soran+1 yılevet son defa işini dün gördü ve az önce tekmeyi bastı bana
- +1 yıl
Seni ors. pu gozuyle gormesi sana koymadi mi hic? Bekaretini buna mi verdin bide?
Soran+1 yılya sen nediyorsun psikolijimi bozdu benim nasıl zoruma gitti anlatamam, bekaretimi o bozmadı
- +1 yıl
Sana diyorum ki gel dediklerimi yap yoksa kafayi yiceksin. hayatinin yonunu bulamicaksin. bundan sonra gelen herkes sana bu serefsiz gibi davranir.
Soran+1 yılbundan sonra hayatıma kimse girmicek
- +1 yıl
Simdiki duyglarinla oyle diyorsun. aradan 2 3 ay gecince ona olan sevgin nefrete donusucek aklina geldikcr kin kusacaksin ve be kadar aptalmisim diceksin.. sana diyorum ki ozele gel konusalimm
+1 yılBilw bile kendini kullandıriyorsun... Peki zamanında neden kölelik bitmesi icin çabaladilae acaba insan lar... Kendi istekleriyle köle olan çok... Yazık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yine bir kere daha o özlü söz aklima geldi..
'Skeni severler, seveni skerler' yarın adam gibi adam biri çıkar seven insan yerine koyan dünyayi ayağına serecek olan ama kiymeti olmaz.. adam açık açık demiş sen sktiklerimin en güzelisin diye lafida gevelememis direkt söyluyor ama bu adamı daha çok kiymetli yapıyor.. dünyanın kuralı..10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adama bak ne güzelde diyor : İstediğimle yaparım kız çok seninki daracık diye. Sonra kızlar erkekler böyle diyor. Amacı belli zaten sizi sevmeyi beceren erkekler yerine kaba tabirle sizi beceren erkekleri seviyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılAllah cezanı ver iş senin zaten yazık utanmuyorsunda..
bide evli adam lan yatacak yerin yerin yok o adam sana bakıp evde karısına köyü davranır biliyormusun bunu04 Yorumla
Soran+1 yılkarısına niye kötü davransınki ne alaka
- +1 yıl
öyle olur erkeklerin çoğu gözü dışarıdaysa zevkinide dışarıda alıyorsa evdeki karısına surat asar kavga yapar belkide şiddet uygular çünkü onu sadece yemekçi köle olarak görür
Soran+1 yılyok canım ya ben karısından bahsedince kızıyor eşimden sanane bahsetme ondan diyor, eşine değer veriyor
- +1 yıl
öyle sanırsın sen... evli insanlardan uzak dursanız bir zahmet... sizin yüzünüzden yuvalar yıkılıyor aileler parçalanıyor
ne kullandırmak istememesi ya. bildiğin şişme bebek gibi kullanmis seni. unutma herkes ettiğini bulur. onunda karısı var
01 Yorumla
+1 yılPlayboy tariga bak. karakterinizi seveyim lan kansiz lar sizi bide seviyomus. Sen kimseyi sevemezsin. Evli. bir insan la takiliyor bide sevmesini bekliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gün bir evin yuvan olursa bu yaptıklarını hatırla çünkü aynı şeyi senin eşinde sana yapacak, sen kendini evinde mutlu mesut yaşadığınızı zannederken o başka bir kızı s*kerek mutlu olacak..
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
2 defadır atlamışsın anladığım kadarıyla o yüzden birini buldun demiş
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen, ama dayanamadım buluştuk şmdi onun yanından geliyorum
Senin insan olduguna inanmamizi bekleme. Baktin kullaniyor kendini esya yerine koyup kullandirmak hosuna gitmis demekki devam etmissin.
00 YorumlaNasıl bir beyniniz var ya bu zihniyetle sonuna kadar hak etmişsin adam da az karaktersiz namussuz değilmiş yani!
00 Yorumla
+1 yılbu kadar olmaz diyorum adam bildiğin onun için yaşıyor ne aç ne abaza adamlar var ya evliysen evlisin bir kızın gururuyla oynamak ne
00 Yorumla
+1 yılKardes sen zaten kullanilmissin seni fuckbody olarak kullaniyo bir an once bagini kes seni kullanip aticak emin ol.. Hem sen ne kadar safsin boyle ben anlamiyorum bu nasil bir olaydir
00 Yorumlane kadar saçma insanız ya adam acık acık sevmek için aradığını söylüyor sen hala neyin peşindesin. hadi o lerefsizin teki ya sen nesin. ya biz bekarız burda bir tane senin gibi karşımıza çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılböyle olmayı nasıl başarıyorsunuz ki anlamış değilim. evli olduğunu biliyorsun ayrıca amacının sadece seks olduğunu da biliyorsun ama hala kör kütük vazgeçmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSenin gibileri bulmak için çıkıyorlar ya ava. Bişey demiyorum yorumsuz.
00 Yorumla
+1 yılO kadar güzelsin öyle diyor ve evli olana düştün ; ne yorum yapılır ki buna
00 Yorumla
+1 yılNe kadar midesiz bir kızsın adam seni sadece becermek istiyorum diyor sen hala neyin kafasında sın bacım ların bile kendine saygısı var ama senin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bu insanlarla birlikte oluyosunuz anlamıyorum neyi büyülüyor sizi görmüyomusun kullanıyo seni git değer vereni bul yol ver gitsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsalkasın sen kızım
Cevap sahibi+1 yılgit dürüst birini bul sevsin değer versin sana
Evli biriyle yatt normal sonra cik deki kullandırmak istemiyorum kendimi.. İyi kullanmış..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar adama taviz verirsen alırsın böyle cevapları güzelim k. bakma ama hakediyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kadar basit olmayın ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirak gitsin ya sende bilerek yapıyor mus sun gibi geliyor
00 YorumlaNeden ısrarla devam ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırıyorsun da buna değse bari
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmakla en doğru kararı verdin
- +1 yıl
sahile götürüp bir daha mı düzdü seni
+1 yılVajinal mi yaptınız anal mi yaptınız
02 Yorumla
Soran+1 yılvajinal
- +1 yıl
Sanırım ondan çok zevk aldığın için vazgecemiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bir de ben seveyim 😇
00 YorumlaBacım sen fakbadi olmuşsun
00 Yorumla
+1 yılarada bir beyin kullan
00 Yorumlabildigin seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılPara filan veriyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılne parası ya saçmalama
Lan adam seni resmen kullanıyor salakkkk
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kullandırıyorsun
Yazık03 Yorumla- +1 yıl
Bende aynen dedim bacım da bile gurur olur bunda be gurur var ne şahsiyet git bekarla yap herşeyi evli ile işin ne
Cevap sahibi+1 yıl@ProfesyoneL-deLi kesinlikle.
- +1 yıl
Yarın yeni soruya hazır ol evli biriyle ilişkiye girdim pişmanım ve çok korkuyorum içime boşaldı ne yapmam lazım 😈😈😈😈😈
+1 yılvalla kullanıyor gıt baskasına ver nedır derdın?
02 Yorumla- +1 yıl
saka mısın sen ya erkeklerı bılmıyorsan yaz bana ogren de anla bıraz
- +1 yıl
yaz bana sen nıye boylesn?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKötü şeyler yaşamışsın. Bunu haketmedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahilde mi iliskiye girdiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya eve gittik sonrada sahile indik
Cevap sahibi+1 yılSeni anlamak zor nasil bu kadar saf olabiliyorsun resmen seni sevmek icin kullaniyor bu adam
Cevap sahibi+1 yılS. kmek
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltarığa yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yılben ona yol vermeden o bana yol verdi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım