Canım çok acıyor, hep böyle mi olacak?

1 yıllık evliyim cinsel hayatımızda çok iyi ama bazen birlikte olurken ve olduktan sonra vajinamin içi çok yanıyor sanki bir yanık yarasına limon dökersinizya o şekilde açıyor ve yanıyor yürüyemiyorum bile önceden bu bindebir olurdu ve fazla üzzun sürmezdi 10 dk flan olurdu ama geçen gün yine birlikte olduk eşimle birlikte olurken içerisi çok yandı ve eşime bişi sölemedim canı sıkılmasın diye ama sonunda dayanaadim artık ağlıcak şekle geldim bıraktım eşime dedim yine yanıyor bu sefer daha kötü oldu birde ilişkiye girdikten sonra küçükabdesim geliyor (cisim geliyor ) ve yine geldi tuvalete gittim ama tuvaletimi yaparken çok fena yanıyor ağlamamak için kendimi zor tutum nerdeyse 3 saat flan sürdü acısı ve bu son iki üç ilişkimde daha çok arttı ve eşimde çok korktu. şu anda korunuyoruz prezervatifle ve ilk günden beri aynı prezervatifi kullanıyoruz acaba onun bi etkisi varmıdır ve bunun bi çözümü hep bölemi olacak hep canım yanacak mı :((
Güncellemeler
+1 yıl
hepınıze tesekkur ederım yardımcı ve duzgun cevaplarınız ıcın..

anneme bu konudan bahsetmedım ama bıara adet sancısı gıbı karnımda sancı oluyordu buyuzden doktora gıtmıstım ıdrar testlerım temız cıkmıstı ama benım sancım yınede oluyordu annem kadın doguma gıtıp alttan muayene olmamı soledı ama ben yapamıyorumalttan muayene olmaya hem utanıyorum hemde korkuyorum oyuzden gıtmek ıstemıyorum ama bu gıdısle gıdıcem galıba :(( ama yınede hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur ederım
Canım çok acıyor, hep böyle mi olacak?