Bakirelik te varsa bile, insan bukadar düşmemeli, neler gördüm ben, Askerdeyken Vanlı bir cocuk banyoda beyaz sabunu delmis hani beyaz hacı şakir duru sabunlar var ya büyük kalıp ondan vajina yapmıs :) duslarda kapı yok branda örtü vardı bir actık örtüyü adam gecirmis sabuna penisini şakırdatıyo :)
Sana yemin ediyorum, Kıbrıstaydık Lefkoşada 2007 yılında :) Fahrettin çarur diye vanlı bir cocuk bunun dustan ses gelince branda örtüsünü bir cektik :) kalıp sabunu delmiş penisini sokmus icine bir eliyle hızlı hızlı sabunu hareket ettiriyo napıyon dedik adam yüzzüz hic kasmıyo az baktık kapattık sonra :)
Küçük pet su şişeleri yok mu 50 krş a aldıgımız, o pet sisenin agzını kesiyolar icine naylon poşet gibi biseyler yerlestirip vajina niyetine kullananlar var :) manyaklık yaaa
Başka oĺay bundan yıllar önce komşunun oglu ve onun iki sınıf arkadaşı dişi bir av köpegini becerirlerken bizim arkadasın babası yakaladı bunları tekme tokat kovdu mahalleden :) bn köpegi eve getirirlerken gördüm ama kimin aklına gelir ki bn almıslar besliycekler sanıyodum, öyle manyak insanlar var ortada insan düşermi bukadar yaa
En İyi Cevaplar