crossdresser olan erkekler kadın kıyafetleri giymek nasıl bir duygu ?
siz kadın kıyafeti giymeye nasıl başladınız .sizi çeken nedir .
siz kadın kıyafeti giymeye nasıl başladınız .sizi çeken nedir .
Küçükken neden bilmiyorum karşı cinse aşırı bir hayranlığım vardı. Ergenlikten sonra bu hayranlık karşı cinse benzeme isteğine dönüştü. Lise yıllarımda gizli gizli kadın iç çamaşırı, külotlu çorap giyerdim. Liseden sonra yalnız yaşamaya başlayınca epilasyon, makyaj, kadın kıyafetleri...aldı başını gitti. Gündüz işteyken erkek, evde olduğum zamanlar kadınım. Tuhaf ama eşcinsel değilim, normalde kadınlara ilgim var ama kadın halindeyken erkeklerden başka birşey düşünemiyorum, o anda bir kadınla olma fikri çok itici geliyor. Kadın kıyafetleri giymek nasıl bir duygu diyorsan şunu söyleyebilirim kadınlara dair herşey kutsal bence...
seni anlıyorum .farklı bir zevk
beni ekleyebilirsin .görüşebiliriz .
gay'ler erkeklerden hoşlanırlar. eline erkke eli değmemiş crossdresser beyler var. iftira atmayın.
bılmem kı. sımdı ne demek lazım. kadın ruhlu olanlarda warmıs. gay olanlarda. yok ben erkegım boyle gıyındıgıme bakmayın alayınıza kayarım modları da war. bılmıyom. kendıne kadın gıbı davranılmasını sevenlerde. kadın gıbı gıyınıp erkkesı dusuncelerı devam edenlerde. a p ap olanlarda
kadın kıyafetleri içinde mutlu hissediyorum kendimi, nasıl başladım bir fikrim yok ama çok zor şartlar altında giyiyorum, ailemle yaşadığım için çok zor böyle kıyafetleri giyebilmek. erkeklerden hoşlanmıyorum, yani crossdresser demek gay demek değil:)
mutlu olmak hakkın .ilgi ve merak olmalı başlama nedenin .kendini mutlu hissediyosan giymeye devam et ama ileridede hayatına nasıl etki edecek düşünmen gerekir .sana özel bir durum .
Cevap
3Cevap
kararsızlığı yaşayanlar ve bu düşünceye sahip olanların çoğu kızların egolarından yanlarına yaklaşamayıp tercih düşüncesini değişip arayışa geçenler oluyor
doğru bahsettin .kızların yakınlığını kendinde bulan erkek .kendinde görmek ve hissetmeyi seven ...
o ne aln öyle saçma saçma ığy iğrendim la
bi baksana ne kadar iğrenç
link
adam gibi adam isterler kadınlar
haklısın her zaman kabul edinde budur .
Pasif gay sanırım bu arkadaşlar
olabilir .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar