Bayanlar dudaklarına özellikle neden kırmızı ruj sürer?
Güzel görünmek için mi, karşısındakini tahrik etmek mi, kıtafet bütnlüğünü tamamlamak için mi?
Güzel görünmek için mi, karşısındakini tahrik etmek mi, kıtafet bütnlüğünü tamamlamak için mi?
Seksi olmak ile alakası yok dudaklar için en ideal renk olduğunu düşünüyorum . Diğer renkleri düşünmek bile iğrenç düşünsenize mor dudaklı ya yeşil dudaklı biri çok yapmacık durur ama kırmızı biraz da dudaklarımız içi kırmızı gibidir ya da kırmızı tonlarında diyelim pembe gibi en yakışanı kırmızı
tahtik etmek için çünkü kırmızı kanın rengidir ve erkeklerinin kanının harekete geçiren en kışkırtıcı renktir:)
bu kızın haricindekiler yalancıların kralı :)
vayyy be saol:)
kim iksi puan verdiyse o on katını alsın
regl öncesindeki ilk hafta ve regl sonrasındaki bir haftanın sonunda kadınların eroojen bölgeleri kan dolar libidoları artar ve bunun gösterisel simgesi kırmızı rujdur kırmızı ruh sexe davettir haydi bayanlar inkarlarınıız bekliyorum ? :))
inkar etmem her zaman sürerim:)
dürüst kadınlar kırmızı rujdan daha sexi bence oooofff oofff offf diyorum :)
fazlasıyla dürüstüm hatta çevremdekilere bu kadar dürüst olma dedrtcek kadar;)
Kırmız renk cinsellik rengidir. Avrupadaki genel evlerin çoğunda yataklar ve odalar baştan aşağı kırmızıdır
Cevap
6Cevap
Eskilerden beri bu böyledir. Kiraz dudaklım kelimesi de ordan geliyor :D
Hem kendi dudak rengimiz kırmızı yada pembe tonlarında olduğu için ruj seçimlerimiz hep bu tonlarda olur.
beyaz tenli insanda yüze hareket getirir.her yüze yakışmaz ama o yüzden her kadın kullanmaz.
Beyaz tenliyim ve yakistigini dusunuyorum. Tabi ayda yilda bi surerim. Ne o oyle hergun kirmizi dudaklarla cik dolas.
Çünkü kırmızı şehvetin rengidir. Herkese her şeye de yakışır.
çok sık süren olduğunu sanmıorum ogün onu sürmesi gerkmiştir ve sürmüştür
çünkü: zaten dudaklar kırmızıdır başka renge niye boyasınki :) arabalarda bile rengini değiştirirsen ruhsata işletmen lazım masraf :) :)haha
yerim oo kırmızı dudakları... bak nasıl tahrik oldum :))) kırmızı güzeldir
sexi durduğu için . ve büyük dolgun dudaklara kırmızı ruj ideal olduğu için genelde kırmızı sürer bazı kızlar dudakları dolgun olanlar yani.
güzellikten zira, dikkat çekmek için olduğunu düşünüyorum
Dudaklara dikkat çektirmek.
bana yakışmıyo o yüzden sürmüyorum
tonunu bulamiyorsundur
Karşındakini tahrik etmek için.
Sen bir kadın olarak ne kadar yobaz k a ş a r s ı n demek ki o amaçla surermissin sen
çünkü dudaklar kırmızıdır.
erkeği tahrik etmek için...
daha sexy görünmek için zaaar
kardeş nerelisin_?
sevdiğim için sürüyorum ben
Kendilerini o rujla daha güzel hissettikleri için.
şık olacağı için
yakıştığı için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar