anal günah. bende yapmayı düşünmüyorum. nişanlımda yapmayalım günah dedi.. yapmıycaz yani . acaba keşke yapsa diye düşünüyomudur içinden? evliler anal yaptınızmı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirbirinizden tiksinip soğuyabilirsiniz. yaparsan bittiği zaman kendini rencide edilmiş aşağılanmış hisseceksin. onunda sana saygısı azalacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılyapmam zaten.. bu cevap iyi geldi teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılyapmasan iyi olur. ön dururken bunu yapmak bir kadına hakarettir.
- +1 yıl
Ne alaka be hakaretle :) bunu seven bayanlar rencide olmayi seviyormyani ? Iiymismya :)
+1 yılnisanlı konuşulacak şeyler değil bence bunlar hayır yapmam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yılSoruya bakarmısın evli olanların büyük çoğunluğu anal yapıyormuş gibi yapmayan var mı diye soruyor hanım kızımız..
Zaten sırf anal yapmak için evleniyorlar evli olduğu halde bakireliğini menopoza girene kadar koruyan genç kızlarımız bile var..30 Yorumlane günah ya ona bakarsan gözünün içine baksan oda günah.sırf 31 çekmek için buraya soru yazıp bekliyonuz ne cevap gelecek diye.düşünüyordur merak etme.ne delik bulursan sok evli bekar farketmiyor.bir tane evlilik cüzdanı belirliyor nrerye sokacağını
33 Yorumla
Soran+1 yılbu dünyanın birde öbür dünyası var unutmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılben normalde istemiyorum eşim bir ara çok zorladı tamam dedim tam sokaakken öyle bir acıdıki anlatamam hemen geri çekildim bir daha denemedim
64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaya yapıyoda ben yapamıyorum heralde isteksiz yaklaştıgım için acıdı kendimi fazla sıktım
- +1 yıl
isteksizlik dafa fazla acımasına yol açan hareketleri yaptııryor
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Sen evlileri geç de bekaretini korumak isteyen ama anal olarak da günün gün eden kızlara ne diyeceksin?
11 Yorumla
Soran+1 yılben bakireyim nişanlım bakir. evlilik var. bekliycez hiç lişkiye girmedik bekledik sabrettik. o insanların kendi suçları bven karışamam.
Belli nokta olmasada analı anlarım, belli nokta varken anala gerek yok. Buna takıntı yaparsa zaten ilişki içten zarar görür. Baştan konuş hepsini bence...
00 Yorumla
+1 yılSanane evlilerin yapıp yapmadığından? Sen yapmak istemiyorsan söylemişsin tamam demiş otur aşağıya.
00 Yorumla
+1 yılYapan var yapmayan var isteyen var istemeyen var isteyip de söyleyemeyen var istemesede yapan var çok ihtimal var yani bu konuda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal olmadan sex olurmu ya :) ayrica neden evlenince ? Evlenmeden once yapanlar sayilmiyormu :))
02 Yorumla- +1 yıl
Saçma bu yorumları yapanların çogu yapmamış boş boş yazılar yazıyor. Yapmanı tavsiye etmem zevk verir ama hak yolu varken bok yoluna gitme derimç
- +1 yıl
Sen bok yolu olarak bakarken ben partnerlerimle aldigim zevke bakarim :) yatakta bir sınır yoktur benim dusuncemde :) anal sexde harikadir. Nasil yapacagini bilirsen vajinaldan daha zevkli dir bir kere :) ki suanda bana hak deliği die bisey yok kacak et kesiyorum hatta bildigin mezbağa isletiyorum :) analmyapmadan sex yapıyorum diyene gulerim ben :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle sormuşsunuz ki sanki yapmalılarmış gibi:)) tercih meselesi ancak bir çok sağlık problemine davetiye çıkartır.
10 Yorumlalan o nasıl mıdedir ya...lan bildiğin bağırsak ya.. yazık günah
20 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO iş biraz fizyolojik benim penisin biraz kalın olduğu için analı istesek bile yapamıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilim ama evlenincede anal ilişki düşünmüyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıliçinden ne düşündüğünü nişanlına sormaya ne dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliyim ama eşimle değilde başkasıyla yapacagım karşı tarafın istegiyle
00 YorumlaHak deliği varken bok deliği niye.. Niyee
12 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diyorum niyeeeeeeeee :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin aklının bir yerinde de kalmış belli ki
13 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
doğumdan sonra istiyicektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yapmam ya
- +1 yıl
sanki adam istiyecek diye her şeye evet demek zorunda
hayır ama bence sen de merak ediyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben kesinlikle yapmak istemiyorum.. korkuyorum gerek yok. allah korkusu var bizde
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. evliyim ve yapmadım
52 Yorumla- +1 yıl
Denemelisin , esinle arana cok farklimbir heyecan katacaktir :)
+1 yılGünah yapmayin derim...
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmam.. haram zaten.. )
- +1 yıl
hem haram hemde senin sağliğin açisindan iyi değil anladin sen onu :)
+1 yılSen istiosun ki bu soruyu sormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen içinden bence yapsak die geçiyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasından sanane
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yapmayan cokkkkk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem