Birlikte olduk beni terk etti?

Çok utanarak anlatıyorum. İlk kez birini sevdim. 20 yaşındaydım. O da 24.. Daha ilk konuşmamızda evlilik niyetiyle geldi. Okul bitmesini bekliyorduk. Üç sene vardı okul bitmesine. O askere gitti o arada falan. İkimizde aşıktık birinci senenin sonunda beraber olduk. Kızlığımı verdin. Diğer senelerde de bu devam etti. Hem sanal hem gerçek olarak. Üç sene ilişkimi sürdü. Mezun oldum. Nişanlanacaktık. Kendisi polis görevden gelince nişan yapacaktık. Onu göreve göndermeden önce yine cinsel anlamda birlikte oldık. Giderken geldiğimde nişan yapıca dedi gitti ve 20 gün sonra kavgalara dayanamadığını evlenirsek mutsuz olacağımızı söyleyip beni terk etti. 10 ay oldu. Çok yalvardım daha kavga etmicez söz dedim bir anlaşabiliyoruz dedim. Ama o bıraktı beni artık sevemiyormuş. Ne için seccademi terk edip evlenmeden kıZlığımı verdim kim için hayatımı mahvettim. Çok kötü durumdayım 10 ay geçti hep onun peşindw koştum onurumdan da oldum. Beni aşağıladı istemiyorum seni dedi. Ben napıcam şimdi onu çok sevmiştim nasıl ayağa kalkıcam unutamıyorum?
Birlikte olduk beni terk etti?