+1 yılGerçekten fuckbuddy nin ne anlama geldiğini ve nasıl yaşanıldığını bilen insanların sayısı bence yok denecek kadar az. Her arkadaşı ile yatan, fuckbuddy olduğunu sanıyor. Oysa arkadaşın ile yatmak karaktersizliktir bence, çünkü bir insanla ya sevgili olursun, ya da arkadaş olursun. Arkadaşınla da ancak onun zayıf bir anından ya da zaafından yararlanarak yatabilirsin. Bu da karaktersizliktir. Oysa fuckbuddy çok farklı bir yaşam şekli ve ilişki şeklidir. Geri şimdi bütün abazalar ve ergenler buraya toplanıp, hayal dünyalarında yaşadıklarını anlatırlar sana merak etme :) Burda klavye delikanlısı olan abazalar ve tek cinsel hayatı internetteki p*rno siteler olan ergenler oldukça fazla.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYedi kocalı hürmüzmüsün be kadın.
42 Yorumla- +1 yıl
Ha gayret yediye ne kalmış...
Soran+1 yılkeşke öyle olabilse, ancak :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
'''biz fuckkbodliği sizden öğrenecek değiliz'' RTE
34 Yorumla
Soran+1 yılherif milyonları s*kiyor tabiki bizden öğrenecek değil
Soran+1 yılyok karşılıklı değil durum, sadece recep s*kiyor a.k evladı
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbunun sayısı önemli değilki sonuçta adı üstünde fuckbody yani arada aşk yok ne kadar çok olursa o kadar iyi herkes için aynıdır
12 Yorumla- +1 yıl
iyi güzelde eksileyen kim duygusala bağladıysa fuck body olmaz zaten
Soran+1 yılben artı verdim
+1 yılvardı bir tane ama şehir değişikliği nedeni şimdilik yok . Ama bu işin temeli sadece beraber olmakta yoksa kıskançlık falan gereksiz yani... senide tebrik ederim 3 tane ile ;))
14 Yorumla
Soran+1 yılistesem fazlası olur da çok seçiciyim :D
- +1 yıl
Vay vay bayanların bu öz güveni beni çok etkiler ;))
Soran+1 yılo bende var işte :))
- +1 yıl
Belli canım zaten bende ondan yazdım ya açıktan ;))
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Şu an hiç yok benimle fuckbuddy olurmusun . Ben genelde açık sözlüyümdür fazla uzatmadan söylerim
19 Yorumla
Soran+1 yıl2. fotoğrafını beğenmedim ama
Soran+1 yılbaşka resim var mı
Soran+1 yılsen niyetlenmemiştin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle bu sekilde bir kizla olmaliyim cunku seksi o zaman sorgusuzca yasiyorum ve daha muthis oluyor ikimizinde amaci zevk almak oldugu icin hicbirseyi sorgulamiyoruz.biri ile burdan tanismistim.ya senin oldumu?
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEklemek istermisin
Soran+1 yılyaş kaç?
Cevap sahibi+1 yıl33 senin?
+1 yılgenelde işim gereği ve tarzım gereği işimi görüp giderim tekrar görüştüğüm farklı şehirlerde8-10 kadar vardır. arkadaş ortamından , aracı ile ve barda, partilerde tnıştıklarım oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim suanki sevgilimden once benimde vardi 2 tane biriyle 6 ay digeriyle 3 ay yattim ikisininde haberi vardi birbirinden ama kiskancliklar baslayinca bitirmistim
22 Yorumla- +1 yıl
hiç ptof değiller bu arkadaşlar neden böyleler acaba
+1 yılne desem bilemedim ki...
Şimdi buraya kim ne arıyor yazsa kimse kimseyi uğraştırmasa da herkes istediğini alsa ...00 Yorumla
+1 yılAskere gitmeden önce 2 adet vardı.Döndüğümde sıfırladım.Biri sözlü şu an.
10 Yorumla- 31 Yorumla
+1 yılvalla fuckbudy kızların kullandıgı bı terım bı erkek fuckbudy arıyrm derse yanlıs anlasılır he bende arıyorum ama bulamıyorum orası ayrı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Bravo sana benimde 3 tane vardı bakkal kasap manav bakkal sigarayı beleş vermeyi bırakınca terk ettim kasap pis kokuyordu manavda da sağıma soluma böcek kaçıyordu şuan yalnız kaldım anlıyacağın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İnş. fakesindir, bir bayanın bu kadar düştüğünü görmek çok acı.
911 Yorumla- +1 yıl
anlamazlar bunlar kız erkek fark etmez yaptıkları ..zevkleri uğruna yaşıyorlar işte =)
Soran+1 yılüzgünüm ama kocalarınız tarafından aldatılacaksınız :)
Soran+1 yılhe boynuzlanmayı kabul ediyorsun yani evde bekleyen çaresiz bakımsız kadınlar gibi :D
Soran+1 yılacınacak haldesiniz :) erkeğin elinin kiri :D senden başkasına şeyi kalkıyor, yerin dibine girmeli kadın :D kadın olun az kadın :D
+1 yılüniversiteyken vardı en son gecen yaz wrdı.şehir değiştirdimşu anyok :/ ama guzel bişey
10 Yorumla
+1 yılolabildiği kadar çok olsun isterdim insan doymak bilmiyor
10 Yorumla10 15 tane olsun istedim ama hiç yok :( kimse benimle fuck buddy olmuyo :(
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstemez miyim istedim hemi de nasıl, duygusallık olmadan seviş doya doya... Ama denk gelmedi işte...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksten başak bişi düşünemiyorum şöyle temiz düzenli beraber olabileceğim bir fauckbuddye ihtiyacım var bulabilsem çok iyi olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de 1 tane olsa bu aralar fena olmaz aslında.Zamanında 3 tane vardı hepsi evlendi.Bana verenin kısmeti açılıyor :)
00 Yorumlahepsini bir araya getireyi düşündün mü?
18 Yorumla
Soran+1 yılevet :) biri çok istiyor, olmadı ben bulayım dedi şimdilik düşünmüyorum pek
Soran+1 yılhepsinin ayrı bir güzelliği ve iyi olduğu farklı durumları var ;)
Soran+1 yılonlar ne
Soran+1 yılteori ve pratik aynı şey değildir ;)
+1 yıl2013 motorlu taşıtlar vergini yatırmayı unutma canım.
54 Yorumla
Soran+1 yılsiz sürekli gecelik ilişkiler yaşarken motor olmuyo musunuz, ben gecelik ilişkiler yaşamıyorum hepsinin birbirinden haberi var arada güven var ;) :) kadın erkek eşittir ayrıca ;) bir de 40 yaşına gelmiş birinin böyle konuşması normal.
- +1 yıl
#direnkezban
Soran+1 yılkedi ve et olayına döndü :D yaşlısın benim için ;)
- +1 yıl
daha fazla komik olmasan? :)
+1 yıl3 tane var gayet memnunum
12 Yorumla
Soran+1 yılyaşları ve nerede tanıştınız peki
- +1 yıl
24,29,35. gerisi bana kalsın
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.80 boy 79 kg kumral beyaz tenli güzel yüzlü temiz dişli sigara içmeyen biriyim.çirkin değilsen ve Duygusala bağlamayacaksan düşünelim derim:)
02 Yorumla
Soran+1 yıladın Mehmet mi :D
Soran+1 yıltanışalım bence. bende sigara içmiyorum :D içen erkeklerden de pek hoşlanmıyorum duygusala da bağlamam ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılvala değişiyor yoldan düşürdüklerim ver her akşam ee sevgilim var vaz geçilmezim var metresim zeytinburnunda oturuyor bir haftada 7 gün var ama ben sadece 1 gün boşum demekki 6 oluyor :) ilk ikisi sabit 4 değişenli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuan gizli soruyu soran benim fuckbuddy duyurulur :-) fena sikisir kendisi.
15 Yorumla
Soran+1 yıltarifle :D
Cevap sahibi+1 yılburda ozelimizi neden anlatayim yavrum
Soran+1 yılözeli değil beni az tarif et :D madem senin fuckbuddy nim :D isim ver demiyoruz tarif et :D
Cevap sahibi+1 yılmilleti azdirmaya gerek yokk,
Soran+1 yılulan saç rengi, göz rengi, boy kilo anlamında :D
özenme bunlara, gavur icadi bunlar.
62 Yorumla- +1 yıl
+1
vay be mahale bakalı gibi olmuşsun giren çıkan bel ideğil pek galiba :)
bende de 4 tane var esmer sarışın kumral zenchi dermişim sende yermişsin hehehe :)19 Yorumla
Soran+1 yılhayatında düzenli cinsellik yaşayabileceğin bu kadar kişi olsa aynı yorumu yapar mıydın :D elbette hayır :D fuckbuddy olarak eklenmek ister misin? :)
Soran+1 yıldemin bok atıyordun :D
Soran+1 yılergen :D
iyi bok yiyosn ne güzel marifetmis gibi anlatıosn adam olun Lan
34 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılbi defol ya sanane
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 tane var, arkadaş olarak tanıştık bu noktaya geldi.
00 Yorumla
+1 yıl1 tane var olursa hayır demem senin kaç tane var
20 Yorumlaohhh takım kurarsın yakında
110 Yorumla
Soran+1 yılsen istemezmiydin?
Soran+1 yıltipini görelim önce :D :D
Soran+1 yıltarif et sonra foto gönder :D link at bana :D
Soran+1 yılresim linki atmadınki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç yok,hiç istemedim,hiçte istemem...
20 Yorumla
+1 yılSen motor olmuşsun ablaa :)
61 Yorumla
Soran+1 yılbir kadına yetemeyince görürsün o zaman ;) senin namuslu dediklerin hep arkadan yapıyor :D
Eğer eklersen sana yardımcı olabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yıltipin nasıl :D
1 kişi var beybi...
ama 2 olsun isterim :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 2 tane olabilir aslında ama yok
10 Yorumla
+1 yılTaktınız bir Fuckbuddy olayına.
20 Yorumla
+1 yılFuckbuddy'im yok, olsa güzel olurdu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbitanede ben olayım tam olsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi clübe takılıyosun :)
055 Yorumla
Soran+1 yılyaş kaç :D
Cevap sahibi+1 yılözelden söylerim :)
Cevap sahibi+1 yılpişman olmassın inan bana .)
Soran+1 yılşimdi söyle :D
Cevap sahibi+1 yıl30-35 kısmındayım ama görmen lazım :)
Soran+1 yıldişlerin temiz mi :D
Cevap sahibi+1 yıltabikide kendim temizim :)
Cevap sahibi+1 yılyalnız yaşıyorum arabam var bakımlıyım :)daha sayayımmı:D
Soran+1 yılbunlar yeterli değil :D yakınlık hissetmem lazım :D uyum olması lazım :D
Cevap sahibi+1 yıltabiki uyum olmadan olmaz eğlenceliyimdir esprilerle kahkaya boğarım seni :)
Soran+1 yıleğlence ve espriler beni ilgilendirmiyor :D tenlerimizin birbirini çekmesi lazım :D
Cevap sahibi+1 yılten uyumu çok önemli..esmerim 380volt elektrik var çekiciyimdir :D
Soran+1 yılnerden
Cevap sahibi+1 yılist
Cevap sahibi+1 yılsen
Soran+1 yılbende, hangi yaka
Cevap sahibi+1 yılanadolu yakası ama araç var sorun değilki
Soran+1 yılAnadolu yakasında neresi
Cevap sahibi+1 yılmaltepe
Cevap sahibi+1 yılsen hangi semt
Soran+1 yılönemli değil ki araban var ya :)))
Cevap sahibi+1 yılistanbulun heryeri fark etmez gezmeyi severmisin arabayla
Soran+1 yılaraba bir yere gitmek için araçtır :)
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl istersen :)
Soran+1 yılkendini tarif etsene
Cevap sahibi+1 yılşuan evde yalnız sıkılıyor insan :)
Cevap sahibi+1 yıl1,80boy
esmer 78 kg
Soran+1 yıliçki içermişin. saç sakal?
Cevap sahibi+1 yılsaç kısa,sakal bazen kiri,içki duruma göre sigara içerim tercihim votka
Cevap sahibi+1 yılkirli sakal demek istedim,tabi sen kes dersen keserim :)
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl birisin
Cevap sahibi+1 yılcevap vermedin?neyse iyi geceler ben yatıyorum
Soran+1 yılkirli sakal severim :D çıkış yapmış farkında değildim.
Cevap sahibi+1 yılsenden mesaj gelirmi diye burdayım çıkıcaksan haber verirsen sevinirim,sen nasıl birisin
Soran+1 yılok. esmer kahve rengi gözlü 1.57 boyunda 46 kiloda biriyim
Cevap sahibi+1 yılhımm ne güzel zayıf ve esmer semt neresi senin
Soran+1 yılonu söylemem :D ayrıca bronz :D
Cevap sahibi+1 yılne farkederki söylesen,beni tanımak istemezmisin?ten uyumumuz olursa kabul edersin olmassa etmessin fenamı:)sen nasıl istersen öyle olur
Cevap sahibi+1 yılyada taksime gidip votka içer dans ederiz olmazmı :)
Soran+1 yılolur olur içer dans ederiz :D
Cevap sahibi+1 yıltanımak istersen burdayım?
Soran+1 yılnerde
Cevap sahibi+1 yılbir telefon kadar uzağında :d
Soran+1 yılbunu yarın konuşalım :D
Cevap sahibi+1 yıltamam sen nasıl istersen..iyi geceler
Soran+1 yılöptüm iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılsabah girerim sonrada akşama kadar yokum bilgin olsun akşam 7 den sonra burda olurum..hoşçakal sohbet için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılsende öpüldün sevgiler :)
Soran+1 yıltamam anlıyorum görüşürüz bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılgünaydın prenses
Soran+1 yılgünaydın
Cevap sahibi+1 yılnasılsın bugün :)
Cevap sahibi+1 yılyazmadın bugün özlettin kendini
Soran+1 yılyazarız :D
Cevap sahibi+1 yılhoşgeldin nerdesin sen ya:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 tane vardı o da bitti sorunları vardı :)
00 YorumlaGereksiz.
10 Yorumlabiraz açarmısın :s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplamda 2 tane oldu
01 Yorumla
+1 yılo ne ki ? ?
07 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılzina nedir? kimse kimseyi aldatmıyor burada, sevişmek seks yapmak için sevgili olan erkekler değil miydi acaba? :)
- +1 yıl
yapanlara söylemeli senin olmayanla yapılan zinadır..aranızda bağ yok bir şey yok senle yapıyor gidiyor sonra başkası ile yapıyor şimdi bana deme istediğini yapar...zevkler uğruna yaşanmaz..insanın yaşamından en önemli iki duygu vardır onları kaybetti ise her şeyini kaybetmiş demektir nedir bunlar biliyor musun?
Soran+1 yılzina denilen şeyi kabul etmiyorum.
- +1 yıl
kabul etmemen bu fiili işlemediğini göstermez =)
Soran+1 yılben Müslüman değilim ;) senin inandıklarına inanmıyorum günah vb şeyler değil bunlar
- +1 yıl
zina dinsel yönden kabul etmesen bile ahlaksal açıdan gene zinadır...sana sadece şunu söyleyeyim çok sevdiğin biri ile evlen 1 2 yıl sonra senden sıkılsın başkaları ile aldatsın 2 3 güne bir bakalım bu kadar rahat olabilecek misin sana şu cevabı verdiğinde karışma bana zina filan bilmem ben istediğim gibi yaşarım dediğinde =) düşünmeni isterim bu konuda ve cevabını
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar