Korkmana çekinmene hiç gerek yok ilk zamanlar belki aktif olmayabilirsin ama bu şekilde yapmanda doğru değil . Bu akşam güzelce giyin güzelce derken seksi bir şekilde giyin ve yanına git bütün korkularına bir yana bırak yaşayacağın güzel anları düşün . Güzel an derken illa seks değil eşinin mutlu olduğunu ona karşı sevginin ve onun sana olan sevgisini düşün ve sonrasında güzel birliktelik . Burada dengesiz yorumlara kafa yorma boşver o senin eşin bugün olmazsa yarın olacak bir iş için eşinin de keyfini kaçırma . Ona uzak durman cinsellik için değil sevgi olarak ona yapacağın en kötü şeydir .
52 Yorumla- +1 yıl
en mantıklı ve en güzel cevap mad grilden gelmiş sonunda olacak iş ve daha sonrasında çocuğunu kucağına almak var
Soran+1 yıloyy oyy hele bı sunı halledım dogumdan da korkacam ben daha o zamanda soru soracam :) kendımı ıyı tanıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasma kendini..illaki birlikte olacaksınız ne mutlu sana ki anlayışlı biriyle karşı karşıyasın..ama suyunu cıkarmamak gerek..kasma kendini..canın yanmayacak..uzun bir ön sevişme canının yanmasını engelleyecek..zaten öyle büyük şeyler hayal etme..eşin içine giricek ve 3-5 dk olmadan boşalıcak..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöncelikle utanacak bir şey yok..bunu değişik şekillerde çözebilirsiniz..
loş ortam ya da giyinik olarak veya doggy style pozisyonu deneyebilirsiniz...yada p*rno bakarak bunu aşmaya çalışabilirsiniz..yaratıcı olun biraz..
korkmaya gelince acale etmezseniz (ki 3 gündür zaten sabrediyorsunuz) ve yanınızda kayganlığı sağlayacak krem veya benzeri buludurursanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum..
içine girerken erkek gayet yavaş olmalı..214 Yorumla
Soran+1 yılbılmede hızlı yaparsa cok mu acır
Cevap sahibi+1 yıleh tabii..ama 3 gündür seni bekleyen eş bu kadar düşüncesiz olamaz..
Soran+1 yıl:)) 3 gun cok mu sen olsan en fazla ne kadar beklerdın ve beklemekten sarın tasıca napardın
Cevap sahibi+1 yılyani el meçbur bekleyecek tabi ama eşimi ikna etmeye bakardım..olmadı bir güzel içirirdim, kafası kıyak olunca nasıl olsa aslan kesilirdi..kediyi içirmişler kafayı bulunca ormanda aslan aramış ya o misal yani..
Soran+1 yıl:))))))) sımdı ıcsem gelınce benı sarhos bulsa kurtuulurmuyu aceba :)
Cevap sahibi+1 yılbirlikte içmeyi denesene..öylesi daha zevkli..korktuğun ve utandığın her şeyden kurtulursun..korkma o da sevecek bu durumu..
o alkol almıyorsa cin veya votka tarzı bir şey kullan kokusuz olandan yani..
onlarda zaten yanında meşrubatla filan içilir haberin olsun..
Soran+1 yıl:) tamam bu aklıma yattı
Cevap sahibi+1 yılhangisi yalnız olanmı yoksa birlikte olması mı?
Soran+1 yılo ıcmesın sonra bende zedelenme felan olur ben ıcım sadece :)
Cevap sahibi+1 yılayrıca aklına kötü şeyler getirebilir..daha sonra başka zaman çilingir sofrası kurmak daha mantıklı olabilir..
dediğim gibi çok fazla içme..ne kadar alışıksın bilemiyorum ama daha önce hiç içmediysen içeceğin limit 2 su bardağını geçmesin..onuda 2-3 su bardağı fanta veya cola tarzı meşrubatla sulandır..yanında da peynir veya çips olsun atıştırırsın..unutma bir bardak al eline azıcık içki geri kalanına meşrubat ekle ve afiyet olsun sonra aynı karışımı tekrar hazırla o şekilde devam et..
Soran+1 yıltesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılburada en önemli şey sarhoş olduğunu farketmezsin..
birde bakmışsın kafan olmuş zoom..
o yüzden içki totalda 2 su bardağını ya da çeyrek şişeyi geçmesin...meşrubatta sınır yok..istediğin kadar...mutluluklar dilerim..
Soran+1 yıltesekkur ederım ınsallah olacak
Cevap sahibi+1 yılrica ed..
Karı koca da olsanız (fiziki olarak) sonrası için eşinle iletişimi yüksek tut ve sorun devam ederse tıbbi destek alın, böyle bir destek almakta utanacak birşey yok. Seksten bu kadar utanırken sağlıklı bir seks hayatınızın olması zor olacaktır. Çözümü de çok zor şeyler değil eş anlayışlı olduğu sürece.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ilginçsiniz :)) Şu an evli olsam, vallahi kucağından inmem eşimin... :))
Size sorulmuş ama hep de korktuğunuzu ifade etmişsiniz. Niçin korktuğunuzu anlamak gerek. Kendinizi ifadeye açık olursanız burada da inceleyebiliriz, olmadı bir bilirkişiye/uzmana danışırsınız... Ya da yeni evli olduğunuz için birazcık zamana bırakırsınız... Ama eşiniz açısından düşünürsek, durum vahim :))...315 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
Hanımefendinin eşi anlayışlı bir bey ise durum er yahut geç çözümlenir diye düşünüyorum,
Soran+1 yıl:)))) bende öyle düsünüyoruum
Cevap sahibi+1 yılCinselliği teorik yönü ile de tanıyın, ısınma sürecinizi hızlandırır.
Soran+1 yılsana bısey söyllimmi eşim kadın dogum uzmanı asıl korkma sebebım bu aslında sımdı o herseyı bılecek rahat hareket edecek bende bısey bılmeden öyle kork korka bakacaam
Cevap sahibi+1 yılSiz de bilin işte, öğrenin, sonra da tatbik edin birlikte... :)) Ne kadar bilirseniz bilin; siz olmadan o eksiktir, o olmadan da siz eksiksinizdir... O sebep ile tamamlanmak demiyor muyuz zaten... Bu hem neslin devamı, hem de daha keyifli bir hayat için bedenimize yerleştirilmiş bir haz motoru keyfiyetindedir... Korku sebebinizi anlayamadım, o sizin eşiniz, niçin çekiniyorsunuz...
Soran+1 yılsen bana cesaret verdın eve gelsın yapacam :)
Cevap sahibi+1 yılEşinizle birleşme, bütünleşme, zirveyi kazanma penceresinden bakınca ne hissediyorsunuz... Hala korkulacak ve utanılacak bir şey mi imiş... :))
Soran+1 yılaksm bakacam :) bılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAcaba yaşınız nedir?
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılBi' kahve? :))
Neler oldu/olmadı? :))
Soran+1 yılgece geldı eve yemek hazırlandım o yerken gıttım odaya gecelıgımı gıydım dantelli cazibeli bir sesle egeeee dıye seslendım sonrasını hatırlamıyorum ALlah ne verdıyse :)
Cevap sahibi+1 yılYüküm ağır, çok yorgunum, gel bir de sen yorma :))
Olan oldu, giden gitti, gel üstünde durma :))
Aklım çoktan, firar etti, n'olur hesap sorma :))
Soran+1 yıl:))))
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılyeni gelinin ...ğa sarıldığı gibi lafını boşuna söylemişler o zaman. Eskidenmiş demekki onlar şimdiki kızlar daha 1 ağır daha 1 utangaç olmuş. Olurmu öyle saçmalık ya varya 1 tatsan bırakamazsın çok naz aşık usandırmadan yap şu işi
113 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapacam bana biraz ögretirmisin çok tecrübesizim
- +1 yıl
bu kişi bence birşeyler neyse ama tatdan kadın bırakamazmış duymuştum
Soran+1 yılnasıl kasma o ne demek utanırım ben yaa keske hersey bı anda yasansa bıtse dıyorum bazen olmuyo ama
- +1 yıl
neyi öğretilir annem bunun ya . kendini kocanın kaslı kollarına bırak zevkin doruklarına çıkartacaktır seni . :)
- +1 yıl
bazı yerlerde kız evlendikten sonra kız tarafından bilgili kadınlar gider gerdek öncesi kıza cinsellik dersi vermeye sana öyle ablalar gelmemiş galiba annem :) sen bu gece çırılçıplak yatağa gir kendini kocanın becerikli kollarına bırak sabaha lokum gibi uyan. ne dersin.
Soran+1 yılben soyunmayada utanırım ama
- +1 yıl
kocandan önce yatak odasına git soyun yatağa gir pikeyi çek üstüne nasıl olsa nerde bu kadın diye gelecek kocan yanına sokulacak seni öylede görünce kimse alamaz elinden artık ...
Soran+1 yılteşekür ederım ınsallah bunu yapabılırım barı
- +1 yıl
yap yap adamı da huylandıracaksın. kimbilir o ne düşünüyor aklına kötü kötü şeyler getirtme adamın. hem kendi keyfini hem onun keyfini yap bu gece yarın da tatil ooooh mis.
Soran+1 yılgercekten acıyomu cok
- +1 yıl
kendini kasma hiç 1 şey olmaz annem
Soran+1 yılsaol tesekkur ederım
korkma. yakınlaştığınızda ön sevişmenizi uzun tutmaya çalış. mesele birbirinize dokunun öpüşün koklaşın birbirinizi bedenen tanıyın. yavaş yavaş ilerleyin. bu şekilde korkularında ve utanmandan kurtulabilirsin. ama böyle yapmaya devam edersen mutsuz olabilirsiniz. kendini kasma, korkma ve utanma. yavaşça ilerle alışarak.
00 Yorumlakaç yaşındasın gerçekten merak ettim. hadi bilgin yok, NEDİME de mi bulamadın kendine. anan veya evlenen kuzenin de mi yok sana yön gösterecek.
üzüldüm açıkçası.00 Yorumlaşimdi benm anlamadgm cınsellk konusunda sadece erkeklerın mı ıstegi olyo erkeklerınmı sınırsel organlarnda depreşmeler olyr.Ben sanıyorm kı erkek ne kadr istekli olyrsa kadında bır okadar istekli olr.
00 YorumlaSorunu aşmanız iyi olmuş , aynı durumda olan biri oldu mu buradan sende yardımcı olursun artık
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla uzan yataga hareketsız bıcımde kal ılk yapısın nede olsa ben öyle yaptım .)
Soran+1 yılevet
+1 yılbak korkulacak bir durum yok yeni evli birisi olarak söylüyorum emin ol çok mutlu olacaksın sadece korkularını bir kenara bırak ve zevk almaya bak :)
00 YorumlaKarı koca olamadın mı yoksa tecrübesizlik korku mu veriyor?
03 Yorumla
Soran+1 yıltecrübesizlik korku verıyor
+1 yılkarı koca olmak için ilaa ilişki olması lazım imam ve resmi nikah varsa karı kocasınız zaten siz
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama onun normal adını söylemekten utandım
- +1 yıl
onun normaal ismi neymiş ki ? bende bilmiyorum ama biirde şey buraya yazarken utanmamışsın ama
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
öyle işte
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Her evlenen hemen gerdeğe girmiyor zaten zamanla olur sakin ol.
10 Yorumla
+1 yılsenin adına sevindim :) merak etme o halsizlik en fazla 2 gün sürer sonra geçer :)
00 Yorumla
+1 yılözelini neden paylaıyorsun ki kardeşim yani günay bunları bizle paylaşmak
00 Yorumla
+1 yılne demek kaçıyorumD: böle devam edemezki nereye kadar kaçıcaksın peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum sence en fazla nereye kadar kacabılrm
- +1 yıl
beni bir eklesene sen bakim!
kaçan kovalanırmış bakalım nereye kadar kaçıcaksın :)
022 Yorumla
Soran+1 yılbılmem sence en fazla ne kadar kacarım
Soran+1 yılyaa glarım bak napacam ben sımdı sabrının tükendının bende farkındayım
Soran+1 yılbıde utanıyorum dusunsene senı bırı ılk defa cıplak görse utanmazmısın
Soran+1 yılnasıl olcak o
Soran+1 yılben mı :)
Soran+1 yılsen onun yerınde olsan napardın
Soran+1 yılo utanmıyokı konusuyo konusmasını bıtırırkende senı zorlıcak degılım ama gözünde büyütme felan dıyo sen hazır olunca söyle o zaman yaparız felan dıyo ama yapmak ıstedıgınıde bellı edıyo
Soran+1 yılbu ne sımdı
Soran+1 yılsen bosver sahın abıyı bırazdan eve gelır napım
- +1 yıl
ne yap biliyomusun üstüne giy bir sexi gecelik makyajda yap güzelce kapıyı aç sexi sexi bakışlar at ve direk yapış dudaklarına gerisini o getirir zaten azcık cesaretli ol yahu korkunun neye faydası olmuş acıcağını düşünme zevk alıcağını düşün o kadar utanıyosan gözlerine bakma kocanın ışığı karat bitirin işi :)
Soran+1 yılyüzüne zaten bakamam ama bıradan yapacam galıba dıger dedıklerını
Soran+1 yıleglence bıde bana sor :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kaçmak yeter, yavaş yavaş tenlerin teması gerek, sonra yavaş yavaş gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılo yavas yavasın basını basarsam sonunu o getırırde bende o bsı bsaracak yurek yok :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. kendini ona ve olayların akışına bırak bak göreceksin ne kadar kolay olacak ve sen onun bağımlısı olacaksın
00 YorumlaRaad ol mübarek adam 3 gündür sabrediyo daha ne yepacak sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkuyo musun çıplak görmedinden mi çekiniyosun ?
en fazla ne kadar gördünüz birbirinizi04 Yorumla
Soran+1 yılben onu cıplak gördum amaa o benı görmedı
Cevap sahibi+1 yılbu önemli bak seni geriye iten ne
seni çıplak görmesi korkusu mu acıyıcak olması korkusu mu
Soran+1 yılıkısıde var bıde üstümü ben mı cıkarracam o bana bakarken
Cevap sahibi+1 yılben evli değilim ilişkimde olmadı ne lşekilde soyunuluyo ortamı bilmiyorum
ama sana tavsiyem acıyıcak korkusu çok varsa heemn psikologa git adamın sabrı taşar ama sırf utanmaksa onu kendin yenebilirsin
mesela banyo yaparken kapıyı açık bırak fazla kalırsan o girer o şekilde o ilk anı geçirmiş olursun o iş kolayda acıma korkusu zor ilerisi için ilişkinizi zedelemesin
sen nasıl gördün onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılvereceksin ne yapasın nereye kadar kaçacaksın ver kurtul
112 Yorumla
Soran+1 yılyaa ben nasıl yapacam üstümü cıkaracak benı ellıcek ıyyk ben duracammı öyle yapamam ben
Cevap sahibi+1 yılniye evlendin o zaman evlenince başına gelecekleri bilmiyormuydun ?
Soran+1 yılbılıyodum aslında ama o zamana kadar gecer dedıler
Soran+1 yılkorkma dedıler ınandım
Cevap sahibi+1 yılsen herifi bulunca adama hücum edip üzerine atlamışsındır burda millete name yapıyorsun 3 günde adamın cacığını çıkarmışsındır sen ;)
Soran+1 yılbenmı o benım ccıgımı cıkardı asıl gelınlıgımı parcalıcak gıbı cıkardı korkudan altıma edecektım nasıl kurtuldum hala haayret edıyorum
Cevap sahibi+1 yılsen ayıylamı evlendin?
Soran+1 yılyok erkekle:)
Cevap sahibi+1 yılsen adamı sevmemişsin
Soran+1 yılsevdım ama asırı ıstek duymasını sevmedım
Cevap sahibi+1 yılisteyerek evlenmemişsin bundan bu sonuç çıkar
yatağa girince ışığı kapa kendini ona bırak ,yzülerinizi görmezseniz utanmazsın.ben hala ışığı kapatarak yatarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılyatağa uzansın...sen üstüne çık...kendini hazır hissettiğinde ilişkiye girersiniz...
04 Yorumla
Soran+1 yılüste benmı cıkım
- +1 yıl
evet..kendini hazır hissettiğinde (artık kaç saat sürerse) kocanınkini içine alırsın...yani ipler sende olsun...
Soran+1 yılıcıme almakmı ılk yapısta gırermı tamamen
- +1 yıl
bir anda hepsi girmez...yavaş yavaş içine alırsın...canın acıdığında kendini geri çekersin..sonra tekrar...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama sonunda gidicek bu kızlık ne bu korku leyn :D
05 Yorumla
Soran+1 yılnapım kız ne edım utanıyomda napacam üstümü bıle cıkarttıramam ben
Cevap sahibi+1 yılsalak mıdır nedir ya :D seks dünyanın en güzel şeyi istediğin gibi davran
Soran+1 yılbıttı gıttı tuhaf hıssedıyorum su an :)
Cevap sahibi+1 yıl:D canım benimm
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırlı olsun :)
nasıl oldu biraz bilgi versene bize
bende hep düşünüyorum nasıl olucak die00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılten uyumu zamanla atlatırsınız , biraz bakım sadece
00 Yorumla
+1 yılsarıl uyu sex yapmak zorunda değilsiniz ya zamanla alışırsın kaçmak bu sorunu çözmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. hadi hayırlı olsun gözün aydın
06 Yorumla
Soran+1 yılkocamın gözu ydın aasıl :)
Soran+1 yılamın sanada ınsallah
Soran+1 yılAllah bagıslasın
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. ön sevişme şart:) kıvama geleceksin işte:Pp
04 Yorumla
Soran+1 yılyaa ne kıvamı korkuyorum sen ne dıyosun
Soran+1 yılo yaparken ben napacam ustumu omu cıkaracak nolacak
Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. vay be helal olsun o kocaya :D
012 Yorumla
Soran+1 yılneden sen olsan napardın
Soran+1 yılsabrın tasarsa nolcak peki
Soran+1 yıl2 yıl sürdürdü karın nolcak
Soran+1 yılyok sorumun cevabınnı ısıyorum karın 2 yıl kactı senden nolck ( o kdar ben bıle kacamam yamınle )
Soran+1 yılsen naparsın pekı barutun patlaması ıcın
Soran+1 yılıste onu nasıl yapacan
demekkı sevmeden evlenmıssın
06 Yorumla
Soran+1 yılhayr cok sevıyorum
Soran+1 yılutanıyorum korkuyorum
Soran+1 yıl3 yıl ettık görücü usulu degıl
Psikoloğa onu söylim yoksa çok aldatılırsın :))))
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldunuz mu ? çok merak ettim ya .Takipteyim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılollmadık daha eve gelmedı hastaneden ızın almaya geldı yarın balayına gdecez:)
Cevap sahibi+1 yılohh ne güzel valla orda olur artkk
Soran+1 yılkızlık zarı gıdınce bı kac akka kanayıp bıtıyomu hemen
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum valla ben bakireyim
Soran+1 yılben söylerım o zaman sana yasadıktn sonra :)
Cevap sahibi+1 yıltamam bekliommmm
aceleniz yok...peki arzuluyormusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece korku
Soran+1 yılnolacak sımdı
Soran+1 yılaksam korkudan baylırsam zamnadan farklı ılaclar gerekebılır
- +1 yıl
İlk gece erkeğe ve kadına öneriler...
Başarılı bir ilk gece için kadının yapması gereken; eşine hazır olduğu ya da hazır olmadığı mesajını net olarak verebilmesi, ön sevişme aşamasının kontrolünü kendi eline almasıdır. Erkek de kontrolü kadına bırakmada gönüllü olmalı.
Erkek ise kadının kendisinden farklı doğasını kabul etmeli, bir kadının cinsel ilişkiye hazır olmasının erkekten daha uzun sürdüğü gerçeğini göz önünde bulundurmalıdır.
Daha sonraki ilişkilerinin aynısı olabilecek ilk
nişanlılıkta hiç yakınlaşmadınız mı
04 Yorumla
Soran+1 yılyakınlastı o ama ben ordada kactım
Soran+1 yılyaa korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkma bişeycik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır :)
00 Yorumla
+1 yılneden utaniyosun ayip bişeymi yapcanz sanki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörücü usülümü?
02 Yorumla
Soran+1 yıldegıl
Cevap sahibi+1 yılilk bastaki yoruma katiliyorum bende ozaman öyle yapmalisin korkamana gerek yok o senin kocan artik
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar