Bir insan sevgilisi sürekli arayış içerisinde olduğu halde hala onun nasıl biri olduğunu neden anlamaz?

Sevgilisiyle farklı şehirde. Sevgilisiyle sürekli konuşup ve mesajlasiyorlar. Sevgilisi sosyal medya da her önünü geleni ekliyor. Ama o ise sosyal medya da hiç hesabı yok ama çocuğun facebook giriyor sadece. Sevgilisi bu yokken çoğu kıza asılıyor ve baskalariyla sevgili ediyor. Niyeti cinsellik bu kişinin. Sevgilisiyle birlikte olmasının sebebi kız düzgün biri olduğundan onunla ciddi düşünüyor ama bu kız onun bu davranışlarını nasıl göremiyor. Sevgilisinin ağzından şu laflar çıkıyor. Sevgilimle erkenden tanıştık biraz daha geç tanışaydık ben biriyle birlikte olsaydım gibisinden aklı fikri cinsellik. Çevresinde arkadaş dediği herkese cinsellik gözüyle bakıyor bu kişi. Bu kız nasıl anlamıyor bu kişinin ne olduğunu? Onu da geçtim ailesi bu kızın sevgilisini bilmiyor. Bilse zaten böyle birine vermezler. Bu kızla 4 yıldan beri sevgililer hala evlenecekler diye bekliyorlar.
Bir insan sevgilisi sürekli arayış içerisinde olduğu halde hala onun nasıl biri olduğunu neden anlamaz?