Göğüs ucu ağrısı regl habercisi mi? Yoksa göğüs ucu ağrısı hamilelik habercisi mi?
Önemli benim için.
Önemli benim için.
Aklıma gelen ve genelde rastlanan 3 konuyu yazabilirim.
Öncelikle belirttiğin semptomu genişletelim. Genelde meme ucu ağrısı, memelerde gerilme hissi ve meme uçlarında kaşıntı olarak rastlanır
1- her ne kadar gelişim dönemi 18 yaşında tamamlanır dense de bazı insanlarda 19 ya da badirde olsa 20 ysşına kadar devam eder. Gelişim döneminde bu semtomlar olur.
2-dediğiniz gibi regl dönemlerinde de bu semptomlar olur
3-memeler soğuk alır üşütülürse yine aynı semptomlar görülür.
Çok teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğiniz için
Başa belirtiler de var regle dair odur diyorum heralde
yine bir hanım kardeş bu durumdan şikayetçi idi ki kadınların çoğu bunu yasar. regl döneminde vucudda ödem oluşur bu ödem ise goguslerde toplanıp göğüs büyümesi ağrı meydana getirir sebeb budur. başka bir sebebte yoktur.
Regl olacakken gogusler komple acır. Sirf göğüs ucu agrisi başka Birşeydir doktora görün benve
İki gün önce öyleydi şimdi sadece uçları
Regl öncesi uyarıdır. Ya da hamileliğin erken dönemlerinde de göğüslerde hassasiyet olur
Hamile miyim yani
Hayır canım tek başına bu belirti değildir. Sadece belirtilerden biridir. Her göğsü ağrıyan hamile demek değil yani.
Bşlşyorum tabiki de ama o ihtimal da var ve yaşım18
Adet öncesi normal bir durum bir de tam olarak kaç yaşındasın
18 im
Ergenlikten itibaren meme büyüdükçe meme yapısına göre areola ve meme ucu da iyice şeklini alır, areola yani meme ucunun çevresinde genişleme olurken bazen derinin gerilmesi ağrı yapar.
Onu biliyorum Çok teşekkür ederim ama benim adet olmam lazımm tüm belirtiler var sivilce kasık ağrısı göğüs ağrısı bir de uçlarda koyuaşma da var Bu nedir?
Meme son halini alıyor diyelim çünkü meme ucu cevresi onun dışında hamilelik döneminin ilerleyen zamanında olan bir durumdur
Regl dönemi yaklaşınca bendede ağrı oluyo ama yinede bir doktora görün istersen
Genelde regl öncesi olur
evet regli olmaya yakın olur.
Olabilir
Evet
Regl döneminde ve gelişme döneminde göğüsler sertleştiği için göğüs uçlarında ağrı olabilir.
18 im onu geçtim. De tüm göğüs değil benim sadece uç kısımlar?
Hala gelişme dönemindesin ama. Vücudun değişir daha
Olabilir ancak iltihap üşütmeden de kaynaklanabilir
Regl olmam lazımdı ama..
Ağrıdan şikayetçi değilim regl olmuyorum kasıklarım ağrıyo sivilce göğüs ağrısı falan tüm belirtiler ama bu sefer olamıyorum
Strest diyorum heralde
hamilelik habercisi de olabilir
Nasıl?
Günün yaklaşıyor mu
Sanirim.. inşallah diyorum
Hangisi ama
İkisi de.
Emin misiniz yaa :/
Aklına gelen o şeyden maalesef
Düzensiz benim işte Bazen 3 ay 1 ay olamdığım oluyor
Genetik :/
Regl dönemi