Bazıları neredeyse her gün görüşüp, telefonda saatlerce konuşuyorlar. O kadar konuşacak ne olabilir ki? İlişkinin heyecanının kalmadığını düşünüyorum böyle olunca. Siz ne dersiniz? Ne sıklıkla görüşülmeli ki heyecan devam etsin?
Haftada bir gün görüşmek yeter, İlişkinin özlemini canlı tutar.
Telefonla gün içinde defalarca konuşmazsam rahat edemem.
Uzak ilişki yaşıyorum, üç ayda bir ancak görüşüyoruz ama heyecanımız hiç bitmiyor.
Sevgilim yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliyle ne sıklıkta buluşmak, ilişkinin heyecanını korumaya yardımcı olur?
Mümkün olduğunca hergün az da olsa görüşülmeli. Neticede vakit geçirmek için sevgili olmamışsan eğer sevdiğinden ve karşındaki kişinin gelecek her gününü birlikte geçirmek isteyeceğin biri olduğundan emin olabilmenin yegane yolu bu. Hergün görmekten sıkıldığın insanla zaten değil bir ömür yarım sene bile yürütemezsin. Heyecanı azaltıyor kısmına da kesinlikle katılmıyorum. Heyecanı iki kişinin birbirine karşı zamanla değişen, gevşeyen, umursamaz tavrı azaltır. Yoksa sevgi, saygı, güven, şefkat, kendine ve karşı tarafa özenli tutum baki kalırsa bu tutkuyu da heyecanı da körükler.
Bence insan gerçekten seviyorsa hergün görmek ister. Çünkü her gördüğünde zaten o heyecanı yaşaması lazım. Her gördüğünde değil sıkılmak mutlu olmalı. Eğer bu yoksa yeterince sevmiyordur. Yeterince sevmediğinden sıkabilir. Şöyle bir şey de var; sevdiğin insanla devamlı mesajlaşmak ya da telefonda konuşmakta sıkabilir. Çünkü karşında görüp hissetmekten çok başka. Yani hissetmeden yapılan, duygusuz eylemler gibi. Özetle çok sık mesajlaşmak veya yüzyüze olmadan yapılan her türlü görüşme hayalden ibaret gibi gelir ve bir süre sonra sıkabilir. Bunları çok sık yapmamak lazım.
Her gün görüşmek yerine en azından bazı günler görüşmemek daha güzeldir. En azından insanın içindeki özlemler tükenmez. Onu severseniz özlemi ile daha çok seversiniz.
C şıkkını yaşadığım için.. seçtim.. ama ne yazık ki öylede bitiyor.. bir ilişkide güven, sevgi ve saygı çok önemli... farklı şehirlerdeydik ve bu şehirler birbirine yakındı... aramız 3 saatlik yola bakardı sadece gidiş.. 3 ayda bazen 5 ayda bir gün buluşabiliyorduk.. ondada 3-5 saat görebiliyordum... kısa şunu söylemeliyim her ilişkide bunlar önemli ama uzaktan yaşanan ilişkide güven ve sevgi daha çok önemli... bir kere yakaladın mı yalanını sonrası hep şüphe..
rahmetli dedemin bir lafı vardı ; Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye, bencede sık buluşmak özlem duygusunu köreltir, özlenmeyen şeyde zamanla kıymetsizleşir, bence ufakta olsa arada bir mesafe ya da bir zaman bırakılmalı basitleşip laçkalaşmaması için, içinde biraz zorluk olan herşey güzeldir.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Gerçekten seviyorsanız bıkmazsınız. Eğer bıkıyorsanız o zaman bir evlilik de yaşayamazsınız. Biraz ironik değil mi sizce de? Biz birlikte yaşıyoruz ve uzun süredir beraberiz üçüncü seneye gireceğiz. Ben hiç bıkmadım o da bıkmadı. belli bir üreden sonra ailelere söyledik. Yüzük taktık şu an sözlüyüz. Sabah akşam her yerde o var. Ama bıkmak ne kelime doyamıyorum..
biz hiç görüşmüyoruz çünkü daha hiç görüşmedik ve ne zaman görüşecegimizden de tam anlamıyla emin degiliz yazışmadık bile henüz çünkü sesli mesaj denen birşey var her defasında sesli mesajlada konuşmuyoruz hatta hiç sesli mesaj atmadık resmini görmek bana yetti diyorum çünkü en yakın zamanda resmini ilk kez görürmüyüm onuda bilmiyorum
Eger bulusmak icin özlemek icin mesafe koyuluyorsa ozaman o iliski zaten yürümez birbirini seven insanlar yaninda olsa bile özlem ceker cünki günün bitip ayrilma vakti gelecegini bilir heycan olmasi icin bulusmaya ara veriliyorsa demeki bulusmadigi zamanlar heycan verici baska biri var ya da o kisi zerre kadar sevmiyor
Ben normalde hergün telefonla görüsürülürmü ya diye düsünürdüm eskiden.. ama insana bagliymis. Hergün görüsüyoruz ve rahatsizlik duymuyorum cünkü laf lafi aciyor. Haftada 1 veya 2 defa canli görüsüyoruz tam mıçmıç olduk yani 😄 hic tarzim degil normalde bunlar. Ilk defa yasiyorum ve memnunum :))
her gün görüşeceksin ama her gün görüşüp bir de evde saatlerce telefon görüşmesi yapmayacaksın. her gün vakit ayırın ancak dünya sadece birbirinizin etrafında dönüyor gibi yapınca bir süre sonra sıkılıyorsunuz. sonra vay efendim eski heyecan yok. olmaz tabi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Amac heycani korumaksa haftada bir yeterlidir. Lakin illa bir iliski surekli heycanli olmasina gerek yok. O kisinin varligi yaninda yeterlidir, insan kendisini bir butun hissetmesi yeterli. Arada heycan yapmak icin mesafenin yerine baska seylerde yapilabilir. Gundelik arada konusmak iyidir surekli mesaj yollamak bayar. Mesajlasirken surekli nerdesin, ne yapiyorsun ve kiminlesin diye sorular sormak da cok sikici. Dengeyi oturtmak onemlidir davranislarinla
şuanda sevgilim yoku işaretledim ama bir ilişki içindeyseniz seviyor ve seviliyor iseniz, bence mümkün olduğunca her gün yoksa 2 günde bir görüşülmeli oturup konuşulmalı, mesaj olayına gelince insan sevdiğini merak etmezmi illaki mesajlaşacaktır aramakta bunun diğer versiyonu olduğu için heyecan bitmesin diyosanız arama ve mesajı kısa tutarsınız görüşmeyi kesmek bence doğru değil.
Aynı şehirdeyiz ama 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz;benim ona olan heyacanım süreden etkilenmiyor.2,5 yıldır aynı heyecenla yanına gidiyorum. Her gün görüşsem de heyecanım azalmaz. Bu, ne kadar sevdiğinle ilgili aslında. *Gecen bol olsun.*
Giriş bölümünde her gün görüşülür. Gelişmenin ilk evrelerinde ara ara boşluk verilerek görüşülür. İkinci evresinde seyrekleşir. Sonuç bölümünde ya evlenirsin her gün görürsün, ya da bir daha hiç görüşmezsin.
Haftada bir çok. Ayda bir de az olur. 2 haftada 1 görüşmek idealdir. Özlem girdimi araya ilişkiyi besler. Zaten aşk, kavuşamamaktır. Kavuşunca artık onun adı aşk olmaz.
Her şeyin bir zamanı vardır. çok sık görüşmek yarın bir gün aranmadığı ya da görüşülmediği zaman ortada bir sorunmu var diye düşünürsünüz. ve en önemlisi ayrıldığınız zaman bu ayrılığı atlatmak çok zor olur çünkü birbirinize alışmışsınız.
Ben surekli mesajlasmak isteyen biriyim ama erkek arkadasimin isi oluyor 1 saati gecince mesajlasmama ben endiseleniyorum acaba bir sorun mu var diye. Mesajlasma ve telefonda konusma nekadar olmali ve erkekler mesajlasmayi sık severler mi?
Bunun bir kıstası olmamalı. Her iktarafta mümkün olan her an buluşmak için çaba sarf etmeli. Ayrı şehşrdeyaeler ona göre aynı şehşrdeyaeler ona göre agarlamalılar. Aynı evdeuseler bu kezde ayrı kalmak için çaba sarfedip ilişkiyi tüketmemeliler.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler. Sürekli konuşmak yazışmak görüşmek birbirlerinden sıkılmaya yol açabilir. Ne çok ilgi ne az ilgi olacak orta kararı en güzeli. Tabiki anlayış da olmalı çiftler arasında.
hergün görebiliyosan hergün her an görebiliyosan her an görmeye çalışır insan sevdiğini :D sevgili olup arkadaş olamayınca pek tadı olmuyo zaten o zamanda çok görüşesinde gelmiyo :D
haftada 2 yada3 kere bence iyi, insanin biraz kendine arkadaslarina ailesine isine okuluna vs. zaman ayirmasi gerekiyor ve özlem girerse araya insan daha bir kiymet bilir diye düsüniyorum
ben telefonla konuşmayı pek seven biri deilim bunun yerine sevdiğim insanla yüz yüze görüşmeyi tercih ederim hem jest ve mimikler hem o karşında onu görüp sesini duymak çok daha etklileyici olur onu herzaman görüp konuşmak isterim
5 yıldır birbirimizden uzakta ayda bir buluşuyoruz ve hiçbir sorun yok. Çok kısa bir süre haftada bir görüşme imkanımız oldu. Yine de kötü bir etkisi olmadı. Görüşmek istiyorsan imkanın da varsa görmelisin hayat kısa.
En İyi Cevaplar