Sevgilim diyorsun , kimdir nedir nesini biliyor bu kadar güveniyorsun anlamak mümkün değil.
Yarın bir gün aranız bozulursa , elinde senin verdiğin bu saçma sapan fikirli kanıtları bilmem kime gösteririm filan yere atarım derse sen nasıl etkileneceksin ; merak konusu...
Bu arada attım diyorsun . Bilmelisin ki iletişim araçlarında hiç birşey iki kişi arasında gitmiyor, arada bir sürü depocu sistemler var.
Sizi anlamak cidden mümkün değil , bir de burada şunu yaptım iyi mi diye kendi dilinle yayıyorsun sanki burası kanka kızlar dolu.
Ya da kendince reklam yapıyor link at isteği bekliyorsunki , şakasına biri demiş zaten ..63 Yorumla
Soran+1 yılhiçbiri değil sordum kötü niyet yok yani
Soran+1 yıliyide bişiyy aşamadık ve açık bişiyde atmadım ki zaten yüzüm görünmden attm sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuk kalp krizi geçirmiştir. Sen hastaneye bir koşu git gel ne olur ne olmaz...
08 Yorumla
Soran+1 yılo kadarmı diyosunuz yaa ciddmisinz
- +1 yıl
Abaza ise evet...
Değilse hatun kesin yollu diye düşünüyordur
Soran+1 yıl5 yıllık cidi ilşkmz ve hçbşy yaşamadık biz öpüşmktn başka öyle düşüncegni sanmyrm abaza oldgnda
- +1 yıl
O zaman daha fotoyu görmemiştir.. Sorun yok yani.
Daha da etkilenmiyorsa sen çocuğu terk et..
Soran+1 yılevet uyuyo daha
- +1 yıl
Çocuğu kalkar kalkmaz cenabet edeceksin yani...
Bak kapı halen açık ona göre buralarda dolaşıyorum :D
Soran+1 yılcevap atmş güncelledm cvbnı:D
- +1 yıl
,Amma uykucuymuş seninki de...
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Sevgilinin numarasını ver etkilenmiş mi öğrenelim biz nerden bilelim olmadı link at ...
01 Yorumla
Soran+1 yılhani merzk ettm:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
hala cevap gelmediyse bide sütyensiz foto çekip yolla bakalım ne olacak.:)
010 Yorumla
Soran+1 yıluyuyo uyannca cevap verr:D
Soran+1 yılyok daha neler atmam öyle yeter bu işte bikini niyetne:D
Soran+1 yılöyle cidden:D
Soran+1 yılorta:D
Soran+1 yılhayır gösterck değilm heralde lütfen hemen kötü biri sanmyın=(
Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. dona etkılenmeyen sutyene etkılenıyorsa osbirci genci konusarak bıtırırsın merak etme :D
09 Yorumla
Soran+1 yıldon atmadım kii:D
Soran+1 yılo kıza bende cevap verdim yaa hiç alakam bile yok o kadrda değil yaa ilkkez bir sütyen yolladım yemin ederim ki o kız ben değilim herşeyimin üstüne yemin ederim yaa
Soran+1 yılerkek arkdşm var soru sorp çıkcam ekleyememki o yüzden saol ama o kız değilm yani
Soran+1 yılumarım sevglm kötü görmez korktm şimdi tüh
Soran+1 yıl:Dcevap atmış çok utandm ilk ve son ama yani:D
+1 yılhala cevap gelmediyse asılıyordur şu an.DD:D:D boşaldınğında yazar:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl90 bedenın neresı dik olur ya atma şimdi
27 Yorumla
Soran+1 yıltam 90 ve dimdik herkes hasta yurtdaki ablasından temizlkçisine kadr kızlara kadr sen düşün işte silikon gibi:D
Cevap sahibi+1 yılya bırak allah aşkına kendını pohpohlamaktan vazgec 90 bu yan altına kalem koy durur
Soran+1 yılben koyuyorum neden durmuyo yaa kıskanmasanız olmuyo haa valla neden olmasın genetik bizim ailede herkes böyle canım
Cevap sahibi+1 yılkıskanmak mı allah korusun 90 olanların nasıl görüntüsü oldugunu gayet ıyı bılıyorum.asla bı kadını kandıramazsın erkekler kanar buna altnda kalem durmuyosa agzına mı gırdı bunlar saçmalık ötesi
Soran+1 yılaynen öyle ağzımda beni tanıaydında görseydn canım isterdm görmeniii:Dbizim mgenetik
Cevap sahibi+1 yılhe canım he
Soran+1 yılgörmeni isterdm neyse canım iyi gclr:d
etkılenmıstır bnayo yapıyodur cıkınca yazar bak gorr :D
112 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
Soran+1 yılsiyah düz :D
Soran+1 yılola<blr :D
Soran+1 yılevett
Soran+1 yılhayır uyuyo daha
Soran+1 yıl90 dik
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi beden 90 ama cup ölçüsü kaç a mı b mi c mı ona göre cevap vereyim
02 Yorumla
Soran+1 yılbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb cvbm kısaymş:D
Cevap sahibi+1 yıl90 b göğüsler küçük gibi biraz ama kişiden kişiye değişir şimdi senin göğüslerin c ye yakın olabilir belki yani biraz daha büyüktür ve onu etkilemiş olman gerekir kesinlikle... :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılooo sen ne diyon..şimdiden...5-6 kez bakarak boşalmıştır...arkadaşlarına göstermiştir..benim sürtüğün sütyeni diye...
018 Yorumla
Soran+1 yılciddi ilşkimiz 5 yıllık cinsel deneyimimzde yok
Cevap sahibi+1 yılfarklı şehirlerde olduğunuz içindir...
Soran+1 yılhayır 4 yıl aynı şehirdeydk ünide ama hiç bişymaz olmadı bir yıldr farklı şehirlrdyz
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman ilk verdiğim cevap aynen geçerli...sadece arkadaşlarına gösterme kısmmı hariç...
Soran+1 yılkesnlkle arkdşlarna gösterck bir insan değil çnkü annesyle falanda tanştm ailesyle
Cevap sahibi+1 yılii o zaman güzel ...soruna gelince..bakıp bakıp yarraği kalkmıştır o kesin bak ciddiyim.. ..bir kaç kez de 31 çekmiştir..emin ol..
Soran+1 yıloff uyuyo daha sanmyrm öyle bşy yapcagnı
Cevap sahibi+1 yılyok yok sen daha dur...ona bakarak neler yapıcak...ne hayller kurucak..sbilmiyosun işte...ğöğüslerin güzelse bide bakıp bakıp kudurucak bir an önce evlenmek isticek senle yatmak isticek..ne zamn o resme baksa yarraği dimdik kalkacak...bakarak hep asılacak...ona bir ara sor sıkıştır..aşkım sen o resimle napıyosun doğruyu söyle de.. :D
Soran+1 yıldiyemem hayırr:D
Cevap sahibi+1 yılşimdi telefon bir elindedir...resmi açmış bakıyordur..ağzının suları akmıştır..öbür elinede yarrağıni almıştır 31 çekiyordur...tabi her erkek öyle her göğsüde beyenmez oda var gerçekten..sevgiliyede hiç belli edilmezki beyenilmesede..çok güzel denir..bunuda göze alman lazım..göğüslerin güzel olmayabilir
Soran+1 yılgerçekten süperrrr
Soran+1 yılikinci açılmadı ama ilki 105 beden falan benmki tam 90 üçnde 75 falan :D
Soran+1 yılbunlar berbatt yok böyle değil benimki silikonlku gbi hiçbiri güzel değil bunlarn en güzel 90 beden dimdik benim öyle cidden yurtdada göğüz güzelydm yani o derece
Cevap sahibi+1 yılııı yinede birle ikideki kadar güzel olcağını sanmıyorum..şimdi link veremiyorum ama öyle ğöğüsler var ki süper ya anlatamam okadar güzelki..onlar kadar güzel olcağını sanmıyorum..öyleleri binde bir denk geliyor işte..her kıza nasip olmuyor
Soran+1 yılbana nasip cidden:D
Cevap sahibi+1 yılresminin linkini ver söz bir erkek olarak dürüstce söyliyeceğim..sevgilin söyliyemesede..
çirkinse çirkin..biraz çirkinse biraz..fena değilse .fena değil dicem
Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Hadi bugün göğüsleri gördü heyecanlandı..yarın başka yerlerini görüp heyecanlanacak..ee sonra :) ne göndericen başkasının göğüslerini mi..
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır canım 5yılda ilk attgm şey vede hiç cinsel münasebetmz yok öpüşmktn başka başka hiç biyermi göremez evlenen kadr canım yaa
Soran+1 yılkesnlkle
+1 yılçok değil bence o göğüslerini görmek ister ama gönderme böyle şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılilkkez gönderdm yüzümü çekmedim zaten ve de 5 yıllık ciddi ilşkim cinsel münasebetmz yok hiç öpüşmektn başka
Hoşuna gitmiştir, hormonları hareketlenmiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yıldiysun :D
keske sutyensiz atsaydin canim daha cok etkilenirdi
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır canım 5yılda ilk attgm şey vede hiç cinsel münasebetmz yok öpüşmktn başka
+1 yılTmm basardin hepimizi azdirdin tsk ederiz
07 Yorumla
Soran+1 yılben sevgilim için dedm off =(
- +1 yıl
Yaaa bu nasil soru beyaz tenli dik goguslu kadn siyah sutyenli resim gonderecek bende etkilenmeyecem keser atarim o etkilenmeyen yerimi tovbe tovbeeee etkilenmeyen erkekmi olur yavv burada soruosun
Soran+1 yılama beyaz ten ne iğrenç diyenlerde varr:D
- +1 yıl
Yaaa guzelim kedi ulasamadigi cigere mindar der bilmiomusun beyaz ten dik gogus siyah sutyen dusnmek bilee yetiyor resi bir yana
Soran+1 yılöylede erkekler esmer kızları beğenir yazmış lar çoğu:D
- +1 yıl
Yaa genel anlamda evet ama sennin yazdiklarinaa bakarmisin yaaa direk gozumun onunde canlandi vallaa erkek arkadasin kapinda birmezse yol ver gitsin is cikmaz ondan
Soran+1 yılilkkez attm bak güncelledm mesaj attı:D
çoçuk kalp spazmı geçiriyordur
017 Yorumla
Soran+1 yılo kadarmı diyosunuz yaa ciddmisinz
Soran+1 yılnetden bak işte :D
Soran+1 yıluyuyo atmadı daha:D
Soran+1 yılcevap atmış bende çok utandım ilk ve son resm bida asla atmam yaa
Soran+1 yılilkkez attm
Soran+1 yılevet çok eleştiriyor herkes zaten bu ilk ve sondu hiç bişiyde yaşamadık zaten öpüşmek dışında ama bu eleştirenler neler neler yapıyor burdada namus bekçisi oluyorlarya bişy demiyorum
Soran+1 yılaynen kenedeni bildikten snra
Soran+1 yılevet aynen yaa takmıyorum zaten..
Soran+1 yılteşekkürrlr sizede başarılar saolun bir mukabele..
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. etkilenmemiştir, beyaz ten mi olur, ölü müsün sen?
08 Yorumla
Soran+1 yılbenmki beyaz< ten hastasıı:D
Soran+1 yılgenelde erkekler beyaz ten sever kaymak gibi kız ne güzel işte ıyy kara değilim iyiki:D
Soran+1 yılyokk beyaz tenli fetişistilgi var benm bütün erkek arkdşlrmda:D
Soran+1 yılyok dkkt ederm sevglm var zaten.D
duyguları kabarmıştır bence :D
015 Yorumla
Soran+1 yılne hissetmiştir hep süper oldugunu söylüyor göğüslerimin sürpriz yapym dedm bende:ÇD
Soran+1 yılhayır 4 yıl aynı şehirdeydk ünide ama hiç bişymaz olmadı bir yıldr farklı şehirlrdyz zannetmem olsaydı 4 yıl boyunca isterdi hep yanyanaydık yani:D
Soran+1 yıldaha mesaj atmadı yeni aldım bak bunu yazdım işte:D
Soran+1 yıluyuyo daha:D
Soran+1 yılbak mesaj atmş:D
Soran+1 yılkesn beğenmiş dimi yaniilk ve son:D
Soran+1 yılilkkezdi ve abartmadm yani ilk ve son saol yorumlar için:D
Soran+1 yılteşekkürr ederm:D
+1 yılkan gövdeyi götürcek emin ol :)
010 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
- +1 yıl
hadi iyisinn :)
Soran+1 yılutandm çok yaa bida asla atmam ilk ve son
- +1 yıl
ohoo geçti artık :)) ama sen ıstedıgını aldın bıkere
Soran+1 yılbeğenlmk hoşuma gtti tabkde
- +1 yıl
geriside gelır .. anlattığın gıbı bır fızık zaten begenılır
Soran+1 yılasla atmam ya bida çnkü böyle bişiy ilkkez oldu
- +1 yıl
bişey erak ettım ama soramıyorum :)
Soran+1 yılne merak ettnz
- +1 yıl
:)
+1 yıllink atarsan daha iyi yorum yapabiliriz
00 Yorumla
+1 yılbende uykudan değilde :d neyse:d
00 Yorumla
+1 yılmasturbasyon yapıp uyumuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır uyurkn attm
- +1 yıl
uyanıp bakıp masturbasyon yapıp tekrar uyudu o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bir şey demek zor.
00 Yorumla
+1 yılbence almış karşısına mast yapıyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. bunu ona sorsana gı :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. biz görmediğimiz için bir yorum yazamayız
00 Yorumlahayırlı olsun:D tabikide etkilenmiştir.
00 YorumlaHemde çok etkilenir o büyük göğüslerini görünce :)
00 Yorumla
+1 yılçok etkilenmiştir ama seni yanlış anlamış olabilir
022 Yorumla
Soran+1 yıl5 yılık ciddi ilşkimiz hiç cinsel münasebetmz olmadı öpüşmktn başka
- +1 yıl
senin sevişmek istediğini düşünmüş olabilir. ama o seninle ilgili böyle birşey düşünmüyordur
Soran+1 yılevet bende sevişmek falan istemiyorum her kız gibi sevgilime kendmi beğendrmek heycanlandrmk istedm onu çok ayıp biliyorum ama herkes bikinili fotolarnı koyuyo facebokka ben 5 yılık sevglme foto atmışım çokmu yanlış anlamaz umarım çokda çek,indm
- +1 yıl
öyle kızlar kaşardır. sen çok yanlış yapmışsın
Soran+1 yılbilmiyormki ama sevglm ne kadr sadık oldgmu biliyo yani 5 yıl ciddi ve ilk kez attm bunu yeni aldm diye erkek arkdşma=)(
- +1 yıl
valla sevgilim bana atsaydı ben ayrılırdım
Soran+1 yılneden ayrılrdn 5 yıllık ilşkidedemi
- +1 yıl
hayır. namusuna leke sürdürmek istediği için
Soran+1 yılyani şimdi ben hatamı yaptım millet bikinili fotolarnı faceine koyuyo yaa
- +1 yıl
evet hata yapmışsın. sen milleti boşver. onlarda namus kalmamış
Soran+1 yılaynen tüh ilkkez attm göznde düşmem inş.
- +1 yıl
inş. birdaha yapms
Soran+1 yılasla yok yani
- +1 yıl
kendini başkalarına anlatma
Soran+1 yılaynen yok soru sordm kapatcm hesbda sevmedm siteyi zaten
- +1 yıl
çocuk sana göğüslerini soruyor sende anlatıyorsun yapma böyle şeyler
Soran+1 yılhaklısın cidden asla bida
- +1 yıl
namusunu koru kızım
Soran+1 yılyaa ilkkez dyrmya hiç cinsel munasebetmzde yok yani
- +1 yıl
olmasın zaten. gerdek geceniz heyecanlı geçsin.
Soran+1 yılevet öyle tabkde evlenmedn asla yani saol yorumlar için
- +1 yıl
birşey değil. merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. davetiye çıkartıyorsun anlaşılan cinselliğe
03 Yorumla
Soran+1 yılyok amacım öylesneydi 5 yıl yapmadkda evlnnce cinsellik sadece begnsn istedm hepsi bu yaa
Soran+1 yılöpüşmekten başka bişiymz yoktuki canım zaten yok bu ilk ve son brbrmzi seviyorz aşk daha önemli şimdi o konunn üstünde bile durmadı başka şeylerden konlyrz zaten çok iyidir sevgilim canım o asla bida yani
+1 yılYuh artık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne