Ekmek yediğin o hanede bu tutuma (cinsellik) girme. Sessiz kalmanız hata olmuş. O anneye yazık. O kadının yerinde siz de olabilirsiniz. Özel hayatınızı başka kişilerle yaşayın, özeliniz. Ama iş ortamında prensipleriniz olsun. İç sesinize de sahip çıkın. İşinizi yapın, paranızı alın. Vücut dilinizle de tavrınızı koyun, kendinizden emin bir şekilde. Gizli kameraya alın onun davranışlarını siz de tutumunuzu koruyun. Koca size iftira mı attı? Karısına videoyu gösterirsiniz. Mağazalara part time olarak girin 1200 ortalama maaş alırsınız. Primler hariç. 3,4 günde tatiliniz oluyor. Ders programlarınıza göre de mesai belirleniyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten o adam benim egitimimde biri değil o yaovarsa benn hayatimi onunla geçirmem sadece içimden bazen seks yapmak geliyor onunla o kadar kendi zevkim için yani asla ötesini düşünmem o tarz erkekle
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşka iş bul namus söz konusu dicem de oda kalmamış
10 Yorumla
Unutmaki o adamın karısınında ekmeğini yiyorsun. Yediğin kaba pisleme. Öncelikle sende bir kadınsın bunu hatırla o kadının habersizce başına gelenler seninde gelebilir. Adama gelince daha mesafeli davran daha bol mütavazi giyin adam ile aynı ortamda oturma seninle iletişime geçicek fırsatları ignore et.
40 Yorumla
+1 yılKızım madem vermeye niyetin var ayrıca paraya da ihtiyacın var o zaman niye bebek bakıcılığı yapıyorsun?
210 Yorumla
Soran+1 yılParayla seks yapmam ki kimseyle seksi zevk için yaptim sadece birkaç kez
- +1 yıl
37 yaşındaki adamla yapıcam diyorsun baban yaşında adamla yapmaya niyetlisin. Sebebi de para değil mi? Sana vereceği 3 kuruşa mi kaldın git başka bir iş bul 2 ilandan 1'i bayan eleman aranıyor. İş her türlü bulursun.
Soran+1 yılBen 35 yaşında biriyle de beraber olmuştum ve mesleği bile yoktu parayla ilgisi yok seks yaparsam sadece zevk için yaparım parasıyla degil
- +1 yıl
Yap o zaman ne diyim. Para için ayrılamıyorum diyince neyse ben bişey diyemem inşallah trolsündur iyi geceler 😉
Soran+1 yılPara lazım ama para için bedenimi satmıyorum ışte çalışmak istiyorum
- +1 yıl
😂😂 Bizim pastanecinin kuması gibi konuşuyorsun. Neyse Allah da seni güldürsün 😂
Soran+1 yılDers çalışmaktan gülmeye sıra gelmiyor maalesef
- +1 yıl
Bölüm ne ki?
Soran+1 yılTip okuyorum doktor olcam
- +1 yıl
😅 İnşallah doğrudur. Allah yardımcın olsun. Ben de yakında paramediğe basliycam. Okumak iyidir okulun değerini bil valla keşke sabaha kadar ders çalışabilsem. O hakkımı 1 seneligine elimden aldılar. Yine de sanslisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılişten ayrilmayacaksan tek seçeneğin miktirmek kalıyor zaten. Bunu mu bilemedin. Hem zevkli fantezi olur yani. Sana da yakışır ne güzel oohhh miss
114 Yorumla
Soran+1 yılCidden ayrilamam iş bulamiyorum
- +1 yıl
O zaman yatacaksın. En azından gönüllü yapma, biraz akıllı ol adamı tırtıkla da, ucuza gitmesin.
- +1 yıl
Onun karısı da başkasına verdiği için geç geliyordur zaten.
Soran+1 yılSaçma bir aile yapıları var zaten ama ben işinin derdindeyim
Soran+1 yılIsimin
- +1 yıl
işiyin derdindeysen, ver kurtul ama kolay verme diyorum. ucuza gitme bişeyler kopar diyorum anladın? ama benimde canım istiyor ucuza gitse de olur dersen başka tabi. dolgun vucutluysan zaten bir şekil de halledecek seni.
Soran+1 yılDolgunum ve karisiindan bayagi iyiyim
- +1 yıl
Tamam o seni güzelce miker. Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür gün ama seni mikmeden işten çıkarmaz. Yavaştan dayamaya falanda başlamış, sen sesini çıkarmadıkca da cesaret bulacak ve en son arkadan sarılıp altına basar güzelce miker. seninde işine gelir kötü bişey değil ki.
Soran+1 yılYa bu ay maasimi alayım o zamana kadar iş bakicam başka iş bulursam maasimi aldığım an cikicam
- +1 yıl
Tabi gönüllü değilsen başka ama, onun evliyken sana bunu yapması ihanet apaçık. Karar senin yakışıklıysa veya istediğin bir tipse müsade et. Zaten bu ayki maaşı alıp bırakacaksan, sıkıntı olmaz, o istediğini yapmadan sen ayrılmış olursun takma. Bırak birkaç kez daha dayasin.
Soran+1 yılTipi falan iyi ama bilmiyorum iste
- +1 yıl
bunun kararını vermek çok zor değil. Eğer kendisi bunu istiyorsa yapabilirsin, fakat sana tuzak ta olabilir. Belki sana sahip olup ilişki den sonra kapıyı da gösterebilir ve sen adamın eşine hiçbişey kanitlayamazsin.
Soran+1 yılBen önce maasimi alayım da
- +1 yıl
Sen bilirsin işte naparsan yap. Ayrıca beni takipleseydin iyi olacaktı.
+1 yılPeki sana dayandığında Ne hissediyosun, devamını getirmek istiyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen istiyorum bana çok citirsin falan da diyor sevgilin var mi diyor çok samimi ya
- +1 yıl
Ufak ufak yokluyor seni ama anladığım kadarıyla gazla rahatsız etmemek kuşu uçurmamak da istiyor, bence hemen teslim olmamalı küçük oyunlarla daha çok kendine çekmelisin biraz oynaşmayı sen de istiyosun belli ki
+1 yılSende istersen neden olmuyorsun bakıre değilsin problem ne hissettiriyor mu deydiriken penis yüzünden mi korktun aldatma gibi bir şey degil ama devamı gelir bir kere olursa
15 Yorumla- +1 yıl
Hangi şehir nere oturuyosun sana öne gote iş imkanı sağlaya bilirim istersen okuluna göre tip sanirim
Soran+1 yılİzmir de tıp okuyorum
- +1 yıl
İzmirin neresi peki tam
Soran+1 yılO kısımları soyleemk istemiyorum açıktan bosver
- +1 yıl
Gel bekliyorum
Neden bu kadar sorun ediyorsun, eğer sen de istiyorsan arada bir şeyler yaşayabilirsin onunla. Gerçi erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama o sana kalmış bir tercih özgürsün sonuçta
10 Yorumla
+1 yılEğer Seninde hoşuna gittiyse yap Yoksa o başkasıyla yapıyordur Zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor önceden de karısını defalarca aldatmış biri
- +1 yıl
O zaman ilki sen olmıcaksın aldatmada eğer içinde öyle bir istek varsa zaten kendiliğinden öyle bir ortam oluşucaktır
- +1 yıl
Biz burda 1 haftadır bayan eleman arıyoruz Şen'de iş bulamıyorum diyorsun ilginç İstanbul gibi bir yerde 1 haftadır eleman arıyorum
Soran+1 yılİstanbul da değilim ben
- +1 yıl
İl fark etmez iş bulmak istiyene her zaman bir yerlerde iş vardır kendini kısıtlama bence
Soran+1 yılDers saatlerim falan sıkıntı beyefendi kafama göre işverenler beni beklemiyor yani
- +1 yıl
Part time çalış ben öyle yapıyorum üniversite ders saatlerime göre ayarlayıp calısıyorum
Soran+1 yılTip okuyorum yetistiremiyorun o tarz işleri ya da bana çok uzak oluyor vs
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. e niyetin var senin , bizden onay almaya gelmişsin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKararsız olmasam burdakilerikonayaina ihtiyacım yokki
+1 yılbu dayamalara falan ses çıkartmazsan başına daha kötü şeylerde gelebilir... serserilik yapma ve kendine o şekilde dayatma öyle bir durum olduğunda hemen sert bir şekilde odanın diğer tarafına git..1-2 derken anlar oda rahatsız olduğunu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle samimi birine benziyorsun gerçekten fakat kendini çok kasma ve sıkma lütfen ben sağlık çalışanıyim ve bu konularda yaklaşımlarına dikkat et kendini sonradan huzursuz hissetmene sebep olmasına izin verme yeter desem?
10 Yorumla
+1 yılonun aldatması senin suçun olmaz. canın istiyorsa yap
14 Yorumla
Soran+1 yılBazen bende böyle düşünüyorum zaten oncedn de kaç kez karısını aldatmış biri
- +1 yıl
boşver sen aldatmış mı aldatmamış mı. sen kendi zevkine bak. beğeniyorsan adamı yap. ama yakalanma dikkat et
Soran+1 yılAdamın zaten su an başka sevgilisi bile var öyle işini beceriyor ki sasirirsin
- +1 yıl
seni de iyi becerir o zaman kaçırma
+1 yılsenin de cinsel ihtiyacını karşılamak için onu kullanabilirsin ama dikkatli olun
10 Yorumla
+1 yılBu gidişle sen daha fazla dayanamazsın, eninde sonunda sevişirsiniz..
10 YorumlaOnla seks yapmayı düşünüyorsan zaten bu düşünce hareketlerine de yansımıştır. Adama çokta kızmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılayrılman en doğru ahreket alem edip sonunda onlar haklı çıkar beni baştan çıkardı diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi o zaman yat altına gitsin.. şu düşüncelerine bir baksana.. bu kadar onursuz musun.. yatıyım gitsin öyle mi.. yazık sana
11 YorumlaHiç inandırıcı değilsin. 🤒
11 Yorumla
Soran+1 yılAma gercek
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl bir düşünce yapısı bakire değilim acaba versem mi. ağzınla söylüyorsun adam evli ve belli ki dengesiz bence farklı çözüm yolları aramalısın
10 Yorumlavurdur gitsin parana bakarsın ne diyim :D
122 Yorumla
Soran+1 yılPara için ışte çalışırım bedenimi satmam
Soran+1 yılBen birçok işten çıkmak zorunda kaldım tip okuyorum derslerim çok ağır ders saatlerime falan uyduramiyorum sorun cikiyor
- +1 yıl
ÇYDD burs için başvur. Onlara da danış burs alabileceğin kişi ya da tüzel kurumlar var mı? Hocalarına danış, yardımcı olurlar. grafik tasarım vb. işler var pc den yapıp tasarım başına komisyon alıyorsun. Yabancı dilini geliştir. Çeviri yap. Ya da orta okul lise öğrencilerine ders saatine uygun bir fiyat bul, ders ver. üst düzey grubuna yüksek bir ücret vs. belirle. Mağazalarda kısmi part 2 gün çalışma oluyor 500, 600 küsür civarı oluyor. Hafta sonu full çalışıyorsun. Verdiğim rakam ortalama primlerledir sanırım. Web sitelerinde alışveriş sitelerinde çalışmayı düşün. Çalışma saatlerini sen planlıyorsun, güncelleme vs işleri oluyor. Web e-ticaret kursları veren yerlere danış. Terziliğin var mı bilmem ama güzel bir elbise tasarlayıp kes, dik uygun fiyata sat, arkadaşlarına, netten de satabilirsin.
Soran+1 yıl@Ambrossia fikirleriniz için çok teşekkür edeirm dusinecegime emin olabilirsiniz.
- +1 yıl
5, 10 tl lik kumaşla çok güzel, göze hoş gelen çok ayrıntısı olmayan tasarımlar yapabilirsin. çantalar vs. Önce kendine yap kullan millet beğensin talep olsun. Kimisi Avon vb şeylerle uğraşıp 8, 9 yıl önce 1000 küsür tl kazananı oluyordu. Yurtta ya da arkadaşlarına satabilirsin. Tıp da zor ama hocalarına danış, belki sana uygun bir yer bulurlar. Ama ne olursa olsun kendini malzeme yapma tatlım. Yıllar sonra bu zamanlarında olumsuz şeyler sana acı verecek. Şu an ki durumun okyanusun ortasında can yeleksiz su yüzeyine çıkıp çıkıp nefes almaya çalışıyorsun.
Soran+1 yıl@Ambrossia aldığım bazı burslar var ama aileme gidiyor o paralar direkt onların ihtiyacı var benim de meslek edinmem gerekiyor mezun olmadan yoksa bu ders yoğunluğu arasında memnun değilim ben de bebk bakıcılığı yapmaya
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum lakin bölümün dolayısıyla sakin kafaya ve huzura ihtiyacın var. Benim de ailemin durumu çok kötüydü. O paraları sen kendin için kullan. Annen ev hanımı mı bir yere işe girsin, yemekhane, bulaşık, çaycı vs. Apartman merdiveni silsin. Baban emekli ise alternatif bir iş bulsun. Annen de evde bir şeyler üretebilir. Ailenin yemekleri 3 öğün olmasın (bilmiyorum gerçi) 1 çeşit olsun. varsın aylarca sabah akşam tarhana çorbası içsin. Bizimkiler öyleydi. Sabah öğlen yemez akşam bir güzel yemek zorunda kalırdı kardeşlerim. Amaç aç kalmamak. Aile yapını bilmiyorum. Şimdi bazı aileler var, gıdası lüks ve harca göz dikiyor. Fuzuli mutfak masrafı. Fotoğrafçılık kursuna katıl. hafta sonları için çekime gidersin parası güzel. bazı teknik bilgileri öğrenmen gerek. Belediyenin ücretsiz kursları oluyor, halk eğitim merkezleri falan. Katıl boş zamanlarında terapi de olur senin için. Üniv. fotoğraf. kulübü varsa vs. katıl.
Soran+1 yıl@Ambrossia yorumlariniz iicn cok teşekkür ederim ama aile yapımız farklı biraz babam vefat etti ve kardeşim zihinsel engelli annem onu asla birakamiyor bir yere ve gelirleri yok sadece beni okutmaya çalıştı okudum bir şekilde ama ben onlara burslarimi gondermezsem başka para bulamazlar burslarimla iyi kötü geciniyorlar ama benim param yok ışte annemgile derslerim ağır değil ışte de rahatım falan diyorum ama hepsi yalan ilerde belki ameliyatlardan milyarlar kazanicam zaten amacım kalp cerrahi olmak ama şu an sadece 10 tl m var ve okulun uzamamasi lazım gerçekten psikolojik olarak çok baskı altındayım her neyse çok uzattım sağolun tekrar yardım etmeye calisiyorsunuz
Soran+1 yılAyın 25 ine kadar maaş alamiycam ama ben
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm tatlım. Bakma bende işsizim. Öğrenci iken b. ktan bir yerde çalıştım. Çoğu kazancım aileme gitti. Yol param hariç, kendime birikim yapamadım. Yağmur yağar ayakkabım ıslanır ertesi gün onunla giderdim. Bir de sendika olacak. Bir sürü borç işten çıkamadım. Ailem de bana hiç sormadı iş yerin nasıl vs. diye iyi iyi çalışıyor vs diye düşünüyor ben işten kurtulayım diye. Zararı bana oldu. Yanlış bir yerde geçen zaman. Bakalım güzel bir yer bulabilecek miyim? benim güzelim yıllarım heba oldu. Senin ise 1,2 yılın var sanırım. Sık dişini sonunda krallar gibi yatacaksın aileni. Bu arada belediyeden maddi yardım için başvuru yaptınız mı? Zihinsel engelli için de maddi yardım gerçi fazla bir şey vermiyorlar ama ek olarak hasta bezi gibi vb yardımları ücretsiz sağlıyorlar. Bir danışın.
Soran+1 yıl@Ambrossia çoook sagolun😊😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaparsan adam bunu tehdit olarak kullanabilir bir imaj verdi. Ya da parayla tekrarını ister rahatsız eder gibi. Değil mi
10 Yorumla
+1 yılgözünü korkut. karına söylerim de
12 Yorumla
Soran+1 yılInanmazki
- +1 yıl
işten ayrıl
+1 yılYapma, ekmeğini yediğin kadına
112 Yorumla- +1 yıl
Madem öyle daha iyi bir ortam sağlayalım sana ayrıl ordan
Soran+1 yılYok ışte iş bulamıyorum ders saatlerime uymuyor etmiyor bana para lazım kimse anlamiyor
- +1 yıl
Sen de kimseyi anlamıyorsun, gel ben sana aynı standardı sağlıyacam
Soran+1 yılTeşekkür ederim size ama önce bu ayki maasimi alıp önüme bakmam lazim
- +1 yıl
Ya bak niye yanlışı seciyorsun, tamam al maaşını bir daha gitme, kaçında alıyorsun maaşı
Soran+1 yıl25 inde ve sonrasında deli gibi ders çalışmam lazim
- +1 yıl
Tamam haberleselim, özelden
- +1 yıl
Sonra da derslerini düşün sadece
Soran+1 yılDerslerim aklımdan hiç çıkmıyor zaten okulumun uzamamasi lazim
- +1 yıl
Uzamamasi için 25 ini bekleme bence git ders çalış , gerisini ben hallederim , Özelden. Yazsana bana
Soran+1 yılYardım etmeye calsitiginiz için çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Gerisini sen bilirsin artık
o. çocuğuna bakmayı bırak ))
22 Yorumla- +1 yıl
adamsınnnnn
+1 yılNe onursuz gurursuzsunuz mk arkadan dayıyor diyorsun edepli bir kadın olsan adamı vururdun orda
20 YorumlaOnların yatağına at adamı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen ses çıkarma yakında tecavüze uğrarsın
10 Yorumla
+1 yılSeninde niyetin var gibi gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Burdan biriyle tanışmıştım ona hediye falan alıyordum oda zevk veriyordu ;) güzel fikir değil mi ;)
tamam bebeği de babayı da memnun et
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ne gibi davranışlar sergiliyor sana?
12 Yorumla
Soran+1 yılDetayı falan oku yeterki
Cevap sahibi+1 yılDetayı okudum haricinde ne yapıyor onu sordum sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki canım istiyor gibi
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanın.
Cevap sahibi+1 yılSenin fiziğin falan nasıl
Soran+1 yılKarısından kat kat iyi olduğu kesin
Cevap sahibi+1 yılBeki o bu hareketleri yaparken ıslanıyormusun
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Parasıyla ol işte iki katına çıkar ucretin
10 YorumlaAyrıl işten
15 Yorumla
Soran+1 yılAyrilamam paraya ihtiyacım var
Soran+1 yılAlakası yok ya maaşım sabit kalir
Soran+1 yılİş imkanım olsa kendimi bu kadar yorup bu ise girer miydim anlamiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılfanteziler fanteziler
10 Yorumlasorun tutarsız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zengin ise takılmaya bak
10 Yorumlabir tükenmediniz
10 Yorumla
+1 yılbrazzers fantazisi
10 YorumlaGüzel hikaye 👏👏
10 YorumlaVer gitsin
11 Yorumlaozaman para ile ver
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyapma ayip
10 Yorumla
+1 yılverme sakın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkarısına söyle
10 Yorumla Vermek istiyosan ver
10 Yorumla
+1 yılisten ayril
10 Yorumla
+1 yılAyrıl
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. uzak dur de
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri