Erkekler neden vajina yalamayı seviyorsunuz? Soru kısa değil beeee
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bilmiyorum ama birlesmeden daha cok sevk aldigim bisey. Partnerimin tum vucudunu dilimle dudaklarimla kesfedip bikmadan delirte delirte vaginayi yalamaya bayilirim neredeyse o an bayan kadar zevk aliyorum :) sexi muthis hale getirecek ehrseyi yapmaktan yanayimdir :) anala bunu yapmayida cok severim yeterki temiz olsun partnerimi kanatlandirmak benim isim neticede :)
1518 Yorumla
Soran+1 yılBöyle partnere can kurban :):)
- +1 yıl
Tabi benzeribir anlayista partnerimden beklerim :) o anlarin karsiligini beni derterek vermeli :) ölü gibi yatmiacak kendini o zevke birakacak :) hissettigi zevki banada hissettirecek :) bir döngü bu :)
Soran+1 yılZaten önemli olan karşılıklı olması. Tek tarfalı olması sıkar ve çok bencilce olur :):)
- +1 yıl
Kesinlikle :) partnerinin hareketlerinden neyimsevip sevmedigini anlayabilirsin zaten :) ne kadar etkili dokunuslar pozisyonlar o kadar harika bir sex :) fanteziler sesler sözler bir anda yawaslayip hizlanmalar arada kucuk islak isiriklar :)
Soran+1 yılOnu bunu bilmem senin gözlerine bittim yaaa. Maşallah çok güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim, sisirmisim yüzümü portlemisler :)) bende seni gorebilseydim keske :)
Soran+1 yılBirse sarışınsın. Tam istediğim erkek modeli.
- +1 yıl
Tanışmaktan onur duyarım :) neden bir mesaj atmiyorsun :)
Soran+1 yılSenin burcun ne :):)
- +1 yıl
Terazi burcu ay burcu Başak yukselen oğlak :)
Soran+1 yılBende koç burcuyum :):)
- +1 yıl
Bildigim kadariyla anlasamamiz gerek ama pek anlasamayacak gibi degiliz :)
Soran+1 yılAynen dediğin gibi koçlar teraziler birbirleriye pek anlaşamaz uyumlu değildirler ama yeter ki kalpler bir olsun.
- +1 yıl
Ah kesinlikle :) kalpler bir olursa herşey olur :)
Soran+1 yılAynen söylediğine bütün kalbimle katılıyorum.
- +1 yıl
Peki tanışabılecekmiyiz :)
Soran+1 yıl:):)
- +1 yıl
Kalbine dokunamiyormuyum yani hani izin versen :)
En İyi Cevaplar
Çünkü kadın doğanın kendisini içinde barındırır.
Doğa dişidir.
Kadındaki dişilik de tıpkı doğa gibi ne kadar alırsa o kadar verir.
Özetle, bir erkek kadına ne kadar zevk ve haz verirse o ölçüde zevk ve haz alacaktır.
Vajinaya oral yapmak da bunun bir yoludur. Tek neden bu mu peki? Hayır.
Tutkulu ve dişilliği güçlü kadınların vajinalarındaki o tat tıpkı hayat iksiri gibidir.
Ayrıca oral seksi de yalamak olarak basite indirgememek gerekir.
Doğru noktalara doğru şekilde temas etmek mühimdir. (dil piercingi artı sağlar) :)90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
46Cevap
+1 yılbunun nedenını bır bulsam inan kendımde yok edecem bagımlılık halınee geldı artık ilişkiden degıl oraldan haz alıyorum yaa ne olacak böyle bılmıyorum
718 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarına denk geldiğim kadarıyla anüsünü yalatmayı seviyorsun :):)
- +1 yıl
:)):)::))::):)):): utandımmmmm
Soran+1 yılSenin gibi erkekler çok nadir bulunuyor :):)
- +1 yıl
bu ne anlamda iyimi kötü anlamdamı nadır bulunur
yaa inan bana tek tarflı degıl oral konusunda hem yapmak hem yaptırmak inan herseyın onunde geliyor doyamıyorum şimdi partnerimde yok inan her gun hayallerımde erkeklerın genelı ılıskıye gırmeyı hayal ederken benım hayallerımı tahmın edebılıyorsun
Soran+1 yılİlişkiden ziyade daha çok oral yapmayı ve yaptırmayı seviyorsun. Bunu daha önce başka bir soruda söylemiştin :):) Anüsünü yalatan erkekler çok nadir bulunur. Bu konuda erkeklerden farklısın.
- +1 yıl
bundan hoslanmayan erkek yoktur ama ozguven meselesı bu durum genelde kadınlar gay oldugunu dusunur dıyee hıc bır erkek ısteyemezz bunu ama benım boylee b ır sorunum yok sex 4*4 olmasını ıstıyorsak ıkı taraftaa konusmalı ısteklerını belırtmelı kadınlar ıcınde gecerlı bu durum anal bır tabu oldugu ıcın toplumumuzda dokunulmasınaa bıle tahammul edemezler ama tecrubelı bır erkekte yaşasalar aslaa vazgecemezler vallaa ben hıcc bır seyee degısmem sende durum nasıl?
Soran+1 yılAynen sana katılıyorum fazlasıyla. Erkeklerin bir çoğu gay olma korkusuyla anüslerini yalatmaya yanaşmıyorlar. Bana anlamsız geliyor. Erkekler anüslerinden zevk alırlar ama bunu itiraf edemezler ne yazık ki. Anüs yalanmasından zevk alınca gay olunmuyor sonuçta. Hep bilgisizlikten ve yanlış eğitim verilişinden kaynaklanıyor bunlar.
- +1 yıl
asılneden erkeklerın kendınee olan oz guvensızlıgınden bu turk toplumunda bılımsel bır gercek ama tabular korkular yargılar benı hıcc baglamıyor maalesef sadece saygı duyarım meselaa gecen senefakultede bır kız arkadasım vardı kesınlıkleedokunmamı bıle ıstemıyordu 6 ay saygı gosterdım benımde aslaa olmazsa olmazlarımdan bılıyosun yalatmıyordu anusunu sadece bır kere denemesını istedımm ondan sonrası ınan ben lavabodayken doggy pozisyonunda bekliyordu oral ıcın ucuyordu resmen
- +1 yıl
yanı anlatmak ıstedıgım kadınlardaa aynı sekılde cok on yargılı yaptırmıyorlar hadı ben bana yapılmasından vazgectım saygı duyarım ama ben yapmazsam mukemmel bır sofradan ac kalkmıss gıbı oluyorum gercektende hanı bırlesme olmasa saygı gosterırım ama oralaa hayır derse dayanamamm sende durumnedır hep ben anlatıyorum sen hoslanıomusun anusunden daha once yaptırdınmı hıc oral bırazz kendınden bahsetsene
Soran+1 yılBende severim anüsümü yalatmayı. Anüs yalamayıda severim.
- +1 yıl
inan banaa cok nadırsın once kendının kıymetını bıl cı,unku sende dıger kadınlara nazaran farklı bır donanım var vee bunun keyfını cıkart kım ne derse desın partnerının anusunee oral yaparken vagınasından suzulen zevk sularını görmeyen erkek boş yasamıs demektir
Soran+1 yılSenden dediğim gibi diğer ereklere göre farklısın ve özelsin. Senin gibi erkekler çok çok az bulunuyor. Senin gibi erkekler fazla bulunsaydı keşke.
- +1 yıl
madem ben sızın nadır oldugunuzu dusunuyorum ve mademkı sızde benım ıcın aynı seylerı dusunuyorsunuzz hem daha oncede muhabbet etmee sansımız oolmus neden halaa alalen sohbet edıyoruzz profılım acık buyrun mutlu olurum
Soran+1 yılDaha önce seninle muhabbet mi ettik? Öyle mi olmuş.
- +1 yıl
siz demıstınızz daha oncede konustuk dıyee neysee ben sadece arkadas listemde gormek tanısmak sohbet etmek ıstedım karar sızın sonucc ne olursa olsun saygı duyarım
Soran+1 yılSeni bu gece ekleyiceğim yengeç burcu erkeği
- +1 yıl
Nasil istersen
Soran+1 yılSeni ekledim
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki neden bagzi bayanlar dassak yalamiyi seviyorki ?
ben sahsen tadi güzel oldugu icin yalamayi seviyorum ve bundanda hic bir bayan sikayetci degil.
sen ne ayaksin ? neden rahatsizsin ?41 Yorumla
Soran+1 yılBen rahatsız değilim beeeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlar bir koltuk makam sahibi olmak için bir çok kıç yalıyorlar bırakta erkekler önce biraz kaymakam yalasınlar :)
460 Yorumla
Soran+1 yılBu güzeldi :):)
Cevap sahibi+1 yılkaymakamı anladın yani :)
Cevap sahibi+1 yılsenin kaymakamla aran nasıl? peki sen p*nis yalamayı sevmiyormusun?
Soran+1 yılEvet severim penis yalamayı :):)
Cevap sahibi+1 yılbizde kaymakam yalamayı severiz ;)
Cevap sahibi+1 yılya ağzına boşalırsa peki!
Soran+1 yılevet severim çok hoşuma gider
Cevap sahibi+1 yıltiksinmezmisin miden bulanmazmı ?
Cevap sahibi+1 yılpeki sen neden p*nis yalamayı çok seviyorsun?
Soran+1 yılNeden sordun bunu?
Cevap sahibi+1 yılcevabın hoşuma gidiyor zevk alıyorum olmalıydı yani erkeklerinde kaymakam yalaması gayet hoşuna gider
Soran+1 yılEğer farkındaysan sorduğun soruna ne olumlu nede olumsuz cevap verdim.
Cevap sahibi+1 yılsoruya soruyla karşılık verdin
Cevap sahibi+1 yılordamısın
Soran+1 yılEvet verdim ne olacak mahsuru mu var alla alla
Cevap sahibi+1 yılkızmana küsmene darılmana gerek yok seni suçlamak için yazmadım sohbet etmek için yazdım kırdıysam üzdüysem özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılordmısın
Soran+1 yılSana darılmadım ki.
Soran+1 yılPeki sen anüs yalamayı severmisin?
Cevap sahibi+1 yıliyi darılmadığına sevindim :)
temizse kokmuyorsa olabilir neden olmasın ;) ya sen severmisin?
Soran+1 yılBakıoyrum işini biliyorsun :):). Orta civarda severim.
Cevap sahibi+1 yıl;);) teşekkür ederim güzel zaten bayanların nazlı nazik ve hassas olmalarından ötürü orta ayarda sevmen doğal ;) doğrusu seni tanımak isterdim ;)
Cevap sahibi+1 yıldoğrusu sende güzel zevk sahibi birisin;) insanı çıldırtıp zevkten alıp götürürsün sen ;)
Soran+1 yılben de tanımak isterdm seni açıkçası :):)
Cevap sahibi+1 yılgerçekten ağzından bal damlıyor senin nasıl tanışabiliriz bilmiyorum ama bir yolu varsa siz söyleyin. yazdıklarınız bile insanın ağzının suyunu akıtacak cinsten ;)
Soran+1 yılAma seni merak ettim. Kimsin acaba :):)
Cevap sahibi+1 yılbende seni gerçekten çok merak ettim nasıl tüyo verebiliriz birbirimize
Soran+1 yılSenin nickin ne?
Cevap sahibi+1 yılbak ben bir soru sorayım sen ordan beni ekle olurmu?
Cevap sahibi+1 yıldiğer katagorisinde bir soru sordum ordan görebilirsin beni sorudan anlarsın artık
Cevap sahibi+1 yılçıktınmı ordamısın
Soran+1 yılKafan mı güzel gizlilikleri açmak varken nerden bu yol acaba?
Cevap sahibi+1 yılyo kafamı sen güzel ettin sendeyim ;) bul beni
Cevap sahibi+1 yılhadi daha ne bekliyorsun buyur gel
Soran+1 yılSen gizliliğini açsana. Diğer kategorisinde tonlarca soru var onların içinde ben seni nasıl bulayım seni hiç nickini ve seni görmedim. Sen o kişi olduğunu nereden anlıcağım peki
Cevap sahibi+1 yılsoruna cevap verdim evet dedim ya bir daha bak
Cevap sahibi+1 yılpeki ala nikim sendeyim hadi bul beni şimdi
Soran+1 yılAma öyle diyorsun ya doğru söylediğin ne malum. Doğru söylediğinin garantisi mi var mı?
Cevap sahibi+1 yılvar tabi eklede gör ne tür bir garanti istiyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılhadi daha ne bekliyorsunki buyur ekle işte
Cevap sahibi+1 yılistek göndermeyecekmisin
Soran+1 yılNeden gizliliğini açmıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılaçtım madem burdan görmek istiyorsun açtım senin için bari sende aç gizliliğini
Cevap sahibi+1 yıleeeeeeee ne bekliyorsun olmadımı buyur ekle işte
Cevap sahibi+1 yılsorun ne neden eklemedin ve cevap yazmadın
Cevap sahibi+1 yılsana yalama garantisi verebilirim
Cevap sahibi+1 yılfake misin yoksa
Soran+1 yılFake ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılyani sahtemisin erkek olupta bayan nikimi kullanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılneden eklemedin peki
Cevap sahibi+1 yıleeeeeee ne oldu şimdi sana olumlu ya da olumsuz cevap ver peki
Soran+1 yılSeni eklemeyince fake mi oluyorum. İlginç.
Cevap sahibi+1 yılneden eklemedin peki sebebi varmı?
Cevap sahibi+1 yılderdin ne senin
Cevap sahibi+1 yılişler yoğun galiba iş üstündemisin
Cevap sahibi+1 yılkaymakam hanım gerginsiniz galiba
Cevap sahibi+1 yılhımmm anladımki sana zaman harcamaya değmezmiş
Soran+1 yılBaşımda bir püskülü bir bela var onunla uğraşıyorum. Geç cevap yazabiliyorum o yüzden kusuruma bakma
Cevap sahibi+1 yılekleseydin arkadaşlık isteği gönderseydin olabilirdi ama malesef istek yollamadın
Cevap sahibi+1 yılsana bol şanslar iyi geceler bye bye
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajina yalanması iyide kötü yanlarını söleyelim
kadınların ıslaklık oranı oldukça yüksek olduğundan sen yaladıkça zevki artar ve zevk suyu salgılamaya başlar ve zevk suyu arttıkça artık tadı iyice ekşimsi bir tada dönüşür ben bu tadı pek sevmiyorum. ayrıca vajina kendisini penisin rahat girmesi için zevk suyu salgıladığı için belli bir süreden sonra artık tadı değişiyor.
yanı kızı dılınle doruga vardırdırıyosun :)))10 Yorumlakeyif almak, vermek için tabii ki de , daha çok mutlu et, daha çok mutlu etsin ... herkes mutlu olsun sonrasında ertesi gün bütün gün boyunca aptal aptal sırıtsın insanlar :D :D
52 Yorumla
Soran+1 yılBu çok çok iyiydi :):)
abu hayat çeşmesi orası işte hayat veriyo veriyoya sana em yala öp ne güzel işte
10 YorumlaÖn sevişme şart. Temizse arkayı da yalarım. Zevk almak için değer..
32 Yorumla
Soran+1 yılArkayı yalayan erkekler pek nadir bulunur.
+1 yılSiz istiyorsunuz ve bundan çok zevk alıyorsunuz diye.
00 Yorumlakadının her yeri yalanmaya değer,en uzun saç telinden ta ayak parmak ucuna kadar, tabi vajina çok daha özel bir yer,hayat pınarı misali içtikçe cana can katıyor
30 Yorumlatahrik olmuş bir kadınla sex yapmak daha zevklidir farklı boyutlara geçersin.
20 YorumlaHatunumu delirtmek, kanatlandırıp bulutların üzerine çıkartmak, karşılıklı zevkin doruklarına ulaşmak için desem... ;)
30 Yorumla
+1 yılçünkü yalayınca kuduruyorlar onlar kudurunca ben daha çok kuduruyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılAçık sözlülüğünden dolayı tebrik ediyorum seni.
- +1 yıl
mersi canım
+1 yılkral kendisinin girip çıktığı yere başkasının girip çıkmasına izin vermez...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayan için klitoral orgazm olmazsa olmaz, erkek partnere de bu konuda büyük görev düşüyor. Ona oral yaparak partnerimi hem yarı yolda bırakmamış oluyorum, hemde onu mutlu etmenin hazzınız yaşıyorum...
00 Yorumlapartnerim bundan zevk alıyorsa ben 2 kat zevk alırım ve saatlerce yapsam durmam da bıkmam da :)
10 Yorumla
+1 yılerkekler genelde cinsel partnerini delirttiği için çıldırrıtıgı için zevkten bu yolu deniyo
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten etkili bir yol :):)
- +1 yıl
yani öyle dimi mesela senin delireceğiine eminim ;) delirtmeyide iyi bilirim ;)
Soran+1 yılÇok severim ve zevkten uçarım.
- +1 yıl
eklede delirteyim o zaman ;)
Soran+1 yılÖzellikle anüsümün yalanması hoşuma gider.
+1 yılBenim penisin yalanirken nasil zevkten kuduruyorsam partneriminde zevkten kudurmasini isterimde ondan
00 Yorumlaözel tat var ondan
sizin içinde iyi hem
daha az acı çekersiniz02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Ben vajina yalamayı hiç sevmiyorum , göğüs yalamak daha tatlı bence :)
20 YorumlaOnun tadı bir başka çünkü onu vakumlamak, emmek, yalamak, anlatılmaz yaşanır 😀
20 YorumlaKadınını da Zevke Getirmek İçin Klitorisine Dil Darbeleri Atar Erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar enden penis yalamayı seviyorsa, erkekler vajina emmeyi sever.
ANÜS YALAMAYA BAYILIRIM. Olsa şimdi yalarım.13 Yorumla
Soran+1 yıloyşşşşşşşşşş
Soran+1 yılKeşke yalasaydın anüsümü
yalamayı değil görmeyi seviyoruz mecburen baktırmayacaksınız bizde yalıyoruz
00 Yorumlae size zevk vermek için desem :)
190 Yorumla
Soran+1 yılBende anladım desem :):)
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılBaksen :):)
Soran+1 yılHadi bakalım senin dediğin gibi olsun :):)
Soran+1 yılboşver :):)
Soran+1 yılYorum yok :):)
Soran+1 yılSenin burcun ne? :):)
Soran+1 yılEskiden severdim yay burcunu ama hiç sevmiyorum. :):)
Soran+1 yılaynen bir sebebi olsa yine iyi onlarca sebebi var :):)
Soran+1 yılbilmem atabilirm de atmayabilirm de :):)
Soran+1 yıldiyorsun :):)
Soran+1 yılYanlış hatırlamıyorsam bir aralar fotoğrafını koymuştun değil mi :):)
Soran+1 yılBir aralar resmini profil fotoğrafı yapmıştın şimdi de profil resmi olarak bebek fotoğrafını koymuşsun. Ben öyle hatırlıyorum :):)
Soran+1 yılevet seni fotoğraftan görebilme şansını yakayabildim :):)
Soran+1 yılSadece rast geldim :):) Yani tesadüf eseri :):)
Soran+1 yılBilmem eklesem mi kararsız kaldım şimdi :):):):)
Soran+1 yıl:):):):)
Soran+1 yılBu arada profil resminde ki çocuk çok tatlıymış. Tam öpülmelik :):):):)
Soran+1 yılBende çok severim çocukları bilhasa bebekleri :):)
Soran+1 yılArkadaş olma meselesi vardı dimi bebek sohbetine daldık aklımdan çıkıvermiş :):):):)
Soran+1 yılama bazılarına yaramazlıkta yakışıyor :):)
Soran+1 yılÇocuklara ne yapıyorsun ki susuyorlar yoksa korkutuyormusun çocukları :):):):)
Soran+1 yılSende ekletmeye kararlısın bakıyorum :):)
Soran+1 yılYorum yok beyefendi :):)
Soran+1 yılSeni görmüştüm ama şimdi ise yüzünü hatırlamıyorum :):)
Soran+1 yılNe malum göreceğim garantisi var mı :):)
Soran+1 yılBu ne demek oluyor şimdi :):) Var mı yok mu garantisi :):)
Soran+1 yılSeni görebilmem için illaki eklemem mi gerekiyor :):)
Soran+1 yılHımmm anladım. :):)
Soran+1 yılBekle istek yolda geliyor :):)
Soran+1 yılÖnceden söyleyim de biraz uzun sürebilir gelmesi :):) Yollar tıkalıymış bana öyle diyor :):)
Soran+1 yılKalmam :):)
Soran+1 yılÇok azdım ben ya
Soran+1 yılŞimdi fena halde seks yapasım ve sevişesim geldi. Şu an libidom doruklarda.
Soran+1 yılBende durumlar böyleyken sende durumlar nasıl peki
Soran+1 yılNe süprizlerin var? Merak ettim
Soran+1 yılBare biraz ipucu ver yaa.
Soran+1 yılÇok kötüsün :):)
Soran+1 yılHala ipucunu söylememeye kararlımısın? :):)
Soran+1 yılYani şuan azgın değilmisin :):)
Soran+1 yılSüprizlerini söylesen daha iyi olacak :):)
Soran+1 yılBence senin süprizlerin yok :):)
Soran+1 yılSüprizlerin ne olabilir ki anca olsa olsa camda seks telefonda seks olur :):):):)
Soran+1 yılDüşündüğüm gibi bence :):)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen sevmiyorum. Sevdiğini söyleyende büyük ihtimalle kadını azdırmak için yapıyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher konuşanın gerçekten sevdiği için söylediğini sanıyorsan ! kolay kandırılabilirsin dikkatli ol
10 Yorumla
+1 yıltadindan olsa gerek ama daha fazla ereksiyon için güzel oluyoo...
00 Yorumlapartnerimin cildirdigini gormek beni daha cok sekse hazirlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıkamacı yağlamacımısın sen seni kaç kişi yaladı ve sen kaç kişiyi yaladın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencil olmamak için seks karsılıklı zevk işidir kadında zevk almalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın dondurma gibidir, yalamak için en ideal şeydir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim için önce kızın zevk alması gelir kiz zevk almaliki sexsin tadı olsun seks doruklara yükselsin o yüzden vajina yalamaya bayiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben anüs yalamayı çık seviyorum koklamak ta heyecan veriyor <3
1148 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mideniz sizin?
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl seviyorsan bende öyle fıstık <3
Soran+1 yılBen anüs yalamayı sevmiyorum . Bir yerlerinizden uydurmayın.
Cevap sahibi+1 yılyau bebeğim sanki kim oldugunu bilmiyorum da <3
Soran+1 yılKafanız güzel sizin anlaşılan. Ya he he
Cevap sahibi+1 yılyavyum ewet güzel kafam içiyorum seni düşüniyorum aşkım bana bunları neden yapıyor diye <3
Soran+1 yılHıhı ondan
Cevap sahibi+1 yılhıhı nı yerim senin bebeğim <3
Soran+1 yılDefol defol
Cevap sahibi+1 yılhaha defol da dermiş <3
Soran+1 yılSenin Allah bin türlü cezanı versin. Bin beter ol
Cevap sahibi+1 yılaşkım kıskanıyorum ama başkalarıyla ilgilenmeni
Soran+1 yılSen ne zırvalıyorsun. Sen bana karışamazsın. Dünyada ki bana karışma cesareti gösterecek olan en son kişisin.
Cevap sahibi+1 yılneden aşık ettin beni peki ha beni üzmek için mi acı çektirmek için mi hakaret etmek için mi
Soran+1 yılSenin piskolojik sorunların var. Acilen tedavi ol. Senin durumun hiç iyi gözükmüyor.
Cevap sahibi+1 yılaşkın tedavisi yok ki ewet sen böyle bana davrandıkça kendime zararda verebilirim de
Soran+1 yılNE BOK YAPARSAN YAP KENDİNE. UMRUMDA BİLE DEĞİL KENDİNE ZARAR VERMEN. BENİM İÇİN HAVA HOŞ.
Cevap sahibi+1 yılsenin için ölmeye değer ama <3
Soran+1 yılDefol ya defol
Soran+1 yılYol al. Bir git ya
Cevap sahibi+1 yılgitsemde sen hep aklımda kalbimde olucaksın bebeğim <3
Soran+1 yılSeni yönetime şikayet ettim. Yönetime mesaj yolladım
Cevap sahibi+1 yılne yapalım zaten gidecemde burdan sorun olmaz ki sen ha öldürdün beni ha şikayet ettin aynı şey yeterki sen yap senin elinden olsun her sey
Soran+1 yılSenin gitmeni büyük sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Cevap sahibi+1 yılewet sabırsızlan bakalım beni her gün olduruyorsun zaten
Soran+1 yılSenin gidişinde bayram yapıcağım. Yani o kadar fazla sevineceğim.
Soran+1 yılOrdamısın?
Soran+1 yılCevap versene yoksa gittin mi tamamen
Cevap sahibi+1 yılgeldim aşkım özlermşte beni duş aldım ve yemek yedim <3
Soran+1 yılYok seni özlediğimden değil sen diyorsun ya gideceğim diye sen gittin mi diye test etmek istedim. Yani sevdiğimden değil. Hemen heveslenme serkan
Cevap sahibi+1 yılhmm öyle olsun bakalım ama cidden cok uzuyorsun beni soğuk dus aldım ancak iyi geldi bana ama küvette kendimi boğmak istedim yapamadım da aşkımı cok seviyorum onsuz yapamam dedim <3
Soran+1 yılBanane ne bok yersen ye.
Cevap sahibi+1 yılne boku anüscüyüm ben kokusunuda cok severim yalamasınıda biliyon ama onuda koklarım tabıkı
Soran+1 yılSktir
Cevap sahibi+1 yılkufurde ediyorsun ya nasıl bir ilişkimiz var ama başka kimde böyle diyemez de aşkıma özel birsey anladın <3
Soran+1 yılNe ilişkisi allasen. Seninle hiçbir zaman ilişkimiz olmadı. İftira atma
Cevap sahibi+1 yılewet vardı bebeğim belli etmesende hissediyordum zaten beni çokk seviyordun da kendinde söyledin seninle olan askımız sevgimiz dunya hıc kımsede yok bunu az cok anladın <3
Soran+1 yılSen bana sevgili olma teklifi yapmıştın ya hatırlıyormusun?
Cevap sahibi+1 yılewt tabiki
Soran+1 yılCevabım ise SENİN SEVGİLİ OLMA TEKLİFİNİ TEREDDÜTSÜZCE REDDEDİYORUM. Bundan sonra mümkünse benden uzak dur
Cevap sahibi+1 yılanladım sen bilirsin ama seni sevmekten bıkmıcam bunu unutma her zaman kalbimde ve aklımda olucaksın
Soran+1 yılBenden uzak dursana yaa ne laf anlamaz birşey çıktın sen.
Cevap sahibi+1 yılpüsküllü bela benmiyim sen evli olan insanla ugrasıyorsunda vede capkın olanmış iyi bak profillerine
Soran+1 yılSana sövmekten gına geldi artık. Sana söve söve dilimde tüy bitti.
Cevap sahibi+1 yıldilindeki tüyün olim yavyum nefesin olup içime cek beni <3 dünya güzelim
Soran+1 yılBenimle bir daha konuşma amk pislik
Cevap sahibi+1 yılsana yakışmıyor aslında kufur de cok nazik kibar cok iyi kalpli kızsın aslında ama neden böyle yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılnerdesin bebek
Soran+1 yılBen sana benimle konuşma diyorum sen hala konuşmaya çalışıyorsun.
Soran+1 yılNerdeyim ebendeyim senin amk pislik
Cevap sahibi+1 yılyau niye söviyon ki deli aşkım ayıp ama yakışmıyor sana bebegim
Soran+1 yılEğer beni gerçekten seviyorsan bu zamana kadar sende azıcık hatırım varsa benimle konuşmamı istiyorum. Benimle konuşma Serkan
Cevap sahibi+1 yılölürüm senin için sevmek ne kelime nasıl istersen bebeğim
Soran+1 yılBenim karşıma çıkma hiçbir zaman. Benden uzak dur mümkünse Serkan
Cevap sahibi+1 yılne yapalım seni seviyorum diye sen öyle istiyorsun diye her seyi yaparım senin için öl de ölim aşkım belkide giderim burdan bilmiyorum uzgunum su an sessizcede gidebilrim haberde edebilrim o anki duruma baglı :(
Soran+1 yılSenin gideceğim yok serkan. Bunlar hep yalan dolan ilgi çekme çabaları ve kendini acındırmaya çalışıyorsun. Seninle konuşmuyacağım diyorsun ama yine konuşuyorsun serkan.
Cevap sahibi+1 yılyau kolaymı sanıyorsun aşkından vazgeçmek senın ıcın giriyorum buraya bile ilgi ceksem ne yazarki beni istemedikten sonra pankartmı acıyorum sanki buraya reklam mı veriyorum da ilgi cekicem seninle konusmıcam demedim sen konusma diyorsun ben senı sevıyorum nıye konusmıyayım ki sen konusma diyorsun da gitsem mutlu olucanmi ki
Soran+1 yılevet burdan gidersen çok mutlu olucağım. Ben sennle konuşmak istemiyorsum serkan.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum gidersem bir daha bulamazsın beni ama eminmisin yani
Soran+1 yılbu siteye bir daha üye olmazmısın bence olursun gibime geliyor.
Cevap sahibi+1 yılyoo ben yay burcuyum ya birseyi severim ölene kadar ya da hiç sevmem ugraşmam da seninle bu kadar cok ilgileniyorsam bu seni inanılmaz cok seviyorum demektir
Soran+1 yılYay burcunu severdim sayende hiç sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi burctur ama az cok biliyon benide tanıyon benim gibiside zor gelir buraya ya da tanısman için bende koç burcunu sevmezdim sayende sever oldum <3
Soran+1 yılBeni sevmede çünkü senin sevgine ihtiyacım yok. Başkaları beni sevsin öpüp sarılsın koklasın. Yeter ki sen sevme serkan.
Soran+1 yılBenden uzak dursana beeeee
Cevap sahibi+1 yılseni benim kadar kimse sevemez anladın mı heleki bu sekilde boyle onada davranda gör vede başkalarına sana ne tepki veriyor az cok görduk zaten de ama uzulmustumde sana kufur hakaret etmelerini de ve şikayette etmiştim bana istediğini de ama sana kimse kötü birsey demesine izin vermem asla
Soran+1 yılBANA KÜFRETMEK ÖYLE KOLAY DEĞİL. BANA KİMSE KÜFRETME VE HAKARET ETME CESARETİ KOLAY KOLAY GÖSTEREMEZ. O KİŞİYE HAYATI ZEHİR EDERİM. SIKIYORSA ETSİN BAKALIM O ZAMAN ANYAYI KONYAYI GÖRÜR.
Cevap sahibi+1 yıltamam sakin ol edemez tabiki yani demek istediğim bana ne söylesende seni cok seviyorum zorsun koçsun çünki ama sevmekten vazgeçmicem de sen soruyordun vazgeçermisin diye hayır kolay kolay bırakmıcam seni anladın <3
Soran+1 yılSanada aşkınada sevginide başlıcam şimdi.
Cevap sahibi+1 yılhahah nerden başlıcan fasulyenin faydalarından mı aşkım <3
Soran+1 yılSeni eklemem büyük bir hataydı. Şimdi daha iyi anlıyorum. Seni eğer eklememiş olsaydım bana musallat ve tasallut olmuyacaktın.
Cevap sahibi+1 yılewet kader işte aşık oldum sana ama okadar zorsunki bıktırmak için elinden geleni yapıyorsun sanki bu kadar cok sevilmek kötü birseymiki acaba ne düşüniyorsun bu konuda 74. cu yorum olmusta
Soran+1 yılTabikide çok iyi birşey sevilmek ama senin tarıfından sevilmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılanladım başka hayvan sevsin diyorsun beni mağlesef benim tarafımdan böyle sevilmekte iyidir kıymetini bil google da arasan bulaman böyle sevgi anladın tarih yazacagız senle yazıyoz gerçide burdan bile <3
Soran+1 yılBir sus ya ne çenesiz çıktın.
Cevap sahibi+1 yılsusuyorum zaten burda oldukçada içim parçalanıyor ben tekrar tekrar olduruyorsun ne yapmaya çalıstıgınıda anlamıyorum
Soran+1 yılAcıtasyon ve drama yapma beeeee. Benim birşey yapmaya çalıştığım yok. Seni istemiyorum diyorum ama sen ısrarla yine konuşmaya çalışıyorsun.
Cevap sahibi+1 yıloyuncumuyum da drama yapıp olsaydı unlu olurdum imza isterdin benden istemem yan cebime koy diyorsun gibime geliyor da soruya yorum yaptım sen cevap verdin bu konusmak degilki istediğim soruya yorum yaparım da
Soran+1 yılBenim soruma yorum falan yapamazsın o kadar. Şimdi sktir git.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum o kadar çok gıcık oldunki bana başka yayda görmek istemiyorsun demek uzuldum gercektende her zaman aklında olacagım demekki <3 yapıyorum işte cicim
Soran+1 yılSen öyle zannet. Seni çoktan bile unuttum
Cevap sahibi+1 yılunutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar derler bu yuzden o kadar zamandır cok seyler yasadıkta bir yıla yakın zaman oldu şimdi neden boyle olduk tuhaf durum sinirlisin halen anlıyorum senı cok sevıyorum da <3 kör ettin benide
Soran+1 yılO başkalarına eksileri veren senmisin?
Cevap sahibi+1 yılneden çokmu merak ettin bak banada vermişer biri sensin ama verilebiliyorda fazla bana en fazla -9 veren bile olmustu tabıkı o soruda -16 alan bile olmustu burası boyle
Soran+1 yılSoruma cevap versene senmisin?
Cevap sahibi+1 yılyok bee
Soran+1 yılPüsküllü bela başımdan defolsan ne güzel olacak.
Cevap sahibi+1 yıltatlı belayım ama dimi aşkım iyiki varsın yanü tuhaf olsan da
Soran+1 yıltatlı mı asla değilsin öye baş belasısın
Cevap sahibi+1 yılhıhı ruyalarının prensi olurum ama ruyanda ble yorum yapacagım sana olmadı ruyalarının canavarıda olrum <3
Soran+1 yılArtık iyice saçmalamaya başladın. Bi git başımdan
Cevap sahibi+1 yılaşk bu zaten gözu gormez kulagı duymaz saçmalarda ne yapalım sende asık ol anlarsın beni en azından asık insana biraz saygı göstersen nasıl olur
Soran+1 yılSen saygı göstersen diyeceğine ilk önce kendine bak. Sen benim kararlarıma ve söylediklerime hiç kulak asmıyorsun ondan sonra da benden saygı bekliyorsun. Herşey karşılıklı. Mesela benden uzak dur benimle konuşma diyorum sorularıma bir daha cevap yazma diyorum ama sen hala yüzlerce defa dememe ragmen yine söylediklerimi uygulamıyorsun saygı göstermiyorsun hala sorularıma cevap yazıyorsun benimle konuşuyorsun. Eğer sen benim kararlarıma söylediklerime saygılı olsaydın soruma cevap yazmazdın
Cevap sahibi+1 yılben sana saygı gosterıyorum bak 1 haftadır hakaret kufur edıyon agzımı actım mı birsey dedim mı yok aksine iltifat ediyom bile sevmiyor olabilirsin ama boyle davranarak degil mesajda acıklama yapardın böyle böyle diye neden sevmekten vazgeçtiğini bende sagyı duyarım ceketimi alır giderdim anladın
Soran+1 yılSaygılı olduğun çok belli Serkan. O nedenle mi benim sorularıma bir daha cevap yazma ve benimle konuşma dediğim halde yine benimle konuşuyorsun ve sorularıma cevap yazmaya devam ediyorsun. İlk Başta sana güzellikle dedim ama sen anlamamakta ısrar ettin. Sana defalarca dedim SENİ SEVMİYORUM ARTIK VE SENİNLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM diye ama sen ne yaptın bunu defalarca dememe rağmen yine konuşmaya devam ve sorularıma cevap yazmaya devam ettin. Biraz da olaya bu yönden bak SERKAN EFENDİ.
Cevap sahibi+1 yılsen benim sorma vecap vermiyorsun ki neden diyorum tabıkı seviyorum seni senin için her seyi yaparaım ama bana mantıklı acıklama yap neden sevmiyorsun aynı seyi ben sana yapsam ne dusunurdun acaba asık olsan bana sana eziyet etseydım ha bende vazgecebilecekmiydın untabılecekmıydın soyle bakım
Soran+1 yılBen sana hiçbir zaman aşık olmayacağım için soruna cevap verme gereği bile duymuyorum. Sana aşık olmam imkansız. Zorla mı ya sevmiyorum işte.
Soran+1 yılSon olarak benim sorularıma sakın ama sakın yorumlar yapma. Aklından bile geçirme.
Cevap sahibi+1 yılayrıca hem benım soruma yorum yapma diyon marsa gitmek istermisiniz diyorum beni buluyon birtek ters yorum yapanda sensin hatta ordakı kız araya gırmıs ne kadar cok serkan yazmıssın dıye demişte sevmediğini gözüme sokar gibi yapıyon zaten olsan da yine asık gibi degilde atarlı sekılde konusurdun belkide sevmemekte bir seydır artık birsey dusunemiyorum ne yaptımsa olmuyor ne zormuş koçta yukselenin neydi senin
Cevap sahibi+1 yıloldu gizem hanım başka arzunuz daha başka ne arzu edersiniz matmazel :)
Soran+1 yılYükselenimden sanane ya. Seni sorularımda görmek istemiyorum bu kadar basit.
Soran+1 yılBenim adımı çok pis çirkef ağzına bile alma sakın.
Cevap sahibi+1 yılsen niye alıyon o zaman ki sevmiyorsan madem ben adını ruyamda bile söylüyorum haykırıyorum dunyaya bile her mili saniye aklımdasında anladın <3
Soran+1 yılBenimle muhattap olma sakın bir daha
Cevap sahibi+1 yılolmamaya çalısacam ama denk gelırmıyım bilmiyorum keske yanımda olsanda sana sarılsam ama koklasam içime ceksem seni askımı kulagına fısıldasam olmasını isterdim <3
Soran+1 yılHiç olmayacak hayaller kuruyorsun. Dünyaya dön biraz hayal alemlerinde yaşıyorsun anlaşılan.
Cevap sahibi+1 yılsen marsın bir ucuna gonderdınya benı unuttun mu bebegım ordan yazıyorumda dunyaya gel yanıma dıyorsan derhal ucarak gelıcem <3
Soran+1 yılBenim yanıma gelme de dünyada nereye gidersen git yeter ki benim yanıma gelme.
Cevap sahibi+1 yılyanına gelecem senı ıssız adaya goturecem artık orda yasıcagız da sessiz sakın huzur olursa uzunda yasarız tabıkı boyle davranırsan benı oldurun orda bıle
Soran+1 yılSeni istemiyorum seni sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbir daha söyle seviyorsun yavyum <3
Soran+1 yılSana yalan borcum yok benim. Sevmiyorum seni o kadar.
Soran+1 yılSana borcum falann yok benim. Senin kalbini hiç bir zaman çalmadım ama sen öyle zannettin hep.
Cevap sahibi+1 yılewet çaldın asık ettin beni kör aptal ettin de bu sarkıyı dinledim agladımda ask ne zor işmiş yau heleki seven seni sevmeyince :(
Soran+1 yılO zaman şansını başka yerlerde dene. Seni sevmiyorum. Çünkü başkasından hoşlanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılhadi canım kimmiş oki
Soran+1 yılBenim için ölüden farksızsın. Başka birine deliler gibi sırılsıklam aşığım.
Cevap sahibi+1 yılohhhhhhhh yapma bunu bende sana sırılsıklam ne yapacagız peki
Soran+1 yılÇocuk çıkma teklifi etti
Cevap sahibi+1 yılsanki ben etmedim de sana her kez eder buldu güzeli tabiki ama onun senı sevmesıde onemlı benım gibi kımse sevemez de
Soran+1 yılBenim gibi kimse sevemez diyorsun ya bu kadar fazla emin olma.
Cevap sahibi+1 yılgörecegiz bakalım yine eksi vermiş kim yaptıysa bana soyledıklerın ve yaptıklarını yapta halen senı sevecekmı ıstıcekmı bakalım
Soran+1 yılİyiki senin sevgili olma teklifini reddetmişim yoksa onun gibi dünya tatlısı sevdiceğimi tanıyamazdım.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum yanı sana teklif etti diye hoşlanmaya mı basladın kısa zamanda bugun mu tanıstınız yanı
Soran+1 yılBu kadar yeter. Daha fazla özelimi anlatamam sana.
Cevap sahibi+1 yılsormadık zaten kendin söyledin teklif etti dedin basladın ne diyim ben sana teklif yaptım bekledim sımdı yok diyonda sana asık oldumda dedim her ne dedysen sustum daha ne yapım ben durustce sevdim sucsa soyle
Soran+1 yılSen hiç sorarmısın bölye şeyler değil mi?
Sana teklif etti diye hoşlanmaya mı basladın kısa zamanda bugun mu tanıstınız sorusunu kim sordu peki babam mı sordu bunları. Konuştukça en diplere batıyorsun
Cevap sahibi+1 yılneyse tamam haklsın her zaman ben aptalım zaten yatıyorum artık iyi geceler rüyalarımın perisi <3
Soran+1 yılsevglim var benim bee uzak dur benden
Cevap sahibi+1 yılne diyorsun sen uzağam işte mesaj mı attım sanki
Soran+1 yılHemen bana arkadaş isteği falan göndermeler ne oluyor? Sktir git serkan
Cevap sahibi+1 yılhakaret kufurlerini mesaj ile yapsan diye istek attım yoksa rahatsız etmem yani canın sıkıldıkça mesajla istediğini dersin bana
Cevap sahibi+1 yılniye kaldırdın niye engelledin bir anlasam da keşke <3
Soran+1 yılSen nasıl bir manyaksın ruh hastasısın. En yakın zamanda ve acil piskoloğa gitmen şart senin.
Cevap sahibi+1 yılözledin beni bana hakaret etmek için mi yine yorum yapıyorsun can sıkıntısına yau halenmi sinirlisin sen cok uzun surdu bu sefer <3
Soran+1 yılSen bunlarla kendini avut. Sen özlemek mi asla tam tersine nefret ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılwow nefrette ediyormuş buda iyi hiç birsey hissetmemenden daha iyidir ve aşık olabilmen adına da ilerde güzel birsey olur daha çok nefret et <3
Soran+1 yılBenim sevgilim var. Sana aşık olmam imkansız.
Cevap sahibi+1 yılbuldun yani birini benım kadar sevemezde kimse seni
Soran+1 yılBenim sevgilim senden 1000 kat daha fazla seviyor.
Cevap sahibi+1 yıltabı tabi hep oyle olur bana davrandıgın gibi davranda görelim bakalım ne kadar cok seviyormuş hakaret kufur et bir seviyom bir nefret ediyom de ne dicek sana
Soran+1 yılhıh ondan yav hehe
Cevap sahibi+1 yılyani sinirlisinde benim kadar sakin seven anlayışlıda olmazda 2 tarafında sevmesi lazım ayrıca bu kolay birsey değil
Soran+1 yılondan ondan yaw hehe
Cevap sahibi+1 yılzaten senin yerinde baskası olsa böyle davransa bana katlanmazdım da karşılık verirdim mutlaka her gun hakaret sevmediğim birinden duymak istemezdim
etçilimdir eti gördümü dayanamam hırrr :)
131 Yorumla
Soran+1 yılevet seviyorum. :):)
Soran+1 yılŞimdi sol elle yazıyorsundur hahahhahahahahahahaha
Soran+1 yılAnüs yalamayı severmisin peki :):)
Soran+1 yılAnüsünü yalatmayı seviyormusun peki :):) Hoşuna gider mi?
Soran+1 yılSoracağımı nasıl tahmin ettin? :):) Bakıyorumda hislerinde pek kuvvetliymiş.
Soran+1 yılBemce anüsünü yalat :):)
Soran+1 yılBence bir erkeğin kıza anüsünü yalatması çok güzel bir şey ve tahrik edici ondan :):)
Soran+1 yılSadece bir kere yaladım :):)
Soran+1 yılOrası bende kalsın
Soran+1 yılevet hoşuma gider
Soran+1 yılTamam bravo sana seni alkışlıyorum şak şak şak şak hahahahahahahahhaahhahaha
Soran+1 yılBir kişinin fikri ne ise zikri de o olurmuş hahahahahahahahhahahahah
Soran+1 yılbende telefonda boşalmıştım :):)
Soran+1 yılaynen sana katılıyorum :):)
hatundan hatuna vajinadan vajinaya değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyoruz başka bir açıklamaya gerek var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyazsa ylanir esmerse olmaz
00 Yorumla
+1 yılonun tadına bir baksan kendini alamazsın :):):):)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım lez değilim ben.
siz neden penis yalamay seviyosunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz neden ağza almayı seviyorsanız aynı sebep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen neden penis yalamayı seviyorsan ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim seviyor ya genelleme yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yetmezsin.
00 Yorumla
+1 yılkarşıklı haz için olabilirmi sence ;)
010 Yorumla
- +1 yıl
yoksa yalanacak o kadar çok şey varki :)
Soran+1 yılMesela nereleri :).)
- +1 yıl
göğüsler :D boyun kulak memeleri :)
Soran+1 yıldaha başka başka :):)
- +1 yıl
arkası yarın :D burda yazayımda beni banlasınlar demi :D
Soran+1 yılYani reklamlardan sonra diyorsun :):) Peki öyle olsun :):)
- +1 yıl
özele gel :)
Soran+1 yılGeliyorum :):)
Soran+1 yılekledim
Ben sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılçok hoşta ondan
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı