dalga geçecekler yazmasn adam gibi soru sordum
Arkadaşlar sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ?
dalga geçecekler yazmasn adam gibi soru sordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşım.
3 aydır ilişkiniz böyle gidiyorsa baştan beri yanlış yapıyorsunuz o zaman... Eğer ters bölgede sürekli olarak aşırı zorlanma olursa anüs bölgesinde genişleme, kılcal damarlarda patlama ve genel mak*t bölgesinde sorun oluşur.
Eğer böyle giderse senin açından hiç iyi olmaz çünkü aşırı şekilde zorlanıyor ve zannımca hiç zevkte almıyorsun.
Bunun en kolay olan yöntemi bu tür darlık veya kuruluk problemi için kayganlaştırıcı jel kullanmaktır. Bu jelleri kullandıktan sonra bu tür sorunlar yaşamazsınız. Fakat bu konuda partnerinizi de uyarmalısınız. Kendi zevki için size açıkçası biraz zarar veriyor bu ilerleyen zamanda da sizde sorun haline gelecektir aman diyeyim.
Anüs bölgesi için kullanılan anal jeller var onlardan kullanabilirsin ve bu tür sorunla artık karşılaşmazsın. İlişki sürelerinide uzun aralıklarda tutun, en az 2 hafta - 3 hafta aralık verin.
Bu konuda da size önerebileceğim ters ilişki için kullanılan jel var, eğer ilgilenirseniz adresi -> link
Bu konuda lütfen titiz davranın, kasıtlı olarak ve sık yapılan, sizin gibi kanamaya varan sorunlar çıkarsa bu sizin sağlığınız için risk taşıyor açıkçası. Bu konu üstünde lütfen titiz davranın :)
çok teşekkür ederim :) zaten sürekli yapmıyoruz ve çok kısa sürüyo o kadar zorlanacak kadar daa sokmuyo ben ilk kez birisi ile ilşkye grdgm için zorlandm
Cenk teşekkür ederim. Anlamadığım bir şey var... Arkadaş böyle bir şey yaşıyorsa bunun zararı ile de bilgi, huyunu ve arzusunu değiştiremeyeceğimizden dolayı olması gereken bilgiyi veriyorum.
-2 almışım beni çekemeyen arkadaşlar olduğunu düşünüyorum. Bu kafayla gitmeye devam edin, kimsenin kişisel kararları sizleri ilgilendirmez. Böyle bir soruda eksisini ve artısını söylüyoruz, hangisini seçerse onu yapar.
İnsanların kararlarına saygı duymak gerekiyor...
en iyi cevaba aday elbette onlarca kişi yorum yapıyor ve dalga geçiyor çok garip durummuş gibi eminim birçogu hergün daha fazla şeyler yapıyordur bu beni ilgilendirmez.
bu kafayla gerçekten devam etmemeli kimse
Yap veya yapma diye tavsiyeyi baskalari veriyor zaten.
Fakat su konuda senide, sevgilinide anlayabiliyorum, bekaretin önemli oldugu bir toplumda yasiyoruz sonuc olarak, fakat ayni zamanda erkek ve kadinin beraber birseyleri yasama imkani olan bir toplumda yasiyoruz, o yüzden ates ve barut gibi ihtiyaclar olusuyor. Ikinizde toplum riskini almamak adina arkadan iliskiye girmeye karar verdiniz.
Fakat bunun bilincindeyseniz söylenebilecek birsey yok, saygi duyulur. Yani ayrilma riskinin varliginida kabullenmeniz gerekiyor.
Onun disinda eger sende bu iliski tarzini benimsemissen, illakine aci cekmek zorunda degilsin.
Zevk alabilecegin önlemleri almani tavsiye ederim. Sadece sevgilim tatmin olsun, ama ben anlamasamda birsey olsa olur mantigiyla durmayin.
anüs oldukça dardır. yeterince gevşetilip kayganlaştırıcı kullanılmadan anal seks yapmamak lazım. düşünsene o kadar dar yere giren bir aletin oluşturduğu sürtünmeyi
evet dogru ama sevglm hep yapmak istyr :/
saatlerce yapmıyoruz en fazla 2 dakika sürüyo zaten ve hepsini sokmuyo
vermiyo ama erkek arkadaşmı kıramıyorum
Sana bu kadar zararı oluyorsa niye devam ediyorsun?
sadece bir keresnde hafif kanadı başka bir zararı yok ki zaten sürekli yapmıyoruz ve saatlerce devam etmiyo
Cevap
33Cevap
salak mısınız sizler ya?
makattan cinsel ilişkiye girmek iki taraf için de çok zararlıdır.
erkek, cinsel yolla bulaşan bir çok hastalığa kapılabilir.
kızlar ise, makat kaslarının çalışma düzeni içten dışa doğrudur. ilişki ise dıştan içe doğru.
bu terslik makattaki kasların zarar görmesine ilerleyen yıllarda dışkı tutamama, kaçırma gibi nahoş durumlara yol açıyor.
.
dini açıdan da ters ilişki haram kılınmıştır.
bu senin işini görür. link
Arkadaşın olacak o öküze söyle anal yapmak sadece erke değil kadına da çok zevk verir. Yapacaksa adam gibi yapsın. Kayganlaştırı ya da en kötü krem vazelin kullansın. Hatta Gliserinde olur. Ama makatı önce krem sürüp parmaklarla alıştırsın yumuşatsın sonra yavaş giriş yapsın. Bol krem kullansın. Yavaş başlayarak yaparsa canın acımaz sende zevk alırsaın ve 2 dk da bitirmesin uzun tutsun ki sende madem yapıyorsun anal orgazm ı yaşamış ol.
Anal ilişki bir çok hastalığa davetiye çıkartır hemoroit olursunuz, ilerledi zaman cerrahi müdahale şart olur. Kanamanız öyle artar ki regl döneminize denk geldiği zaman aşırı kan kaybından halsiz kalırsınız, ileride büyük abdestinizi tutamazsınız, makat kaslarınız deforme olur ve geldiği gibi çıkar, her iki taraf içinde enfeksiyon riski de cabası... daha sayayım mı...
Ters ilişkiye girmeden önce erkek arkadaşının seni hazırlaması lazım, kayganlaştırıcı kullanımı çok yerinde olur. Kanamaya yol açana kadar dişini sıkman ilginç. Kaldı ki bunu zevk aldığın için yapmalısın, erkek arkadaşını tatmin etmek için değil.
Bundan ayrıldığında evleneceğin adama da bakireyim diye yuttur aferin harikasınız..
kiyamam ya inan acidim sana :( kendime:((( bende bikez denedm...degmez yapma bidaha...erkege bir halt olmuyor..ya evlencen mi onla offfffffffffffffffffffffffffffff...bidaha sevismemm ben yaaaaaaaaaaaa
evet canm 2 sene 9 ay oldu yakında evlenecegiz ama işte kıramıyorm pek bir zararı olmadıgı içinde kabl ettm böyle birşeyi
yapma bence bebegmm ya... kanamis bak...
Dostum partnerine söyle aceleci davranmasın önce bir kayganlaştırıcı jel veya bebe yağı ile ovmasını söyle sonra parmaklarını kullanarak bir boşluk oluştursun.En önemlisi 8-10 cm'den fazla içeri girmesin.Bol şans :))
mikrop falan kapacaksin, öleceksin sonra.
Yapmayin yaw
girmeden önce daha çok alıştırsın arkanı. Mümkünse kayganlaştırıcı bişeyler kullansın. Buna alışmak diye bişey söz konusu değil öyle olsaydı her insan kabızlık yaşıyor ne yani kabız olduktan sonra alışmış gtlemi gezmemiz gerekiyordu ?
arkadan ne ya resmen hakaret ettiriyosun kendine buna izin vererek, ayy sen şimdi bakiresindir de
Hakaretlen ne alakasi var bunun
Bu kadar acıya, kana ve riske değiyor mu? Yani ciddi manada soruyorum. Ne kadar büyük bir zevk alıyosun da tüm bunlara katlanıyorsun?
Nasılsa bakire değilsiniz, neden normal yolla girmiyorsunuz ilişkiye?
bakireym canm..
olur mu? Anal yapan, her türlü şeyi yaşayanın zarının olması bakire anlamını taşır mı? Kesinlikle değilsin. Ruhen zaten olamazsın.
ön taraaftan yapmadım sonuçta kızlıgım yerinde
bedenen o, ruhen çoktan gitmiş bakireliğin. Yapsaydın en azından hatanı sahiplenir, dürüst olurdun.İlerde ayrıldın diyelim, kocana anlatabilecek misin yaşadıklarını?
kocam nerden anlayacak benm arkadan yaşadıgımı sanki hergn yapıyorz 3 4 haftada 2 dakika anca oluyo yani
Kanama oluyorsa zararlı ve ince işçilik ve özen isteyen bir şey anal
Kayganlaştırıcı bir şeyler kullanmıyor musunuz? Kullanmıyorsanız deneyin bence...
yardır bacım arkandayım ne yapmak istiyorsan yap kızlık dursun yeter ilerde kocan senden önce neler yaptı kim bilir !
ee tabi canm onlar afedersn kızları sikerken birşey olmuyo sonra namustan bahsediyorlar.
bu kadar beynsz ve serefsiz insanlar işte teşekkr ederm
aynen kesinlikle sana katılıyorum harikasın :) o adam kim bilir kaç kızı becerdi sen, temiz istiyor.merak etme kızlık olduktan sonra hiç problem olmaz :) iyi eğlenceler internetten araştır benim bilgim yok ama oral sekste yapabilirsin
Laşka olmuş motoru dağıtmışın, kan geliyorsa büyük sorun.
Sürtünmeden dolayı tahriş oluyor, doğal olarak anal bölgen nemlenmez, bünyende hassassa mikrop kapman çok mümkün.
kızım sen gerizekalı mısın ciddi soruyorum .
niye böyle birşey sorma geregi duyuyorsun
lan anal ilişki nedir normal ilişkiye neden girmiyorsun. şimdi evlenince kocacım ben bakireyim demeye utanmıycak mısın . bu yaptığın seks olmuyo mu şuan
Kan geliyorsa isin cok zor ve riskli diyorlar dikkat et
riskli derken ne gibi zararlar?
dışkını tutamazsın :D
ön taraf duruken hak deliği duruken bok deliğinden neden ilişkiye giriyorusunuz ki
ya ben bir şey merak ediyorum anal yapınca kakanız çıkmıyormu?
yani penis kaka olmuyormu?
Oncesindeeyapman gerekeni yparsan hayir :)
hımm yine de mide bulandırıcı...
altına kaçırmaya başlaya bilirsin yakınalrda dinlendir biraz derim :)
ilerde idrarını tutamazsan görürsün çok anal yapmayın erkek içinde tehlikeli senin içinde
İdrar dedi ya ehuhehe :d
çok sağlıklı değil ama yine de yapacaksanız kayganlaştırıcı kullanın
basur oluyorsun bence artık devam etme
basur derken
İki dakika anal seks mi olur sadece anal deliği gevşetmek 10 dk sürüyor.
kötü ya bende denedim kanayınca çok üzüldüm...bi daha yapmadım..yapmamda
hayır bol bol krem sürün iyice yumşasın partnerin sert davranmasın
anal girişin yeni bozulduğu içindir her kızda olur neredeyse. düzenli ilişkiden sonra geçer.
zevk alıyomusun?zamanla alışırsın kan gelmemesi gerekir
3 aydır daha alışmadımı çok narin g*tün varmış
sürekli yapmıyoruz 3 aydr tabiki
2-3 kereden sonra alışması lazım aslında
tecrubesız ve bılıncsız oldugunuzdan
Yirttirmis arkadasin penisi kalin mi
öff midemi bulandırdın ya :(
anal yaparken bunların olacağını bilmiyormuydun ?
hayr olablcek şeyleri blmyrm
bundan sonra yapma o zaman. keşke hiç yapmasaydın. vajinal seks yapın..hem acısız hem de daha çok zevk alırsın.
Bakire olduğun icin mi anal yapıyorsun ?
evet
daha sonra bu kişiyle evlenmezde başkasıyla evlenirsen bakireyim mi diyeceksin ?
evet nerden anlayacak
Karakterine Sokayım !
vicdanın rahat olacaksa diyecek bişey yok
Damarları zorlamıştr orda ki; bebe yağı kullanın
sen iyimisin ya
aceleden olabilir
basurun olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar