ilk adet olduğunuz gün neler hissetiniz naptınız? neler oldu bitti:D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabah tuvalete kalktım bir baktım kan.Daha önceden annem anlatığından, bildiğimden
önce acaba olabilir mi dedim,sonra bir anda ya kızlık zarım bozulduysa diye korkuya kapıldım.
Annemin yanına gittim,uyuyordu.Böyle böyle dedim.Ya kadın gözlerini açmadı.Git oradan bez al koy dedi bana.Anne dedim nasıl koyayım.Bezi getirdim sen göster dedim.Zoraki, söylene söylene koydu.Tabi biraz bende kızdım.Suçlu muamelesi gördüm resmen.
Bu arada bez ne diyen olabilir.Annem köyde doğup, büyümüş,evlenmiş.Otuzundan sonra
büyük şehire gelmiş bir kadın.Onların zamanında bez koyarmış kadınlar.Başta bende koydum ama sonra ped kullanmaya başladım.Hala da ped kullanırım.54 Yorumla
Soran+1 yılhehehe:D daha pratikmış değilmi :d
- +1 yıl
bende okulda görmüştümm utandım byan hizmetliye öğleden sonra eve gitmiştim izin almadan annemden bile utandımm okadar bende ilk başlarda bezlerin kenarı kesiyodu annem onu koyuyodu hem daha fazlaydı bez ped die kulanıyodu ben bir kere koyudm ped koymaya başladım sonra artık ve hala kullanıyorum
En İyi Cevaplar
Bundan bir gun once sirtimda agrilar hisettim ama oyle boyle degil, boyle cok sidettli bir agri. d aslinda belki adetim geliyordur ondan agriyordur diye dusundum ama sonrasinda bosverdim.
Ertesi gun uyandim ve assiri halsizdim, arti sirtim cok cok kotu agriyordu. Yataktan kalkamadim ve basimda baya agriyordu:D Her neyse arasindan 2-3 saat gecti boyle bir akinti hissettim ve hemen tuvalete gittim. Bir baktim kan var. dddd Aksine cok sevindim ve asiri mutluydum. Annemi utancimdan cagirmadim ve hala haberi yok. Not: Anlattiklarimin hepsi bugun oldu:dd40 Yorumla
+1 yılÇocuktum, gelin arabasının dikiz aynasına havlu bağlattırdı babam. Niye ki la? diye düşünürken ''bağla lan adettendir'' dedi..
53 Yorumla- +1 yıl
o zaman araba adet oluyordur :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 23 yasına gldim ama hala olmadım. Bir problem mı var acaba genelde kaç yasında olunuyo?
05 Yorumla
Soran+1 yılhahahha:d
- +1 yıl
kopma evresindeyim
- +1 yıl
mal kızlar oluyo
- +1 yıl
bir kadın hastalıklarına görünmelisin dkjxkcjv😂😂
- +1 yıl
dxnsmxmsmdm
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
8Cevap
+1 yılBir gün annem ve babam birlikte biyere gidceklermiş beni de halamların evine bıraktılar bir gece orada kalıcam işte gece oldu yattım sonra sabah kalktım kahvaltımı yaptım sonra bi tuvalete gideyim dedim. Demez olaydım. Gittiğimde anlam veremediğim tuhaf lekelerle karşılaştım. Ben ona bakıyorum, o bana bakıyo. Böyle bakıştık lekelerle. Sonra aklıma geldi acaba oldummu diye. Annem de hiç bu konuda benle konuşmamıştı. Bana da ilk defa okulda bi arkadaşım söylemişti bende merak edip internetten bakmıştım. Biraz bilgim var yani. Ama yanımda ped yok tabii. Ben de peçeteyi 7 8 kat koydum. Halamlarada söyleyemedim. Çok utangacimdir zaten. İşte öyle idare ettim biraz ama regl olduğum her halimden belli oluyo zaten:) sonra işte benden sonra halam gitti tuvalete. O da çöpte kanlı peçetemi görmüş. Bana Elif bi gelsene bişey konuşucam senle dedi. O an kafamdan kaynar sular döküldü. Neyse işte beni bi odaya çağırıp kapıyı kilitledi başladı anlatmaya işte böyle yapcaksın dedi. Ped verdi nası takacağımı gösterdi ama o gün çok zorlanmıştım. O gün bugündür her Allah'ın ayı acı çekiyorum😭😭😭 bide ben aşşırı duygusalımdır zaten adetliyken ağlamaktan gözyaşım kalmiyo :(:(:(:(:(
20 Yorumlaben 7. sınıfa giderken oldum. annem öğretmen babam bü ilkokulda müdür bide abim var. abim o zaman üniversite sınavına hazırlanıyodu 12. sınıftı. babam ve abim o gün evdeydi annem dışardaydı yani evde yoktu. okuldan eve geldim işte ders yapıyorum. saat 5 falan. sonra bi sıcaklık hissettim tuvalete gittim ve olduğumu gördüm. annem anlatmıştı zaten her şeyi. bana ne yapıp ne yapmıycamı sürekli diyodu. olduğumu görünce tabi korktum ve çok kaygılandım. sonra hemen odama gittim ped falan taktım ama nasıl korkuyorum bi görseniz. sonra babam geldi dedi ki markete gider misin diye. markette ayağımızın altı hemen evin karşısında. bende biraz ağlamıştım adet oldum diye. gözümün altı biraz morarmıştı. babam tam markete gider misin dedi, sonra ağladığımı fark etti. sen niye ağlıyon bakiyim prenses dedi. bende bişey yok dedim. sonra daha da üsteleyince babam dedim ki sadece anneme diyebilirim kimseye demem dedim. demez olaydım. babamla konuşurken ağlıyorum. galiba anladım genç kız mı oldu benim prensesim dedi. ben o zaman biraz sakinleştim nedense. sonra annemi aradı annem eve geldi felan abim konuştu annem gelene kadar sonra annem geldi oasta felan aldılar öyle işte
60 Yorumla
+1 yıl6. sınıfdaydım beden dersindeydik o gün feci karnım ağrıyodu hoca ceza vermişti bütün sınıfa bahçede 15 tur koşuyoduk bir şeyler hissettim ilk önce altıma yapıyom sandım hocadan zar zor izin alıp tuvalete gittim her yerim kan olmuştu adetin ne olduğunu bildiğim için korkmadım ama panik yaptım hazırlıksızdım ama çok mutlu olmuştum benim en yakın arkadaşım erkekti her şeyimi ona anlatırdım gittim ona dedim kanka böyle böyle napcam ben diye oda nerden biliyim ben git hocalara söyle dedi beraber gittik rehber hocasına ben hocanın odasına girdim hocadan ped istedim hoca pedi verdi sonra lavaboya gittim orda işimi hallettim sonra bir iki ders geçti bende acayip bir karın ağrısı başladı ama duramıyom ağrıdan ağlıyom o derece sonra benşm hoşlandığım bir çocuk vardı geldi iyimisin falan dedi kankamda ağzında kaçırdı direk adet oldu ya ondan dedi beni rezil etmişti hala unutamıyom ughufghu
130 Yorumla
+1 yılAyyy 13 yaşındaydım 7. Sınıfta din dersindeydim. bir ara bir kayganlık hissettim herhalde akıntıdır falan diye düşündüm ki o aralar akıntım baya bir artmıştı. Sonra zil çaldı tuvalete girdim kanı gördüm ve donakaldım. Nası ya falan dedim sonra hemen peçete koyup sınıfa geri döndüm çantamdan pedi almaya. Haydeee sınıf erkek kaynıyo nası alcam falan filan derken saklaya saklaya aldım sonra pedi taktım hemennn kankalarımın yanına koştum bir sevinçliyim, bir sevinçliyim ki sormayın😂 sonraki dersler boştu ama karın ağrısından duramamıştım sıra arkadaşım erkekti noldu noldu diye soruyo... Ya anlatamam ki... Neyse ama sonraki hastalıklarımda hiç ağırmadı ve kötü kalpli bir cadı gibi nhahahahah diye gülmüştüm.(Bu arada bu gönderiyi yeni gördüm çok geriden geldiğimi biliyorum😒)
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl12 Yaşındaydım. Gayet normal bir gündü. Yaz okul kursu vardı. Karnım baya ağrıyodu orda ama ben okul tuvaletlerine pek gitmiyorum. Aklıma gelmemişti. Eve geldim. Böyle eşofmanımda bir ıslaklık vardı. O an anladım ablam yanımdaydı çaktırmadan tuvalete gittim. Ve hayat şoku. Neyse sonra annemin yanına koşa koşa gittim daha önceden bilgiliydim ama yinede ağlamaya başladım. Annem güldü felan fkdld neyse sonra koyduk pedi felan. Önceki gün çok su içmiştim ama baya içtim. İçime de doğdu varya acaba yarın regl olurmuyum gibisinden şeyler. İç güdülerim kuvvetli olunca fkslfjek. Anlamdan sadece bir gün sakladım sonra ayıp bişey mi erkekler sünnet olunca cümle alem duyar kadınlar regl olunca mı ayıp demiştim. Dlskrln haklıyım ama. Kızım olursa ilk reglinde parti yapıcam.
83 Yorumla- +1 yıl
senin iç güdülerin kuvvetliymiş bende şu belirtiler var ne zaman olurum
ben daha regl olmadım 12.5 yaşındayım akıntım var sarımsı pembemsi bir akıntı bel ağrım var sonra karın ağrım var bu aralar acayıp sıklaştı ve ağrı dahada arttı sonra sinirliyim saçma şeyler arkadaşlarım dıyor çok duygusallaştım bu aralar akıntım son günlerde fazlallaştı bacaklarıma falan ağrılar giriyor 2 senedir falan genital bolgemde tüylenme var koltuk altımda azıcık tuylenme var göğüslerim kabardı 1.5 senedir falan yavaşça büyüyüdu 3-4 aydırda göğüslerimin buyumesi arttı bunun gibi belirtilerim var ne zaman regl olurum - +1 yıl
@sanane164 ayni belirtiler bendede vardi 2-3 aya rahat olursun bende oldum😀
- +1 yıl
@sanane164 çok yakında olursun bende de öyle olmuştu
13 yaşındaydım sabah kalktım ağrı falan yok sonra öğlen oldu islaklik hissettim gittim tuvalette azıcık gördüm
Tabi ben biliyorum annemgil anlattığından, bilgiliyim sonra ben gidip sıkı sıkı giyiniyorum tabi neden derseniz halam hep derdi beli usutme açık fazla giyinme derdi çok görürsün ondan yani
Ondan sonra ben yattım 4 saat kalktım hiç bir şey olmamış gibi yemek yedim saat gece 12 kalktım tuvalette gittim baştan aşağı kan esofmanlarim taytlarim hepsini çıkarttım kıyafetlerimi yarimsaat düşündüm ne yapayım ablamda uyanık dedim söylersem güler dalga geçer dedim sonra yanına gidip 5 ve 6 kere nefes alıp verdim anlattım şaşırdı düşündüğüm gibi güldü bana sonra bana nasıl ped takacagimi gösterdi takdim uyudum ve en yakın dostuma söyledim (kuzenim hasta olmuş bana söylemedi kendisi diyor olmazsan çocuğun olmaz ben dedim ne yapcam yarabbim hatırladıkça gülüyorum):D60 Yorumla
+1 yılBen dogum gunumde olmustum tam 12 yasindayaken yani ben okuldan geldim yemegimi yedim kusla oynadim kafeseni duzenledim sonra oturup televizyon izledim bir ara bir islaklik hissettim lavaboya gittim gitmez olaydim icemde firtinalar koptu agirlik coktu hevesliydim evet ama ilk kez olunca bir deisik oldum hemen annemi bagirarak cagirdim annemde geldi bakti be guldu sonra bana ped verdi ben tabi heveseten herseyi arastirdim anneme ben takmayi biliyorum dedim annem cikti ben taktim ama o gun annemde oluyodu ve son 2 ped kalmisti bende annemle markete gidip ped aldim annemde aldi babam eve gelmemisti ama o gun okul oldugundan ve oburgunde olcaginda 2 gun sonra okuldan geldigimde oburgun kutlayacaktik cok uzun oldu ama. d neyse marketten aldik bende onlari cekmeceme koydum
30 Yorumla
+1 yılBenim ilk reglim 23 nisandı hiç unutmam 6. sınıftaydım oyüzden artık olmam gerekiyordu ve aşırı hevesliydim ben gösteriye katılmamıstım...
Evde oturuyodum saat 8 gibi mi ne sancı sancı...
Ogün baya bişey yemiştim cips felan baya yedim...
Buyüzden mi diye düşündüm oturdum uzandım azcık sonra tuvalete gidiyim gelan dedim annem üstün açık uyuyon felan diyo neyse ben tuvalete gittim...
Baktım anam bir kan var tuvalette bende hevesliydim zaten söyledim bir seviniyorum ama anneme nasıl dicem dedim...
En iyisi onu çağırmak benim anlatmama gerek kalmaz felan annemi çağırdım...
Annemde diyo evde ped yok neyse babam gitti aldı
Ben ozamana kadar ne yaptım hatırlamıyorum...🙂30 Yorumla
+1 yılTuvaletteyken geldi zaten ama bir gıdım geldi çok da geç oldum sınıfta falan 14 yaşındaydım en geç ben oldum ve olmak istiyordum bir gıdım geldi kan bir daha gelmedi hayal gördüm sandım :D Ne olur ne olmaz ped koydum ama o ped o kadar rahatsız etti ki aylarca alışamadım içimi bir sıkıntı kapladı evde de kimse yoktu çok sıkıntı basmıştı yani beni.
04 Yorumla
Soran+1 yılkız olmak zor iş be :d
- +1 yıl
Hem de çok zor :D
- +1 yıl
Erkek olmak için bir sebeb daha
İlk reglimde ankaradayım. 14 yasindayim ankarada sadece yengem dayim yasiyor bide ben iste...
Sabah kalktim ic camasirimda bir ağırlık vardi "amann boşver" dedim. d sonra tuvalete gittim bide ne göruyum kan 😂 valizimde oed falan getirmemistim peceteyi 10 kat falan katlayip ustunede pamuk koymustum camasirima o gün hayattan. sogudum falan gece oldu ben korkuyorum yataga falan bulasir diye sonra utana sıkıla yengeme gittim "ped varmi" diye sordum oda " hastami oldun" dedi bende aynen şunu dedim " yok daha olmadim olabilirim diye almak istedim" dedim hahahhahaha aslinda oldum ama snajsjj sonra verdi falan bem bir oh cektim sonra dusundum hep yengemden isticek degilim falan diye Şu an konyadayim ama anneme hâlâ söylemedim nasil soylicegimide bilmiyorum alışa alisa gidiyoruz. d
Bu arada bende hic ağrı olmuyor yeyeyeye. d hadi bys12 Yorumla- +1 yıl
Annene söyle bence ben en ufak bir akıntıda anneme söylüyorum (hala olmadım ama yakında olurum sanırım)
+1 yılBen size aslında soru soracağım yanıtlarmısınız arkadaşım anlattı bende kendisine birşey diyemiyorum internete bakayım dedim cinsel organını kıyafetinin üstünden elliyormuş ama parmak falan sokma yok sadece kıyafetin üstünden elliyormuş kızlığı gitmişmidir ya da başka birşey olmuşumdur lütfen cevap
12 YorumlaPinkige gitmistik... Acaip cok karpuz yemistim o gun. Sonra yagmur yagdi eve gittik...
Neyse iste baktim gordum... Basta yagmurda piknikte camur sandim. Sonra baktim yok kesin karpuz cok yedim ondandir dedim... Baktim devam edior anneme soyledim... Annem bana anlatti
Basladim hungur hungur aglamaya hahahahah... Neden bende bilmiorum ama cok korkmustum kendimi busbuyuk hissetmistim.sanirim ondan bi korku girdi icime... Ama simdi baya guluyorum o safligima :)01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha:d çok karpuz yedim diye koptum:D
+1 yılbi pazar sabahı bi uyandım karnım feci ağrıyor böyle kıvranıyorum sonra kalktım elimi yüzümü yıkadım bide yaz ayındaydık o yüzden geceleri hep odamın camını açıyodum sıcaktan uyanıncada sabah soğuk oluyodu tabi üstümde battaniye falan bişede yok dedim o yüzden ağrıyo herhalde kahvlatı ettik felan ağrı hala devam ediyo sonra tuvalete gidiyim dedim demez olaydım bi baktım kan lekesi şok oldum valla başladım ağlamaya fjşvndvnfd ben normalde annemle babamla evdeki aile bireyleriyle hiçbişe paylaşmam annemlede samimi değiliz hiç konuşmadık bu konuyu ama ben internetten herşeyi biliyorum ped nasıl takılır vs ama olayın şokuyla ağlamaya başlamıştım işte sonra işi hallettim kalktım başım felan döndü daha da ağladım sonra gittim yatağa yattım falan o sırada teyzemler bizdeydi annem bi ara geldi noldu falan dedi yatağımda da pet duruyodu saklamıştım saklayamamışım annem gördü sen adetmi oldun falan dedi öyle ama ilk gün çok ağrılıydı valla bide 8. sınıfın başındaydı
00 YorumlaŞimdi ben 13 yaşındaydım 7 ci sınıfta okuyordum yani bitirmeyime çok az kalmıştı. Nisan aylarıydı 14ü şimdi ben okuldan geldim çok yorgunum. Biraz uyuyup kalkarım dedim. Ve saat 16:00 da özel dersim vardı. Şimdi saat 4 e az kalmıştı, kalkdım lavaboya gittim. Ve çamaşırımda çok az kan olduğunu gördüm gerçekten çok korkmuştum ve zarımın bozulduğunu düşünüp ağlıyordum annemi çağırdım sonra evde yoktu dışarı cıkınca komşuda olduğunu gördüm anlattım herşeyi. Ve orana bir şey yapmadın demi dedi. Bende hayır dedim (yapmamıştım tabii ki) sonra regl oldun dedi. Ben ağlıyorum şimdi hayır ya olmak istemiyorum 😂 diye. Ama bir yandan sevindim neyse bana ped taktı ve özel dersime gittim. Şimdide her ayın ilk günlerini ağrılı geçiriyorum🥺❤
00 YorumlaBugün okuldaydım yağmur falan yağıyodu baya bendw bestiemle assagida yağmurda islanioz benim de üstüm basim heryerim ıslak sonra beden dersi icin getirdigim kiyafetleri giydjm üstüm islandiği icin sonra kilodumun islandiğini hissettim ama bakmadim yağmurdandir dedim degistirdim üstümü bi saat sonra tuvalete gittim karnim ağridiği için sı*tım falan bi baktim kan akıyo kilodum kıpkırmızı gittum ağladım... Bestieme dedim böyle böyle dedi ki ağlama lan bende ped var verdi iste öyle ve bise sorcam cok acır mı lan karnım?
00 Yorumla
+1 yılBenim 13 yaşında bir anım var. Sevgilimle dolaşıyoduk okulda beden eğitimi dersiydi öğretmen atanmamıştı okula. Öyle işte tam ben kantinden küçük kek gibi bişey almıştım oturup yiycektik baktım pantolonunda hafif kırmızılık var hemen ona söyledim o hemen lavaboya gitmem lazım deyip kaçtı arkasından gittim çıkınca ağlamaya başladı gittim sarıldım ne oldu dedim dedi boşver ağlayarak rehberlik öğretmenine gidicem sen gelme dedi ailelerimiz falan bilmiyodu bçzde ztn küçüktük sakladıkbiraz bekledim rehberlik odasının oralarda o öğretmenden ped almış giymeye gidcem dedi tamam dedim. Benim hikayem böyle (benim değil Elifin{[Sevgilimin ]hala sevgiliyiz}).
01 Yorumla- +1 yıl
Benim adım da elif
+1 yılİyiki cuma günüydü 8. sınıfta sonlarına doğru 2. dönemdi. İstiklal Marşı eve geldim işte üstümü değiştirecektim elimimi attım noldu hatırlamıyorum. Biliyordumda ama aklıma hiç gelmemişti. Hafif tırstım anne kanıyor diye :D Düşünüyorum ulan biryerede çarpmadım :D Falan filan alıştık işte :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk okul 5. Sınıfa gidiyordum okuldaydım hayatımın en kanlı en berbat günüydü wc de ölüyorum sanırım sandım oturdum yere öyle bekliyordum hocam bulmuştu beni ona anlatmıştım herşeyi kahkahalar atıyordu gel anneni arayalım dediğinde gene korkmuştum titriyordum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah iyiki bu soruyu sormuşum .D koptm:d
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yaşındaydım annem yoktu yanımda babannemle yaşıyordum çünkü annemsiz geçirmek çok zor geldi kendimi banyoya kilitledim ve ağladım babannem de kapıyı çaldı. size şımarıklık gibi gelebilir ancak marmara depreminin etkisindeydim. kötü ve çok zor günler geçirdim.
13 Yorumla
Soran+1 yılay kıyamam:D
Cevap sahibi+1 yıldepremde babamı ve kardeşimi kaybetmiş olmam size oldukça komik geldi sanırım. dalga geçmek için güzel bir konu bulmuşsunuz.
Soran+1 yılnerden bileyim öyle birşey oldugunu ve el alışkanlığı herşeyın sonuna guluck ıstemeyerek koyuyrum. lutfen benı yanlış anlama.
Altıncı sınıftaydım adet olduğumda sıra arkadaşım da hoşlandığım kişi ben kıvranıyorum ağrıdan eteğime de geçmiş neyse bu anladı tabi durumu sana yardım edebilir miyim dedi olur çantamda ped var alır mısın dedim tabii ki dedi o gün bana ceketini vermişti arkama bağlayayım diye şu anda nişanlıyız haftaya evlenicez
53 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit mi bu iş? Daha 6. Sınıfta sıra arkadaşı yardım etmişmiş, sen kesin erkeksin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılolimpiyatlar vardı çok iyi bilirim hatta atinadaydı onları izlerken bi ıslaklık...anam bi baktım kan.o zaman tabi elim ayağım boşalmıştı böyle bi kötü olmuştum.ilk pedimi koydum ve penguen gibi paytak paytak yürüyordum , bacaklarımı yana açamıyordum kötü oluyordum...teytey ne günlerdi.
06 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşında olmuştun:D
Cevap sahibi+1 yıl13 yaşındaydım :D
Soran+1 yılşimdi kaç yaşındasın:D artık tecrubelımısın :d
Cevap sahibi+1 yılhala korkuyorum (!) 20 yaşındayım.
Soran+1 yıl:D ozaman işin zor alışman lazım:D
Cevap sahibi+1 yılhahahha olur corc.
+1 yıl12 buçuk yaşındayım 7. Sınıf 1. Dönem cuma günüydü sabahtan beri kankalarıma karnım ağrıyo diye sızlanıyodum bide beden dersinden çıktık acıkmışsındır dediler tost falan aldım sonra 5. Derse girdik ders zeka ben bişiler aktı diye hissediyorum ama umursamıyorum ne hikmetse neyse sonra kankalarım da fark etmedi yan sıradan bir kız (oda olmuş) bana arkan dedi bir baktım eteğin yarısı kan Allahtan yanımda 1 yedek taşıyordum taşımasamda biricik kankalarım hepsini çokkk seviyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes bi şekilde bundan bahsediyordu bana ama bende bir türlü düşmüyordu ne olduğu ilk 3 gün olduğumu kimseye söylemedim sonra anne dedim bu ne aaa dedi adet olmuşsun teyzemler dalga geçmişti anne kız pakedi kullanırsınız artık diye işin kötü kısmı daha ne olduğunu nasıl değiştirildiğini bilmiyorum picamadan eşofmandan arkadan önden sağdan soldan fırtlayıp durdu bide annnaaaam nasıl bir kokudur o öyle yanmış araba lastiği gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılıy harbı :d sınıfta bırının adet oldugunu kokudan anlıyorm:d
Cevap sahibi+1 yılfazla koklama kafa yapar :D
Soran+1 yılkoklamıyorum da gecende uc - dort kızın ortasına gırdım ders dınlıyodum :d üfffffff kokudan duramadım. sonunda sınırlenıp dicektım kım hastaysa pedını değiştirsin artık . zehirlencem.
Cevap sahibi+1 yılpuhahahaha :D terle beraber karışmıştır bide ıyhhhyıyhhh
Soran+1 yılmidem kalktı:D
bi gün yas 11 falan kalktım tuvalete gittim bi baktım aman aman tabi annem dah önce anlattığından korkmdım sonra gittim anneme söyledim nasıl sey yapcamı gösterdi o gün mal gibi çok mutluydum dans falan ediyodum OQMDPELSŞSZL şu an reglım gözlerimin altı ağlamaktan şiş ve yataktan tuvalet ihtiyacı hariç çıkamıyorum miğdem acayip bulanıyo canım çok acıyo VE ÇOK FAZLA KANIYO hatta normal ped yerine lousa pedi takıyorum çok sinir bozucu
20 Yorumla
+1 yılİlk reglimde 13 yasimdaydim surekli ne zaman regl olcam diye endiseleniyordum ki kardesimde karnima defalarca tekme atmisti bende kesin yumurtaliklarim zarar gordu falan diyordum tum belirtiler vardi ve olmuyordum ama 2-3 aya kadar oldum aksam karnimi icime cekiyordum ve cok aciyordu ben anladim regl olcami sonra sabah kalktim ve kanla beraber vicik vicik bisey sonra annemi cagirdim falan iste temizlendim sonra ped taktim 2-3 gun surdu ve bitti
20 Yorumla
+1 yılMerhaba bende ilk oldugumda telaş felan yani 19 nisanın gecesinde olmustum yanj gece peçeteye kan gelmisyi gece 12 mi 1 mi ne gozumu açamıyorum sonra ben umursamadım çünkü cok qzdi es gectim sabah bir kalktım ki olmuşum hemen ped aldım ve ben bu konularda internetten bilgilwnmistim o yüzden sıkıntı olmadı ama hala regl olmadım 20 nisandan beli
20 Yorumla13 yaşındaydım. Annemle mutfaktaydım altımda sızıntı hissettim ama önemsemedim. Annem işe çıktı evde sadece babam vardı. Tuvalete gidip bir bakayım dedim ve sürpriz. Ped taktım ama şoktayım şaşırdım yani ilk defa olmuşum sonuçta çok garipti. Sonra gittim babama söyledim babam çok sevinmişti sarıldı öptü falan bir miktar utandım. Sonra annemi aradım o da sevinmişti baya. Garip bir duyguydu:))
10 Yorumla
+1 yıl12 yaşındaydım yazın son günleriydi karnım çok ağrıyordu ve sürekli tuvalete gidiyodum sonra bir sabah kalktığımda her yerim kandı regl in ne olduğunu bilsemde o anın paniğiyle kan kanseirim falan diye panikledim jnwdkjbds neyse sonra ped aldım bitti gitti. d
10 Yorumla
+1 yılBugün oldum :D hiç bir şey yoktu yine gerine gerine yatağımdan kalktım kahvaltımı ettim yatağımda yuvarlanırken karın ağrım başladı anlam veremedim. Tuvaletim olduğunu düşündüm (çişim vardı zaten ) gittim yaptım tam çıkacakken bir baktım kan resmen başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü. Evde anannem vardı çağırmaya utandım. Şimdi en kötüsü okuldada olucam :O
10 Yorumla
+1 yılBen hiç adet olmadan önce annem söylemişti tabi ben acıyacak diye korkuyordum annem acımayacak sadece karın ağrın olacak demişti bir gün sabah tuvalete gittim bi baktım kan ben şok. Tuvaletini yapıp çıktım. anneme gösterdim annemde heyecanlandı sonra ped verip taktik.
00 Yorumla
+1 yıl13 yaşındaydım. Sabah uyandığımda tuvalete gidince gördüm ve hemen annemi çağırdım. Zaten bildiğim için korkmamıştım hatta çok istiyordum olmayı çünkü bütün arkadaşlarım olmuştu ben de merak ediyordum
02 Yorumla- +1 yıl
Normal her zamanki gibi çişe gidiyorsun ama bi anda kanıyor mu yani
Benim adetim farklı oldu biraz
İç çamaşırımda kahverengi lekeler vardı
Sonra annem görmüş iç çamaşırı koklamış hattta 🤮🤮🤮🤮
Böyleydi ama annem okula giderken ped taktırıyordu çok rahatsız olmuştum
Ama adetim çok az oluyordu 1 çay kaşığı falan olmuştu sonra bitti hatta annem. Belki öylesine olmuştur dedi 3 hafta sonra tekrar olunca anladım adet olduğumu00 Yorumlahanımlar birde anlatıyor ya
niye merak ettin bu kadar onada anlam veremedim.23 Yorumla
Soran+1 yılkomik olaylar olmuştur diye sordum ve gerçekten de olmuş. rahatsız olduysan backspace tuşuna bas yada anasayfa lınkıne tıkla
Soran+1 yılpeki
+1 yılSonunda ... demıstım benım adetım gec olmustu.Arkslar herkes oluyor bır sen olmuyorsun falan kötu hıssedıyordum.Aslında sevınmelıymısım bıle halıme :3
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D:D
+1 yıl27 gün adet olup sadce 3 gün olmadığımızı sanıyordum lan.haha.annem yok kıızm o tam tersi olcak diyince nası rahatlamıştım.
22 Yorumla
Soran+1 yılhahaa
:d- +1 yıl
hep ters yönlerdesin
Hiç unutmam doğum günümdü. Tualete gittim, annemi çağırdım sonra. Hayırlı olsun dedi peçeteyi verdi elime çıktı. O gün bu gündür her oluşumda lanet okuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal hayatıma devam ettim. Allah'ın bir lütfu olsa gerek bu yaşıma kadar da pek sürprizli gelmedi hep tuvaletteyken ya da uyanık geldi:)
21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha şans:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biraz geç olmuştum ortaokulu bitirip liseye geçeceğim yaz. Sabah kalktım tuvalete gittim baktım olmuşum ama bayağı üzülmüştüm annem evde yoktu iki ablam vardı biri 1 biri 7 yaş büyük küçüğe dedim işte eşofman almaya gidince gittim ped falan taktım aşağı mutfağa indim büyük ablam "Ya demir mi kokuyo burası yaa" diye dalga geçip gülmüştü benle naldnsşmdlsmxö
00 Yorumla
+1 yılo gün okuldaydım ve öylesine ped takıp gitmiştim eve geldim tuvalete girdiğimde ped kirliydi hiç bir tepki vermedim sanki hep oluyomuşum gibi :D
10 Yorumla
+1 yılkorktum annem yanımda yoktu zaten 1 yıl alışamadım bu duruma anneme geliyo geliyo derdim :) bigün kardeşim duymuştu rezil oldum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahhah:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhastanedeydim ve kani görür görmez hemsireyi cagirmistim agliyarak :) beni adetn iyi birsey olduguna inandirana kadar cok zorlanmislardi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkoptum :d hemşire de bunu asla unutamıyodur:d
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençti çok fena kokuyordum. yerimden kalkamadım yürüyemedim bile akıcak falan korkusundan. Allahtan evdeydim
00 Yorumla
+1 yılAbi bir ben mi geç oldum. 10. Sınıfta oldum. Yaş 16. Sınıfta bir ben kalmıştım lan😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
@_pars_ Aynen
- +1 yıl
@_pars_ Sanane mesela
- +1 yıl
@_pars_ Tamam bende cevap verdim
- +1 yıl
Ne yaşıyonuz🤣
+1 yılKızlar okulda tuvalete gittiginizde ped deqistiriyomusunuz
01 Yorumla- +1 yıl
gerekli olduğunda, zaten orada çöp kutuları var bazı okullarda makinaları var acil durumlar için ped veriyor
+1 yılAnnemden okkalı bir tokat yemiştim xkdmdm
23 Yorumla- +1 yıl
Çok ağladığım için :D
- +1 yıl
Benim yanağımda 2 gün geçmeyen bir iz kalmıştı
YoK bU gEnÇ kIzLıK tOkAdI
El Âlem gider parti yapar yurt dışında biz dayak yiyoruz 😑😑
+1 yılhatırlamıyorum bile:P:D:D:D
12 Yorumla- +1 yıl
isa 3 yaşındayken:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılanneme söylememiştim bile.
30 YorumlaCok moralim bozulmustu... saka saka
30 YorumlaDaha olmadık ama hayırlısı sjsksksks
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum daha olmadım.
01 Yorumla- +1 yıl
Aahahah koptum gece gece
+1 yılçok ağlamştım hatırladıkça gülüyorum :))))
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ağladın ki:d
- +1 yıl
bende bilmiyorum :)))
ama hayatımda en cok o gun ağlamıştım
Soran+1 yılhahha yazık ya:d
ititrafediyorumped nasıl kullanılır bilmiyordum :D
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaha nası takıyosn:D
Soran+1 yılel alışkanlıgı k.b kızmana gerek yok:) seni cok severim bilirsin
zaten o anı bekliyordum sevinmiştim
12 Yorumla
Soran+1 yılneden o anı bekliyordun:d
- +1 yıl
Tuhaf
+1 yılartık bir kadınım diye bağırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağlamıştım:(
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhatta çevremdeki arkadaşlarım olmuşlardı hep.ben seviniyodum olmıcam heralde beni bay geçicek diye.ama kanı gördüğümde sanırım artık çocuk değilim diye üzülmüştüm.ağaçlara,duvarlara tırmanamam diye üzülmüştüm:(
Soran+1 yılneden :D
Cevap sahibi+1 yılya okulda geliyolardı anlatmaya.bir değişim yaşayacaksınız falan.heralde bayaa bi değişçez.
Soran+1 yılhahaha:d koptum:d kızlar ergenlıge neden erkeklerden aşırı fazla erken gırıyo:D
Cevap sahibi+1 yılsen sor diye yaa gül bakalım sizinde sünnet mecaralarınız var:))
- +1 yıl
Yazı tura attık kardeşimle. Babam attı dediki yazı gelirse sen tura gelirse kardeşin giricek ilk diye neyse babam attı ama içimden nasıl hatim indiriyorum (yazı gelse kaçacaktım :)) tura gelince oh be dedim kardeşim girdi masaya yatırdılar bas bas bağırıyor tabi ozaman uyuşmadı pipimiz 😂 doktora çabuk onu yerine yapıştır dediğini hatırlıyorum 🤣 sonra beni aldılar masaya makası bi vurdu ben bayıldım ya gözümü bi açtım halen kesiyolar o can havliyle nasıl küfürler ettiğimi hatırlamıyorum. Pic doktor nerdeysen halen aklımdasın.
Normal bir gündü.
03 Yorumla
Soran+1 yılşaşırmadın mı :D bi farklılık hissetmedin mi:d
- +1 yıl
Tuhaf. hemde çok...
Olmadım
03 Yorumla- +1 yıl
erkekler 45 yaşında oluyo ondandır
- +1 yıl
@ofboşyapma haha
- +1 yıl
@ofboşyapma OHA LAN BİLMİYODUM kız arkadaşımla dalga geçmiti ilk olduğunda bunu öğrenince çok üzüldüm
Amaaaan
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026