Sevgilinizin veya eşinizin olmadigi bir anda bu iki guzel sizinle birliktelik yaşamak istedigini söylüyor soyunmaya ve penisinize dokunmaya basliyor ne yaparsiniz... Durust olun gizli de olsa herkese +1

Bisey yapmazdim ben çünkü mumkun degil iki kadinin ayni anda gelip benle birlikte olmak istemesi ruyamda bile yok yani boyle bisey o yuzden bir bokluk var diyip kabul etmezdim dkxjd
Arada yapma etme diyen cikacaktir. Cogunluk azitir kamaraya atmaya calisir hahahaha
o adamın orda ne işi var :D
Hahahah 😂😂
Cevap
24Cevap
Bunlar benim penise dokunsun yeter benim için esimi boşarım zaten türk kızı cinsellik hiç yok bildiğin duvarlar
Karşı çıkardım, ben uzak ilişki yaşarken bile başka kıza bakmayan biriyim. Doğruluk sadakat kaidemdir
Ben okadar tipsizim ki bana yaklaşaalar şüphelenirdim nooluyo lan ne ayaksınız siz derdim yani bir iş olduğunu anlardım
Bu soruya kimsenin dürüst cevap vermesini bekleme bence.. Yapmazdım diyeni çok samimi bulmuyorum..
ne oluyor lan derım bu devırde kım tanımadıgının evıne gıdıp bırden adamın ustune atlar kı hemde 2 kız bırden kesın bır ış var bunda :D
ya bunlar ama cidden kafayı yedirtecek vücutlara sahip oluyor biliyorum bu programı da
nefessiz parçalarım şu an ama sevgilim olsa sksler ellemem bile
paramparçaaaaaaaa aaaaa aa paramparçaaaaaaaa
go go go devam yeahhh
Eğer bu ikisiyse hayatta olamaz 😂Hiç tipim değil
Yurtdışında olmadığıma dua ederim
Sal kendini dediğim anda vururum heralde aşfihiaiv
karşı koymak zor olur ancak kaçarak kurtulabilirim
yaparım taş gibi hatun :d
Direk evime giderim karımın yanına 😀
Bunla4 beni hic etkilemiyor nedense
sevdiğim var derim uzak durur
bekarlığın sultanlık olduğu nıokta buırası işte