Spermin tek başına bir anlami yok tıpkı yumurta gibi. Bu ikisi bir araya geldiginde döllenme olur. Ağzında yumurta hücresi olmadığı için böyle bişey mümkün değil. Ağız kol deri neresi olursa olsun farketmez, spermin döl yolunda ilerlemesi gerekiyo buda sadece vajina girişinden olabilir:)
02 Yorumla
Soran+1 yılben teşekkür ederim
+1 yılHahahahhahaha hiç güleceğiö yoktu. Oralla hamile kalmak
01 Yorumla- +1 yıl
Güleceğimmm
nasıl kalıncak ? akıl var mantık va ya saçmalamayın artık oraldan hamile kalınsa erkekte hamile kalırdı ? ağzına boşalsa o spermler yumurtayı nerde bulup nerde döllencek akıl var mantık var ya
00 Yorumla
+1 yılya çok cahilsin ya da kafa buluyorsun .hamilelik döllenme ile olur .oda sadece vajina içine yerleşen spermlerle olur .sizin yumurtalıklarınızda meydana gelen bir olar .
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBak oralla yutarsan ozaman spermler önce mideye ordan kalın bağırsak sonra ince bağırsak derken oradan gizli bir bölmeyle uterusa geçen spermler döl yatağına doğru ilerlerl Yumurtala ulaşınca da döllenme olur ve hamile kalırsın kızım tamam mı :DD
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yaşadım canım ağzıma boşaldı ben yapma dedim ama dinlemedi. mide ağrısından ölüyordum acile gittim hamile kalmışsın dediler. e napıcaz dedim kürtaj falan kussan geçer dediler. ay bir kustum bir kustum öyle düştü kız sorma DDD
21 Yorumla- +1 yıl
espri yaptın öyle mi :D ha kustun kustun ve çocuk düştü öyle mi :D yaralandı mı ?
Yutarsan midendeki spermler idrar yolundan rahime gidebiliyor buluyor orda eşini yakalıyor hamile kalıyorsun çok duygusal demi ..
Hiç gülceğim yoktu :D20 Yorumla
+1 yılspermleri alırsan ağzına ve yutkunursan evet hamile kalınır ama diğer türlü hamile kalınmıyor hayırdır sen oral mı yapcan bu soruyu soran her kimse dierkt faaliyete :D
10 Yorumlasen totondan su içersen sıvı ihtiyacını gidermez demi
Bu da öyle birşey ışte
Cut.10 Yorumlaevet, şöyle; şimdi bazı spermleri yutarsan mideden geçip böbreğe ulaşır, ordan da cinsel organından idrar yoluyla çıkarken orada çıkamaz kalırsa rahmine ulaşma olasılığı olduğundan hamile kalabilirsin.:)))))
00 Yorumlao dediğinin olmas için her yediğinin rahmine gitmesi lazm. :)) biraz beyin egzersizi please !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. Sen o spermleri yuttun mu midende asitlerle harmanlanıcak sonra sen işerken ordan uzun atlama ile vajinana girecek ordanda yumurtayı buldu mu güzel bir çocuğunuz olacak.
30 Yorumla
+1 yılAğzına boşalınca 3 çocuk farklı bölgelere boşalırsa farklı renkte cocuklar olur sayısını sen hesap et artık :S
10 Yorumlakaç yaşındasın sen ya lise 1 biyoloji müfredatında üreme konusu var :D
20 Yorumla
+1 yıla.q bu neya soruyu sormak içinmi soruyonuz götünüzden nerden uyduruyonuz böyle soruları götten sallayarak sormayın a.q yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmeniyi yutarsan hamile kalabilirsin o gün ne yemişsen hepsi döllenir:D:D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılahanda bu işte...
örnek soru..
ne söylesek yalan olur...
seni seviyorum gizli kullanıcı...00 Yorumlatabi olmaz mı dördüz bile doğuranlar oluyormuş...
20 YorumlaCamdan atlıcam sevgilimle hamile kalır mı ?
20 Yorumla
+1 yılEvet vajinalda 1 cocuk oralda 3 çocuk garanti :D
40 Yorumla
+1 yılimkansız yok bole şey .
00 Yorumlaspermleri yutarsan kalabilirsin:D
02 Yorumla
+1 yılKarşındaki ağzından boşalıyorsa olabilir. ^^
00 Yorumla
+1 yılYumurtalığın ağzında ise neden olmasın :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜçüz doğanlar hep oral seksten oluyor işte:))))
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİsmi Oral olanlar nasıl oldu sanıyordun :)
40 YorumlaYanına 2 metreden fazla yaklaşırsan hamile olursun
10 Yorumlamutasyon geçirmediysen imkansız.
00 Yorumlahimmm ok peki tamam anladm
10 Yorumlaİmkansız bişey bu için rahat olsun
00 YorumlaYok deve höhhhhhhh
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne