Arkadaslar. goguslerim bunun gibi ben anlamiyorum sarkik mi degilmi ama sekli boyle sarkik gibi o areola denen halkasida. resimdeki kizin gibi buyuk hatta biraz daha genis yani bu kizinkine coook benziyor. Daha buyurmu goguslerim yoksa gelisimini tamamlamismi?
18 yasindayim goguslerim resimdeki gibi daha buyurmu? (Resimdeki ben degilim gogusleri cok benziyor,)?
Arkadaşım aklından belki de çok değişik şeyler geçiyor. İnsanlar beni beğenmiyor, şöyle diyorlar böyle diyorlar falan diye. Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur. Başkaları için kendini değiştirmeye ve kendini değiştirmeye çalışma. Ayrıca küçük göğüsü büyük göğüsten daha kötü gösteren ne? Bence dert edilecek şey değil ama yine de yaşayan sensin tabi sen bilirsin
Bence ideal ve olması gereken boy ve kıvam zaten bu.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama. bazilari bu gogus tipine sarkik diyo yani oyle gozukuyo ama sutyenle dik duruyo ayrica cok yumusak ama. kizla aradaki tek fark benim o halka. kismi daha genis daha buyurmu ya
Halka kısmı daha büyükse muhtemelen daha büyüyecektir zaten. Sarkık olup olmadığını kalem testi ile ölçebilirsin. Zaten daha gençsin senin yaşında sarkık göğüs falan olmaz.
Evet ama resimdeki gibi iste boyle dimdik degil resime bakarsan dik durmadigini anlarsin bazilarinin yusyuvarlak sert oluyo benimki oyle degil ayni resimdeki gibi kendini salmis gibi ama. sanki sekli tam olusmamis. mesela daha buyuk kadinlarin gogus seklinden farkli sanki daha geliscek gibi bilmiyorum
18 yaşında gelişimini tamamlaması lazım ama sen spor yaparak ve hormon takviyesiyle göğüs büyütebilirsin.. nasılkı travestiler hormonlarla meme büyütüyorlar seninde büyüyebilir
Yeterli daha Ne kadar büyüsün? Büyük Ve sarkık olacağına küçük dik olsun. Beni harekete Geçirir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide. Dik drgilki bazilarinin gogusleri yusyuvarlek ve dimdik benimki ise resimdeki gibi yumusak kendini salmis gibi ilerde evlencegim kisi insallah begenir
Kodumunun sapığı ya. KS sizlerden bir türlü temizlenemeyecek değil mi? Başlatma eski sevgilinden şimdi. Eski sevgiline bir sana iki ulan, yeter defolun gidin şu siteden.
@Articuno hadi olm adam ol biraz. ne sapıklığı bilmediğin şeyler hakkında konusma bebe... Türkiyedeki gibi değil burdaki yontemler.. ne taktilkleri var
Masajla falan hiçbir şeyin büyüğü küçüldüğü yok. Amacın sapıklık. Azıcık adam olsan kız kardeşin yaşındaki kıza sapıklık yapmazsın. Gizli kullanıcı olup sapıklık yapınca adam mı oluyorsun? Yaşından utan be.
Ama. bazilari bu gogus tipine sarkik diyo yani oyle gozukuyo ama sutyenle dik duruyo ayrica cok yumusak ama. kizla aradaki tek fark benim o halka. kismi daha genis daha buyurmu ya
Neresi iyi resimi yanlismi goruyosunuz kizin guzelligine bakmayin sadece boyle yumusak kendini salmis gibi degilmi hic dik degil ayni resimdeki gibi duruyo
En İyi Cevaplar