partnerlerimize vs sırf seviyoruz diye , sırf ilişkimiz sevgilimiz var diye vs ( omuz resmi vs ) , bu bizler için ne kadar doğru sizce erkeğin gözünde ne tepki oluşur bizde ki niyet kötü niyet değil ama erkeğin düşüncesini insan bilemiyor sizler neler diyorsunuZ bu konuda? Sonuçta sevgilimiz yani ne kadar kötü olabilr ki sevsen suç sevmesen suç bazen...(5 yıl sonra aklımıza gelmeyecek kimseler , günler için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ) falan filan yaneeee..
Partnerinize gönderilen açık fotolar günlük ev halleri vs bunları göndermek ne kadar doğru sizce?
bence nasıl olursa olsun gönderilmez normal kıyafetten bir kaç tane belki ama saf kızlar her şeyi gönderebiliyorlar, açık saçık duyuyorruz buralarda hep endişe ve pişmanlıkları var en dgrusu asla paylaşmamak, erkeklerin silerim, birşey olmaz bana güven laflarına asla itibar edilmemeli
Biliyorum kanka ama senin kalcalar baya iyi sakincasi yoksa hayal edebilir miyim 😂😂 gorsel hafizada fazla uzun kalmiyor hemen silinir yani bir sorun yasamazsin 😂😂
Nagihan karaderenin kocasi ayrildiktan sonra kadinin ciplak fotosunu basina verdi ve ortada bir cocuk var. Insanlar ne kadar guvenilir tartismayalim isterseniz..
eşim bile olsa telefonda erotik fotograf olmaz. Neden dersen günlük hayatta ister istemez insanların yaninda galeriye giriyoruz kimsenin görmesini istemiyorum ve sevgili den erotik resim istemeyi de doğru bulmuyorum
O fotoğraflarin ev hali veya hangi durum olursa olsun , karşıdaki sevgilin ya fotoğrafların önemi yok hani bir şeyleri güvenerekten olan fotolar işte..
Canım ona bakarsan sosyal medya tanımadığın insanlar bile seni herhangi bir haline şahit olabiliyo. En basiti senin şu profilindeki fotoğrafta senin özelin ama insanlara görme lüksünü tanıyan yine sensin. Ev hali ya da normal kabul edilebilicek bir fotoğrafın atılmasını karşı değilim. Ama vücudun hunharca sergilendiği fotoğrafları paylaşmak yanlış tabi ki.
sevgılı ısen tamam ınsan ısteyebılır ama çokta atmak doğru değil çunku ılerde ne olacagı kesın degıl ancak çok ınanıp guvenırsen sılecegıne emınsen o şekılde yanı bana atmıştı sevgılım yanı oyle açık saçıkta değil ama ıstemedıklerını sıl derdı bakıp sılerdım
En İyi Cevaplar