Biri zevk sigarasi ne demis yazmış aklıma geldi erkek arkadaşımin ki zevk sigarası olmuyor sanırım bu fantezi mi sizce? Rica edicem salak salak yorumlar yapmayalım arkadaşlar
Cevabın nedir?
Adamdaki keyfe bak insan kendisine oral yapılırken farkı bir şeyler yaparak sekse renk katar ne bileyim seninki keyfine çok düşkün. Aşkım sen devam et ben iki fırt daha çekip sana başlayacağım der gibi
112 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak birlikte olmuyoruz sadece oral o kadar
Soran+1 yılÇok ince cidden hani bunu savunma mekanizması sonucu demiyorum yani anlatamam burada tabi ama ben iyice keyif almak istiyor falan diye düşündüm
Soran+1 yılHiç İçmedi sadece 1 kere icmek istedim aşkım dedi bende hiç ses çıkarmadim İçmedi
Soran+1 yılValla hiç icmedi sadece teklif etti bende ses çıkarmadim ama neden olmasın ki derim yani kötü dusunemiyorum bu konularda özgür olmalı bence cinsellikte çiftler anal vs dışında bence özgür olunmalı ama böyle yok 3. Kişi vs gibi sapıkça gelir bunlar bana onlar olamaz
Soran+1 yılBen ses cikarmayinca da İçmedi zaten çok içmek istedim dedu ben tepki vermeyince İçmedi
Soran+1 yılEvet katılıyorum size t ederim :)
Soran+1 yılT ederiz herseyin hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok yok.. Gazete okusun :) :) :) :) ya kızlar lüüütfenn erkek arkadaş konusunda seçici olun biraz.. Her şey den önce arada büyük bir saygı olsun.. Yumruğu çakmadın mı doğruyu söyle lütfen? :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır 1 kez istedi. Sadece oral yapıyoruz başka bir şey yapmıyoruz hani belki renk katmak istedi kendince
Soran+1 yılYorum icin t ederim ciddi yorum yapan insanlar cidden iyiki varlar
- +1 yıl
böyle bir renk olabilir mi ? Sizin duygularınıza - hislerinize - ona duyduğunuz saygı veya onun mutlu etmek için gösterdiğiniz emeğe saygı duyan erkeklerle beraber olun daima.. Siz ona bir adım attığınızda ; o size iki adım atmalı bir erkek olarak.. Bayanlar hassas ve narindirler onlara mümkün mertebe fazlasıyla düşünceli davranmak lazım.. İncinmemeleri lazım asla..
Soran+1 yılTebrik ederim 👏👏 helal olsun ya. erkek arkadaşım 4 ay peşimden koştu bunu övün mek için demiyorum ben onu denedim gidecek mi gerçekten seviyor mu diye. İstese gercekten tam olarak birlikte olurduk ama o bana her defasında aşkım Kıyamam sana ya ben olmazsam ne olacak der ha bende istemem asla ama o da istemez. Acıktım derim yemekler yapar yani sevgisine inanıyorum o konuda sıkıntı yok. İnşallah sizde gönlünüzce birini bulursunuz çok t ederim tekrardan yorum için :)
- +1 yıl
Buna çok sevindim sizin adınıza.. Bol bol mutluluklar diliyorum sizlere.. Ayrıca güzel temenniler için de çok teşekkürler.. Sizler için hayırlısı olur inşallah ve Allah tamamını erdirir İnşallah.. :)
Soran+1 yılAmin cümlemizin
Sigarayi rahat rahat icip bu sekilde bitirebildimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılİçmedi sadece aşkım çok içmek istedim dedi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
adam keyfine bakmak istemiş. sende baya iyi oral yapıyon demek ki :)
14 Yorumla
Soran+1 yılGercekt3n böyle mi düşündün
Soran+1 yılAslında ilk kez yapıyorum ve bu çocuktan ayrılsam bile bit gün mutlaka evlenecegim adama söylerim
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. ego tatmini tarzında bişi kafasını iyileştiren bir şey kesinlikle denenebilir
110 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir ego tatmini
Soran+1 yılAnladım yorum için t ederim
Soran+1 yılBazıları swni obje olarak görmüş diyor ama
Soran+1 yılBende böylr düşünüyorum niye asagilanayim ki ve sevgilim de asla bana böyle şeyler yapmaz beni İncitmez kendini kötü hissedince hemen bırak aşkım der
Soran+1 yılTeşekkürler :)
sennle dalga geçmiş resmen seni sadece saksocu olrk görüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok incedir erkek arkadaşım yani burada anlatamam ama bana çok değer verir her anlamda buna çok eminim o yüzden bu görüşünüze biraz katılmadım :) ama yorum için t ederim
Soran+1 yılBu arada bunu 1 kere dedi ve sonra utandı
Soran+1 yılYok 22 yaşındayım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gerizekalıca bir soru sorarsan millette salak salak yorum yapar. Rica etme kimseden. Al bir mal kezban daha. Bıktık lan artık sizden. Yeter ulan yeter bir bitmediniz ya.
141 Yorumla
Soran+1 yılKardes swnin gibi tecrübeli değiliz k bakma valla ayıplı videolar izleme gibi bir huyum da yok hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum çok da tecrubesizim tabiki sorucam çok salak ca geldiyse yorum yapmayın bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılAnladım dalga geçiyorsun sandım kusura bakma hacı :D :)) ne kızıyorsun. Adamın keyfi öyle istemiş sadece. Olay bu kadar basit.
Soran+1 yılT ederim
- +1 yıl
Hee ayıplı videolar bile izlemezsin ama sevgiline oral yapmaya hiç çekinmeden utanmadan kabul edebiliyorsun lan ben o kadar p*rno izlerim merak ettik de başladık sevgilim olsa benden bunu istese bırak yapmayı utancımdan yerin dibine geçerim bakamam onun yüzüne telefonda konuşamam karı emeklemeden maraton koşmaya başlamış (YERSEN TABİ) 😏😄
Soran+1 yıl@Bummy yapma o zaman herkes kendinden sorumlu kafaya bak ya. Herkes yapmak istediği şeyde özgür seni hiç ilgilendirmez arkadaşım 23 yaşındayım ve devlet beni bir birey olarak görüyorsa sende göreceksin utaniyormus o zaman bu sitenin bu kategorisinde ne işin var
Soran+1 yılAhlak bekçisi bu toplumda çok fazla tecavüz var bir gün bir tepkin vs oldu mu? Sen ancak evlenince kocam işini bitirsin diyen bir kadın olabilirsin ama ben mutlu edilmek v3 mutlu etmek istiyorum bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy sen ne kadar çirkinsin öyle o nasıl profil be.
Soran+1 yıl@Bummy o zaman neden seni bu kadar alakadar etti? İşin olmayan şeylere burnunu sokma rica edicem. İstediğimi yaparım sen başka bir insansın bende başka ben sana nasıl Aaaa Kezban ne demek oral yapamam ıyyy kocasını mutlu edemez ki bu diyemezsem send3 bana burada ahlak bekçiligi yapamazsın. Kadın olarak lütfen swninde ihtiyaçlarının olduğunun bilincine var
Soran+1 yıl@Bummy ben hiç izlemedim yazmadım iyice oku
Soran+1 yılHer neyse sen istediğini düşün ya da düşünme dediğim gibi lütfen tutarlı olun biraz toplumda ne olaylar dönüyor o dedektif ruhunu lütfen başka ve gerekli platformlardq göster
Soran+1 yıl@Bummy cidden sana son Mesajim bu alışkanlık yok anlamında yani böyle hadi izleyeyim gibi ve swvgilim zaten yönlendiriyor huyum yok demek hiç izlemedim demek değil
Soran+1 yıl@Bummy 😊 hadi mutlu ol swnin dediğin gibi olsun en azından leyla mecnunu biliyorsun bu da bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy :D :))) taam taam inandık hadi :))
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy tadınım vermicem de ki kız o ahaha :D :)))
- +1 yıl
Evet o ama onun nuralla formu neden vermeyeceğim dediğini kapak fotosundan anlarsın vermiş bir kez sevmemiş istedişi gibi olmamış bütün erkekler ya gocundukları bir şeyler akıllarına geliyor ya da gerçekten iğrenç buluyorlar hiç espiriyi sorgulamadan düşünmeden hemen iğrenç diyorlar bir tane zeki insan anlamadı bu profildeki trolü espiriyi yazıklar olsun ☹️ 😄😄😄😎
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy ben anladım işte ikinci bakışta photoshop olduğu bellide kızı sonradan çözdüm. Ama kız güzeldi ha :D
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy bu arada ismin de hoşuma gitti :D
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy rica rica :D :))
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy eee bumm bumm
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy Valla iyilik :D Allah emeklerinin karşılığını versin, zor işler. Bak gaza geldim şimdi çıkıp gidip o profu tokatlayasım geldi ha. :D :))
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy hanımefendiye de bir hayli bildirim gidiyor ayıp oldu ya :D :))) o zaman tombiş profun yanaklarından sıkalım mincik atalım madem iyi biri :D :)
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy bölüm ne? Atom mühendisi değildir umarım :D
Cevap sahibi+1 yıl@Bummy korktun mu :D bay gizli diyordun ne oldu bummy :D tamam kalsın hadi bakalım :))
ya ben kullanmıyorum sigara ama kadınıma zevki tattırırım sigara yerinw
10 Yorumlao an iki insaninda ruh hali cok farkli olur
sorun yok takma10 Yorumla
+1 yılbelki de seni ne diyecek diye söylemiştir sabrini ya da o anki düşünceni ölçmüş olabilir
10 Yorumla
+1 yılhahahah :D Adamda ki Çakır keyfi bee helal :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi muamele çekememişsin adamda bari sigara içeym demiş :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilginç bir fantazi kanki bana yaparken ben izliyorum odaklaniyorum direk
10 Yorumla
+1 yılBu soruya nasıl bir ciddi yorum bekliyorsun ilginç bir Kafa =/
04 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği tam olarak bilmiyorum çünkü ne yapabilirim?
- +1 yıl
30 yaşına gelmişssin bu yaştan sonra fazla kurcalama teyze :D
Soran+1 yılSanal bir dünya burasi 22 yaşındayım ne gerçek ki ben de gerçek kimliğimi ya da yaşım i ifşalayayim
- +1 yıl
ok by
+1 yılObje olarak görüyor seni
17 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yani
- +1 yıl
Sigara içmek nedir sen yap ben zevk alayim demis. igrenc bir durum
Soran+1 yılİçmedi ama aşkım çok içmek istedim dedi
Soran+1 yılPeki zevk alsa ne olur ki ya ben çok bilgisizim bu konuda ve ilk kez böyle şeyler yaşıyorum ve anlamıyorum neden iğrenç olsun ki
- +1 yıl
Saygı gerek her anlamda mide bulandırıcı bur durum bence
Soran+1 yılT ederim görüşleriniz için
- +1 yıl
🖒🖒
Yeterince zevk almıyor olabilir belkide
19 Yorumla
Soran+1 yılBunu 1 kere dedi bana zaten peki birsey sorucam kimisi seninle dalga geçmiş falan yazmış send3 öyle bit ihtimal olabilir mi
Soran+1 yılAnladım t ederim tabiki her türlü yoruma açığım bu yüzden sordum :) ama istemese aşkım hadi gel falan der ben erkek arkadaşımı tanıyorum peki daha da zevk almak istemiş olabilir mi
Soran+1 yılT ederim yorum için :) monoton değil daha çok yeni yapıyoruz böyle şeyleri
Soran+1 yılEvlilik zor olmuyor mu ya
Cok ilginc seni obje olark kullanmis olur
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki kendince o an fantezi yapmış olabilir mi
Soran+1 yılOlabilir çok yüksek ihtimal
+1 yılkeyif ve fantezi için yapmış
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karışma adamın zevkine.☺
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni orspu gibi görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm swnin gibi görüyor yani
+1 yılkaleyi feth etmiş bayrak asiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantezi bu sorun yok
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok t ederim cevap için :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni 5iklemiyorum havası vermiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSefa peezevengi sjsjsjs
10 Yorumlaohh keyfe bak yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevkli sigara içicek belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni bacım niyetine kullanmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. zevk meselesi
10 Yorumla
+1 yılKeyfine düşkün
10 Yorumla
+1 yılFantezi gerçekten
10 Yorumlabırak içsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyapamadin demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMk salak soru soruyon akıllı yorum bekliyon
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bunun ne olduğunu arkadaşım bu yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılÇokta iğrenç bişey ayrıca
Soran+1 yılTamam bye
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime oral yaparken bana ' aşkım swn yaparken ben sigara içsem olur mu?' Dedi. Hani zevk Sigarası sonra içilir bu ne peki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler