+1 yılAçıkçası pek inandırıcı gelmedi ama gerçekten varsa böyle birşey şöyle bir tavsiyem var.
Sen onu arzulamıyorsan birlikte olmak istesen bile o duyguyu verebileceğini sanmıyorum hatta her ne kadar onu mutlu edeyim deyip kabul etsen bile uygulamaya geçtiğinde vücudun geri çevirebilir. Bir eskortla anlaşırsın ve arkadaşınla bir akşam dışarı çıkarsınız o kadında sanki ondan hoşlanmış gibi arkadaşının yanına gelip konuşmaya başlar ve o geceyi beraber geçirirler sen de evine dönersin en azından böyle birşey yapabilirsin diğeri seni biraz zorlayacaktır her ne kadar önemsiz görsen de aşık oldugun adamla ilkini yaşama düşüncesin içinde olacaktır.07 Yorumla
Soran+1 yılİstediği şey seks değil
Bu güne kadar kimseyle ilişki yaşamadı ben sevdiğim kadını bekleyeceğim diye. Şimdi öğreniyorum ki beklediği kadın benmişim- +1 yıl
Bu kolay birşey değil bir kadın için ki yakın arkadaşım olarak görüyorum diyorsun misal benim çok yakın bir arkadaşım var çevremdeki en güzel kadınlardan birisi ama ben hiç ona o şekilde bakmadım ve böyle birşeyi o teklif etse bana ben yapamazdım çünkü cinsel yönden hiç bir zaman ondan etkilenemem arkadaşım çünkü
Soran+1 yılSorun bu işte, bu güne kadar bakmadım çekiniyorum rahatsız hisseddiyorum. Onunla birlilte olsam ne hissederim bilmiyorun
- +1 yıl
Biz sana ne desek boş gerçekten. Eğer yapmaya karar verirsen alkol almanı tavsiye ederim yoksa sorun yaşarsın yapamayabilirsin, bu sefer de o kendini tamamen kötü hisseder
Soran+1 yılPeki yapmaya karar verirsem ne yapmalıyım? Saçma bir soru oldu ama kendimi bu fikre nasıl alıştırabilirim. Önce içimde halletmem lazım. Alkol kaçış ki ben alkolün etkisiyle cesur değil daha çocuksu bir hale bürünüyorum
- +1 yıl
istersen pm at ayrıntılı konuşalım. Konuşmadan sonra engellersin istersen yani amacım sarkıntılık falan değil :D
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu yapma kdüşünce gelgitlerindesin fakat sevdiği kişiye saklamak niyetiymiş sende o olduğuna göre ailer karşı çıkabilir bu yuzden hastane odasında nikah kıyın ve onun olursanda sorun olmaz böylece resmiyete dökülür bu şekil yapman hiç hoş olamdığı gibi dinende günah böyle ölmesinede gönlün izin vermiyor ama bunu bu şekil yapabilirsin yoksa bırak temiz veda etsin bakir olarak eeğr gizliden nikah kıyarsanda zaten kurtuluşu yok değişen bişey olmuycak senin için yine özgür olucaksın ama onunda son isteğini yerine helali olarak getirmiş olucaksın hangisi mantıklı sence
02 Yorumla
Soran+1 yılSon dakikada evlenmek.. evli olmak istemiyorum sevdiğim adamla evlenirim
- +1 yıl
ozaman bu isteğini pişmanlık duysanda kabul etmiyeceksin üzülme bıra ktemiz gitsin ozaman
şimdi olay şu ki ölümü bekleyen insan bunu nasıl düşünür anlamış deilim. saçını koklayarak uyumak istiyorum dese anlarım belki ama bu nasıl bir istektir. sakın yapma hayatında böyle bir anıyla yaşama
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemedi hayalini anlattı, hayalini yaşatmak benim fikrim
asla böyle bir şey yapma hasta da olsa birisi istedi diye yapılır mı pişman olursun güel bir dille anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemedi zaten anlatılacak birşey yok. Ya sevişeceğim ya da hiçbirşey olmamış gibi devam edeceğim yanında olmaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviş gitsin ilginç bir anın olmuş olur işte ne güzel. Bekareti vermene de gerek yok sadece seviş. Sağlıkçıyım evet pankreas kanserleri yaşamıyor genelde ölüyorlar. Buna çok benzer bir soru sormuştu 1 sene önce falan kızın birisi ama onun ki ölümcül değildi.
07 Yorumla
Soran+1 yılİlerlemiş umut yok demiyorlar ama doktorun suratından anlayabiliyorsun zaten. Tedavi sadece uzatıyor süreyi
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun? Belki hastalığının iyileşmesine vesile olursun.
Soran+1 yılSeksin iyileştirdiğini hiç duymadım, eğer iyileştirecek olsa düşünmem yapardım
- +1 yıl
Kansre hastalarında moral çok yol kattettiriyor iyileşenler bile oluyor. Seksde bir çok faydası var tek eşli olursa özellikle.
Soran+1 yılİyice kafamı karıştırdın
- +1 yıl
Ya tabi işin dini kısımları da var da. Ama kızlar genelde sevişmek için duygusal bir şeyler de hissetmek ister en azından senelerdir muhabbetin var zaten huyunu, suyunu sevmesen dostun, arkadaşın da olmazdı. Bir de fedakarlık kısmı da var tabi.
- +1 yıl
Bir şey değil.
Hastalığının numara olmadığından eminsen ve sen de onu mutlu etmeyi çok istiyorsan bir güzellik yap derim. Tabi ne kadar istiyor. Sadece sevişmek mi yoksa sana sahip olmayı mı istiyor o da önemli.
Ve ben bir erkek olarak böyle bir durumda kalsam benim için sorun olmazdı. Veriverirdim :)01 Yorumla
Soran+1 yılHayali benimle evlenmekmiş, ama sadece hayal diyor bu olay olmasaydı söylemezdi bile. Ağlayarak anlattı bilmiyorum. Hastalığı gerçek kemoterapiye başladı çoğu zaman tedavi için birlikte gidiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Açık görüşlü bir kadınsın ve tabuların yok. Bence yapabilirsin. hatta güzel bir süpriz şeklinde başbaşa kalacağınız bir otel odası ya da evde. vajinal seks yapmadan da gönlünü hoş edebilirsin. eğer bu mide bulandırıcı gelmiyorsa sana , güzel bir jest olurdu.
022 Yorumla
Soran+1 yılOnu mutlu etmek istiyorum, buna karar verdikten sonra vajinal falan fark etmez artık. Sadece zor bir seçim. Bir yandan diyorum ki ondan değerli kimsem yok şimdilik. Hiç tanımadığım tanışmadığın bir adam için değer verdiğim bir insanın hayalini gerçekleştirmeyeyim mi? Ama bilemiyorum işte
Soran+1 yılBekaret tabusu değil tam olarak. Bu güne kadar aşksız sekse çok olumsuz bakan biriydim. Sevdiğim adamla her şeyi yaparım ama dostum kardeşim dediğim adamla olması kafamı kurcalıyor. Sorun ilkimi vermem değil
Soran+1 yılÇirkin bir insan değil, görünüşünü duruşunu vücudunu beğenirim. Ama hani kardeşini abini kuzenini beğenirsin ya, o şekilde. Cinsel birşey hissetmedim hiç, ona arzu duymadım.
Soran+1 yılOlanaksız geliyor ama birşey yapmalıyım onun için. 8 yıllık dostumu hayalleri geride kalmışken kaybetmek istemiyorum. Ne öneriyorsun nasıl alıştırabilirim kendimi bu fikre
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYok hayır, duygusal birşey vermek istiyorum ona kendimi kullandırtmak değil. Ki onun istediği de meme vajina değil farkındayım. Beni istiyor🙁
Soran+1 yılOnu tanıyorum, çok duygusal romantik bir
İnsan
Soran+1 yılBilmem ki
Soran+1 yılCinsel birşey yaşamadım hissetmedim kimseye bu güne kadar
Soran+1 yılKendi kendime bazen
Soran+1 yılBelki
biliyomusun çok zor bir durum ama şunu söyleyebilirim mademki çok yakın her şeyini paylaşıyosun bırak kendi vucudunuda paylaş seviş hem sende belki seversin çünkü seninde ilkin olacak hem biliyomusun kanser hastalarında moral iyileşmeye birebir belki yaşar ölmez düşünsene sonra evlendiğinizi falan ya yeminle ben olsam sevişirim...
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSevgili olacağım sevişeceğim. O gözle de bakmaya çalışacağım kandırmak istemiyorum. Mutlu olmasını istiyorum her şey cinsellik değil tabiki. Benimle uyumak benimle uyanmak istiyorsa öyle olacak
Soran+1 yılİyileşecek olsa her gün sevişirdim ama maalesef çok az umut var
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah ömür versin ama maalesef bir yakınım 15 gün içerisinde öldü bu hastalıktan. Hızlı ilerliyor sadece destek olun ona sevginizi gösterin, moral verin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 gün mü🙁 Ben 6 ayımız vardır en az diye düşünüyordum
+1 yılBu biraz zor bir soru, saçlarımı öpmesine izin verirdim, sarılmasına da lakin bu biraz mahrem bir durum ve Allah'ın emrettiği şey evlilik yaptığın kişiyle özel şeylerin yaşanması. Bu nedenle olmazdı
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem de çok değer veriyorum, gidecek olması çok korkunç bir düşünce. Diyorum kendime onun için ufak birşey yapamaz mısın
- +1 yıl
Çok zor bir durum, bu hayalini nasıl öğrendin
Soran+1 yılÇok yakınız, duygusal bir an oldu geçmişten falan konuşup ağlaşıyorduk. Dedi ki artık sadece yaşayacağım kalan günlerimi falan. İşi bıraktı zaten istifa etti. Mutlu olmaya çalışacağım ama eksik kalacağım dedi. Ben de kendin kaşındım hayallerini yaşa dedim. İmkansız hayallerim var falan dedi işte söyledi sonda
- +1 yıl
Bu şeyi evlenerek yapman bence daha uygun, lakin bu fedakarlığı yapıp yapmama hususunda karar verecek olan sensin
+1 yılBırak alla sen edebi ile ölsün.
Herif geberirken bile zikinin derdine düşmüş. O her gelene aynı şeyi söylüyordur merak etme.
Ne gerek var kaliteni bozmaya kenini duygusal olarak yıpratmaya01 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıllık dostluğumuz var bu güne kadar hiçbir yanlışını görmedim. Kendisi de bakir. Bana hep derdi ki sevdiğim kadına saklıyorum kendimi, belki hiç kavuşamasak da. Ama işte onun ben olduğumu hiç düşünmemiştim
eger sonrasinda bunu yaptigina pisman olmayacaksan ondan guzel bir hatira kaldi diyebileceksen ve bunu yasamak sanada zevk vericekse yap aksi halde kalan hayatini bunu dusunerek gecirme
09 Yorumla
Soran+1 yılİlkimi aşık olduğum adama saklıyordum
Soran+1 yılPişman olurum diye korkuyorum, ölürse🙁
Soran+1 yılBekaret umrumda değil ama ilerde sevdiğim adam bunu sorun yapabilir🙁
Soran+1 yıl@Highlader bak bekaret denen şey zarsa eğer umrumda değil. Ama ilk birlikteliğimi sevdiğin adamlar yaşamak isterim dedim. Evlenince falan değil yani. Git kendine başka hikaye bul yeterince kafam kazan zaten
Hasta diye senin inandığın şeylere aykırı bir şey yapmanı bekleyemez.
Senin içinde bir şey yoksa beraber olmak zorunda da değilsin.02 Yorumla
Soran+1 yılZorunda değilim biliyorum ama kararsızım. Onun için yapmak istiyorum ama kendimi düşününce yapmamalıyım
+1 yılHayale bak. Hasta olduğu kısmına üzüldüm ama geri kalan kısmını okuyunca dedim ki iyi be dünyadan bir ş.. siz ayrılacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil aslında. Hayali benimle evlenmek mutlu olmakmış ama söylemezdi bile bu olay olmasa. Onu arkadaş olarak gördüğümü biliyor. Benden yapmamı istemedi sadece anlattı işte keşke bir günümü senin kocan olarak geçirebilseydim diye
- +1 yıl
Bak kardeşim bir günlük koca demek zina demek. Onu anlatarak senin aklını karıştırmış. Haberin Olsun.
+1 yılŞimdi soru troll gibi geldi, ama gerçekse de bunu yapma. İnsan o durum da bunu düşünmemeli, bari insanca sarılsın mutlu olsun. Sevişmek olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
biliyorum
Böyle bir saçmalığı kabul etmezdim tabi. Adam hasta hala derdi sevişmek
05 Yorumla
Soran+1 yılÖlecek
- +1 yıl
Bir insanın sevişme hayali mi olur ya zaten o kişide sıkıntı vardır zaten böyle biri ile normal arkadaş bile olunmazken bu isteği hiç yapılmaz.
Tabi bu yorum tamamen bana göre seni bilemem ama bana çok saçma geliyor bir insan neden birisi ile sevişme hayali olsun ki? Son günlerimde seninde yanında geçirmek istiyorum dese anlarımda sevişmek nedir? Kabul edilebilir durum değil.
Soran+1 yılSeninle sevişmek isterdim demedi aslında. Evlenmek eşim olmanı isterdim dedi. Her sabah yanımda uyanmayı öpmeyi geceleri deliler gibi sevişmeyi isterdim dedi. Ben özetledim yani🙁 Çok zor bir durum ya günlerdir içim içimi yiyor
- +1 yıl
Sen kendini düşün, sevdiğin insana karşı bu şekilde hayallerin olur muydu? Tabi ki sevişmek falan ilişkilerde önemli ama böyle bir hayal olması saçma sadece. Seninle uyumayı uyanmayı eğlenmeyi, seninle yaşlanmayı istemiyor da seni öpmek koklamak sevişmeyi hayal ediyor:)
Dediğim gibi bana saçma gelen bir hayal senin dünyanda normal karşılanıyor olabilir neticede herkes aynı şeyi düşünmez ama ben şahsen sevdiğim insanla sevişmekten önce daha farklı hayallerim olurdu.
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama ya onurunu ıffetını satacakmısın bu ne kadar ahlaksızca bır teklıfte bulunmuş sana olecek olan bırı boyle şeyler mı der gıtsın dua etsın manaz kılsın sadaka versın sebap ışlesın gunah değil
09 Yorumla
Soran+1 yılBana teklifte bulunmadı sadece hayallerinden bahsetti. Hiçbirşey istemedi istemez de
Cevap sahibi+1 yılneresındne bakarsan orasından anlarsın;
! hayallerımı yaşamak ıstıyorumdıyor
! senınle sevışmek ıstıyor
daha ne demesı gerek bb
Soran+1 yılİstediğin gibi anla. Benimle sevişmek istede yüzlerce kez fırsatı vardı. 8 yıl diyorum dile kolay. Yeri geldi sarhoş yürüyemiyorken kucağında taşıdı evime getirdi
Soran+1 yılYapacak olsa çoktam yapardı. Onun hayali benmişim ben de imkansızmışım. Israr etmesem söylemezdim. Şimdi imkansız hayali gerçekleştireceğim o istemeden
Cevap sahibi+1 yılaferım ıyı bk yapıyon gıt
- +1 yıl
Ama onunla birlikte olup da kazara hamile kalırsan ne olacak, çocuk babasız büyüyecek o zaman. Hem de ilişkiye girersen ona aşık olma olasılığın çok olur. Arkasından kahrolursun.
Soran+1 yıl@GeceMasalı aşk falan aramızdaki bağ etmez. Benim her günümde yanımda olan insan. Ailem. Her türlü kahrolacağım zaten. Şimdiden kahroluyorum çünkü hayatta sahip olduğum en değerli kimsem o. Hamilelik için korunuruz heralde ama olursa da ondan bir parça taşırım
- +1 yıl
Anladım. Keşke kurtulma imkanı olsa. Gerçekten çok üzgünüm. 😞
Soran+1 yıl@GeceMasalı bende üzgünüm
asla yapma onu bir genelevine goturun hayel falan kalmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılBunca yıldır kimseyle olmadı istediği şey seks değil
Soran+1 yılEvet ikimiz de
+1 yılBen olsam kabul ederdim. Hiç mi ilginizi çekmiyo fiziksel olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç o gözle bakmadım, arkadaşım kardeşim olarak baktım
- +1 yıl
Hosunuza gitmezmi hiç. Hiç yapmamışsınız ya, yüzeysel bir seyler yaşasanız
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlüp gideceği için sevişmeden gitmek istemiyo çevresinde de sen varsan böyle bir yalan uydurmuş olabilir seni seviyodum yalanı
15 Yorumla
Soran+1 yılAğlıyordu çok inandırıcı geldi 8 yıla yakın dostluğumuz var
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık doğru olsa bile zina yapıcaksın sonuçta o ölünce seni öyle evleniceğin erkek kabul edicek mi falan filan yapma bence hem o da zina yapıp ölücek onun iyiliği içinde yapma
Soran+1 yıl@Highlader hep 8 yazdım ama ssn bilirsin
+1 yılBirinin son dileğini yerine getirmek çok önemli ama senin değerlerinle çelişiyorsa buna kalkışmaman daha iyi olacaktır. Sonrasında çok fazla pişmanlık yaşayabilirsinç.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarmaşık
- +1 yıl
Bence o topa girilmez. O bunu yapmasa da çok şey kaçırmış olmayacak ama sen hayatının geri kalanını eziyete dönüştürme ihtimali ile burun burunasın.
sakın öyle bir hataya düşme , yüregin acıma hissiyle yanlış şeyler düşündürebilir. dogru degil yanlışa girme
00 YorumlaBen senin yerinde olsam kesin çocukla ilşkiye girer ve onu mutlu ederdim
00 YorumlaBunu yapmak apt*alca duygusal bir davranış olur. Sonra aşık olduğun birisi olur, evlenmeye kalkarsın sorun yaşarsın.
Onu seksle mutlu edeceğine başka şeylerle mutlu etmeye çalış.01 Yorumlao çocuk ölüp gittikten sonra pişmanlık duymamak için ver gitsin bence... hiç değilse onu öyle hatırlarsın
00 YorumlaSacmalama ya kizim baslatmasin hayaline sen sevdigin kisiyle yap bunu birak ya bu kadar duygusal dusunme
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem de çok değer veriyorum, gidecek olması çok korkunç bir düşünce. Diyorum kendime onun için ufak birşey yapamaz mısın
- +1 yıl
Ahiret inancin varsa hem onu hem kendini atese atarsin erken veya gec olmesi bisey ifade etmiyor bence 80 yasinda olecek olsa yatacakmiydin onla yine hayalinde kalacaktin bu hayalini sana acmasi cok scma bence kendi hayatini mahvetme ne duyguya ne akla ne dine hicbirseye ifade etmeyen seyi yapma heleki kimseyle yapmamissin bu kadar basitlestirme vucudunu ben kadin olsam olmeye tercih ederim ama evlenmedigim adamla yatmayi kabul etmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılPankreas kanserinden bir yakınımı kaybettim, o da kurtulamaz sanırım, çok üzücü. 😔
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşın sağolsun 🙁 Acı gerçek
Cevap sahibi+1 yılDostlar sağ olsun. Pankreas kanseri diğer kanser türlerine benzemiyor, hastalık geç fark ediliyor ve tedavi bile olunsa iyileşme olmuyor. Kaçınılmaz son ise ölüm.
Soran+1 yılMaalesef doktorlar ve internet yüzde bir ihtimal bile yok diyor
Cevap sahibi+1 yılMadem onun için bir şey yapmak istiyorsun yıldırım nikahıyla evlenin. O vefat ederse ve karşına aşık olacağın başka biri çıkarsa en azından cinselliği evliyken yaptığın için zorda kalmazsın.
Cevap sahibi+1 yılSen iyi birine benziyorsun, zina günahına bulaşmanı istemem güzel kardeşim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama inançlı biri değilim😄
Soran+1 yılAma belki mutlu etmek için evlenebilirim bilmiyorun
Cevap sahibi+1 yılSen birçok insandan inançlısın ve insansın. Ama ben inandığım değerlere ve dine sığınarak senin günaha girmeni istemiyorum. Madem iyilik yapmak istiyorsun, bu inanmasan da her türlü inanca uygun olsun. Evlenirsen aklında soru işareti kalmamış olur. Birine iyilik yaparken senin de hayatının mahvolmaması gerekir.
Soran+1 yılOlabilir, teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen nasıl birisin? Biraz anlatsana? Görünüş, sosyal çevre, aile ortamı falan?
034 Yorumla
Soran+1 yılAilemle görüşmüyorum, açık görüşlü rahat bir insanım, çok geniş bir çevrem yok sevdiklerimle yakınımdır sadece
Cevap sahibi+1 yılNeden ailenle görüşmüyorsun ki? Aile candır.
Soran+1 yılÖzel sebepler, her aile aynı değildir
Cevap sahibi+1 yılAnonimsin zaten. Paylaşmanda ne sakınca var ki? Zaten birinin ailesiyle görüşmemesi için saysan 5-6 tane sebep çıkar. Daha fazla değildir. Ya maddi problemlerdir, ya davranışsal problemlerdir. Taraflar birbirlerini anlamıyordur. E peki nerede yaşıyorsun? Tek başına mı kalıyorsun? Ev arkadaşın falan vardır o Zaman senin
Soran+1 yılTek başıma yaşıyorum, ailemle hayat tarzlarımız uyuşmadı beni kabullenemediler. İsteklerimi hayallerimi desteklemediler ben de uzaklaştım. Farklı bir şehir farklı bir hayat kurdum. Nadiren görüşürüm yine ama uzaktan. Ararım falan
Cevap sahibi+1 yılO zaman iyi para kazanıyorsundur sen. Ne iş yapıyorsun? Hangi şehirde yaşıyorsun? Ne tarz isteklerin oldu da ailen buna karşı çıktı? Neydi hayallerin? Ulaşabildin mi hayallerine, yaşıyor musun hayallerini?
Soran+1 yılAilem daha gelenekçi fakat hiçbir zaman onlar gibi olamadım. Açık görüşlü çağdaş biri oldum. Seçimler yaptım. Baskıyla karşılaştım. Evet güzel bir mesleğim var ama seçim yaparken destek görmedim. Ailemin benim adıma hayalleri farklıydı. Ben de kendime onlarsız bir yol çizdim
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Çabanı gerçekten takdir ediyorum. Yaptığını yapmak gerçekten zor. Kendine bir yol çizmek. Ailen seni neye zorladı da, sen ne seçimler yapmak zorunda kaldın merak ettim. Bir de açık görüşlüysen neden bu zamana kadar sevişmedin ki?
Soran+1 yılAçık görüşlü olmak hemen herkesle seks yapmak değil çünkü. Çok daha geniş bir anlam. Açık görüşlüyüm aynı zamanda da duygusal bir insanım. Cinsellik benim için çok önemli olmadı şimdiye kadar. Aşık olduğum biri de tam çıkmadı karşıma
Cevap sahibi+1 yılHm. Haklısın tabi. İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arkadaşınla nerede tanıştın?
Soran+1 yılİzmirde yaşıyorum şu an, onunla lise yıllarından beri birlilteyiz yollarımız hiç ayrılmadı
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ailen nerede yaşıyor peki? Seni neye zorladılar da sen kabul etmedin. Mesele cinsel özgürlüğe benzemiyor, daha başka şeyler var sanki. Cinsel özgürlük olsaydı sevişirdin zaten.
Soran+1 yılCinsel özgürlük değil, her türlü özgürlük. mesela dindar ailem var benim inançsızlığımı kaldıramadılar. Ailem bursada yaşıyor.
Cevap sahibi+1 yılAa ateist misin? Peki hala ateist misin? Değişmedi mi fikrin?
Soran+1 yılAgnostik diyelim. Hayır
Cevap sahibi+1 yılSosyal bir alanda mı çalışıyorsun peki? Nasıl bir iş yapıyorsun?
Soran+1 yılBir şirkette genel müdür yardımcısıyım, ailem tıp okumamı istemişti
Cevap sahibi+1 yılHm. Şirketin çapı ne kadar ki? Kaç kişi çalışıyor şirkette?
Cevap sahibi+1 yılYa canını sıktıysam kusura bakma. Biri sosyal deney yapıyor sandım. Hatta hala aynı kuşkum var. İnsan bu kadar trajik bir şeyi niye burada sorar ki merak içerisindeyim.
Soran+1 yılÇünkü paylaşabileceğim kimsem yok 4 gündür kafayı yiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu çocuktan başka arkadaşın yok mu? Ben bir arkadaş grubunuz var sanmıştım. Belki varsa bile onlarla böyle bir detayı paylaşamıyorsundur hı?
Soran+1 yılTabiki başka arkadaşlarım var ama grup halinde değiliz. Ki böyle birşeyi paylaşamam kimseyle
Cevap sahibi+1 yılAnladım. bende kansere yakalanan insanların, kırılgan, ince düşünceli insanların yakalandığı düşüncesi hakim. Arkadaşınız böyle biri mi? O neden bu vakte kadar bakir kalmış. Hiç sevgilisi olmamış mı?
Soran+1 yılEvet çok ince sakin biri, kırılgan da demek ki. Birkaç sevgilisi oldu ama çok kısa sürdü ayrıldılar. Kendimi suçlu bile hissediyorum bazen aşk bile kanser edermiş
Cevap sahibi+1 yılSuçlu hissetmeniz saçma bence. Sonuçta farkında değildiniz. Çocuğu kendinize aşık etmediniz ya! Sizin sevgiliniz oldu mu peki? Aşk ilişkilerinde nasılsınız? Oyuncu bir tip misiniz? Cilveli misiniz? Hoşlandığınız bir erkeğe hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz?
Soran+1 yılSevgililerim oldu zamanında illaki ama aşık olduğum biri olmadı, cilveli değilim pek realist ve ciddi bir insanım
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa kadar hiç aşık olmadıysanız, bu yaştan sonra aşık olabileceğinizi düşünüyor musunuz? 😃 bence pek mümkün görünmüyor çünkü. O halde acaba nasıl bir evlilik yaparsınız ileriki hayatınızda diye merak içerisindeyim.
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılBiraz mantıklı düşünün, şu yaştan sonra aşık olup kendini kaybedecek dereceye gelmeniz zor. Karşınıza güçlü ve zengin birisi çıkarsa ancak tatmin bulabilecek biriymişsiniz gibi geliyor. Ona da kolay kolay teslim edebilir misiniz kendinizi? Bu kadar kendi ayakları üzerinde durmayı başardıktan sonra. Size saygı duymasını falan beklersiniz. Yaşamınıza çok fazla müdahale ettirmezsiniz. Bence tutkulu bir aşk olur, fakat yine de saygı sınırları çizilidir. Anlattıklarınıza ve konuşma tarzınıza gör bence böyle bir aşk sizi tatmin edermiş gibi geliyor. Yanlış mıyım?
Soran+1 yılHaklısınız. Aşkı aramıyorum muhtaç olduğumu düşünmüyorum. Gelirse kucaklarım ama körü körüne bağlanmam. Ergen aşkı yaşayacağım dönemleri geride bıraktım zaten. Ciddi ve sınırları olan bir ilişki yaşarım. Ama dediğim gibi olmasa da olur
Soran+1 yılKendimi cinsellikle değil kariyerim va başarımla tatmin ettim bu güne kadar, devam da edeceğim umarım
Cevap sahibi+1 yılPeki bu gelen kişi bence sizden önce zaten bir çok ilişki yaşamış biri olacak bence. Bence böyle olması çok daha muhtemel. Onun bir geçmişi varsa sizin geçmişinizde ne olduğuna da takılmayacaktır. Biriyle sevişmişsiniz, sevgili olmuşsunuz umrunda olmayacak. Zaten bunu kafaya takan biriyle siz sevgili olmazsınız. O halde ileride yaşanacak olası bir aşk bu kararınız için etkisiz eleman. O halde bence sizin ileride kendinizi ve kanser olan arkadaşınızı nasıl hatırlamak istediğinize kalıyor bu konuyla ilgili kararınız.
Soran+1 yılKararımı verdim zaten, hayatıma yeni girecek hatta girmemiş insan 8yıllık dostumdan değerli değil
Cevap sahibi+1 yılHadi hayırlı olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama dini inancın var mi bilmiyorum ama hem zina edeceksin hem bekaretini kaybedeceksin arkadaşın icin üzgünüm ben de yakınımi pankreas kanserinden kaybettim bence bunlar yerine ibadet etsin
04 Yorumla
Soran+1 yılDindar biri değiş
Cevap sahibi+1 yılTamam ama musluman mi
Soran+1 yılSözde
Cevap sahibi+1 yılOlsun bence yapma ve ona da son kalan zamanını affedilmek icin harcamasını söyle bence
+1 yıltamam normal bişey olsa yapta sen hiç ilişkiye girmemişin nasıl olcak kızlıgını vercenmi
02 Yorumla
Soran+1 yılKızlık sorun değil, zara takılmıyorum. Ama bir gün aşıl olduğum adam bunu sorun edebilir
- +1 yıl
ya tabiki evelencen adam diyecek banane senmi kurtaracaktın adamı diyecek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılson arzusunu yerine getir, bir iyilik yap sonra sende pişman olmayasın.
00 Yorumla
+1 yılgünahına ortak olma sebep olma. ölmek üzere olan birine dua et. zaten ölecek
10 Yorumla
+1 yılsırf onun isteği diye kızlığını mı bozduracaksın yani
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki
- +1 yıl
iyi saçmaladın haa... başkası istese vermezsin
Soran+1 yılNeden vereyim ya
- +1 yıl
bizi ilgilendirmez ama hayat senin hayatın... birde hamile kal da sana bir hatıra bırakmış olsun
Soran+1 yılO kadar da değil🙁 Ama kalsam korkunç olurdu
- +1 yıl
bence verme ve hamile kalma
Gizli Üye(30-35)+1 yılhasta olması senin zina yapacağın anlamina gelmez bence yapmamalisin sana kalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılŞimdi yardım edecek fedakar erkekler çıkar epilepsi olan kızla seks güzel oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiderayak adamı günaha sokma,
20 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten sevseydi bunu sana söylemezdi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖlüyor ne yapabilir ki
- +1 yıl
Senden bir parçayı da yanında götürmek istiyor aama
Soran+1 yılBenden birşey istemedi sadece sevdiğini söyledi hayallerini anlattı
- +1 yıl
Zaten bu istemek oluyor seni vicdan azabı çekmene sebep oluyor
O hatayı yapma sonra çok pişman olucan
02 Yorumla
+1 yılHasta diye bunu yapacak değilsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖlecek ama🙁 Zorunda değilim biliyorum
- +1 yıl
Sen ölmeyecek misin?
Soran+1 yılHaklısın
krizi fırsata çevirmek yaptıgı baska bisey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil, eminim bu hastalık olmasaydı bana asla söylemeyecekti
Soran+1 yılKemoterapiye başladı saçları dökülüyor nasıl inanmayayım? Keşke dediğin gibi olsa gerçek olmasa yalan olsa. Hayatımdan çıksa ama yaşasa
Soran+1 yılSoruyorum kararsızım
+1 yılSana da bulaşmasın.. dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılKanser bu grip değil
- +1 yıl
Ne bilim...
+1 yılher ölene verseydin oo
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha kimsem ölmedi
+1 yılhangi filmde gördün 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygusuz
- +1 yıl
ne yani 😒inanmamı bekleme
aferim gider ayak cehenneme bir odunda sen ativer
00 Yorumlaİyi misin sen ya yapma sakın
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istemiyorum ama işte bir yanım da üzülüyor
+1 yılYerinde olmak istemezdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok karmaşık, onu mutlu etmek istiyorum ama ağır geliyor
- +1 yıl
Ağır geliyorsa fazla yaklaşmamak lazım.
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. ilişkiye girme ellet oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkı yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayatının hatasını yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAcaba yapmazsam mı hayatımın hatası olur
Mutlu etmek için yapardım
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu etmek için yapmak istiyorum ama ilkimi aşık olduğum adama saklamak da isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında benim de öyle bir durumum olmuştu kendim yaşadım bunu ve oldu
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence yapmamalısın
Soran+1 yılNasıl oldu anlatabilir misin
Cevap sahibi+1 yılBurda anlatmasam sorun olur mu
Soran+1 yılGizlisin zaten anlat lütfen
Soran+1 yılOlur umarum ciddisindir
Cevap sahibi+1 yılAşşağıda yorum yaptım ordan bakabilirsin
Soran+1 yılNerede
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄 bunu paylaştım greenzone
ne olursa olsun yapılacak iş değil
10 Yorumla
+1 yılBnce kıza sor ne istiyorsa ver ona
09 Yorumla
Soran+1 yılKız değil erkek
- +1 yıl
Farketmez, yani istediklerini verebiliyorsan ver bnce, ona iyilik yapmış olursun, haa eğer istemiyorsan yapmayabilirsin illa yapacaksın diye birşey yok,
- +1 yıl
Sırf bu yüzden de kendini suçlu bulmanada gerek yok
Soran+1 yılİstiyorum istemiyorum karmaşık. Kardeş gözüyle baktığım biriyle ilişkiye giremem gibi ama bir yandan da onun mutluluğunu istiyorum
- +1 yıl
Evlimisin bakirmisin?
Soran+1 yılBekarım
- +1 yıl
Sende istiyorsan yap bnce, tamam kardeşin gibi bakıyor olabilirsin ama, ileriki zamanda o yokmuş gibi düşünüp zevk almaya bak bnce başka şekilde atlatmazsın, çok fazla düşünmenede gerek yok yani
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim yardımın için.
- +1 yıl
Rica
😄 şaka Mısın
18 Yorumla
Soran+1 yılKeşke🙁
- +1 yıl
@Onlyyyou katılıyorum :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@onlyyyou ne güzel dedin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor karar pişman olmayacaksan
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında psikolojik olarak tedavi edici bile olabilir
Hasta da olsa yapma bence
10 Yorumlazor bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzeysel sevisme olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü artık bakire olmayacağım zarcı değilim
Cevap sahibi+1 yılİlişki içinden gelmezse diye. Sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılNeye karar verdin
Ver gitsin
10 YorumlaHayir sevismezdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır, sevişmem
00 Yorumla
+1 yılUtangaç birimi
027 Yorumla
Soran+1 yılBu güne kadar farketmedim bile bana karşı duyguları olduğunu
- +1 yıl
Kç yaşında
Soran+1 yıl26 yaşında
- +1 yıl
Şade Seviş
- +1 yıl
Çok seviyomusun
Soran+1 yılArkadaş kardeş olarak evet. O benim ailem. Herkesten çok seviyorum
- +1 yıl
Bebek yüzlümü
Soran+1 yılGüzel bir insan
- +1 yıl
Çok hastamı
Soran+1 yılDışarıdan belli olmuyor ama kemoterapiye başladı halsiz yorgun. Saçları dökülüyor her şey kötüye gidiyor
- +1 yıl
Seni çok mu seviyor
Soran+1 yılÖyle söyledi, bu güne kadar birine çok aşık olduğunu biliyordum. İsim vermemişti. Ama benmişim
- +1 yıl
Boşver sen çok üzülürsün kaybedersen
- +1 yıl
Bakirmi o da
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne kadardır çıkıyorsunuz peki
Soran+1 yılÇıkmıyoruz 8 yıldır çok yakın arkadaşız
- +1 yıl
Liseden berimi
Soran+1 yılEvet liseden
- +1 yıl