İlk seferde olma oranı nedir?
Alkol Sperme etki eder mi yani hamilelik açısından?
Alkol Sperme etki eder mi yani hamilelik açısından?
iki regl zamanın tam ortasına denk gelen 2 gün yumurtanın doruk noktasına erdiği zaman.. bu 2 günü yakalaman lazım.. Alkol olmaz ; spermi öldürür alkol.. Bu 2 günde poponun altına bir yastık koy. ve cinsellik bittikten sonra ayaklarını yatağın başucuna yukarı kaldır bir süre bekle öyle..
Olabilir de olmayabilir de. Takvimini iyi ayarlaman lazım ama babasız büyüteceğin çocuğun vebalini alma
Hamile kalınca bir babası olucak
Ama ondan uzak bir baba. Varlığı yokluğu belli olmayan bir baba. Hırslarınıza bir insanı nasıl kurban edebiliyorsunuz şaşıyorum
:) hamile kaldım da bu sorular kaldı
Böyle aptalca bir şey yapma
İçini döllet
ahahah :D
Cevap
29Cevap
Arkadaşlar hamileliğin matematijsel hesabı yoktur. Bu okuldaki havuz sorusu drğil. Oran orantı kurulamax. Boş yere sormayın. Ordinaryusa sorsanız dudak büker
Adet döngünün 14. gününde ilişkiye girin. Menstural döngünün gebelik için en uygun günü 14 tür. Yumurta fallop tüpünde kalır.
AIDS olmadığından emin olduğun beli kuvvetli biriyle korunmasız ilişkiye gir içine boşalmasına izin ver dokuz ay sonra annesin
Kafalar iyi hamile kalırsan çocuk ya meyhaneci olur ya kerhaneci bunu göze alıp yap
alkol etkilemez. evliliğimde çocuk hemen olmadı. eşim beni alkol aldığım için olmadğını ifade etti gittim sperm testi yaptırdım. hersey normalin üstündeydi :)
İlk seferde oladabilir olmayadabilir. Ama bir kaç kez denemek hamile kalma şansını artırır.
deneyip bakacaksın. ilk seferde olması şart değil olmadı ikincide olmadı üçüncüde olmadı dördüncüde olmadı beşincide altıncıda yedinci sekizinci 9. 10. milyona kadar yolu var
Doğru pozisyon ve boşalma sonrası yapman gerekenler var daha etkili döllenme için
Boşalmadan sonra spermler içinde kalsın o şekilde yat birde regl dönem arasına getir yani iki regl döneminin ortası olsun
Alkol kullanma sperm kalitesi artırıcı yiyecekler yemelisiniz
Mesela nedir?
Alkol olmazsa koruncak korunmamasi için alkol düşünüyorum
😔 alkolsüz koruncak
Alkol ihtimali düşürür ama yine de ihtimal var. Doğum kontrol yöntemlerine müraacaat etmeniz gerek.
alkol kullanılmamalı
2 adet döneminin tam ortası -2 + 2 gün lerde hergün ;)
böyle yaparsan o çocuğu kabul etmez eğer hamile kalırsan
zorla güzellik ( bebek ) olmaz
ne yapıcağını gerçekten bilmiyoor musun?
Sarhoş edip, hamile kalma cinlikleri... Tebrikler
Çocuğunuz keş olur aman fazla kaçırma alkol u
hemen olmayabilir fakat hemende olabilir
kimden kalmak istedigine bagli..
Sevdiğim adamdan o istemiyor alkol versem bol miktar etki yapar mı Sperm kalitesi düşer mi
alkol ile alakasi yok onu yatakta bitirmelisin
Korunuyor korunmamasi lazım
sen cikaricaksin o korunsada ben mi yapim.. yatakta atesli zaman gecir icindeyken ayaklarinla belinden kitle ve icine bosalmasini sagla
Benden daha güçlü ama 😔 alkol ile olmaz mi
olur sarhos et onu ;) ya da kolayi var yataga bagla ellerinden iki kolunuda cik ustune vur kirbaci ;)
Dalga geçme
gecmiyorum canim veya cok üzulmus gbi oyun oyna
Tam bir tılki o korunmadan bir halt yapmaz alkol ile denemek istiyorum hamile kalmak istiyorum ondan alkol versem ona bol miktarda sabaha kadar yapsam denesem olur mu ne gerekirse yerim yeterki dolleneyim
beni de yoldan cikaricaksin ;) aynen alkolu daya ona icir sabah erken uyan başla uyandir onu sonra cik ustune icine al oldu bitti
Nickin nedir özelden konuşalım
olur
Nick nedir?
Seks yap bol bol aksin spermler vajina
selam merhaba alkol alma ama
azaltır çocuk olacaksa en az 3 gez yapmanız lazım
Alkol sperm sayısını azaltır
Bilmiyorum şans 🍀 bu
goggle amcana bir sor bakalım ne dicek
Gün aşırı mikilmeye hazırmısısn
Zükülmen lazım :d
Hyrr