Üniversitenin ilk yılı kızlarla bara gitmiştik baya sarhoş olup orda tanıştığım biriyle ilişkim oldu. Sonra biriyle tanıştım benden çok hoşlanıyordu böyle dokunmazdı bile rahatsız olmayayım diye ben bununla evlenirim dedim içimden herşeyi anlattım bakire değilim diye önce sinirlendi sonra geçmiş falan yaptı ama tavırları değişti benle ilişki yaşamak istedi sevdiğim için kabul ettim ve bir süre cinsel şeyler yaşadık sonra beni terketti başkasını bulunca.. hangi erkeğe anlatsam beni kullanacak gibi hissediyorum diktirmekte bana ters kimseyi kandıramam benim mutlu bir ailem olmayacak mı çok psikolojim bozuldu ben napıcam 😔😔
Cevabın nedir?
+1 yılSizce böyle bir şey olabilir mi? Sırf cinsel ilişkiniz oldu diye tüm değeriniz, tüm bu mutlu olma hakkınız elinizden alınacak olabilir mi? Erkekler yaptığında onlarda eksilmenin aksine değerlenme oluyorken sizde neden tersi olsun? Yaşandı bitti artık siz yine aynı sizsiniz, ne kirlisiniz ne değersiz ne de evlenmeye layık olmayan. Hiçbiri değil. Kusur arayanın aynaya bakması yeterlidir, sizde bekaret arayan kişiler iğneyi bir kendilerine batırsın lütfen. Size naçizane önerim şu ki deneyiminiz olduğunu herkese her erkeğe söylemeyin, faydalanmak isteyecek olanlar var. Birini yaşamışsınız zaten. Sizi gerçekten seven, değer veren erkekle olun. Sorarsa söyleyin. Vazgeçerse de kendisi bilir. Bekaret hiçbir kadına prensesler gibi yaşatılacağı bir evlilik vaat etmiyor. Bakire olmamak da kötü bir evlilik vaat etmiyor. Mesele iyi, doğru insanı bulabilmekte.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendinde olmayan bekareti, karşısındaki kadından bekleyen iti-çomarı bir ayıklayacaksın önce. Onlar iki yüzlü kaypaklar, başka bişey değil. Sanıyorlar ki kadınlar o itler için yaratıldı, istediğiyle seks yapacak istediğiyle evlenecek, seçim onun çünkü o erkek (!) Bunlar gerizekalı' arkadaşım :) sen kendini kötü hissetmeyeceksin, çünkü bir zardan ibaret değilsin, değerin falan da düşmedi çünkü alınıp satılan bir mal` değilsin. Kendine saygın olacak ve bu akıl tutulması yaşayan leşleri hayatına almayacaksın. Çok mantıklı erkekler var, düşünebilen hah işte onlar seni mutlu eder.
30 Yorumla
+1 yılEğer inanıyorsan tövbe edeceksin yüce allaha sığınacaksın ondan hayırlar dileyeceksin. hataya hata ile gitmek olmaz. Bundan sonra yapmamaya gayret edeceksin inseallah
13 Yorumla- +1 yıl
ve canını sıkma kararlı ol kendin ol halinin kötülüğünü bil düzeleceğine inan. Hepimiz cahiliz hakikatları tam bilip idrak edebilseydik yapmazdık. Sen hazine ol bırak madenci arasın seni...
Soran+1 yılTeşekkürler 😏
- +1 yıl
rica ederim selametle :)
+1 yılhmmmmmmmm...
bələ vəzıyətın içinə soxam11 Yorumla- +1 yıl
eig icin tesekkürler :)
takma kafana namus bacak arasinda degildir ;)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
66Cevap
Ben de bakire degilim oyle bir kere falan degil senin dedigin gibi bircok insana guvendim seviyo diye yaklastim amaclari kullanmakti. Ama suanda 2 yillik cok guzel bir iliskim var evlilik asamasindayiz ve kendisi hic yapmamis ayrica bunu hic sorun etmedi bugune kadar benden oncesi beni ilgilendirmez senin hayatindi dedi ve kapandk mevzu yani her zaman umut var umarim mutlu olursun
73 Yorumla- +1 yıl
Hemşerim sen yaşıyor musun ya? Evet her zaman umut var. Kızlar için çok zor bir durum ama olan oldu deyip kafaya takmayın zamanla olur bir şeyler.
- +1 yıl
İşte bu kadar kimsenin kendisinden önceki hayatı ilgilendirmez
Soran+1 yılVay be çok sanslısın
her işte bir hayır vardır dedikleri doğruymuş bak, başına böyle bir şey gelmese o sevdiğin kişinin gerçek yüzünü göremeyecektin hiç. belki de evlenip o karaktersiz adamla yıllarını geçirecektin. bir de böyle düşün.
61 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar için çok zor bir durum ama olan oldu deyip kafaya takmayın zamanla olur bir şeyler. Ben hep diyorum aileniz bu tür şeyleri sorun etmeyeyen ya da çok zengin vs değilse bekaretinizi koruyun gerisini ne kadar yapmak istersenzi yapın. Bulun bir güvenilir erkek mutlaka vardır sadece sevişin.
10 Yorumla Saçmalama bakireliği önemseyen bir zihin yapısıyla zaten asla olma emin ol onlar hayatında görüp görebileceğin en sığ en varoş insanlar
90 Yorumla
+1 yılBöyle hissetme zardan ibaret değilsin ki yokluğunda her şeyini kaybedesin. Sadece etrafına karşı daha dikkatli olman gerekir ki dikkatli olucam diye paranoyak olman muhtemel. O yüzden bu konularda daha açık görüşlü insanlarla takılmaya çalış ve cidden çok yakın olana kadar sen bu konulardaki düşüncelerini ya da bakire olup olmadığını söyleme. Evlilik uzak gelecek ama adam gibi birini bulursan yine hiç sorun yaşamazsın
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbardaki adamla sevişmeden önce soraydın iyiydi.
nasıl ki biz senin tercihlerine saygı duymalıyız, sen de insanların seni tercih etmemesine saygı duymalısın. onlarda arama mutluluğu. seni de isteyecek sevecek insan olacak elbette ama her insandan bunu beklersen üzülürsün.
not:barda tanışma hikayeni yumuşatmadan anlatma10 Yorumla Ah be. Geçmişi unutalım diyip kandırılıyorsun. Ne safsın be güzelim. Senin tek hatan bakire olmadığını söylemendi. Erkeklerin genel düşünsedir zaten bakire olmayan birini bulup istediği kadar kullanıp atmak. Düşme böyle hatalara. Kandırmak değilde. Son ana kadar sakla sırrını. Yoksa sürekli hata üstüne hata yaparsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende baştan söyleyeyim dedim onu düşündüm oysa
+1 yılben böyle şeyleri bildiğim için çok dikkatliyimdir ilerde başımı duvarlara vurmamak için.. Hayatıma girenleri özenle seçerim yoksa her önüme gelenle yatsam kalksam mahvolurdum herhalde.
O yüzden siz siz olun her köpeğe kemik atmayın. Senin gibi kızları kabul eden erkekler var ya da dulda olabilir. Sen bilirsin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayız hayatima giren herkes beni kullanmak istiyormuş gibi geliyor ve bu beni çok üzüyor
511 Yorumla
Soran+1 yılNapmalıyız 😔
Cevap sahibi+1 yılbende diktirmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılama mecbur kalmış bir vaziyetteyim
Soran+1 yılBirine mi aşık oldun 😔
Cevap sahibi+1 yılhayır kimseye aşık olamıyorum içimde hep bir korku oluyor
Cevap sahibi+1 yılseninle özelden konuşmak istiyorum birbirimizi en iyi biz anlarız nasıl yapabiliriz
- +1 yıl
yanlis anlamayin yuksek musadeniz ile bir kac kelam edicem arkadaslar lutfen kendinizi suclamayin daha da derinlestirmeyin yarayi zindanlara tikmayin ruhunuzu insan ogluyuz hepimiz her insanin hatalari olabilir kimse tertemiz degil ki goz onunde bulundurun bunu bana guvmediginizi biliyorum ama bana guvenmiyorsaniz bile su kelimelerime guvenip keninizi karartmayin lutfen
Cevap sahibi+1 yılemin ol bu durumu anlayamazsin
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim kardeşim
+1 yılgösterip vermeyenlerden değiliz
neler yapıp her boku yiyip bakireligini saklayanlar ka*şar bana göre
evet seni kullanmak isteyecek pislik çok olucak
ama takma bukadar bakir olmayan biriyle evlenirsin muhtemelen bakir erkek kabul etmeyecektir80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme seninde gayet güzel bir hayatın evliliğin olur sadece doğru zamanı doğru insanı bekleyeceksin o kadar, malesef erkek milletinin büyük çoğunluğu evlenene kadar her boku yeyip evlenirken eline erkek eli değmemiş hatun ararlar dolayısıyla sen bakire değilim deyincede peşinde koşulacak bir av gibi oluyosun bir çoğu için ama gün gelir seni bacaklarının arası için değilde kalbin için seven biri mutlaka çıkacaktır karşına
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Bundan sonra sana yakınlaşan bir erkeğe, bakireyim diye yalan söyleme ama bakire değilim de deme.
Beraber olduğun kişinin bekaret hakkındaki fikirlerini sor. Bak bakalım ne diyecek?11 YorumlaSeni kabul edecek biri olacaktir birdaha kendini kullandirmak istemiyorsan 2 kere yapmissin 3 olmasin evlenmeden cinsel iliski yasama. Duzgun bir adam bul evlen kendinj suclama kabul eden olacaktir aklini kullan kendini sev özgüvenini kaybetme pls.
12 Yorumla
Soran+1 yılMalesef gerçek hayatta olmuyor
- +1 yıl
Cocuklu kadinlari kabul eden bekar erkekler var neden olmasin senin eksik yanin oldugunu dusunmuyorum yaptigin bana gore dogru degil de napalim simdi intihar mi etcen karamsarligi birak yaptiysan bir hata telafi edersin kimse dort dortluk degil sen yaptigindan pisman gervekten ol lutfen once bir daha evlenmeden iliski yasama
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dürüstlüğünden taviz verme. Seni olduğun gibi kabul edecek olanı rahat bulursun. Şimdiki aklım olsaydı ilk evliliğimi bakire olmayan 1 kız ile yapardım inan.
30 Yorumla
+1 yılAman önemli değil ya bak bir tanıdığım var f*ck buddysi ile evleniyor düşün moralini bozma
41 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ya kimseye güvenim kalmadı
sorun sende yanliz ilk basta barda tamam bir hata etmissin ama sonraki basladigin ciddi iliskinde direk soylemen gerekirdi bakire olmadigini cocuga. cocuk seni oyle sahiplenirse devam etmen gerekirdi soylemeyince cocuk bakire oldugun yonunde umutlanip sora da hayal kirikligi yasamis yapman gereken yontem bakire olmamana ragmen seni sahiplenecek deger verebilecek biri si ile olman ve bunu kabullenip en basta kendine karsi ozguvenli olabilmen
10 Yorumla
+1 yılpisman olman da kiymetli birseydir. Tek yolu tevbe et. Allah a sigin. Elbet o sana bir hayir kapisi acar😊
29 Yorumla
Soran+1 yılO kadar pişmanım ki
- +1 yıl
Islam a inancin var mi
Soran+1 yılTabi ki.. müslümanım çok şükür bir hataydı benim için
- +1 yıl
Namaza Kuran a ve tabi ki Allah a yonel. Her sıkıntinin ardindan ferahlik vardir. diye buyurmustur Efendimiz (s. a. c). Allah a sigin tevbe et. islama uygun yasa. elbet bunlarin meyvelerini verecektir Allah😊
Soran+1 yılUmarım 😔 O kdr kaybettim ki umudumu
- +1 yıl
umudunu kaybetmis bir insan herseyini kaybetmis demektir. Allah affedicidir. umudunu asla yitirme. Senden razi oldugu zaman emin ol daha iyi bir hayat yasayacaksin. isledigin gunahin bedelini fazlasiyla odemissin diye dusunuyorum. Allah a sigin. tek cikis yolun bu. Mutluluk istiyorsan once Allah a affettir kendini. Elbet dogru kisiyi cikaracaktir karsina
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya saolun 😏
- +1 yıl
rica ederim umarim mutlu olursun😊
Soran+1 yılUmarım 😘
+1 yılHayir asla oyle dusunme. Sen kendini iyi hisset sana bunu yapan utansin bunu yasayan sadece sen degilsin dik durmaya bak ve elbet birgun gercekten seni seven cikacaktir karsina.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldıktırmen karsındakine çok buyuk bır yalan olur zaten. çoook buyuk bır yalan. erkek olsam kaldırabılecegımı sanmıyorum bu durumu. tevbe et ve tekrarlama. Allahın affettıgını yargılamak kula dusmemeli. kimseye de anlatma. psikolog tavsiyesi.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siz dik durmaz iseniz erkeklerde sizi kullanmaya kalkar.
Bir kadının değeri bekaret değildir ne yaşamış olursa olsun kendisine duyduğu saygıdır.20 YorumlaTövbe edip hanim hanimcık durursan ve Allahdan istersen Allahda verir. Geçmisinide kimseye anlatman caiz degildir. Sizde kimsenin geçmişini sormayın. Son hali önemlidir.
00 Yorumla
+1 yıliyide herkese geçmişinden bahsetmek zorunda degilsin
şunu yaptım bunu yaptım
tanırsın iyi bir adam olduguna inanırsan
anlatırsın
hemen ilk tanışmada herşeyi anlatma00 YorumlaYanlış ortamlara takılma kuzum. Evet erkeklerin çoğu kullanır seni. Evlenebilirsin ama bekaret takıntısı olmayan belki dul bir adamla falan olabilir. Bekarlar genelde bakire ister bizim toplumda. Ama ikinci evliliklerde bekaret aramak çok nadir :)
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüst güvenilir seni aldatmayacak sahiplenecek evlenmeden sana el surmeyecek yüzünü güldürmek için elinden gelen herşeyi yapacak bir erkek istiyorsan tanışalım seneye yaza da düğün yaparız veya sen ne zaman hazır olursan geçmişin benim için hiç önemli değil
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNesini beğenmediniz anlamadım yemin ederim ciddi konuştum
olur söylemene gerek yok.
dürüstlük iyi bişeydir tamam ama bazı şeylerin söylenmemesini tercih ederim bende.
seviyo olsa bile bilmek zoruna gitmiş olabilir.00 Yorumla
+1 yılBir tek zar için seni sevip sevmiyorlarsa karaktersizliktir bana göre
20 Yorumlabence iyi nyietin suiasitmalid ediklerini herkes yapıyor ama herkez namusluyu oynuyor sen özgür kal siteidğini yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire iken dikkat etmen gerekiyor, her kese hemen verilir mi , ki o kadar çok değerli olan bir varlığın, Ama olanlar olmuş, kafandan silmekten başka çaresi yok. Bazıları bilerek bakireliğini veriyor devamlı ilişki yaşayabilmek için. Hayat güzel...
00 Yorumla
+1 yılzor hayat geçirmişsin ama hatalarında yok değil önemli olan sonrası geçmişe takılıp geleceğini kapatma
00 Yorumla
+1 yılinsan bazen bedelini ödüyor hatalarının ne yazık ki. Açıkçası basta söylesen dert, söylenen ayrı dert ama sonuçta kullanılma değil bu. Zaten daha önce kaç kere yapmıssın. Her sey evlilik değil. Kariyerini planla derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede haketmiyosun. Önce bir Tövbe etsen Allahın seni affettiğini hissetmeye çalışsan.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela kocandan ve kendinden daha önemli. Olan Allaha yönelsen
+1 yılHer topal satıcının bir kör alıcısı vardır merak etme ortada kalmazsın. Erkekler de evleneceği kız bakire olsun ama diğer türlü her önüme gelenle yatim düşüncesi hem cinslerimden utanır oldum 😏
00 Yorumla
+1 yılbarda sarhoş olup cinsel dürtüleri ile davranan kıza güvenmekte zorlanması doğal olabilir
erkeğe bu durumun seni de üzdüğünü ve ders aldığını kavratmak gerek belki00 YorumlaDiktirmek sana ters ise erklere görede senin bakire olmaman ters. Diktir kurtul yoksa çok acı çekersin daha
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bana göre çok adice bişey
Soran+1 yılTek başıma yaşayacağım sanırım
+1 yılyeni ilişkiye başladığın zaman ilk başta söyle. bu herif gibi hemen tepki gösterirse uzaklaş. ama hemen anlayış gösterirse umut var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu olabilirsin bakire olmadığından dolayı kendini üzmeye gerek yok evleneceğin birini bulana kadar da ilişkiye girmemelisin benim için bekaret önemli değil fakat değil dedim diye de önüne gelen her erkekle yatmış olan kızı da istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılO tarz biri değilim Zaten öyle namussuz olsam diktiririm keyfime bakarım ben sadece mutluluk istiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılmutluluk iki bacak arasında değil bende istiyorum ama terketmeyecek kız yok gibime geliyor yok yani eskiyi açmadan sadece ikimiz olabileceğimiz bir kız yok
kendini suclamamalisin kesinlikle sacmaliyorsun Şu an
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Faydalanacak değil gerçekten önem vermeyen biriyle olmaya çalış
10 YorumlaCinsellik dünyanın en güzel olayı bir kere bunu aklından çıkarma.. ikincisi yaşadığın hiçbişey den pişmanlık duyma...
00 Yorumlasende birilerini kullan parasini ye kullan at gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmem öyle şeyler ya
+1 yılseni seven insan bakireliğini sorun etmez seni sen olduğun için sever sakın üzme o tatlı canını
20 Yorumla
+1 yılhatanın bedelini çekiyorsun ama sana güvenen ve seven çıkar dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayir olacak tabi ki bunu dert etme yaşandi bitti sabret ve dogru insani bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar Mıdır öyle biri
Cevap sahibi+1 yılvar tabi ki sen hayatina devam et o bulur seni..
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenle yatmak isteyenlerle yatma terkederse gitsin etmezse ciddi olursun
00 Yorumla takma olur neden olmasın illa seven ve bakireliği umursamayan biri çıkar karşına mutlu olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılbulvar gazetesinde seks fantazisi okuyor gibi oldum sonra döndü
00 Yorumla
+1 yılHatani anla giden gitmistr bundan sonra evlenene kadar kimseype bisey yapma sadik ol bulursun birini
00 YorumlaBoyle seyler duyunca tiksiniyorum erkeklerden
23 Yorumla
+1 yılşerefsiz bebe
50 Yorumla
+1 yılyaparken bizemi sordun skismeseydin
20 Yorumla
+1 yılÖzgüvenin düşük. Önce bunu düzelt.
00 YorumlaBulursun eş benim annemde 2 kere evlendi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni boyle kabul edende olabilir gayet tabi
10 Yorumla yaptıklarının getirirsini yaşıyorsun durum bu
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben zaman bula bulacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle düşünme mutluluk herkesin hakkı
10 Yorumla
+1 yılhiç kafana takma herşey yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılİnsanların karakterini bilmek çok zor işte...
00 Yorumlaadam senden intikam almış be
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olan ile ölene çare yok. Takma kafana bu durumu
00 YorumlaHmm bilemedim
40 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olmadığım için mutlu bir hayatı haketmiyormuş gibi hissediyorum 😔 ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler