Biliyorum çok soruldu böyle sorular. Cevaplar da hep benzer oluyor ama yine de fikirlerinize ihtiyacım var. Benim boyum 1.50. Ne zayıfım ne de kiloluyum. Göğüslerim küçük, kalçam spor yaptığım için şekilli. Evleneceğim kişi 1.85. Normalde boy farkı sorun yaratmıyor. Ayaktayken sarılmak öpüşmek zorluyor biraz ama beni rahatça kucağına alabiliyor yani. Hangi pozisyonlar uygun olur bizim için? Misyoner yapabilir miyiz? Üstte mi olmalıyım? Ayakta ya da kucakta olan pozisyonlar çok mu yorucu olur? Bana biraz bilgi verir misiniz?
Cevabın nedir?
arkadaşım kucakta seksi bol bol yaşarsınız her pozsyonda birrlşme yaşarsınız sorun olmaz sadece doggy de biraz sorun olabılır boydan dolayı ama sekste çareler tüknmez işini bilen erkek her şekılde yapar doggy yaparken masaya ya da tezgaha filan durma yerde yapın ya da koltuğun üzerinde durursun kolay olur öyle.ama yapılı erkeklerın tercihi gnlde senn gbi kızlar oluyor evire çevire seks kolay oluyor:)))
00 Yorumla
+1 yılçıktığım kızlardan biriyle aynen sen ve sevgilin gibiydik hiçte problem olmamıştı kısa olduğun için hafifsindir ve seni rahatlıkla kuağına alabilir ve uzun sürede taşıyabilmesi lazım ;) ama ayakta dediğin gibi zor oluyor eğilip bükülceğinize yatakta ilişkinize devam edin her pozisyona rahat girersiniz ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkucağına alıyor ise sıkıntı yok.. :)genelde üstte olucaksın sanırsam..69u yapamazsınız sadece.
04 Yorumla
Soran+1 yıloral yapmak istemediğini,düşününce bile midesinin bulandıgını söylemişti. Zaten 69 yapamayacağız :)
Cevap sahibi+1 yıloral yapmak istemiyorsa.sende kendinden taviz verme.yapma.
Soran+1 yılya kararsızım aslında. Midem bulanmaz büyük ihtimal. Ama taviz vermek olarak düşününce yapmak da istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıldaha önce kimse yaptı mı sana bilmiyorum ama.dediğine bakılırsa yapılmamış..onun zevkini almamışsın..eğer onun zevkini alırsan sürekli isteyeceğini düşündüğünden öyle demiştir..ama sende yapma o yapmıyorsa.miden bulanır ama zamanla alışırsın 3-4. seferden sonra..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılZor olmaz merak etme. Hepsini yaparsınız. Bazılarında daha rahat olduğunuz için onları daha fazla yaparsınız. Ama sürekli kucağına almasını bekleme. :)
00 Yorumla
+1 yılne alaka kardeş kendinde diyorsun bak :) aynı cevabı alacağını bile bile sormuşsnu :)
00 Yorumlabence her pozisyon senin için..
bu şekilde ve kiloda kalırsan müthiş bir cinselliğiniz olur..
ayrıca spora devam..
fiziğini ben çok beğendim..minyon olmanda + avantaj...00 YorumlaSorun yaratmaz ama bir süre sonra erkek şöyle düşünebiliyor. "acaba uzun boylu biriyle sex nasıl olurdu"
00 Yorumlaooo bu adam seni havaya atar yere düşmeden bitririr işini rahat ol
10 Yorumla
+1 yılkısa boylu minyun bayan çok daha fazla zevk verir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Her türlü yaparsınız minyon kadın seks için candır
00 Yorumlasen hangi pozisyonda olmak isterdin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy sorun olmaz oturmadan sakso cekersın :D :D
00 Yorumla
+1 yılüstte olma altta ol balım.
01 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak neden ama?
Kesinlikle kucak tek gecerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher türlü giderin var takma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılete kemiğe bürünmüş prezerfatif olursun ancak:D
00 Yorumla