Arkadaşlar ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin?

ben 21 yaşında bekar bir kızım o ise evli ilk başta evli olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim ama ondan vazgeçemedim, ama artık zoruma gidiyor haftada 1 kez arayıp seks yapmak istiyor, bana ilk başta hep yanında olucam arkadaş olucaz biz demişti. ama artık seks anında bile yüzüme bakmıyor muhabbet bile etmiyor hiç bir arkadaşlığını görmedim, zoruma gidiyor en sonki yazdığıma cevap bile vermiyor kendimi kullandırmak istemiyorum ama onuda çok görmek istiyorum, bana birini buldun diyor kimseyle konuşmuyorum bile, napim arkadaşlar bana bir akıl verin
arkadaşlar ne yapmalıyım lütfen  bir  akıl verin??
Güncellemeler
+1 yıl
İnanın psikolojim bozuldu an öncede yol verdim numaranı siliyorum sende sil dedi amacı sadece benimle yatmak çok zoruma gidiyor ama onu sadece görmek istiyorum ben başka bişey değil, o ise seks istiyor ayrıldım ondan bidaha asla konuşmicaz
Güncellemeler
+1 yıl
allah benim belamı versin, gittim görüştüm bir güzelde becerdi beni ama sahile gittik. biraz gönlümü almak için bak seni kullanmıyorum havası yaratmak için götürdü ben biliyorum ama adama zaafım var napim :(
Arkadaşlar ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin?