yaaa burada hatunlar iğrenç falan yamışlarda o dar kıyafeti giyen kıvaç tatlıtuğ gibi çok yakışıklı ya da çok arzuladıkları beğendikleri bir erkek olsun o zaman görürüm ben onları ağızlarının suyu akar suyu... bizde sevmiyoruz duba gibi hatunların tayt giymesini ne bileyim çirkin kızların oralarını buralarını belli edecek şekilde giyinmelerini midemiz bulanıyor o nolucak?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç birinin söylediklerine inanma..bunlar gizliden bile namuslu ayağına ayatıyorlar..naz yapıyorlar lale ler...öylebi bakıyorlarki yicek gibi..gözlerini açıp da..
01 Yorumla
Soran+1 yılbilerek göstermıyorum zaten
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Sevgilime gri eşofmanı yasakladım artık modelden mi bedenden mi renginden mi bilemedim çok belli oluyor ereksiyon olmadığında dahi :) evde yalnızken giyebilir ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençlik abidesi
25 Yorumla
Soran+1 yılbende onu söylüycektim belli olup olması elde değil
Cevap sahibi+1 yılkestr gitsin asdsfghjhgfdsdfghfdsfsdfgg
Cevap sahibi+1 yılkestr gitsin sdffgfdfsgdshgdsfghfdsasddadsfd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgilendiğim bı çocuksa ve görmemişssem hiç öyle bellı olması insana fıkırler verır ben çok itici bulmuyorum ;) ama herkesınkı de değil yanı düşlediğin biri
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz kızlar, siz erkekler gibi organların dıştan belli olmasından hoşlanmıyoruz.. Bilin istedim.
13 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm ama siz kızlar kendi organlarınızın dıştan belli olmasına bayılıyorsunuz. Bilin istedim.
Soran+1 yılgasten göstermiyorum her giydiğimden belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılDaha bol şeyler giymelisin, kızlar yanında rahat edemez bence :)Normal kızlardan bahsediyorum :) Kabardin bey ben o teşhircilerden değilim Allaha şükür..
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bekarken tiksinmiştim fark etmiştim birinde. Evlendiğimde uzun süre eşime bile yaklaşamadım o derece.
10 Yorumlavalla ben ne yapsamda en formsuz haliyle bile biraz belli oluyo. napim bacağıma mı bağlıyım.
00 YorumlaÇok sıkıntılı bir durum ben asla eşofman giyemiyorum :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocamınki beni tahrik eder onu yavaşca uyandırmak kalktığını görmek...
00 Yorumlaaynen öyle iğrenç ve tıskındırıcı...
24 Yorumla
Soran+1 yılgasten göstermiyorum her giydiğimden belli oluyor
Soran+1 yılneyin kafası bu? gizli olarak hava atmamın anlamı ne sordum itici mi deği mi bukadar.
+1 yılbizim abazalarda hemen sexi olur diye atlamış :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence itici değil hatta tam tersi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok itici ya bilemezsiniz var ya.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek kelime ile "tiksinç" bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçox sexi bir shey ,kızlar bitiyo o görünthüye bro
00 Yorumla
+1 yılhoşlanan çok kız var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler