Dokunduğu an hissetmek mesela ya da kokusunun bile farklı gelmesi.. Ten uyumun olan kişiyiyle aşk başka mıdır? Size göre ten uyumu nedir nasıl bir şeydir herkesle aynı ten uyumunu yakalamanız mümkün müdür?
#Mademoiselle88💞
#Mademoiselle88💞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ten uyumu elbettekki çok onemli cinsellikte ama senin soruda yazdigin seyler ten uyumu degil duygusal bir iliskide olmasi gereken seyler yani dokunma hissetme onun kokusunun bile sana farkli gelmesi bunlar ask vs gibi durumlarda zaten olan seyler ten uyumu ise baska birsey mesela birine deliler gibi asiksindir teni kokusu seni diger herkesden daha fazla cezbeder ama bu demek degildir ki o kisiyle cinsel hayatinda da mutlu olucaksin ten uyumu demek cinsel kimliklerin ortusmesi ayni seylerden tahrik olma haz duyma zevk alma ve karsilikli ikili uyum olmasi demektir bana göre
Ben zaten ilk aşk ilişkilerinde sorumu paylaştım site bu katagöriye çekmiş..
Evet, kesinlikle önemli.. İyi bir ilişkide hem cinsel, hem ruhsal, hem de fiziksel uyum olmalıdır. Biri eksik olursa ilişki bir yerden fire verir. Çiftler arasında ten uyumu (cinsel, ruhsal, fiziksel) varsa ilişkiler tepeden tırnağa bütün hücreleri yerinden oynatacak kadar güçlü, insanın aklını başından alacak kadar sarsıcı olur.. Ten uyumu olan kişiyle aşk tabi ki bambaşkadır. Ten uyumu olmadan da aşk olur ancak aşk, onunla güçlenir, onsuz zayıflar.
Ten uyumu konusunda çok bilgili değilim ama şu koku meselesi. Bir adamın boynu bu kadar güzel koka bilir mi demiştim ilk defa öptüğümde. Parfümden bahsetmiyorum kesinlikle, teninin kokusu. Cennet gibi. Ne sıkıntı, ne sorun olsa unutuyorum bir kere omzuna yatıp, boynuna bir öpücük kondurunca. Bu ten uyumu değildir belki de ama aşık olduğuma eminim 😊
Arkadaşlar hepiniz esmer kızıl farketmez abazalar affetmez havasındasınız ama ten uyumu o demek değil. Ten uyumu ten rengi uyumu değildir. Kişiler arasındaki fiziksel ve cinsel uyumdur. yani kızıl saçlı veya sarışın insanlarla esmer insanların ten uyumu olabilir. Ve bu konu ilişkinin can damarıdır. Fazlasıyla önemlidir
Cevap
54Cevap
Ten uyumu çok önemli. O dokunduğunda farklı hissediosun kendini , hep dokunsun ve yanında olsun istiyosun.
Daha iyisi yok. 👍
Evet bencede...
Ten uyumu önemli demis herkes..
Kalp uyumunu dememis..
Tenimiz uysa da kalbimiz uymadigi müddetce yapacak bisi yok.. :/
Bunu daha önce trip atıp uzaklaşan kızlardan duydum evlenmişler bunu telefon açıp söylüyorlar bana ne diym size gel tenim seni özlüyor mü? Kızlar erkekleri suçluyor ama kîzlar sadece günah keçisi arıyorlar
Çok önemli, sevgiden aşktan bile önemli, misal benimle olucak kadinda sağlam mide olucak ki kaldirabilsin.
way vanilyaya bak sennn sorularrr mükemmle derecede
ten=aşk=tutku
Tabiki başkadır tenlerimizin birbirine değmesi sanki vucutta deşarj etkisi yapıyo birbirimizden ağrıları çekip alıyoz vucudumuz relax oluyo bide boşaldığımız zaman kuş gibi hafif oluyosun
Heralde önemlidir.
Ben sevdiğim kadının kokusunu öyle bir beynime kazimaliyimki gözümü baglasalar onlarca kadın arasindan kokusundan teninin kokusundan benim kadınım oldugunu anlamalıyım
Tenden akan aşk damlasının son bulduğu yer, cinsel birleşmeyi doğurmalı.
ten uyumu kesınlıkle en onemlısı. en az karsılıklı arzumak kadar onemlı
Ten uyumu herseydir sadece cinsellik ile kisitlanamaz
Aşkın olmadığı yerde ten uyumu yakalayamazsın bu da bir mutsuzluk sebebi. Çok önemli.
yıllardır duyuyorum şu ten uyumunu. ama bir türlü anlayamadım gitti :)
Umrumda değil valla ten uyumuydu falan takmıyorum hiçbir şeyi artık
ten uyumu güzel şey
seksi spor kıvamından sevişme seviyesine yükseltir
ten uyumu şart olmazsa olmaz evlilik bitirir o derece
Çok önemli. Dokunduğunda icin bir hos olur. Onun olmak icin cıldırırsın. Onu içinde istersin bebegim. 🙈🙊❤
S e n u y u m u o l m a d ı k t a n s o n r a. . . Yemişim ten uyumunu.
Kesinlikle olması gereken birşey
Herkes ile bu uyum olmaz
Ona dokunduğun an ruhun titrer
Kimse ile yatmam ben. Karakteri düzgünse diğerini salla
Ten uyumu diye blr şey var , var yani önemli tabi önemli olmaz mı?
Bana tasarlanmış bir ten uyumu bulamadım hep 1 ay sürüyo nasıl bir tense artık mk 😂😂
Ten uyumu sadece cinsellik değildir.
Onu özlemektir.
Kokusunu, nefesini, duruşunu , sana bakışını,
Ten uyumu sadece cinsellik için gerekli önemli olan kalp ruh akıl uyumu
ruh akıl uyumu daha önemli hatta
Ten uyumu olunca diğerleri akıldan çıkıyor zaten. 😉 Haklısın galiba. 👍
Sıralamayı şasırmamak lazım.
Valla seversen aşık olursan yakalarsın yani ilk ten sonra aşk olmaz
Bu sorunun kategorisi aşk ilişkileri olmalıymış
Öyleydi zaten..
Ten uyumundan cok ask gonuller atesle bagalnirsa ten yanar her turlu uyar
aynen ten uyumu cok önemlidir herkesle ayni uyum yakalanmaz
Ten uyumu sek-s sırasında beraber terlemek kızarmak nefes nefese kalmak aynı anda çıkdırmak demektir
Ten uyumu çok önemli bence.
ten uyumu. ritim tutmanız kesinlikle:)
Ten uyumu yoksa ona sevgili denmez.
Ben koyu zenci gibiyim tenim kolay kolay uymaz. 😄
Bilmem com farklı değil sanki
His önemli
Ten uyumu önemli tabiki. Herkesle tutmaz o.
siyah beyaz olmazmı...
Dokunurken öperken karşılıklı etkileşim sağlamak
Ten uyumu olmazsa hiçbir şey olmaz ki
Aynen ten uyumu çok önemlidir bence
Biz bakmayız o uyuma. Nefes alsın yeter.
onemli ikimizde ne istedigimizi bilmeliyiz
ete ete değecek ;) ;)
evet zaten bu olmaz ise başkasını arar insan
sevgilim yok olsa evet
Yorumsuzum kalp uyumu önemli
O baska bir aşk bence ❤
onemlı
Tabii ki önemli
Önemli tabii ki
Önemli.
Hayir acikcasi.. :)
Önemli tabiki