Ocağın 13 ünde regl olmuştum ve 18 inde bitmişti. 27 ocak daha doğrusu bugün akşamüstü bir şeyler aktığını hissettim ama her zaman ki beyaz akıntı sandım. gerçi beyazları hiç hissetmezdim. sonra tuvalette bir de baktım böyle kırmızıya yakın, kahverengi bir akıntı. ama damla da değil yani baya akmıştı. bu kahverengi akıntılar hamilelik belirtisiymiş diye biliyorum ama sadece sürtünme ile ilişkiye girmiştim. neden böyle olmuş olabilir? bir daha ki adetime daha çok vardı...
Cevabın nedir?
Eski kız arkadışmın da başına bu tarz bir şey gelmişti. Adetine iki hafta kala böyle bir akıntıdan söz etti. bu yaşanmadan 3-4 gün önce de ilişkiye girmiştik. Korunuyorduk lakin daha önce olmayışı korkuttu bizi. Ama sonrasında normal adet düzenine girdi. Her ihtimale karşı hamilelik testi de yapmıştık negatif çıkmıştı o da. Aklında soru işareti varsa hala doktoruna görünmeni öneririm.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Bir önceki adetin tam bitmemiş olabilir, yada vajınal bir enfeksiyondan dolayı akıntın söz konusudur,sürtünme ile hamile kalınmaz,ilişkide bile hamile kalma dönemleri vardır ki böyle bir durumda söz konusu olamaz,akıntının rengini de fazla takıntı yapma koku varmıydı,miktarı neydi bilemiyorum ama çok tereddüt ettiysen doktora görünsen iyi olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürtünme yoluyla ilişikiye girdiğinden bahsettiğine göre hamile olamazsın.Linki incelersen göreceksin zaten hormonal bozukluk ya da çikolata kisti olabilir sorun.Bir jinekoloğa görünüp muayene olursan nedeni tespit edilir.Geçmiş olsun.Bir de şu linki incele oraya göre de çikolata kisti gibi görünüyor link
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
gecende tanıdığım brinde vardı aynı drum adetnden sonra.=)eczaneden 2..3..tlye test aldk işedi bşe ckmadı zaten surtmuşun nlcak bea...bu hayatta varya şu szin vajina kadar çözümsüz bi problem görmedim arkdaş
00 Yorumlaönemli birşey olduğunu düşünmüyorum...
stresli bir ortamdan geçiyorsun yada uzun yolculuk yaptın veya buna benzer durumun söz konusu..
genede doktora gitmen seni rahatlatacaktır...00 Yorumla
+1 yılÇok merak ediyorum bu bayansal sorulara uzun uzadıya cevap veren erkekler doktormu yoksa eşlerinden yada sevgililerinden mi biliyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkmana gerek yok ara sıra stresten kaynaklı akıntınında rengi değişebilir yani çok korktuysanda gebelik testi al bak
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni ilgilendiren bişi değil boşver.
Soran+1 yılaraştır işte google da
Kız arkadaşım şu an tamamen aynı durumda sen geçireli uzun zaman olmuş endişeli olmalı mıyız bundan dolayı?
00 Yorumla
+1 yıltam ilişkiye girememişsin ondan olmuş:)
22 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var?
- +1 yıl
f(x) = (x2+3x+5)/x2-4 bağıntısındaki belirsizliği bulmakla eşdeğer görebilirsin. ya bak, basit sorular cevaplanır da neden burdaki bayanlar erkekleri jinekolog olarak görüyor. ilişkiye giriyorsak üretim/tadilatta değiliz ya:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesik kesik ara ara akıntı gelebilir bu normal ayrıca erkek vajina içine sperm kaçırmadıysa sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldönem dönem olur öyle. stresten falan. devam ederse bi doktora görün.
00 YorumlaRegl öncesi ve sonrası normaldir don't panic
00 Yorumla
+1 yılAdet döngün bozulmuş olabilir.
00 Yorumlahadi gözün aydın anne olucaksın yakında
01 Yorumla
Soran+1 yılof saçmalama :S
isin bitti hahs hamilesin hahahaha :D haha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeyaz akıntı ne nasıl bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdan anlayamadım doktora git.
00 Yorumlakorkuyorsan yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılneyi yapmayayım :S zaten ilişkiye girmedim girecek olsam korunurum
Soran+1 yılama kıyafet vardı :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem