Çok utanarak anlatıyorum. İlk kez birini sevdim. 20 yaşındaydım. O da 24.. Daha ilk konuşmamızda evlilik niyetiyle geldi. Okul bitmesini bekliyorduk. Üç sene vardı okul bitmesine. O askere gitti o arada falan. İkimizde aşıktık birinci senenin sonunda beraber olduk. Kızlığımı verdin. Diğer senelerde de bu devam etti. Hem sanal hem gerçek olarak. Üç sene ilişkimi sürdü. Mezun oldum. Nişanlanacaktık. Kendisi polis görevden gelince nişan yapacaktık. Onu göreve göndermeden önce yine cinsel anlamda birlikte oldık. Giderken geldiğimde nişan yapıca dedi gitti ve 20 gün sonra kavgalara dayanamadığını evlenirsek mutsuz olacağımızı söyleyip beni terk etti. 10 ay oldu. Çok yalvardım daha kavga etmicez söz dedim bir anlaşabiliyoruz dedim. Ama o bıraktı beni artık sevemiyormuş. Ne için seccademi terk edip evlenmeden kıZlığımı verdim kim için hayatımı mahvettim. Çok kötü durumdayım 10 ay geçti hep onun peşindw koştum onurumdan da oldum. Beni aşağıladı istemiyorum seni dedi. Ben napıcam şimdi onu çok sevmiştim nasıl ayağa kalkıcam unutamıyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılniye utanıyosun öyle birinden kurtulduğun için mutlu ol. Belli ki kafasını toplayamamış nefsine yenik düştü oldu bitti insan bu hata yapar ama ben onlar beraber oldum ne yapıcam diye düşünme demek ki seni sevmiş ama aşık olmamış aşık olan insan zaten seni her halinle kabul edicek bende aynılarını yaşadım hatta beraber olduğumuz gün ayrıldık ama onurumla gururumla ben ayrıldım iki damla kan akıttım diye hayatını zehir edecek, bencil biriyle olmaktansa yaşamına bak kimse öğrenemez onu öğrense de bu senin hayatın müzik dinle kitap oku ordan oraya koş yaşa bir kendini bilmez uğruna kendini heba etme güzelim
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenç bu halinle kabul edecek sevecek koruyacak binlerce erkek olduğuna eminim.
Hatalarından ders çıkar ve onun peşinden gitmeyi kes...
Bu kişiye değmez emin ol.. o kadar karaktersizmiş ki yazık. Allaha havale et. Yapmışsın bir hata.. Aslında hata olan şey onunla olmuş olması.
Ben yerinde olsam gider yıkanır dezenfekte ederdim kendimi 😂 kirli biriyle olmuşsun
Neyse üzülme ya Allah aşkına. Erkeklere değmiyor düzgün birini bulana kadar başını dik tut bence. Kimler neler yapıyor.. seni sevmeyen kabul etmeyen birini de bekleme yol ver20 Yorumla
Sen çok basit bir insanmısın çokmu güçsüzssün kendini insanlara bu şékilde yansıtma bana bir tane hatasız insan göstersene herkes hata yapar iyi veya kötü şeyler yapmış olabilirsin bunu hayatın sana verdiği bir ders olarak düşün ve bir silkelen güçlü ol kimseye zayıf olduğunu gösterme yaşadıkların hoş değil ama bunun önüne geçemessin olan olmuş artık Allah ona daha kötüsünü verince oda pişman olacak kimsenin ahı kimseede kalmaz ama sen güçlü ol karşına daha iyi biri çıkar hepsini unutursun bu sefer daha dikkatli olursun hata insanlar için dünyanın sonu değil kendine bir çizgi çiz ve ondan şaşma
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi sevmiyorum ki artık. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Çünkü neden mi bir erkek karşısında kendimi küçükk düşürdüm. İlişkiye girdim imandan uzaklaştım. Ona sığındım o da beni bıraktı. Bırakmasında bile kendimi suçluyorum. Çok kavga ettim tartıştım trip yaptım diye. Peşindw koştum gururumu ayaklar altına aldım. Kendimi sevmiyorum
- +1 yıl
O zaman önce kendini sev bir tek günah işleyen sen değilsin Allah a sığın tövbe et madem o kadar imanlısın Allah seni affeder başını secdeye koy bol bol dua et bir erkek karşısında kendini küçük düşürmüş olabilirsin ama bu ömür boyu böyle devam etmez daha fazla ileri gitmeden aklını başına topla aklına daha kötü şeyler getir intihar edenler tecavüze uğrayanlar sokakta kalanlar uyuşturucuya düşenler böyle insanları düşün ve Allah a şükür et kendini toparla haline şükür et ülkemizde ne zorluklar yaşayan insanlar var benim tavsiyem güçlü ol işine gücüne odaklan geleceğini düşün ve mutlu huzurlu olmaya çalış Allah ülkemizdeki zorda olan tüm insanların yardımcısı olsun
+1 yılIlk olarak utanmayacaksin.. istedim yaptim diyedeksin.. bunu hata bile olarak görsen sen yaptin sonucta.. ve hata insan icin.. bir an once kendine yuklenmeyi bırakıp hayatina devam etmen lazim.. hatta sevinmen bilr lazim böyle terk edebilen birisi ile beraber olmadigin icin ileride bitse daha cok mutsuz olurdur.. bir an once ehh deyip hayatina devam etmen gerek
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
44Cevap
+1 yılBir kere senin bu cinselliğe sanki bahşettiğin bir lütufmuş gibi bakman dünyanın en saçma olayı. İkiniz birbirinizi severken birliktelik yaşamışsınız bu gönüllü bir iş ve gayet keyif almışsınız ki devamı gelmiş. O yüzden bunda üzülecek ya da onur kıracak bir taraf yok insanın doğasında sevişmek var zaten. Gel gelelim terk etmeye, gayet olabilir birşey zira kişiler farklı ortamlara girince duygu ve düşünce değişimine uğrarlar. Gevşek bir hayat yaşarken disiplinli bir ortama geçmek karakterinde değişiklikler meydana getirmiş hepsi bu.
30 Yorumla
+1 yılne bekliyordun seninle evlenicek sonsuza kadar mutlu mu olucaktiniz? bunun gibiler senin gibi safları kullanır "aşkla sevgiyle" istediğini alır ve tekme. bu coğrafyanın erkeği bu bunlardan aşk sevgi bekleme yok çünkü bunlar her kızı mikiyim ama eşim el değmemiş gonca gül olsun derler bunlar pis iğrenç ne evlenmesi kızım evlenseydin her gün bundan dayak yiycektin sana her gün o. gibi pis küfürler edecekti ki bakire evlenmiş olsan bile sonra vocuk dogurup10kg alınca cirkinlestin diyip çocugunun rızkını kendini satan kadınlara yediricekti. kiz sen kurtuldun Allah seni seviyor uzak dur şu ortadogulularfan bir daha bunlardan aşk sevgi bekleme bırak rus o.. lariyla evlensibler pclerini dogurtsunlar onlara ancak onlar yarasir
10 YorumlaGeleceğe dair planlar yapıp, ona göre yaşamak çok saçma. Sen buna bel bağlayarak birlikte olmuşsan hatayı böyle yapmışsın. Pişmansan bu durumdan, diğer ilişkilerinde aynı şeyin tekrarına düşmezsin. Hayatın devam ediyor. Ondan başka erkek mi yok dünyada? Acı çekme hiç.
20 Yorumla
+1 yılyaptigin hata ama genede moralini yuksek tut... Rabbim sabir versin.. Sen sana deger vermeyene artik deger verip burnunu kaldirma, ezdirme kendini... ustune dusmeseydin belki donerdi de... ayrica daha gencsin cok bulursun.. acizane tavsiyem yeni bulacaginla cinsellik yasama bir daha...
20 YorumlaBu dediklerin burdaki diper kızlara ders olmalı. Çok uyarıyoruz burdan. Cinsel istek durmuyo durduğu yerde. Ama çok azdıysanız bari yüzeysel sevişin diyoruz. Çünkü hayatın neler getireceği belli olmaz. Ayrılmasa bile ölebilirdi. Ya da babasını kaybedip bunalıma girerdi. Yani çok sevse bile ayrı kalma ihtimalleri hep var. Her sonsuz sevgi evliliğe gitmiyor. Artık kendini düşmüş hissetmeyi bırak. Çoğu kız sen gibi hayatına devam ediyor. Artık bakir erkek arama hakkın yok. bir tek o değişti
33 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyosun aşk sevgi bekarete bakirlipe bakmaz ki belki bakir bir adam onu canından çok sevicek o şerefsizin (afedersin bacım) açtığı yaraları sarıcak onu iyileştiricek değer vericek onarıcak yeniden hayata döndürecek bakir aramasın ama bakir bir erkekte onu istemez gibi bir algıya kapılmasın.
- +1 yıl
Sana gelince kardeşim hayat tarzınız yaşadığın yer aile yapın bekarete önem veriyosa bu bir nevi namus belasına dönücekse bunu saklaman lazım ilk önce bu bunaşımdan çık toparlan kimseye bişey belli etme o şerefsizede daha fazla yalvarma bence adi herif adam olsa seni böyle yarı yolda bırakmazdı olan oldu bekaretini geri getiremezsin her acı bir tecrübedir sendw tecrübe edinmiç oldun bundan sonra daha dikkatli olup başın dik bir şekilde hayatına devam ediceksin tek bekaretini kaybeden sen değilsin eğer atlatamaz altından kalkamazsan bir kaç seans psikolog yardımı almanı öneririm allah yardımcın olsun inşallah bu kötü gğnleri çabuk l atlatırsın
+1 yılSana söylemek istediğim tek bir şey var. Bunu 1 yıl önce yazmışsın ve ben bugün okuma şansı buldum. Ve okurken kendimi buldum. Birlikte olduk çok seviyorduk nişanlanacaktık hatta. Ama o beni terk etti ve sebebide kavgalarımızdı aynı sizin gibi. Evlenince mutlu olamayacağımızı söylemişti. Hep kendimi suçladım keşke trip atmasaydım, keşke kavga çıkarmasaydım diye. Ayrıldık çok peşinden koştum ama asla geri dönmedi. Ve birkaç ay sonra yeni bir sevgili yaptı :). Şimdi çok mutlulular. Benden daha güzel kız evet. Bende kendimi çok değersiz hissediyordum ilk zamanlarda, ayrılalı 9 ay oldu bizimde. Her neyse hikayemiz birebir aynı nerdeyse, umarım toparlanırsın.
20 Yorumla
+1 yılPişmanlığın ve üzüntü duymanın temel sebebi seninle birlikte olması mı yoksa seni terk etmesi mi?
Eğer seni terk ettiğinden dolayı üzüntü duyuyorsan bu zamanla geçecektir. Eğer birlikte olduğun için pişmansan suçu karşı tarafa atma. O seni zorla yatağa bağlamadı, sen de rıza gösterdin. Rahatsız olacağın şeyleri yapmasaydın.00 Yorumlaah ah ben burda bir kaç arkadaşa söyledim geç kalınmış birşey ama
zaten seni hiç sevmemiş sevgisi bel alti imiş onuda alınca gitmiş acıkınca geri barışmak ister senle12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değildi ki. Üç sene bu hiç mi tanımadım. Gerçekten iyi. biriydi. ben hep kendimi suçluyorum çok kavga etmeseydim böyle olmazdı diye. Keike yaşamaaaaydık böyle bir şey belki de haklısın insan sevdiğine dokunamazdı belki
Unutmak zorundasın bir insanın daha hayallerini calmıslar. Yaptıgın sey hata deildi seni oyle bir inandırmıs ki sen onu bir eş olarak gormussun olmus. Ayaga kalk onune bak seni kabul edecek insan vardır bulucaksın eminim
10 Yorumla
+1 yılSenin şu yazdıkların okullarda ders niteliğinde okutulmalı..
Millet anlamıyor..
Nikah olmadan yemeyin şu haltları!
#Vesselam02 Yorumla
Soran+1 yıl:( ben hak ettim aslında. Günah olduğunu yanlış olduğunu bile bile içim rahatsız ola ola kendimden utanarak yaşadım bunları. Evleneceği diye çok güveniyordum
- +1 yıl
Rabbim mağfiret etsin..
Ümitsiz olma yine de..
Büyük tövbe eden o günahı işlememiş gibidir..
#Kızlar bu vahim olayı görün, okuyun, bilinde bir horrosbu çocuğu uğruna hayatınızı mahvetmeyin... ezilmeyin!
20 Yorumla
+1 yılunutamazsın zamanla geçer hayat devam eder de sen evlencez diye verdim diyosan kendini kandırmayıda bırak istemişin vermişin bitti
00 YorumlaNasıl böyle bişeye izin verdin ki canım ya ben çok pişman oldum keşke sen pişman olacağın şeyi yapmasaydın
00 Yorumla
+1 yılSen en buyuk hatayi ona sevgini degerlerini vererek yapmissin. hayat devam ediyor ama kullanilmak kotu bisey uzulme hayat devam ediyor
00 YorumlaKardeşim ; Allah'a sığın dua et onun vereceği hiç birşey ona ağır gelmez..
22 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan da utanıyorum layık göemüyorum kendimi iyice uzaklaştım her şeyden
+1 yılPolislerin ruhsal. durumlari bozuk oluyor psikopat insanlarla ugrasmaktan ben normal karsiladim cnk karsindaki normal degil bosver herseyi yirt at sil gitsin onune bak sen hersey kizlik degil beynen uyusmak onemli yeni birini bul ama seks yapma
10 Yorumla
+1 yılüç sene birlikte olmuşsun kizligin bir önemi kalmamış artık tek seferlik bir hata değil. sana tavsiyem önüne yoluna bak derim geçmişe takılma
00 YorumlaMilletin altında yatarken bize mi sordun da dersini paylaşıyorsun ayrıca hayatında kaç kişi gördün bekarken evlilik hayatı yaşayıp ta evlenen
00 YorumlaBukadsr basit. Evlenmeden önce iliskiye gir, sobra nöyle yasa. Alkislanacak kizlardansin. Piskologa git, burada yardim bulman zor veya seni böyle kabul edecek bir eş bulmana dua eg
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş sana. Böyle şeyler olacak ki öteki kızlara ders olacak.
00 YorumlaBurda ki kızların verdiği akılla hareket etme sonu uçurum haberin olsun, hatta bir kaç örnek vereyim istersen
00 YorumlaÖnce şu zara takılıp kalmayın bu kadar. Beraber olduğun kişinin kalitesini görmüş oldun. Çok dert ediyorsan da diktir yani tek çözüm bu
16 Yorumla
+1 yılboyle adamlari sever pesidnen kosarsiniz. alin size iyi olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazik olmus kendine erkeklere guvenme onlar için iliski sadece zevk meselesi. Zaten sevse evlenmeden kizligina zarar vermezdi. Uzulme toparlarsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutucaksin baska caresi yok. Pisman olup Allahtan yaptigin hatadan dolayi af dileyim karsina seni bu halinle kabul edicek duzgun birini cikartmasini diliyceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu anlattıkların bir çoğuna ders olur inşallah evlenmeden yapmayın diye boşuna demiyorlar seninle evlenecek insanın günahı ne şimdinasıl olacak heee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bir şeyi meşru kıldıysa bir sebebi var arkadaşım, zina çirkin bir yoldur ve zinakar insanlar ile onurlu bir gelecek bekleyemezsin. Ancak İslam'dan uzak insanlar zinakar hayatı benimseyebilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik olacak ama başka birini bulunca ancak.
Erkeklerde ki çivi çiviyi söker taktiği.10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor durum. Dün yediğin hurmalar işte. Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılzor tabi ama yapacak bişey yok hataların bedelleri ağır oluyor bazen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öyle adama güvenirsin. Bizim gibi adamları reddedin zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilelim nasıl seçim yapalım hanginiz adam gibi adam hanginiz dönek öyke çıkıyorlar ki karşımıza şerefli haysiyetli doğru adam gibi adam diyosun güvenip kendini bırakıyosun iblise dönüşüyorlar rolmü yapıyorlar sonradan mı kişilikleri değişiyor anlamıyorum bizde bu konuda mağduruz doğruyu yanlışı anlayamıyoruz kimin ne olduğu belli değil.
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun o zaman
Boşver Böyleleri Şerefsiz. Niyetin Seks ise Söylersin. Yoksa Evlilik Demek olmaz Herşey
00 Yorumlaher erkek öyle degil genellemek yanlış birlikte olup devam eden çok erkek var
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında daha dikkatli ol olur mu
00 YorumlaAma ders olur mu bilmem ama sen hak ediyorsun ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat etcen bundan sonra zor kötü bir durum ders çıkar bence
00 YorumlaBekaretin önemi yok. Hayat devam ediyor. 👌
30 Yorumlaberaber olduğun için pişman mısın
01 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım
+1 yılAllah kolaylik versin
00 YorumlaBunu zamanında düşünücektin
00 Yorumla
+1 yılŞu adı batasıca erkeklere çok güvenmeyin be
04 Yorumla- +1 yıl
Göz yaşı
- +1 yıl
aferin 18 inde baya yol katetmişsin 🙂
Yalvardın 👏🏻 sen ilk kendine gel bence.
00 Yorumla
+1 yılKendi düşen ağlamazmış
00 YorumlaÖzele gel kardeşim yardımcı olabilirim sanırım..
00 Yorumla
+1 yılsaf olmayın kızlarrrr az ibret alın lan 😢
00 Yorumla
+1 yılNiyeti belliymiş, çok yalnış yapmışsın
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış*
+1 yılbana özel den yazarmisin bir şey sorcam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaketmişsin. Allah tan yüz çevirirsen bu olur
00 Yorumla
+1 yılMerak etme ilişkiye girmek için gelir
00 Yorumla
+1 yılkafanız çalışsa keşke
00 Yorumla
+1 yılrabbi. yardmcin olsun ins hersey duzelr
00 Yorumla
+1 yılBırak o yaptığı serefsizlikle kalsın sen sevmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu mu unutamıyorsun yoksa yaptığını mı...
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de. Diyorum ki bir şeyleri keşke temiz kalarak yaşasaydık. Allahın razı olmadığı şekilde kurulan bir ilişki işte böyle bitermiş
Cevap sahibi+1 yılHer ilişki böyle bitmiyor emin ol... Bende aynı şeyleri yaşadım ama şu an nişanlıyız...
+1 yılIyi oldi
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılakılsız basın cezası
00 Yorumla kullanmısss
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri