Toplu taşıma
Dikkatimi çeker
Çekmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben normal şartlarda kadınların özgürlüğünden yanayım. Kadın kendine yakışanı giyebilmeli ve dekoltesinden ya da eteğinin boyundan yaftalanmamalı. Ama bu kadar da değil yani. Biz yedi 24 sevişebilen bir toplum değiliz. Hem inanç olarak hem maddi imkanlar olarak kültür olarak kısıtlayıcılarımız var. Ben çok uzun süredir cinsellik yaşamayan bir erkeğim. Geçen gün minübüste incecik tayt giyen memintoları fırtlamış bir kız bindi ben oturuyorum o da ayakta yanımda hemen bana doğru döndü yukardan tutunmak için. e ister istemez tahrik olunuyor. Sertleştim haliyle inene kadar kendimden utandım elimle kapatmaya çalışıyorum belli olmasın diye. Fark etti de zaten e hoş bir durum mu bu bize de yazık sizede yazık.
O kız gün de kaç kisininkini kaldırıyordur
Çekmez, toplu taşımada insanlar ne giymiş diye bakmıyorum.
Sallama
Insanlarin giyimine bakmıyorum, umurumda bile değil, toplu taşımayı insanlar ne giymiş acaba diye inceleme yapmak için değil bir yerden bir yere ulaşmak için kullanıyorum sizlere de aynısını tavsiye ederim.
Bu kişinin dikkat çekmemesi imkansiz
Bakmadığım şeyi görmem, görmediğim şey de dikkatimi çekmez. Konu kapanmıştır.
Tamam uzatma o zaman naş
Cevap
8Cevap
bu kadar rahat giyiniyorsa bende rahatça bakabilirim demektir
yok ya bu bildiğin sapıklık asıl bunları toplumdan süreceksin açık giyinenleri değil
Öhhh tekinin göt deliğine kadar görüyorsun tekinin amının yarığı belli oluyo bu ne seveyim iş
çekmez diyen şimdiden yol alsın aöq
Görüntü kirliliği resmen
Hoş değil
Nesi kötü
Çekmez diyen yalan söyler
Offf benim bile cekti
Lezmisin
Ne yonde cektigi daha onemli bence.
Nasıl yani
Ben sahsen bu fotodaki kizlar gibi giyinenleri gorsem araniyor derim.
Bakana sapık denmez yani
Bakmak var bakmak var
Nasıl yani?
Zıbammm
pardon hanfendi yanlşlıkla değdirdm 😐
en sevdiğim ya.. bayılıyorum bunlara.
Nesine
Seksi mi
iğrenç aök
Neden
Sonra erkekler sapık oluyor mk.
Dimi